60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

herkese günaydın....
sabah
1 yumurta bol peynir bol zeytin az ekmek yedim...:1:
ne güzel rejim moduna girmiştim hasta olunca karıştı yine...ama yine de çok yedim sayılmaz...

gunaydin arkadaslar. bu gecce ylculuk var.insallah hazirliklar yuzunden duzenimmi bozmam.bu gun kahvaltimi epeyi erken yaptim8.30 gibi.tavada 1 yumurta 1 cay kasigi yag kattim 1 dilim tost ekmegiyle yedim ekmegim bitmedi bile.kizlar bisey sormak istiyorum ben rafadan yumurtayi cok severim acaba iyi pismisle kalori acisindan bideyisikli oluyomu
simdi 11.45 bi salatalik yedim asagi yukari 1 litrede su ictim
cocuklar okuldayken is zamani.
aksamlari bazen yazamiyorum ama diyeti hic bozmadim dun aksam bol meyve yemeye calistim ama malesef benim meyveyle aram iyi degil:sm_confused:

canım bende her meyveyi sevmem. mesela incir sevmem. tek kepekli meyveli kekte kuru incir kuru üzüm severim. üzüm sevmem çok şekerli geliyo tadı. ama tam bir mandalina portakal delisiyimdir. bıkmadan yerim. çok seviyorum. sevdiğim meyveleri yerim ben. seninde yokmu sevdiğin meyve

herkese günaydın....
sabah
1 yumurta bol peynir bol zeytin az ekmek yedim...:1:
ne güzel rejim moduna girmiştim hasta olunca karıştı yine...ama yine de çok yedim sayılmaz...

canım dediğim gibi hastalık döneminde metabolizman hastalığı yenmek için çok çalıştı diyeti bozdun ama kilo almadın. bundan sonrası önemli zaten. artık dikkat et yine kilo veririsin. hem sen hastaydın hem çocukların kolaymı yemek yap çocuklarla ilgilen. yapamaman çok normaldi zaten

canım bende her meyveyi sevmem. mesela incir sevmem. tek kepekli meyveli kekte kuru incir kuru üzüm severim. üzüm sevmem çok şekerli geliyo tadı. ama tam bir mandalina portakal delisiyimdir. bıkmadan yerim. çok seviyorum. sevdiğim meyveleri yerim ben. seninde yokmu sevdiğin meyve

ben de hiç yiyemem portakal mandalinayı anca suyunu sıkar içerim.. ama tam bir incir ve üzüm hastasıyım... aynı zamanda muz ve karpuz çok severim... elmayı da çok severdim ama artık bıkkınlık geldi...:1:

canım dediğim gibi hastalık döneminde metabolizman hastalığı yenmek için çok çalıştı diyeti bozdun ama kilo almadın. bundan sonrası önemli zaten. artık dikkat et yine kilo veririsin. hem sen hastaydın hem çocukların kolaymı yemek yap çocuklarla ilgilen. yapamaman çok normaldi zaten

hastayken 2 kilo verdim canım... çünkü hiç bir şey yiyemedik...1 lokmayı bile kabul etmedi vücudumuz... çok şükür oğlanla ben atlattım...kızımız da bu gün daha iyi...

hoşgeldin canım özlettin kendini. bu hafta bende kaçamak yaptım 2 dilim pırasalı börek yedim :kedi:

tşk ederim canım bende özledim.şaşırdım doğrusu kaçamak yapmana ama inan bana hiç etkilemez çünkü senin bünye yağlı şeyleri unuttu bu yüzden stok yapmayacaktır yediğini...ayrıca afiyet olsun .özelde mesajın var canım

ayy arkadaşlar ben meyve çok severim.sadece kivi tatlıysa yiyebiliyorum.meyveleri rabbimin bize hediyesi olarak görürüm hep.hepsi birbirinde lezzeti hepsinde ayrı tat...havucundan tutunda ben onuda meyveden sayıyorum karpuzdan çileğe kadar hepsini çok severek yerim.benim vazgeçilmezim meyveler

tşk ederim canım bende özledim.şaşırdım doğrusu kaçamak yapmana ama inan bana hiç etkilemez çünkü senin bünye yağlı şeyleri unuttu bu yüzden stok yapmayacaktır yediğini...ayrıca afiyet olsun .özelde mesajın var canım

canım aslında şöyle oldu. sabah evde yaptım kahvaltımı. öğlen de arabada yedim yoldaydık. sonra arkadaşta ikram yemedim ama iki finac şekersiz çay içtim tansiyonum düştü. yolda kötü oldum yol uzundu. akşam yemeğimi yanıma almıştım ama tuz koymamışım yiyemedim. eşim yolda çubuk kraker aldı yarım paket yedim. sonra 2 saat sonrada 2 dilim börek yedim. böyle oldu. yemekleri beyenmeyince oldu. hep diyorumya sevmediğimiz bişeyi yemeğe zorlayınca sonra diyet bozuluyo diye. aynen öyle oldu. elbette etkilemez sonuçta başka kaçamak yapmadım. şimdide aynen devam ediyorum. bugünde sporum var. koşarım 45 dakika. zaten çok kilo verdiğimden eskisi kadar takmıyorum. tabikide kaçamak yapmıcam bu ilk ve sondu. ders oldu. bidaha daha dikkat edecem yemeklerimi götürürken aldım dersimi. ama artık takmıyorum. rahatça vücuda yapışan pantolunumu giyiyorum. sırtımdan göbeğimden yağ çıkmıyor. mayağı iyiyim. artık şu 9 kiloda gitsin süper olurum bidahada asla zevk için canım istiyor diye kaçırmam fazla. ya bi de bizde alışkanlık börek çörek hamur işi severiz. ben eskiden diyet yaparkende kepek undan yapıp yerdim canım istemezdi çünkü kendim zaten yapabiliyodum bunları. biyere gidince canım ikramları istemezdi ama diyetisyen şimdilik yasakladı bunları tabi uzun zaman yemeyince canım çekti bu da var. neyse ama diyetisyene gidince kaçamak yaptığımı nedenleriyle anlatacağım zaten. zaten varya nedenini bidlikten sonra sorun olmuyor. önlemini alıyosun. örneğin börek çörek istediysen kepek undan yaparsın böylece canın çekmez.

bulundugumuz yerde tropikal meyveler cogunlukta donem donem cok guzel meyveler cikiyo.mesela mangoyu otrdummu 1kg. yiyorumdur nun donemin de kilo veremiyoru.serife diye bi meyve cikti su donem cok sekerli pek sevmedim.ananas ve karpuz seviyorum ama diyette hic seker yemeyince sanki cok bisey yiyomusum gibi hissediyorum.dun aksam genede yedim

hastayken 2 kilo verdim canım... çünkü hiç bir şey yiyemedik...1 lokmayı bile kabul etmedi vücudumuz... çok şükür oğlanla ben atlattım...kızımız da bu gün daha iyi...

neyseki atlattınınz canım. bundan sonra diyetine devam edersin. rabbim sağlık sıhhat versin yeterki gerisi kolay zaten. hiçbişey yiyemedim diyosun kolaymı ne yesen bünyen istemiyo. çok şükür sende bebeciklerinde düzeldi

bulundugumuz yerde tropikal meyveler cogunlukta donem donem cok guzel meyveler cikiyo.mesela mangoyu otrdummu 1kg. yiyorumdur nun donemin de kilo veremiyoru.serife diye bi meyve cikti su donem cok sekerli pek sevmedim.ananas ve karpuz seviyorum ama diyette hic seker yemeyince sanki cok bisey yiyomusum gibi hissediyorum.dun aksam genede yedim

bende şeker kullanmıyorum canım mesela üzüm yediğimde çok şekerli bişey yemiş gibi oluyorum

kızlar aranızda meyve yedikten sonra veya tatlı bişeyler yedikten sonra karnı acıkan veya böyle sanki içi kıyılırmış gibi olan varmııı

kızlar genç bi anne diyet yüzünden ölmüş. bir yada 10 kilo vermiş. çok spor yapmış ve yemek yerine zayıflatıcı karışımlar içmiş şok diyet yapmış. düşük potasyum değerleri yüzünden kalbinde iltihaplanma olmuş ve kalbi iflas etmiş

selam kızlar geç uyandım bugün
kahvaltıda
2 dilim kepek ekmek
2 yeşil biber
1 dilim peynir
5 zeytin
1 kaşık yoğurt
1 haşlanmış yumurta yedim
yarım saat oldu yiyeli şimdide bir türk kahvesi içiyorum:kahve:

kızlar genç bi anne diyet yüzünden ölmüş. bir yada 10 kilo vermiş. çok spor yapmış ve yemek yerine zayıflatıcı karışımlar içmiş şok diyet yapmış. düşük potasyum değerleri yüzünden kalbinde iltihaplanma olmuş ve kalbi iflas etmiş

aman Allahim boyle olum diyeti yani.herseyin basi saglik zayifligida once sagligimizi dusunup istemeliyiz.yazik o yavruya

Günaydın hanımlar ben bu hafta sonu sopayı hak ettim nasıl sanki biri önümden alacak ben ne yiyecem herhalde yarım kilo çekirdek yemişimdir ay yok artık kendime dur deme zamanı geldi bundan sonra hafta sonları kendime ceza veverecem haftasonu evde yemeye hiç bir şey bırakmayacam

bu sabah küçük kepek ekmeğine tost yedim şimdide yeşil çayımı içiyorum

Back
X