60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

şimdi nişanlımın ailesine gideceğiz ne hediye götürsek diye düşünüp duruyorum.bulamadım ya.yeni evlerine taşındılar ev hediyeside olmuş olacak bu.aynamı alsam dedim olmaz sanki.kaynanama çiçek alayım dedim.saksı çiçeği büyük bişey.onu zaten alacağım ev hediyesi olmaz.off bilemedim bir fikir verin.

ayna bence güzel fikir neden olmaz dedin ?
işlevsel hem yani öle boş duran bi şey değil ve her evin ihtiyacıda ayrıca . . .
orcinal çerçeveli şöleeee missss . . .

Cicim nbr?

nasıl gidiyor bakalım görüşemedik ne zamandır değil mi?a.s.

aybişşşş idare ediyorum canım sen nerelerdesin ?

canım sor dedim ortalıktan kayboldum. çok yorulmuşum spor yaparken yığıldım resmen kusura bakma..
kızlar güzel fikirler vemışler..
okudum onları da.. sen hem ev hediyesi alcaksın ailen adına hem de nisan dönüşü iadeyi ziyaret olcak sanırım.bildiğim kadarıyla tatlı götürmen lazım baklava tarzı falan.. üstüne de ev hediyesini nişanlına sorabılırsın caktırmadan ağız arasın eksıklerı var mı diye...varsa o yönde bir değerlendirme yapabilirsin.iyi bir markadan çay seti falan da bakabılırsın..likör demiş evlibarklı,alkol almıyorlarsa diye dedım. ayna taşınması falan dert kırılır mırılır.. iyi muhafaza edebilceksen o da güzel bir hediye olur..ama kayınvalıdenın gönlünü fethedecek bişi bak..

selamlar kızlar;

yedıklerımı yazmaya geldim

sabah 1 dilim köy ekmeği,1 kasık z.yagı
2 kasık lor peynırı
dom.salat.

ara 1 dilim karpuz

öğlen 1 elma,3 kuru kayısı,yogurt ve tarcın sosuyla yapılmıs nestle nesfit fruits

aksam 1 tabak zeytınyaglı taze fasulye,2 kasık lor peynırı, 1dilim esmer ekmek unodan.

aksam meyve yemeyı planlamıyorum ceza olarak

kaydirigubbakcemile3 cezaya bak dün dünyayı yedım bugun meyveden caldım.

byee

fiume...........................76kg.............. .. 59kg...............53kg..............172cm
neseli_kiz....................76kg.................68kg................64kg.............175cm
fibula...........................64kg............ .....59kg................52kg.............160cm
Fly..............................65kg.............. ..58kg................55kg.............168cm
lunapiena.....................64kg.................55kg................54kg.............164cm
evlibarkli......................65kg..................53kg................49kg.............168cm
derin...........................65kg...................58kg...............53kg..............160cm

fibulacığımı boy açısından tek başına bırakmayayım dedimyerimseniben

bu arada söylemeden geçemeyeceğim sabuncuğummmm hoşgeldin seni buralarda görmek çok güzel...:teytey: yoksa ben kime çorba tarifleri veririm değil mi ama...a.s seni kocamannn kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

kızlar benide ekleyin nolur 168 boy şuan için 64.5 ama sabah tartılcam onu yaziim o zaman ekleyin wermişimdir biraz kesin çünkü çok dikkat ettim:1rolleyes::Saruboceq:

Bugün yediklerim:

Sabah:
Sirkeli+ballı ılık su

Kahvaltı:
1 dilim uno light ekmek
1/2 kk kadar peynir
Bol domates+salatalık+yeşil biber
1 haşlanmış yumurta
1,5 kupa yeşil çay

Ara:
Çeyrek avuç beyaz leblebi
Çeyrek avuç fındık

Öğlen:
1 bardak light süt

Akşam:
Yarım pizza (Donmuş market pizzaları varya ondan)
2 şişe limonlu soda

Sonra da maalesef (3 yemek kaşığı kadar) maraş usulü dondurma yedim..:çok üzgünüm: offf offff

Ben de 55 de takıldım kaldım galiba..Tartılmadım ama hiç kilo vermişim gibi hissetmiyorum...Bir değişiklik yapmam gerek şu beslenme düzenimde ama ne yapacağımı bilmiyorum....:uhm:

meraba kızlar bende uc gunudr acım resmen sabahları cok az yıyourm domates salatalık felan bıde aksam 6da yemek yıyoruz dah sonrasında hıc bısey yemıyorum gecede 3u buluyo yatmam ve mıdem bı kazınıyo anlatamam ıns faydası olur hıc bukadar kararlı olmamıstım bende cızergemı degıstırmek ıstıyorum sızler gıbı bana dua edın kılo vermeye cook ıhtıyacım var cunku

Slm kizlar, bende katilmak istiyorum bu ba$liga.

Evlendigimden beri 5-6 kilo aldim :-(

Balayinda aldigim kot pantolon lar olmuyor yaa :1no2:

Ben hayalimdeki kilo 59, yani 6 kilo vermem lazim suan 65.

bnm öküz bi sevgilim var bna sürekli tombik bide konserve kutum diyo kilom yüzündensinirim bozuldu ve hırs yaptım
bnde katılıyorum bugün itibari ile.. tam olarak kilomu bilmiyorumm trtılınca yazarım.. ancak..
kalça =104
göbek=80
bacağımında=61 mezura ile ölçtüm...
hadi bakalım günlük olarak ne yapıyosam yazıcamm bu başlığa umarm güzel sonuçlar alırız:))

selam kısçeleeerrr opuyorumnanaktan
nasılsınız bakalım buyrunnnnnnnnn
yoğunluk hala bitmedi istediğim gibi gelemiyorum yanınıza.
ama fırsat buldukça okuyorum yazdıklarımızı
benim diyet idare eder şekilde gidiyo bu ara biraz kaçırdım gibi ama bi sorun yok
hala kilo almadım zemuszemus
yeni gelen arkadaşlar olmuş aramıza hepiniz hoşgeldiniz kızlar. a.s.
yanlız son sayfada bi arkadaşımız aç olduğundan ve kararlı olduğundan bahsetmiş.
sanırım adı didah tı.
canlarımmm bütün doktorların ve uzmanların dediği gibi
aç kalarak zayıflanmaaaazzz lmaz:
ben ve burdaki bi çok arkadaşımın yaptığı şey az ve sık öğünlerle beslenmek
günde en az 6-7 öğün yemek yiyerek zayıfladık hepimiz. şakkıdı
ve diyetisyen arkadaşımın dediği şey şuydu
sen vücudunu aç bıraktığın sürece vücudun sana direnecek
benim bu yağa bu proteine bu karbonhidrata ihtiyacım var bunları depolamalıyım diycek
veee sonuç kesinlikle kilo verilemeyecek. :sinifsinif:
3 ana öğünü kesinlikle atlamayın
ana öğün aralarındada sürekli atıştırın kızlar
benim ara öğünlerim ya meyve yada kuruyemiş oldu hep
arada diyet bisküviler ve dondurma bile oldu. cokacimcoook
ve nisan 27 den bu yana 12 kilo verdim zemuszemus
ve nerdeyse o zamandan bu yana hiç aç olduğumu hissetmiyorum.
çünkü sürekli olarak bişeyler yiyorum
şu an 61 kiloyum ve kendimi acaip iyi hissediyorum
lütfen kendinize işkence çektirmeyin kızlar
vücudunuz size lazım a.s.
hepiniz kendinize çook iyi bakın oldumuuu Şeniz

fiume...........................76kg.............. .. 59kg...............53kg..............172cm
neseli_kiz....................76kg.................68kg................64kg.............175cm
fibula...........................64kg............ .....59kg................52kg.............160cm
Fly..............................65kg.............. ..58kg................55kg.............168cm
lunapiena.....................64kg.................55kg................54kg.............164cm
evlibarkli......................65kg..................53kg................49kg.............168cm
derin...........................65kg...................58kg...............53kg..............160cm
sara............................73kg...................65kg...............61kg..............174cm

bensiz olmaaaazzzzz delikafadulden

bu arada kızlar herkeşler 50 lere gelmiş :sinifsinif: ben hala 60 lardayım
ve bişey gözüme çok feci takıldı merveeeeeee daha ne kadar zayıflamayı düşünüyosuuuunnnn kötükedihüso

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…