bende sizlere doktorumdan aldığım diyeti yazmak istiyorum... 1200 ve 1400 kalorilik iki diyet...günde en az 1200, en fazlada 1400 kalori tüket dedi ve verdi...diyabetli değilim ama şekerim biraz yüksek çıktığı için bu diyet ama hem şekerim düşecek hemde zayıflayacağım... koşu falan yapamıyorum bulunduğum yer müsait olmadığı için evde ip atlayacağım...zayıflama kemerim var onu kullanmaya devam edeceğim bakalım sonuç ne olacak görcez hep beraber inşallah :) göbeğim içinde tavsiyeniz olursa bekliyorum... sezeryan göbeğim var
aslında bu ölçüler diyetten ziyade sağlıklı beslenme programı... normalde yememiz gerekenler... dün aldım bu diyeti inşallah faydasınıda göreceğim... annemde yapmıştı bu şekilde diyet ve 2 ayda 8 kilo vermişti...
1200 kalorilik diyetim :
kahvaltı
1 bardak şekersiz çay, 2 ince dilim peynir,2 ince dilim ekmek,sınırsız domates+salatalık vs
ara
2 porsiyon meyve
öğle
1 köfte veya aynı büyüklükte et, 4 yemek kaşığı sebze yemeği,1 ince dilim ekmek,1 su bardağı yoğurt,yağsız salata
ara (ikindi)
1 ince dilim beyaz peynir,1 adet galeta
akşam
1 küçük boy tavuk but,1kase çorba,1 tatlı kaşığı zeytinyağlı yeşil salata,1 ince dilim ekmek
yatmadan önce
2 porsiyon meyve
1400 kalorilik diyetim
kahvaltı
1 bardak şekersiz çay,2 ince dilim beyaz peynir,2 ince dilim ekmek,sınırsız domates salatalık
ara
2 porsiyon meyve, 1 adet galeta
öğle
1 köfte veya aynı büyüklükte et, 4 yemek kaşığı sebze yemeği,1 ince dilim ekmek,1 su bardağı yoğurt,1 porsiyon meyve
ara (ikindi)
1 ince dilim beyaz peynir,1 adet galeta
akşam
1 küçük boy tavuk but,1kase çorba veya 2 kaşık pirinç pilavı,4 yemek kaşışı sebze yemeği,1 ince dilim ekmek,1 porsiyon meyve
yatmadan önce
1 su bardağı şekersiz süt veya yoğurt, 1 porsiyon meyve
kaydirigubbakcemile2
besin değişimleri var onlarıda kızım uyuduğu zaman yazacağım... mesela ekmek yemediğiniz zaman yerine neler tüketebilirsiniz bunları yazacağım... şimdilik sevgiler herkese