60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canımcım benim çizelgemi zaten zabın yapmıştı ben o değiştirme olayını bilmiyorum bakalım zabın gelince ona söyleyeyim :kedi:

Allah bize diyoki siz benden dileyin ben size vereyim kilise cami havra hiiiç farketmez.hem bak senin şanslı gününmüş son kağıt sana kalmış Allahım bütün hepimizin dileklerini kabul etsin inşallahh :Saruboceq:
kahvaltı konusundada doğru söylüyosun canımcım ama bu sabah canım pek bişey istemedi.o yüzden meyveyle geçiştirdim.

hoşbuldum canımmm opuyorumnanaktan çizelge değiştirme olayını zabına iletcem ben bilmiyorum o olayı :uhm:

Kızlar bende bugün ki menümü yazıyım
SABAH : 1 tane şeftali
ARA : 4 tane diyet bisküvi , ayran
ÖĞLE : 1 kase mercimek çorbası , 2 dilim ekmek , 1 porsiyon çoban salata

ARA : 1 porsiyon karpuz
AKŞAM : 2 tane kabak dolması , yoğurt , 1 dilim k.ekmek

Öğle yemeğinide menüye uygun şekilde bitirdim.Bi aksilik olmazsa bugün bu şekilde bakalım...

opuyorumnanaktan a.s. opuyorumnanaktan​

aa tatlım bu çizelgede çok kolay değiştirebiliyorsun kiloyu.imzayı eklediğin yere gel profilinde.orda htpp ile başlayan kod varya imzanın kodu.orda 63 yazan rakamı kaç kiloya indiysen onla dğeiştircen o kadar.sadece o rakamları değiştiriyosun bu cetvellerde.zemuszemus

tesekkür ederim canım benim..aynen dediğin gibi..Allah dualarımızı karşılıksız bırakmaz..herseyı hayrıyla yoluna koymuştur..
öpüyorum seni kocaman..

tatlım düğün kuşuşturmacasından 7 kilo vermiştim ben sende istemesende verirsin nişanda kilo almıştım ama

tebrikler ciciş ama olsun ya hiç verememekten iyidir.ben detoksu 2 öğün yiyebildim bana yaramadı kusmaktan içim dışıma çıktı midem rahatsız benim sanırım

bebişim özletme kendini ya

kızlar moralim bozuldu ya dün denizde fotoğraflar çekildim bikinili çok kötü gözüküyormuşum mayoyuda sevmiyorum zaten utandım kendimden valla

evet tatlım ama çoooook uzuuuun zamandır kilo vermem durmuş durumda:umursamaz:

O bi surectir, umarim gecer en yakin zamanda:Saruboceq: ama sen cok yememeye devam edersen ve spor da az cok yaparsan hangi yaglar kalmaya israr edebilirler ki?delikafadulden hic derecesinde yag icermeyen diyetler yaptin simdi de vucut tutuyo yaglari sanirim. Vucuda biraz da olsa yag girmeli yoksa bizde zaten bulunan yaglar tutulur.. Biraz bagirsaklarini calistir bence en azından vücut hareketleri hızlansın sana alman cayini onerebilirim kaydirigubbakcemile2

çözdüğüm kadarıyla sporda ve yediklerimde sorun yok ama bağırsaklarım hiç çalışmıyor.her yolu deniyorum hiiç çalışmıyor.alman çayı bağırsak için mi canım

çözdüğüm kadarıyla sporda ve yediklerimde sorun yok ama bağırsaklarım hiç çalışmıyor.her yolu deniyorum hiiç çalışmıyor.alman çayı bağırsak için mi canım

evet canim bagirsaklari calistiriyor. bende cok problem yasiyodum bagirsaklarimla ama bu cay baya ise yaradi ve heryerde de satiliyor fiyati da cok uygun. sallama cay gibi zaten poseti atip sicak su koyuyorsun 10 dk bekleyip iciyorsun. benim de bagirsaklarim zor calistigi icin ben bir bardaga iki poset koyuyorum

Bana en fazla 2 gün yarar o tatlım müshil ilacı bile artık etki etmiyor sinameki falan heeeeeç etkilemiyor bile
a.s

Madem herkes yarın yapıyo, yetiştirebilirsem akşamdan haşlama işini bende yarın yapim bari..zemuszemus

Canım valla bende anlamadım ki ama 6 öğün yedim herşeyden yiyerek az az tabi
Günde 3 kez 1'er saat yüzdüm
geldiğimde tartıda 63 gördüm

helal vall ateprikler canım..

Öğlen de 4 ızgara köfte,pilav yedim yanında ayran içtim..
Sonra yemekten dönerken çok içim yandı soğuk bi ice tea şeftali light aldım diktim kafaya.. ama çok şiştim bu sefer...
Şişkinliğimi alsın diye 5i1 arada çaylarım duruyodu.. Ondan yaptım bitane bakalım.. Onları yeniden içmeye başliim diyorum..

Bana en fazla 2 gün yarar o tatlım müshil ilacı bile artık etki etmiyor sinameki falan heeeeeç etkilemiyor bile
a.s

ınce ya da kalın bağırsakların çalışması sinir sisteminin denetiminde olduğu için stres, sıkıntı, üzüntülü haller parasempatik duyarlılığı çok fazla olan kişilerde spastik kolon adı verilen bağırsak bozukluğuna sebep olur." Bunu biyerde okumustum boyle bisey olabilir mi acaba CADIARZU

kızlar moralim bozuldu ya dün denizde fotoğraflar çekildim bikinili çok kötü gözüküyormuşum mayoyuda sevmiyorum zaten utandım kendimden valla
Allah allah hiç sanmıyorum..koy buraya bakalım eger sakıncası yoksa..

yağ yememek müthiş kabızlık yapıyor.. ölçülü de olsa vucuda yag gırmelı yoksa kılo verılmıyor,bu görüşe ben de katılıyorum ve dün aldıgım bir kararla zeytınyagı tüketımını arttırıyorum bugunden itibaren..

a.s
kabız ilacları hemen alıskanlık yapıyor ve vucut bağışıklık gelıstırıyor hemen. bende de öyle ..işe yarayan bir sey sadece 1-2 kez yarıyor sonra gene aynı..sinamekı ve ilac hıc denemedım onlardan korkuyorum..ölmeye yakın kullanırım artık diye saklıyorum hihoyyyt
sanırım yağsız beslenmekten oluyor bu problem cunku bu kadar lifli beslenmeye,meyveye sebzeye ragmen bu iş olmuyorsa baska bışi bulamadım.ben yağı arttırıcam ..bu yolda işe yaramazsa cok ciddi bir bagırsak rahatszılıgım oldugu kanaatinde olucam.

stres acayıp bagırsak tembellıği yapıyor..bunu da onaylıyorum canım..

kıazlar nasıl basadınız bu kadar vermeyı ya tebrık edıyorum supersınız ıstıyosunuz oluyo sankı :)boyle sıze ıyı gelen yapınca oldu deıklerınızı yazarmısınız

cnm benim yaptığım tek seyler ik sekersiz cay oldu halende devam ediyo ekmiği cok azalttım belki günde 2 dilim ekmek en fazla halende devam cikolatayı vede cipsi tamamen kestim 2 ay yemedim hiç buaralar biraz yemeye basladım ama pastayı bisküvi tarz seyleri meyveyi yiyordm oldkca cok fazla yürüyüsde yapmadım ama insan yemeye yemeye vücut alısıyo sanki

yediklerimi ve yiyeceklerimi yazayım.

sabah 3 adet taze kayısı,3 adet kuru kayısı
k-flakes fruits ve light yogurt(total bir porsiyon)

sporumu da yazayım bugun;

leslie ile 5 mil(68dk)
2 aylık aradan sonra pilatese tekrar basladım 30dk pilates

bir cay bardagından az domatesli kepekli pirinç lapası
bir cay bardagı cok gelıyor acayip şişiriyor

aksama da çingene pilavı ve 1 tabak zeytınyaglı taze fasulye , bir dilim brot
bir porsiyon karpuz

nasıl??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…