60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar ben de gittim kına gecemde giydiğim abiyeyi çıkardım astım dolaba..
seneye yaza kadar onun içine yenien gireceğim inşallah...
kendisi 34 bedendi ben yanlardan pens attırmıştım... şu an göbeğimden yukarı çıkmıyor... :1:
pensleri açtım bakalım inşallah yeniden giyebilirim bi gün...

inş canım ya benimde yaza kardeşimin düğünü var çok zarif bir bayan olup salınmak istiyorum

hugocuğum kahveye acaba bal mı katsam tatlandırıcı yerine zaten bir ara okumuştum vücut tatlandırıcı ve şeker arasındaki farkı anlamıyormuş tatlandırıcı katarken sanki şeker katmışız gibi kalori geliyormuşbilmiyorumkismile

canm benim gibi içemezmisin. sütlü şekersiz türk kahvesi. ben 1 su bardağı süte 2 kaşık kahve ekleyip pişiriyorum çok güzel oluyo. sebebini söylemedi diyetisyen ama bana balı yasakladı. yasaklar listesindse en üst sırada zannedersem şu insülin direnci olayından yasakladı çünkü bazı hastalarına vermiş bana vermedi. tek sebep bu çünkü şeker hastası değilim ben sağlık değerlerim herşeyim normal ama buna rağmen yaasakladı insülin direncini aşağıya indirmemiz lazım dedi bence bundan yasakladı birde kahveni böyle dene derim

canm benim gibi içemezmisin. sütlü şekersiz türk kahvesi. ben 1 su bardağı süte 2 kaşık kahve ekleyip pişiriyorum çok güzel oluyo. sebebini söylemedi diyetisyen ama bana balı yasakladı. yasaklar listesindse en üst sırada zannedersem şu insülin direnci olayından yasakladı çünkü bazı hastalarına vermiş bana vermedi. tek sebep bu çünkü şeker hastası değilim ben sağlık değerlerim herşeyim normal ama buna rağmen yaasakladı insülin direncini aşağıya indirmemiz lazım dedi bence bundan yasakladı birde kahveni böyle dene derim

bundan böyle bu şekilde denerim hugocuğum zayıflama uğruna yapacağım bunu belki zamanla şekersiz tadı daha güzel gelir saol hayatım senin de bilgin ve desteğin olmasa neyaparız bilmiyorum olumunekankayizsmile

kızlar ben de gittim kına gecemde giydiğim abiyeyi çıkardım astım dolaba..
seneye yaza kadar onun içine yenien gireceğim inşallah...
kendisi 34 bedendi ben yanlardan pens attırmıştım... şu an göbeğimden yukarı çıkmıyor... :1:
pensleri açtım bakalım inşallah yeniden giyebilirim bi gün...

1 ay sonra belki de giyeceksin inşallah canım

arkadaşlar ben kurban bayramına kadar 64 kiloya düşmek istiyorum sizce bir ayda 5 kilo verebilirmiyim ay başarırsam ya bayramda şöyle bir hava atarım

slm kızlar yeni kalktım geç yattığım için, yarım simit,1 dilim peynir,2 zeytin yedim kahvaltıda tarçınlı yeşil çayımı içiyorum sabah tartıda 59 u gördüm :)kaydirigubbakcemile2

slm kızlar yeni kalktım geç yattığım için, yarım simit,1 dilim peynir,2 zeytin yedim kahvaltıda tarçınlı yeşil çayımı içiyorum sabah tartıda 59 u gördüm :)kaydirigubbakcemile2

sefaon olsun nasıl başardın hadi biraz anlatta ebnde motive olayım ne kadr zamn kaç kilo verdin

arzucuğummm günaydınn canım... gerçi öğle oldu... :1:
afiyet olsun canım... nasılsın...
yeşil çayın içine kendin mi tarçın katıyosun yoksa hazır tarçınlı yeşilçay mı alıyosun...
kendin katıyosan toz tarçın mı katıyosun...
bir de artık ceviz suyu içmiyor musun...
biraz çok oldu sanırım...:1rolleyes:

Son düzenleyen: Moderatör:
bundan böyle bu şekilde denerim hugocuğum zayıflama uğruna yapacağım bunu belki zamanla şekersiz tadı daha güzel gelir saol hayatım senin de bilgin ve desteğin olmasa neyaparız bilmiyorum olumunekankayizsmile

biz bir ekibiz canım beraber başaracağız herkes zayıflayana kadar tüm bilgi ve tecrübelerimizi paylaşacağız burda. kimse kalmayacak kilolu. ayrıca canım 2 günde alışırsın şekersiz sütlü türk kahvesine inan daha lezzetli gelir eskiden bende çok şekerli içerdim bir kupa nescafeye 4 kaşık şeker atardım. şimdi hiç aramam şeker tadını bile hatorlayınca midem bulanıyo sende alışırsın göbek gider. ben eskiden diyet yaparken sakarin kullanırdım zayıflardım ama göbek hiç eksilmezdi şimdi direk göbek eriyo

arkadaşlar ben kurban bayramına kadar 64 kiloya düşmek istiyorum sizce bir ayda 5 kilo verebilirmiyim ay başarırsam ya bayramda şöyle bir hava atarım

disiplinli davranırsan 5 değil 10 kilo bile verirsin ben 1 ayda 10 kilo verdim canım sende verirsin zor değil yeterki ipin ucunu kaçırma. en fazla 1 öğün olsun kaçamağın 1 gün değil ve ertesi gün yola devam

hugocuğummm sana bişey soracağım...
şimdi ben bu aletle dün çalışmaya çalıştım 200 adımda takatim kesildi... 200 adım da 6 dk falan sürüyo sanırım.... kullananlar gün içerisinde 3-5 kez yapıyorlarmış toplamda 1500 adım yapıyorlarmış...
neyse sorum şu asıl...
spor tam olarak ne zaman yapılmalı... ben sabah kalkar kalkmaz suyumu içeyim 10 dk bu aletle çalışayım sonra yeşil çay ve kahvaltı yapayım diyorum...
sonra ikindi saat 16:00 gibi tekrar 10 dk çalışayım yine yeşil çay içeyim
bir de gece 22:00 gibi yine 10 dk çalışayım diyorum ne dersin...

ben kazık kadar çocukken hugoya katılmıştım...kaydirigubbakcemile3
seni ve hugoyu gördükçe o geliyo aklıma... ama kazanamamıştım... kaydirigubbakcemile3

sefaon olsun nasıl başardın hadi biraz anlatta ebnde motive olayım ne kadr zamn kaç kilo verdin
3 ay olacak neredeyse 12 kilo verdim son 1 ay tam diyet yapamadım ama,yürüyüşü öneriyorum diyet tek başına fayda etmiyor canım
arzucuğummm günaydınn canım... gerçi öğle oldu... :1:
afiyet olsun canım... nasılsın...
yeşil çayın içine kendin mi tarçın katıyosun yoksa hazır tarçınlı yeşilçay mı alıyosun...
kendin katıyosan toz tarçın mı katıyosun...
bir de artık ceviz suyu içmiyor musun...
biraz çok oldu sanırım...:1rolleyes:

diyetisyenim önerdi yeşil çaya çubuk tarçın koyup içiyorum küçük küçük kırıyorum onu yetiyo kupanın içinde, cnm ceviz suyu içicemde evde ceviz kalmadı onun çok faydasını görüyorum iştahımı kapatıyor, şimdi ben kursa kaçtım yürüyüş beni bekliyo :dance:

disiplinli davranırsan 5 değil 10 kilo bile verirsin ben 1 ayda 10 kilo verdim canım sende verirsin zor değil yeterki ipin ucunu kaçırma. en fazla 1 öğün olsun kaçamağın 1 gün değil ve ertesi gün yola devam

OZAMN DESTEĞİNİ BENDEN ESİRGEME HUGOCUM SAN İHTİYACIM VAR :içelim:

hugocuğummm sana bişey soracağım...
şimdi ben bu aletle dün çalışmaya çalıştım 200 adımda takatim kesildi... 200 adım da 6 dk falan sürüyo sanırım.... kullananlar gün içerisinde 3-5 kez yapıyorlarmış toplamda 1500 adım yapıyorlarmış...
neyse sorum şu asıl...
spor tam olarak ne zaman yapılmalı... ben sabah kalkar kalkmaz suyumu içeyim 10 dk bu aletle çalışayım sonra yeşil çay ve kahvaltı yapayım diyorum...
sonra ikindi saat 16:00 gibi tekrar 10 dk çalışayım yine yeşil çay içeyim
bir de gece 22:00 gibi yine 10 dk çalışayım diyorum ne dersin...

canım spor hayat boyu yaşam tarzı olmalı o yüzden fazla zorlamamak gerek. ne zaman istersen o zaman çalış. yoksa insan bıkıyo bırakıyo. canın ne zaman isterse ne zaman boş vaktin varsa öyle çalış ben öyle yapıyorum. yeterki düzenli olsun

3 ay olacak neredeyse 12 kilo verdim son 1 ay tam diyet yapamadım ama,yürüyüşü öneriyorum diyet tek başına fayda etmiyor canım

diyetisyenim önerdi yeşil çaya çubuk tarçın koyup içiyorum küçük küçük kırıyorum onu yetiyo kupanın içinde, cnm ceviz suyu içicemde evde ceviz kalmadı onun çok faydasını görüyorum iştahımı kapatıyor, şimdi ben kursa kaçtım yürüyüş beni bekliyo :dance:

sağol canım... hayırlı günler...a.s.

Back
X