Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amanın nerede gördün...
tatlım ilk veridğin link direk fotorafın linki değilmiş.orda albüm oluşturmuşsunda kendine.albümün adresini eklemişsin sadece.şakkıdı o yüzden foto görünmemiş ilk eklediğinde.bilmem anlatabildimmi.boyutla alakalı değilmiş yani.maşallah çok zayıfmışsın sen yaaa.
ben de gördüm canım..
belinde kemer mi var?
şöyle söyleyeyim; inceciksin.. hiç bişi kalmamış,ama o belindeki kemerse.. belindeki kemer değilse azıcık ayva göbişin var..
kollar , bacaklar incecik maşAllah.. liseli hatunlar gibisin opuyorumnanaktan
Peki bunları sonra nasıl sileceğim fibuşşşş..
bu kilolalar 2009 bitmeden biticekkkkkkk....
neden incecik olmayalım ki ?? alışveriş yaparken kot denerken neden bedenimizi söylerken ıkınıp sıkılalım ki ???
canım silmek için de resim olan msjlarda edite tıkla.vemesajındakiyazan kısımları silersen resmi silmiş olursun.![]()
Kızlar kaç beden kot giyiyorsunuz merak ettim?
![]()
marka çok fark ettiriyor.. genelde 27ye oluyorum ama kalıbı geniş tutan markalarda (mavi jeans..gibi) 26 da oluyor rahatlıkla..Kızlar kaç beden kot giyiyorsunuz merak ettim?
![]()
Sağol canım ama sen hiç yorum yazmadın.Niyekine.(Belki de yoğunsundur)..Olumlu olumsuz her yoruma açığım...:uhm:
27.Markaya göre değişiyor ..
marka çok fark ettiriyor.. genelde 27ye oluyorum ama kalıbı geniş tutan markalarda (mavi jeans..gibi) 26 da oluyor rahatlıkla..
28 hemen hemen her yerde büyük gelıyor..
yanlız ben dar giyerim bunu da belırteyım.
canımcığım yazmıştım.hatta resmine bakınca kıskandım bilem.incecik duruyorsun.süper.birde çocuk var sende.bende ne çocuk var ne bişi.halim içler acısı.maşallah sana.
:kedi::kedi: ya siz cidden zayıfsınız ya.:gitme::gitme: kaç beden kot giydiğimi hiç sölemeyim bari ben.bendeki basen kalçaya zor bulunuyo zaten beden.
Lunacığımın gündemini değiştirmek istemem ama şimdi benimkiyle konuştum. dün zorla tahlil yaptırtmaya göndermiştim. kolestorolü yüksek cıkmıs 214müş. üst sınır 200. düşünün artık.çocuk 70-72 kg boyu da var. ben diyet yaparken benımkılerden beslendı neredeyse.. zorla da olsa 3-4 aydır yürüyüş yapıyoruz açık alanda.. çok sistemli spor yapıyor denemez tabi de.. yaşı daha 26.. ailede hep kolestorol var. genetik mi acaba? genetik olunca çaresı yok mu ki?
fakulte 5 yıl,arkasından 2 yıllık iş hayatı hep kötü beslenmiş,fast food,dışaran falan.. annesinin yemekleri hep tereyaglı,bol etli falan.. ömür boyu böyle beslenmıs. 8 aydır falan normal beslenıyor ama gene de yüksek..
yapılabilecek bişi var mı?
bilen var mı kızlar?
çok üzüldüm mafoldumben
Lunaaammm.... Canım sen söylemesi ayıp taş gibisin maşallah..![]()
![]()
Maşallah valla.. İnceciksin.. Kıvrımlarında gayet hoş.. Bu kiloda ve bu şekilde kalmalısın kanımca.. opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
Sitede mi bi sorun ver yoksa benim internetimde mi bilemiyorum ama çok zorlanıyorum sayfayı açmak için..
Canım kolestrol için maydonoz suyu filan içiriyorlar galba.. Böyle bitkisel bişiiler vardı.. Onu araştırmak lazım.. Gerçekten çok yüksek.. Hem de bu yaşta.. Hmm.. Dur bakiim bende bi soriim birilerine neler yapılabilir..:uhm: