merhaba kızlar. hepinize öncelikle başarılar. ben 2 buçuk ayda 76 kilodan 64 kiloya düşen biri olarak bu 64 kilodan aşagı yaklaşık 6 aydır düşemyorum. allahım neler yaptım neler. sorunda şu buldum yani sonunda..... benm regl i öncesi sıkıntılarım 13 gün önceden başlıyo. resmen vucudum şişiyor karşı konulamaz bir tatlı ve yemek isteği. ve yemek istediğim herşey karbonhidrat. 13 gün boyunca eger yemezsem sinir krizleri geçiriyorum. ama yemesem bile nanılmaz bir şişlik başlıyor vucudumda. hemde 13 gün süren bir şişlik düşünün artık. bacak karın basen kol her yerimde. regl öncesi bu şişliği ve ödemi gidermek için bildiginiz şeyler varmı allah aşkına yaaaa sizlerde nasıl. çok şükür o 13 günlük yeme maratonunda kilo almıyorum regli sonası yine 64. ama daha sonra diyete başlıyorum zaten 15 veya 15 gün sonra yine regli sıkıntılarım başlıyo ne yapıcam bilmiyorum. ben bişey anlamadımmm. ayın yarısı bende böyle geçiyorrr
yeşil çay içiyomusun peki?şişkinliğine iyi gelebilir...birde elma çubuk tarçın karanfil ve limonla hazırlanan bi çay varya ödem attırıyo hemde metobolizmayı hızlandırıyo..aklıma gelenler bunlar...