özür dilerim canım,dalgınım biraz..
canım sıkkın.
FİUME NE OLDU SANA....MARGHERİTA DA KİM..:uhm::uhm::uhm:
anamm :gitme::gitme: üzmeyin kız birbirinizi.ne kadar kızsanda onsuz olmuyo.inşallah arkadaşlarında dediği gibi tatlı bi anı olarak kalır bu tartışmanız.:Saruboceq: öpüşün barışın bakiimŞeniz
kız evlimbarklım sabundan sonra sendemi çocuk bakar oldun.hihoyyyt şimdiki gençlerle uğrasşmakda pek zor anacıım
yaa kızlar siz birşey soriim mii??delikafadulden
sor bakiim CADIARZU
yazalım cicim . . .
zemuszemus
fılay üzüldüm . . . nazar olabilir . . .
özür dilerim canım,dalgınım biraz..
canım sıkkın.
FİUME NE OLDU SANA....MARGHERİTA DA KİM..:uhm::uhm::uhm:
anamm :gitme::gitme: üzmeyin kız birbirinizi.ne kadar kızsanda onsuz olmuyo.inşallah arkadaşlarında dediği gibi tatlı bi anı olarak kalır bu tartışmanız.:Saruboceq: öpüşün barışın bakiimŞeniz
kız evlimbarklım sabundan sonra sendemi çocuk bakar oldun.hihoyyyt şimdiki gençlerle uğrasşmakda pek zor anacıım
yaa kızlar siz birşey soriim mii??delikafadulden
Ya sorma tatlim zaten çocuk yapmayı düşünmüyordum 5 yıl falan yeni nesli gördükçe tamamiyle vazgeçicem çocuktan.zaten ben pek hazetmiyorumçocuk sevmekten bakmaktan
şimdi nişanlımın ailesine gideceğiz ne hediye götürsek diye düşünüp duruyorum.bulamadım ya.yeni evlerine taşındılar ev hediyeside olmuş olacak bu.aynamı alsam dedim olmaz sanki.kaynanama çiçek alayım dedim.saksı çiçeği büyük bişey.onu zaten alacağım ev hediyesi olmaz.off bilemedim bir fikir verin.
tatlım evine uyan renke bişey alman lazım
çok şık bi saat alabilirsin eve
veya hediyelik cam eşya dükkanlarından çok değişik şeyler var bende geçen bi arkadaşıma çok şık sürahili bi likör seti aldım
çok şık tepiler ev dekor objeleri falan var öyle yerlerde...
şimdi nişanlımın ailesine gideceğiz ne hediye götürsek diye düşünüp duruyorum.bulamadım ya.yeni evlerine taşındılar ev hediyeside olmuş olacak bu.aynamı alsam dedim olmaz sanki.kaynanama çiçek alayım dedim.saksı çiçeği büyük bişey.onu zaten alacağım ev hediyesi olmaz.off bilemedim bir fikir verin.
Cicim nbr?
nasıl gidiyor bakalım görüşemedik ne zamandır değil mi?a.s.
ben yaziim cicim . . .
fiume...........................76kg.............. .. 59kg...............53kg..............172cm
neseli_kiz....................76kg.................68kg................64kg.............175cm
fibula...........................64kg............ .....59kg................52kg.............160cm
Fly..............................65kg.............. ..58kg................55kg.............168cm
lunapiena.....................64kg.................55kg................54kg.............164cm
evlibarkli......................65kg..................53kg................49kg.............168cm
derin...........................65kg...................58kg...............53kg..............160cm
fibulacığımı boy açısından tek başına bırakmayayım dedimyerimseniben
kızlar benide ekleyin nolur 168 boy şuan için 64.5 ama sabah tartılcam onu yaziim o zaman ekleyin wermişimdir biraz kesin çünkü çok dikkat ettim:1rolleyes::Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?