du bkalım 3 ya sonra gıtmezse yaptrırm sımdılk değil deayy canım gerek varmı öyle bişeye gerçekteen sporuna basen hareketleri de eklesen bence hiç gerek kalmıcak
Sen düzenli spor yap hiç gerek kalmıcak gör bakdu bkalım 3 ya sonra gıtmezse yaptrırm sımdılk değil de
bökgesel zayiflama için erken gibi geldi bana hemen pes etme bence. ben cilt bakımı için mezoform a gidiyorum. tokana mantıcısının orada yeri yakın sana da. fiyatları biraz yüksek gibi geliyor ama bölgesel zayıflama ne durumda bilmiyorumdu bkalım 3 ya sonra gıtmezse yaptrırm sımdılk değil de
kzum lazer icin gittiğn bi yer var mı peki hep mersine gitmem gerekiyo buralar bılmeynce. cılt bakımına onerdiğin yere uğricam tskr ederm :)kızlar bu bahsettiğiniz sporlara ben hiç bakmadım desembakmalı mı nasıl yapılır hiç bilmiyorum. bir kaç isim duydum hangisi ne içindir tavsiyeniz neler bana yardımcı olabilir misiniz?
ay mezoform a sordum lazer için komple 4700 mu ne yapıyormuş. öyle konuşuyorlardı. bilmiyorum çok gibi geldi bana. başka bi yerde bilmiyorum. hazıran sonuna doğru ipek kırpık düşünüyorum onu da pronail diye bi yer var ziyapaşada orayı düşünüyorum. başka yerlerde var duyduğum ama turgut özalda onlar. bana uzak diye pek üzerine düşmedim açıkcası. ama istersen onların da adını paylaşayımkzum lazer icin gittiğn bi yer var mı peki hep mersine gitmem gerekiyo buralar bılmeynce. cılt bakımına onerdiğin yere uğricam tskr ederm :)
spor aşkını takdirle karşıladığımı belirteyim önce
patlicanla denemedim ama instada gormustum patlican ve havuçla olanini. dene neden olmasin ki? mantikli, bize de yaz sonucu canim
gnaydın 3 gundur sadece 100 gram verdım spora basladığım ıcın acayıp hamladm acaba o yuzden mı dusmuyorm tartıda ne dersnz?
Benim esim zayif sever. Ama hakli. 78 79 lardan 65e dustum. Su ara yine ciktim 68e 65 keskez bu sefer 63u gor diyorgorecem valla. 1 hafta onceki tatil videolarina bakiyorum allahim cok kotuyum bikiniyle iyy dedim yani erkek olsam donup bakmam bu vucuda. Selulit car her yer ayri gidiyor. Ins su 65e ineyim once sonra durmak yok.
Ve bu sabahki kilom: 68.4. Insallah bir iki gun icinde tatil oncesi 67yi gorurum.
Selam arkadaslar.. Cok pis motive oldum.. inat ettim gidecek bu kilolar.. leslie yaptim 4 mile power work+ karin egzersizi.. aksama tekrardan yapcam inszamanim olsa sabah ögle aksam yapasim var
spora yeni başladığın için olabilir belki canım kasları harekete geçirdiğin için kaslarda şişer ama merak etme kısa zamanda alışır vücudunsporu düzenli yaptığında tartıda istediğin gibi bi eksi göremesende üzülme aynaya bak zamanla görüntün hoşuna gitmeye başlıcak o da seni mutlu edicek hatta spora öyle bi alışacaksın ki yapmadığında kendini huzursuz hissediceksin bknz ben gerçekten 1 aydır yediğime içtiğime 34 senedir dikkat etmediğim kadar çok dikkat ediyorum ama anca 1 kg verdim ama aynadaki görüntüm öyle güzel değişmeye başladı ki tartının ne gösterdiğine takılmıyorum artık dün regl oldum diye ağrıdan spor yapamadım ve huzursuz hissettim resmen kendimi şuanda da ağrım var biraz ama akşama nolursa olsun yapıcam spor
bliorm kzum muhtemelen kaslarda ki odemdir bu gitmemesinin (bi haftada aslında 1.6 gitti ama bana az geliyor) sebebi cunku geceki bir yudum bira dısında ve cerez sanırm hic bozmadm. eskiden diyet ypmadan cok fazla fitness yapardm hftada 4-5 gun o donemde 65 ken simdiki 64 ten cok daha iyiydm biliyorm seviyorm spor yapmayı da iste biraz ara verince resmen en bastan baslıyor gibi oluyorsn. umarm 5 li sayıları gorurum artık ya bir de 60 a inince basen icin bolgesel bir seyler yaptırmayı dusunuyorum adanada bıldığnız bır yer var mı herkes adanalı madem soraym :)
bılmıyorum iste bisi yapıyolar bi kac seansta kuculuyo ya ondan ama adı ne bılmıyorm
kızlar bu bahsettiğiniz sporlara ben hiç bakmadım desembakmalı mı nasıl yapılır hiç bilmiyorum. bir kaç isim duydum hangisi ne içindir tavsiyeniz neler bana yardımcı olabilir misiniz?
Leslie dediğimiz aslında kadının adı Leslie Sansone walk at home şeklinde videoları var keyifli oluyor ve basit gibi görünsede güzel ter attırıyor ben spora onunla başlıyorum ısınma olarak. Jillian da kadının adı Jillian Michaels onunkiler biraz efor sarfettiren videolar ilk bikaç gün biraz zor gibi geliyor ama alışıyorsun bende burda görüp araştırmıştım herkes çok memnun olunca bende başladım ama tabi sürekliliği sağlayamadım henüz inşallaah sağlıcamkızlar bu bahsettiğiniz sporlara ben hiç bakmadım desembakmalı mı nasıl yapılır hiç bilmiyorum. bir kaç isim duydum hangisi ne içindir tavsiyeniz neler bana yardımcı olabilir misiniz?
Oooo hadi bakalımm gizemciimmm daha bol booool eksiler inşallaaahEki Görüntüle 2143715 Kızlaaar ben bu sabah dayanamadım tartıldım 61.1 çıktım, düne göre 500 gr az oleyyyyyyy çok mutlu oldum, bunun üzerine 1 saatlik yürüyüşümü atlamadım hemen patlattım
super bu :)Eki Görüntüle 2143715 Kızlaaar ben bu sabah dayanamadım tartıldım 61.1 çıktım, düne göre 500 gr az oleyyyyyyy çok mutlu oldum, bunun üzerine 1 saatlik yürüyüşümü atlamadım hemen patlattım
Ciğer neyse de hamburger cıss. Ama arada kaçamak olur önemli olan tam gaz devam etmek bence. Aman zaten bozdum battı balık yan gider demeyin. Hepimiz istedigimiz kilolara inecegiz inşallahKizlar ben kilo verebikecekmiyim emin degilim tek umudum spor :) dun hamburger bugun de ciger :) bu hafta basinda kilom nasil olucak merak ediyorum:)
Hamburger azicik daha saglikli olanlarindan yemege calisiyoruz ama yinede korkutucu. HaklısınCiğer neyse de hamburger cıss. Ama arada kaçamak olur önemli olan tam gaz devam etmek bence. Aman zaten bozdum battı balık yan gider demeyin. Hepimiz istedigimiz kilolara inecegiz inşallah
Kizlar ben kilo verebikecekmiyim emin degilim tek umudum spor :) dun hamburger bugun de ciger :) bu hafta basinda kilom nasil olucak merak ediyorum:)
Yok canim gunluk sut. Badem et filan yiyorum. Tatilde aldigim kiloyu acilen vermem lazim yerine oturmadan.menü bana biraz şok diyetlerden geldi. dayanabiliyorsanız ve diyet sonrası kilo almamayı başarabiliyorsanız ne güzel. protein almayı ihmal etmenizi tavsiye edicektim. birde sütlü kahvenizin sütü umarım süt tozu değildir?
Aynen canim. Tatilde 1 haftada aldigimi maksimum 1 haftada vermek niyetimOyyy gerçekten çok azmış nasıl dayandınşok diyet gibi bişey mi bu yaptığınn
Cigerci ulastayiz burada kulbasti zor. Baska restoranlarda orta yolu bulabiliyorum da :) neyse artik yarin spora gitmek sart oldu :)senin de kocan kanına giriyor değil mi benimki de oyle cunku ve oyle durumlarda ben saslık veya kulbastı tercıh edıyorm. hamburgern de sadece koftesını yıyorm. kanmayalm kocalara
SupersinSelam arkadaslar.. Cok pis motive oldum.. inat ettim gidecek bu kilolar.. leslie yaptim 4 mile power work+ karin egzersizi.. aksama tekrardan yapcam inszamanim olsa sabah ögle aksam yapasim var
Katiliyorum canim sana.ayy canım gerek varmı öyle bişeye gerçekteen sporuna basen hareketleri de eklesen bence hiç gerek kalmıcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?