60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

her gün kepek ekmeği alınıyo aam bundan sonra pilav ve patates oldumu
yemiyoruz yerine ekmek yemeyi tercih ediyoruz bunu hiç bilmiyodum ve ben patates haşlama olsun çok tüketen biriyim

canım bende patatesi çok severim. baharatlayıp yağsız fırınlardım çok lezzetli olurdu. patates kızartmayı bırakmıştım zaten ama fırınlardım veya salatasını yapardım az yağlı ama yasakladı diyetisyen. zaten benim tanıdığım biri var çok zayıftı eskiden diyetisyene gitmişti farklı bir diyetisyene kilo almak için adam bol bol haşlama patates vermiş iştahı açılsın diye. makarna seviyosan kepekli makarna ye. pilav olarakta bulgur pilavı veya kabuklu pirinçten yapılmış pilav olabilir az yağlı. yani tamamen kesmesende bunları az ye yeter. birde devamlı kepek ekmeği yeme çünkü demir eksikliği yapıyor. hatta en güzeli çavdar ekmeği veya tam buğday ekmeği. bende çok olur uzun zaman yersem kepek ekmeği saçlarım dökülüyor ben karışık yiyorum ekmek. çavdar tam buğday kepek ekmek. devamlı aynı ekmeği yemiyorum yani. bana böyle verdi ekmeği.

canım bende patatesi çok severim. baharatlayıp yağsız fırınlardım çok lezzetli olurdu. patates kızartmayı bırakmıştım zaten ama fırınlardım veya salatasını yapardım az yağlı ama yasakladı diyetisyen. zaten benim tanıdığım biri var çok zayıftı eskiden diyetisyene gitmişti farklı bir diyetisyene kilo almak için adam bol bol haşlama patates vermiş iştahı açılsın diye. makarna seviyosan kepekli makarna ye. pilav olarakta bulgur pilavı veya kabuklu pirinçten yapılmış pilav olabilir az yağlı. yani tamamen kesmesende bunları az ye yeter. birde devamlı kepek ekmeği yeme çünkü demir eksikliği yapıyor. hatta en güzeli çavdar ekmeği veya tam buğday ekmeği. bende çok olur uzun zaman yersem kepek ekmeği saçlarım dökülüyor ben karışık yiyorum ekmek. çavdar tam buğday kepek ekmek. devamlı aynı ekmeği yemiyorum yani. bana böyle verdi ekmeği.
ay hugocum senden öğrenecek çok şeyim var canım ya birde bir şey soracam ben açlık henüz hisetmiyorum yinede yoğurt olan ara öğünümü yiyeyimmi yoksa kalsınmı

öğle menümde yarım balık 1 tane domates 1 dilim ekmek 2 bardak su nasıl sizce
akşamda az yağlı bi salatayla kapatmayı düşünüyorum.bu arada kilo bildirimi nasıl ve nereye yapıyoruz arkadaşlar ne zaman tartılıyoruz

bence az. bikere balık kızartmamıydı yoksa fırnlanmışmı bu önemli. ayrıca neden yarım balık yedin. akşama tek salata olmaz. yanına mutlaka ekmek ayrıca sebze yemeğin olmalı. sen az yersen ordan burdan kısarsan metabolizmanda yavaşlar. akşamları 6 kaşık sebze yemeği ye ama 1 yemek kaşığı yağ kullan. salatan olsun. süt içmiyorsan eğer yoğurt ye mutlaka günde 2 su bardağı. çünkü calsiyum eksikliği yaşarsan birincisi kilo vermen yavaşlar ikincisi dişlerin çürür pek çok zararı vardır canım. günde mutlaka 3 tane meyvede ye. eğer eksik beslenirsen mutlaka ipin ucuunu kaçırırsın. 1 hafta 2 hafta böyle beslensen bile birgün tıka basa yemek istersin çünkü vücudun eksik bişeyler olduğunda kalorili şeylere yönelir. eğer karbonhidrat eksiğin varsa canın pilav makarna pizza hamurişi çeker. bunların olmaması için dengeli beslen unutma daha hızlı kilo vermek senin değil metabolizmanın elinde. onu sağlıklı eksiksiz beslemelisinki daha hızlı çalışabilsin tatlım

ay hugocum senden öğrenecek çok şeyim var canım ya birde bir şey soracam ben açlık henüz hisetmiyorum yinede yoğurt olan ara öğünümü yiyeyimmi yoksa kalsınmı

hiçbir zaman hiçbir şekilde ara öğün atlama bu çok önemli. eğer atlarsan bir sonraki öğünde daha çok aç olacaksın bunu unutma. ayrıca ara öğün yapmak metabolizmayı hızlandırır. hızlanan metabolizma daha çabuk kilo veriri canım

kızlarrr şimdi bi yerde havucun vücutta yağ depolattığını okudumohaoldumsmile bi bilgisi olan var mı doğru mu acaba...
ben akşamları turpla havucu rendeliyip salata gibi yerdim...CADIARZU

hiçbir zaman hiçbir şekilde ara öğün atlama bu çok önemli. Eğer atlarsan bir sonraki öğünde daha çok aç olacaksın bunu unutma. Ayrıca ara öğün yapmak metabolizmayı hızlandırır. Hızlanan metabolizma daha çabuk kilo veriri canım

teşekürler canım sen bu yararlı bilgileri hep paylaş bizimle ne güzel şeyler öğreniyorum

Hugocuğum balığım fırında yapılmıştı.büyük balıktı eşimle paylaştık.yani nerdeyse tam balıktı.malum karadenizdeyim.bugün çok acele çıktığım için ara öğnlerimi yanıma alamadım akşam salata. Ve yatarken yoğurt meyve mutlaka yiyorum.hafta sonu biraz kaçırmıştım da.bu gün az tutayım dedim

Hugocuğum balığım fırında yapılmıştı.büyük balıktı eşimle paylaştık.yani nerdeyse tam balıktı.malum karadenizdeyim.bugün çok acele çıktığım için ara öğnlerimi yanıma alamadım akşam salata. Ve yatarken yoğurt meyve mutlaka yiyorum.hafta sonu biraz kaçırmıştım da.bu gün az tutayım dedim

o zaman tamam tatlım bende hep böyle yemeye çalışıyosun sanmıştım kaydirigubbakcemile3

karadenizli arkadaşlar ne kadar şanslı yemyeşil heryer insanın içi açılır kızlar çok şanslısınız

merhaba kızlar okuldan geldim bugün şu ana kadar yediklerim içtiklerim

sabah kahvaltım( bugün istiklal marşı var diye acele ettim başka birşey yemedim.)

1 küçük dilim kepek ekmek
2 tatlı kaşığı tahin- pekmez karışımı
1 büyük fincan çok az şekerli çok açık çay

okulda öğleden önce
1 bardak az şekerli çok açık çay
1 paket mavi yeşil light çubuk kraker
500 ml su
öğlen pideler bendendikaydirigubbakcemile3
yarım pide
1 bardak ayran
1 adet baklava ( anca 1 kk büyüklüğünde)

öğleden sonra
1 bardak çok açık ve az şekerli çay
1 kuru kayısı

şu an evdeyim ve de elma sirkeli ballı suyumu içiyorum

öğle menümde yarım balık 1 tane domates 1 dilim ekmek 2 bardak su nasıl sizce
akşamda az yağlı bi salatayla kapatmayı düşünüyorum.bu arada kilo bildirimi nasıl ve nereye yapıyoruz arkadaşlar ne zaman tartılıyoruz

kilo bildirimini zuzuma her pazar günü yapıyoruz

merhaba kızlar okuldan geldim bugün şu ana kadar yediklerim içtiklerim

sabah kahvaltım( bugün istiklal marşı var diye acele ettim başka birşey yemedim.)

1 küçük dilim kepek ekmek
2 tatlı kaşığı tahin- pekmez karışımı
1 büyük fincan çok az şekerli çok açık çay

okulda öğleden önce
1 bardak az şekerli çok açık çay
1 paket mavi yeşil light çubuk kraker
500 ml su
öğlen pideler bendendikaydirigubbakcemile3
yarım pide
1 bardak ayran
1 adet baklava ( anca 1 kk büyüklüğünde)

öğleden sonra
1 bardak çok açık ve az şekerli çay
1 kuru kayısı

şu an evdeyim ve de elma sirkeli ballı suyumu içiyorum

güzel bir koruma programı uyguluyosun tatlım

Merhaba KIzlar ben geldimmmmmmmm
geçen hafta hasta olduğumu yazmıştım. Çarşamba sabahı doktora gittim ilaçlarımı aldım 3 günde rapor verdi. bol bol ilaç içtim ve yattım. sabahları ebrulinin geçmiş programlarının tekrarı vardı plates yaptım.
şimdiye kadar o kadar çok şey yazmışsınız ki hepsini okuyamadım kilo verenleri tebrik ediyorum kaydirigubbakcemile5
durmak yok yola devam
bu arada bir kaç sabahtır kalkınca tartılıyorum 61 çıkıyorum.:3:
herkese selamlar kaydirigubbakcemile4

kızlarrr şimdi bi yerde havucun vücutta yağ depolattığını okudumohaoldumsmile bi bilgisi olan var mı doğru mu acaba...
ben akşamları turpla havucu rendeliyip salata gibi yerdim...CADIARZU

cnm ben diyetisyene gittiğimde bana havuç ve patetesi yasaklamıştı .yani havuç yemezsen daha ii olur

Merhaba KIzlar ben geldimmmmmmmm
geçen hafta hasta olduğumu yazmıştım. Çarşamba sabahı doktora gittim ilaçlarımı aldım 3 günde rapor verdi. bol bol ilaç içtim ve yattım. sabahları ebrulinin geçmiş programlarının tekrarı vardı plates yaptım.
şimdiye kadar o kadar çok şey yazmışsınız ki hepsini okuyamadım kilo verenleri tebrik ediyorum kaydirigubbakcemile5
durmak yok yola devam
bu arada bir kaç sabahtır kalkınca tartılıyorum 61 çıkıyorum.:3:
herkese selamlar kaydirigubbakcemile4

hoşgeldin canım valla özlettin. çok geçmiş olsun tatlım

kızlar akşam yemeği yiyeceğim birazdan menümü yazayım. 1 kepçe tarhana, 8 kaşık pırasa yemeği, salata 4 kaşık bulgur, 1 dilim çavdar ekmeği ve birazda turşu. aslında turşu su tutar vücutta ödem yapar ama sonuçta yeşilçay spor var dimi. eşime aldım turşu canım çekti sonuçta kalorisi çok değil iştahta açmaz sadece ödem yapar su tutar ama o da gider zaten o kadar spor var su içiyoruz bol bol yeşilçay falan dimi kızlar yalışmıyım. sonuçta pizza değil tatlı değil azcık turşu

herkese gunaydin.farmasi hosgeldin canim.senin adina cok uzuldum.valla gittin ama kilosuz geldin seni tebrik ediyorum.
teşekkür ederim canımcım valla ben de sizleri çok ama çok özledim.opuyorumnanaktan
ahh su toplamış halini sevsinler senin 56.5 :1: herzamanki gibi süpersin

sağol bitanem sizler de öylesiniz opuyorumnanaktan

selam kızlar akşam yemeğimi yedim,1.5 kase mercimek çorbası.diyet beni çok zorluyor.ama pes etmek yokkkkkkkkkkkkk.1 kilo daha gitti sempatiksalakcinni

Back
X