60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hoşgeldin canım valla özlettin. çok geçmiş olsun tatlım

Çok sağol Hugocum
o kadar çok yazmışsınız ki oku oku bitmedi vallahi:1shok:
bu gün baştan aşağı felaketim oyüzden yazmaya yüzüm yokakannehir
acıktığımdan yada aç olduğumdan değil haa öğlen yediğim simit peynir de , yarım saat önce yediğim ekmek arası köfte de sırf canım istediğimden:oklava:
dün akşam rulo pasta yaptım cokacimcoook bu akşam gidince kremşantisini süreceğim
onuda sırf eşime "hayatım bazı erkekler eşlerinden pasta ister sen hiç bir şey demiyorsun dedim" beyefendinin verdiği cevap " boşver canım kilo alıyoruz" oldu.
gittim ınadımdan yaptım çünkü önüne koyunca benden çok yiyeceğini biliyorum.
lafa gelince kilo diyor. yesinde görsün kiloyu
4 adet yumurta 3 fincan şeker ve 3 fincan un ile yaptım.exstra yağ kullanmadım.iine koyuca hazırladığım puding sürdüm:lepi:
ay diyet topiğinde yazdıklarıma bakkaydirigubbakcemile3
durmak yok yola devam kızlar:teytey::hooray::dance::enbuyukkk::1hug:

Çok sağol Hugocum
o kadar çok yazmışsınız ki oku oku bitmedi vallahi:1shok:
bu gün baştan aşağı felaketim oyüzden yazmaya yüzüm yokakannehir
acıktığımdan yada aç olduğumdan değil haa öğlen yediğim simit peynir de , yarım saat önce yediğim ekmek arası köfte de sırf canım istediğimden:oklava:
dün akşam rulo pasta yaptım cokacimcoook bu akşam gidince kremşantisini süreceğim
onuda sırf eşime "hayatım bazı erkekler eşlerinden pasta ister sen hiç bir şey demiyorsun dedim" beyefendinin verdiği cevap " boşver canım kilo alıyoruz" oldu.
gittim ınadımdan yaptım çünkü önüne koyunca benden çok yiyeceğini biliyorum.
lafa gelince kilo diyor. yesinde görsün kiloyu
4 adet yumurta 3 fincan şeker ve 3 fincan un ile yaptım.exstra yağ kullanmadım.iine koyuca hazırladığım puding sürdüm:lepi:
ay diyet topiğinde yazdıklarıma bakkaydirigubbakcemile3
durmak yok yola devam kızlar:teytey::hooray::dance::enbuyukkk::1hug:

. offf daha bu gün canım çekmişti de yeni unutmuştum yine aklıma geldi şimdi bak... :umursamaz:bu benim favori tarifim ama ben içine kremşanti ve muz üzerine çikolatalı sos döküyorum... enfessss oluyor...cokacimcoook

ben de az önce eşime beşamel soslu karnabahar yaptım.... beşamel sosu yaparken biraz ucundan tadına baktım... (biraz mı kafamçokkarıştı)
2 ceviz 1 küçük muz yedim...3 kk kadar da kaşar hüplettim..:1closedeyes:.
biri beni durdursun hala deliler gibi yemek yiyebilirim... eyvahedigeldismile

Son düzenleyen: Moderatör:
selam kızlar ben öğle 8 kaşık barbunya 4 kaşık bulgur pilavı 1 dilim kepek ekmek 1 ufak kase yoğurt yedim
ikindi vakti 4 gibi 1 dilim peynirli börek 1 elma 1 mandalina yedim
akşam yemeğinde
1 kase yayla çorbası
1 yemek kaşığı rus salatası
1 subardağı haşlanmış kepekli makarna üzerine maydanoz ve 1 dilim peynir doğradım
2 kaşık da barbunya yemeği yedim

ben de az önce eşime beşamel soslu karnabahar yaptım.... beşamel sosu yaparken biraz ucundan tadına baktım... (biraz mı kafamçokkarıştı)
2 ceviz 1 küçük muz yedim...3 kk kadar da kaşar hüplettim..:1closedeyes:.
biri beni durdursun hala deliler gibi yemek yiyebilirim... eyvahedigeldismile

bu durum bana cok tanidik geliyo. agzimi deydirdimmi istah acici yemeklere biaha geri alamiyodum kendimi.bugn pirinc agirlikli oldu malesef.evdekileri tuketmeye calistim.ogleden sonra arada 1 havuc yedim sonra at suyuyla pisirdigim sebzelerden suyundan bikac kasik aldim sonra gene biryaniden 4 kasik kadar yedim en kotusu biryaninin haslanmis yumurtasini yedim.aksam 9da aclik bastirdi 1 kase kadar yogurt yarim biber dolmasi ve biberleri (dolmami yagsiz pisirmistim).simdi yesil cayimi iciyorum
yol icin dolma ve tam bugday unundan braya ozel ekmegim var ama tereyagiyla yapti yardimcim.domates salatalik ve muz aliyorum yanima
bikac gun burdan ayri kalicam hepinizi ozleyecegim.saglikla kalin

bu durum bana cok tanidik geliyo. agzimi deydirdimmi istah acici yemeklere biaha geri alamiyodum kendimi.bugn pirinc agirlikli oldu malesef.evdekileri tuketmeye calistim.ogleden sonra arada 1 havuc yedim sonra at suyuyla pisirdigim sebzelerden suyundan bikac kasik aldim sonra gene biryaniden 4 kasik kadar yedim en kotusu biryaninin haslanmis yumurtasini yedim.aksam 9da aclik bastirdi 1 kase kadar yogurt yarim biber dolmasi ve biberleri (dolmami yagsiz pisirmistim).simdi yesil cayimi iciyorum
yol icin dolma ve tam bugday unundan braya ozel ekmegim var ama tereyagiyla yapti yardimcim.domates salatalik ve muz aliyorum yanima
bikac gun burdan ayri kalicam hepinizi ozleyecegim.saglikla kalin

evet yaa... sabah oğlan şeker getirmiş bana verdi... ben de bi anlık dalgınlıkla attım ağzıma şeker bitince aklım başıma geldi sanırım o açtı iştahımı...offfff şimdi eşim gelecek ona sofra hazırlayacağım.... büyük ihtimalle kendimi tutamayacağım... var mı iştahı anında kesen bildiğiniz bi formül...:1:

kızlar akşam yemeği yiyeceğim birazdan menümü yazayım. 1 kepçe tarhana, 8 kaşık pırasa yemeği, salata 4 kaşık bulgur, 1 dilim çavdar ekmeği ve birazda turşu. aslında turşu su tutar vücutta ödem yapar ama sonuçta yeşilçay spor var dimi. eşime aldım turşu canım çekti sonuçta kalorisi çok değil iştahta açmaz sadece ödem yapar su tutar ama o da gider zaten o kadar spor var su içiyoruz bol bol yeşilçay falan dimi kızlar yalışmıyım. sonuçta pizza değil tatlı değil azcık turşu

afiyet olsun hugocuk.tursunun kalorisinde problem yok salata yerine gecerbulgur pilaviylada harika gider.ben tursuyu az tuzlu seviyorum arada kendime tuzu az yapip dolapta sakliyorum.sanirim tuzu az olunca az odem yapar dimi

evet yaa... sabah oğlan şeker getirmiş bana verdi... ben de bi anlık dalgınlıkla attım ağzıma şeker bitince aklım başıma geldi sanırım o açtı iştahımı...offfff şimdi eşim gelecek ona sofra hazırlayacağım.... büyük ihtimalle kendimi tutamayacağım... var mı iştahı anında kesen bildiğiniz bi formül...:1:

ben boyle durumlarda ogunu kaybettim sayiyodum malesef ne kadar durdurmaya calissamda istah acilmis oluyodu bikere ama sen genede kendine ayri bi tabakta bol salata yap bide ton baligi cok doyurucu ve tok tutucu oluyo

Son düzenleme:
slm kızlar, bugün çok düzensiz yedim saat 4 gibi yarım simit, 1küçük poğaça azcık ucundan browni.. dışarda olduğum için atıştırmalık oldu. eve yeni geldim 1 kase mercimek çorbası, 1 yemek kaşığı patlıcan bide karadenizin turşu kavurması azcık çokmu oldu acababilmiyorumkismile

kızlar dün eşimin yediklerini sayayım size. sabah kahvaltıda 1 yumurta 1 dilim ekmek reçel zeytin ve 1 açma yedi. ardından 1 elma yedi. bir avuç badem yedi. öğlen annesinde ince yufkadan yapılmış az yağlı 2 tane gözleme yedi ve 1 bardak cola içti. misafirliğe gittik orda 1 dilim kek 1 baklava yedi. eve geldik 3 dilim pırasalı gözleme yedi. sonra saat akşam 10 gibide 1 dilim börek 1 tane alpella rulo pasta yedi. içtiği çaylar hariç :3: . daha yese yerdi ama işte yediklerine dikkat ediyor

esine kilo baskisi yapma hakkinin sana gecmesi yakindir

merhaba kızlar akşam menüm

2 kaşık havuçlu patatesli karnıbahar yemeği
1 kaşık nohutlu pilav
6-7 kaşık köz patlıcan ve köz kırmızı biberle karıştırılmış süzme yoğurt
1 dilim salatalık
1 küçük kornişon
1 bardak su

Son düzenleme:
slm kızlar, bugün çok düzensiz yedim saat 4 gibi yarım simit, 1küçük poğaça azcık ucundan browni.. dışarda olduğum için atıştırmalık oldu. eve yeni geldim 1 kase mercimek çorbası, 1 yemek kaşığı patlıcan bide karadenizin turşu kavurması azcık çokmu oldu acababilmiyorumkismile
mmm tursu kavurmasi .afiyet olsun aksam yemeginde ekmek yememmissin dengelemistir

destekler için sağolun kızlar olumunekankayizsmilesabah 7.30 da 1 kase mısır gevreğimi yiyip okula gittim 12.30 'a kadar bol bol su(1.5 lt yakın) öğle eve gelince 1 tabak hanımağa çorbası ve 2 dilim ekmek yedim :kedi:1 dilim fazla kaçtı biliyorum ama canım turşu isteyince üstüne üstlük acı da çıkınca dayanamadım yemek sonrası bol bol su ve 5i1yerde çayımdan içtim 3-4 arası arkadaşlarım geldi 2 dilim kek 1 bardak da kayısı suyu içtim akşam üzeri 1 yeşil elma yedim bunlara ek bol bu ve çay şuan karnım gurulduyor ama dayanıyorumguclubacismile

kizlar yavastan yavasstan bavullari kapama zamani bi kac gune gorusurz.o zamana kadar iyi kilo vermeler.sanada dediginizi duyar gibiyim:3:

5 fındık
2 antep fıstığı
8-10 kabak çekirdeği
1 bardak su

ben de bu sabah dereotu roka tere 2 çeşit peynir yarım dilim kızarmış kepek ekmeği 1 kupa yeşil çay
ara öğün 1 bardak nesquikli süt
öğlen 1 simit 1 ayran(diyetisyenler ana öğün için veriyorlar)
ara öğün eti form bisküvi
akşam susuz ıspanak yemeği bol pulbiberl yoğurt 1 kase mercimek çorbası
2 saat sonra elma yedim bir tane.

eleştriler neler??

Back
X