60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Teşekkürler derin. Aslında diyet listesinin 3.5 kilo verdireceğini düşünmüyorum. 1.5 ya da 2 kilo verdirir gibi geliyor. Sadece 1 hafta yapıp yine eski diyetime dönmeyi düşünüyorum.
İnşallah 1 ocakta tartıldığımda 63 kilo olurum:) Burada da paylaşırım inşallah tabi:)

inşallah canım neden olmasın inşallah en kısa zaman da 50 li kiloları da görürsün ve isteyen herkes tabii...kaydirigubbakcemile3 bu topicteki çoğu kişi 50 li kilolarda zaten biliyor musun...yine de burayı bırakamıyoruz...:kedi:

selamlar kızlar,

ben istanbula döndüm.. geçmişe kıyasla toparladım bayağı bir.. ilaçlarımı alıyorum. bu haftasonu kontrolum var. bakalım doktorum ne diyecek...

sizleri çok özledim. keyifler nasıl?

kilo meselesine gelince ben annemlere gittiğimde iştahtan tamamen kesilmiştim. 52-3 kgya düşmüştüm ama annemler çok yedirdiler.. herşeyin başı sağlık neyseki iştahım normale düştü.. yüzüm çökmüştü topladı biraz falan.. böyle işte yarına tartılayım. tartılmayı unutuyorum her sabah .. bakalım kaç kg aldım?

Hoşgeldiniz hocam size sorularım olacak ama dil ile ilgili.Daha önce çeşitli kurumlarda öğretmenlik yaptığınızı yazmışsınız.Kurum adı vererek artı ve eksi yönlerini anlatır mısınız özel mesajınızı bekliyorum.kaydirigubbakcemile5

günaydın arkadaşlar,

bu sabah tartıldım 1 kilo daha vermişim.. geriye 2,5 kilo kaldı. yılbaşına kadar diyetime devam ediyorum.. 2 haftadır spor yapamıyorum ve biraz yavaşladı kilo vermem ama sabrediyorum...

herkese selamlar..opuyorumnanaktan

bende sizlere doktorumdan aldığım diyeti yazmak istiyorum... 1200 ve 1400 kalorilik iki diyet...günde en az 1200, en fazlada 1400 kalori tüket dedi ve verdi...diyabetli değilim ama şekerim biraz yüksek çıktığı için bu diyet ama hem şekerim düşecek hemde zayıflayacağım... koşu falan yapamıyorum bulunduğum yer müsait olmadığı için evde ip atlayacağım...zayıflama kemerim var onu kullanmaya devam edeceğim bakalım sonuç ne olacak görcez hep beraber inşallah :) göbeğim içinde tavsiyeniz olursa bekliyorum... sezeryan göbeğim var :(

aslında bu ölçüler diyetten ziyade sağlıklı beslenme programı... normalde yememiz gerekenler... dün aldım bu diyeti inşallah faydasınıda göreceğim... annemde yapmıştı bu şekilde diyet ve 2 ayda 8 kilo vermişti...

1200 kalorilik diyetim :

kahvaltı
1 bardak şekersiz çay, 2 ince dilim peynir,2 ince dilim ekmek,sınırsız domates+salatalık vs

ara
2 porsiyon meyve

öğle
1 köfte veya aynı büyüklükte et, 4 yemek kaşığı sebze yemeği,1 ince dilim ekmek,1 su bardağı yoğurt,yağsız salata
ara (ikindi)
1 ince dilim beyaz peynir,1 adet galeta
akşam
1 küçük boy tavuk but,1kase çorba,1 tatlı kaşığı zeytinyağlı yeşil salata,1 ince dilim ekmek
yatmadan önce
2 porsiyon meyve

1400 kalorilik diyetim

kahvaltı
1 bardak şekersiz çay,2 ince dilim beyaz peynir,2 ince dilim ekmek,sınırsız domates salatalık
ara
2 porsiyon meyve, 1 adet galeta
öğle
1 köfte veya aynı büyüklükte et, 4 yemek kaşığı sebze yemeği,1 ince dilim ekmek,1 su bardağı yoğurt,1 porsiyon meyve

ara (ikindi)
1 ince dilim beyaz peynir,1 adet galeta
akşam
1 küçük boy tavuk but,1kase çorba veya 2 kaşık pirinç pilavı,4 yemek kaşışı sebze yemeği,1 ince dilim ekmek,1 porsiyon meyve
yatmadan önce
1 su bardağı şekersiz süt veya yoğurt, 1 porsiyon meyve
kaydirigubbakcemile2

besin değişimleri var onlarıda kızım uyuduğu zaman yazacağım... mesela ekmek yemediğiniz zaman yerine neler tüketebilirsiniz bunları yazacağım... şimdilik sevgiler herkese

valla ben diyetleri takip edemiyorum bu aralar spor aleti aldım bakalım birde onunla denicem

selam kızlar.kendimi çok hafiflemiş hissediyorum.halen tartılmadım malum hastalık bekliyoruz.halen az yemeye devem ediyorum.akşam 6 dan sonra asla yemek yemiyorum.bol bol su içiyorum.hayatımdan tatlı ve çikolatayı çıkardım.arada azcık kaçamakta oluyor tabi..başlayalı 2 hafta oldu bu düzene yakında kilomu yazıcam.

(Reglim bitti ama karnım hala şiş sanki.Yarın sabah tartılıcam ama vallahi korkuyorum kendimden...)

Bu gün yediklerim:

Sabah:
Sirkeli-ballı ılık su

Bir saat sonra:
4-5 yuvarlak dilim yağsız tavada sucuk
2 dilim uno light ekmek
Yarım kk kadar beyaz peynir
3 tane siyah zeytin
Bol domates
2 kupa şekersiz yeşil çay.

ıkindi:
Yarım açma
Yarım simit
1 bardak şekersiz çay

Ara:
1 bardak soda

Akşam:
Yarım tabak kıymalı pırasa
2 yemek kaşığı kadar makarna
Bol salata
1 dilim light ekmek
2 kupa şekersiz çay

Biraz önce:
1 tane mandalina

(Offf yazınca daha iyi farkettim,ben yarın tartıda kessinnn fazla çıkıcammmmmafoldumben)

Bu gün sabah tartıldım.52,5 çıktım...Eh sandığım kadar felaket bir rakamla karşılaşmadım ama sanırım dikkat etmem şart...Regl dönemi her zamankinden daha çok iştahım açılmıştı ve hemen gramları toplamaya başladığım görülüyor..

Bugün yediklerim ve yiyeceklerim ise:

Sabah:
Sirkeli-ballı ılık su

Yarım saat sonra:
1 haşlanmış yumurta
1 kk kadar peynir
3 tane zeytin
2 çay kaşığı kadar vişne reçeli
2 dilim kızartılmış ekmek
2 kupa şekersiz yeşil çay

Öğlen:
1 kase light sütlü,meyveli nesfit

Ara:
1 kupa şekersiz earl grey çay

Akşam ise ne yiyeceğimi bilmiyorum.Sanırım sebze yiyicem ama bu saat olmuş ne yiyeceğime karar vermedim daha..

Eeee sizde durumlar nasıl???...

Bu gün sabah tartıldım.52,5 çıktım...Eh sandığım kadar felaket bir rakamla karşılaşmadım ama sanırım dikkat etmem şart...B]

lunacığım merhaba canım özledim vallahi görüşemez olduk...:çok üzgünüm: 52.5 kilo ancak alkışlanır...onu koru yeter...40 lı kiloları görmeye niyetlisin galiba...:olmaz: bende de bir iştah bir iştah...anneme her gün akşama bana bir şey yapma diyorum annem de kıyamayıp her akşam hazırlıyor ben de afiyetle yiyorum...tüm verdiğim kiloları almasam bari...:kedi: gerçi şimdiye kadar kilo almışsın diyen olmadı 2-3 kilo aldım halbuki...sana kilo vermek yakışmadı al bile diyorlar...:çok üzgünüm: :a015:

Selam kızlar..

Lunacım bence de sen artık kilonu korusan yeterli.. Vermelik bi durumun yok.. 50 ye taktın kafayı biliyorum emme.. Çooooook yavaştan versen yeterli.. Ki bence vermesen daha iyi olurr...

Derinim.. Aynen bana da gayet iyisin verme yüzün çöküyor diyolar ama ben kilo vermek istiyorum, velhasıl tombul bi gelin değil.. şöyle zayıf hatta sıska bi gelin olmak istiyorum.. Zaten beyaz şişko gösterioooo....

Bugün ki menümü yazayım bende..

8:30: 4-5 tane ufak patatesli börek..
Arada 4-5 tane jelibon yedim..
13:30: 4 tane ızgara köfte, 2-3 kaşık pilav, az buçuk patates, 2-3 dilim domates
17:30: 1 elma, 1 mandalina
18:30: 4-5 tane ızgara köfte, 2 kaşık yoğurt

Yeni bir program buldum, uykuda zayıfla diyerekten.. Şöyle bi sistemi var..

Sabahları sadece karbonhidrat, öğlen proteyin karbonhidrat karışık ve akşamları sadece proteyin yeniyor.. Bide menüler arasında 5 saat olması gerekiyor.. Bu şekilde vücut uyurken yağ yakıyormuş.. Denemeye çalışıcam bakalım nasıl olacak..

lunacığım merhaba canım özledim vallahi görüşemez olduk...:çok üzgünüm: 52.5 kilo ancak alkışlanır...onu koru yeter...40 lı kiloları görmeye niyetlisin galiba...:olmaz: bende de bir iştah bir iştah...anneme her gün akşama bana bir şey yapma diyorum annem de kıyamayıp her akşam hazırlıyor ben de afiyetle yiyorum...tüm verdiğim kiloları almasam bari...:kedi: gerçi şimdiye kadar kilo almışsın diyen olmadı 2-3 kilo aldım halbuki...sana kilo vermek yakışmadı al bile diyorlar...:çok üzgünüm: :a015:

Canım ya ben bir 50'yi göreyim dedim ama olmayacak sanırım.Yemesem bile kilo veremez hale geldim.Ancak gün boyu aç gezmem lazım galiba kiloların oynaması için..

Fakat bu sıralar benim de iştahım azmış durumda nedense.Akşam bir kabak dolma yedim ama arkasından koca bir bardak portakal suyu içtim,onun arkasından da bir tane muz yedim..Daha da ne yesem acaba diye arayış içindeyim...delikafadulden

Canım annelik işte...Ben de aslında yalnız olsam akşamı çok hafif geçirebilirim ama evde çocuk olunca (ki bu çocuk ister büyük olsun ister küçük,farketmiyor,annelerin gözünde çocuk her daim çocuk:emir_bebek:) mecbur yapıyorsun yemekleri,eh yapmışken de yiyorsun mecburen.Aslında kendimizi az yemeye alıştırsak bu da bir çözüm muhakkak ama maalesefff....mafoldumben
Selam kızlar..

Lunacım bence de sen artık kilonu korusan yeterli.. Vermelik bi durumun yok.. 50 ye taktın kafayı biliyorum emme.. Çooooook yavaştan versen yeterli.. Ki bence vermesen daha iyi olurr...

Derinim.. Aynen bana da gayet iyisin verme yüzün çöküyor diyolar ama ben kilo vermek istiyorum, velhasıl tombul bi gelin değil.. şöyle zayıf hatta sıska bi gelin olmak istiyorum.. Zaten beyaz şişko gösterioooo....

Bugün ki menümü yazayım bende..

8:30: 4-5 tane ufak patatesli börek..
Arada 4-5 tane jelibon yedim..
13:30: 4 tane ızgara köfte, 2-3 kaşık pilav, az buçuk patates, 2-3 dilim domates
17:30: 1 elma, 1 mandalina
18:30: 4-5 tane ızgara köfte, 2 kaşık yoğurt

Yeni bir program buldum, uykuda zayıfla diyerekten.. Şöyle bi sistemi var..

Sabahları sadece karbonhidrat, öğlen proteyin karbonhidrat karışık ve akşamları sadece proteyin yeniyor.. Bide menüler arasında 5 saat olması gerekiyor.. Bu şekilde vücut uyurken yağ yakıyormuş.. Denemeye çalışıcam bakalım nasıl olacak..

Yüz çökme olayı kötü gerçekten.Derinin de yüzü çöküyordu kilo verdiğinde yanlış hatırlamıyorsam.Ama benim yüzüm vücuduma göre oldukça tombiş.On küsür kilo verdim ama yüzüm eski formunda maaşallah..:1rolleyes:

O bulduğun programı duymuştum ben de.Dene bakalım işe yarıyor mu fulyacım.Ben liste ya da kurallara bağlı olarak pek diyet yapamam ama sen de işe yararsa zorla da olsa denemek isterim vallahi...

Bu arada gelinlik gerçekten şişmana da zayıfa da çok yakışıyor arkadaşlar...Allah o duyguyu isteyen herkese yaşatsın,hayırlı yuvalar kurmayı nasip etsin..(Ay özendim evlenmeyenlere ya,tekrar gelinlik giyesim geldi,benim adamı:asigim: kandırıp tekrar nikah mı tazelesem neŞeniz:teytey:)

canım şimdi senin boy-kilo kaç ?

kızlarr merhaba bende aranıza yeni katıldımm şuan 68 kiloyum yeni doğum yaptım sayılırr 81 ile doğuma girdim ve şuan 68-69 arası gidip geliyorum sözün kısasıı zayıflamak istiyorum kıslar boy 1.70 şöle bi 60 olsam çok ii olacak veerebilir miyim acaba ???

kızlarr merhaba bende aranıza yeni katıldımm şuan 68 kiloyum yeni doğum yaptım sayılırr 81 ile doğuma girdim ve şuan 68-69 arası gidip geliyorum sözün kısasıı zayıflamak istiyorum kıslar boy 1.70 şöle bi 60 olsam çok ii olacak veerebilir miyim acaba ???
Hoşgeldin gizem..Allah yavruna sağlıklı uzun ömürler versin..Sağlıklı kilo vermeler...a.s.

Huuu kızlar neredesiniz ya:uhm::uhm::uhm:...Hepiniz sözleşmiş gibi ortadan kayboldunuz:sm_confused:...Allah Allah...Benim farketmediğim birşeyler mi var sayfada..:1no2:

merabalar ben de yeni katıldım aranıza boyum 1.69 kilom 63.54 ü görmek istiyorum bakalım neler olacak:)

Sen de hoşgeldin..Umarım en kısa sürede istediğin kiloya ulaşırsın...a.s.

Bugün yediklerim:

Sabah:
Sirkeli-ballı ılık su

1 saat sonra:
2 küçük (çeri değil ama) domates
1 Haşlanmış yumurta
Biraz tel peynir
1 dilim uno light ekmek
2 kupa şekersiz yaseminli yeşil çay

Ara:
1 kupa 5'i 1 arada

Öğlen:
1 kase elma dilimli light yoğurt

Ara:
1 avuç sarı leblebi
1 adet mandalina

Akşam:
1 tabak az yağlı melemen
2 dilim uno light ekmek
1 bardak taze sıkılmış portakal suyu

Birazdan da sirkeli-ballı ılık suyumu içicem...

ne denesem olmuyo arkadaşlar stresten yemek yeme dürtümden kurtulamıyorum.. 5i bir yerde çay içtim başdönmesinden kalkamadım..fx 15 içtim beynim uyuştu sanki
gündüz bi sorun yok. ama gece oldumu sohbet edecek konuşacak bişey olmayınca dizi izlerken mutlak atıştırıyorum.. sonra gelsin çikolata meyve kestane pasta vs.. yaa ne olur şu iştahımı kapatmak için bişey öneren yokmuuuuuuuuuu ..... lütfen biri yardımcı olsunnnnnn. .....bunu kaçkez sordum ama seyrek aralıklarla geldiğim için unutuyosunuzzz beniiiiiiiiii............yardımcı olan olursa çok sevinicem yaaa ne olurrr. hala 68 ım 1 gr veremiyorum offff yaa offfff

Back
X