AAAMııııNNNN!!!!!:Saruboceq: valla bende çok daha fazla çıkıcam diye korkuyorum ne biliim... Pazartesi elimde olur heralde bakalım..
Eve gelince spor yapiim dedim ama 10-15 dakka anca yapabildim.. Aslında baya hevesli ve enerjik başlamıştım ama sonra baya kötü oldum.. Tansiyonum mu düştü ne oldu bilmem.. Yarım bırakmak zorunda kaldım.. Biraz esneme hareketleri yapıp bıcıya attım kendimi.. Hala dizlerim titriyordu.. Neyse ne yedim bugün baküümm..
Sabah: 1 poğaca, az peynir, domates, salatalık, 2 tk. kadarda kuşburnu pekmezi.. (Valla kahvaltıda pek kasamıyorum, çünkü yoksa gün içerisinde çok acıkıyorum.. Vazgeçemiyorum sağlam bi kahvaltıdan..)
Sonra öğlen: 1 lahmacun
Ara: yarım elma, yarım armut
Akşam: 1 elma ile 3 kaşık yoğurt
sana el atıcam ben:)
bak güzelim sabah kahvaltıyı sıkı tutunca cidden gün boyu pek acıkmıyorsun. ama poğaça ile kahvaltı olmaz.. tatlı ile de kahvaltı olmaz.
kahvaltıda lifli gıda ve protein alırsan daha az zorlanırsın diğer öğünlerde..
mesela yumurta yemeni öneririm kahvaltıda sana..
poğaça gibi margarinli,beyaz unlu şeyleri azıcık çıkar hayatından.onun yerine simit ye daha iyi..
ama en iyisi.. bak uno light sandviç ekmekleri var pembe paket. benimki diyet yaparken ona akşamdan hazırlıyordu onlardan. içine peynir,domates,maydonoz koyuyordu. buzdolabına atıyordu. sabah götürüyordu çayla yiyordu.bir dene.. çok tok tutma özelliği var o ekmeğin..üşenme şu kahvaltıyı hazırla aksamdan..
sen güne sakat başlıyorsun..
kan şekerini tüm gün dengesizleştiriyorsun..
şöyle bir plan istiyorum senden
sabah kahvaltını dediğim gibi yap.
öğlen işte ne bulursan az ye..abartmadan
aksam için de bir gün önceden sebze yemeğini yap,gelince ye.. geçiştirme..hiç görmedim bi gün de pırasa yemiş,taze fasulye yemiş,patlıcan yemiş...
1kg sebze pişirsen en az 2 gün yersin.. yogurt ye yanında ..hatta bir ince light ekmek bile ye..
aksamları elma ile yogurt yiyosun. sonra acıkıyosun haliyle.. elinin altında abur cubur var..saldırıyorsun onlara çünkü gözün dönüyo.. ben olsam ben de saldırırım..
yogurtlu elmadan ööğün olmaz ancak ara öğün olur. illa canın yogurtlu elma yemek istiyosa içine 3-4kasık müsli at ki tot tutsun..