60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sağol hugocuk oğlumla caillou hastası olduk... telefona bile yükledim gittiğimiz yerde izliyoruz... :D
seni hugo ayrı bi tatlı ama... ilk aşkımmm o benim...

kızlar fındığı nasıl yiyosunu... kabuklu alıp kabuğunu siz mi kırıyosunuz yoksa hazır kırılmış mı alıyosunuz...

Kızlar ya benim canım balık çekti yine
her yediğimde afedersiniz çıkartıyorum ama yine de seviyorum
iş çıkışı bi dolanayım balıkçıların önünde bakalım neler var
bir keresinde yarım kilo sardalya almıştım birazını zorla yedim kalanı hala dolapta
her dolabı açtığımda aklıma geliyor "kedilere indireyim, çöpün yanına bir kapla koyayım " diye ama hep unutuyorum.
bu sefer aklımda palamut var fırında buğulama yaparım.

kızlar fındığı nasıl yiyosunu... kabuklu alıp kabuğunu siz mi kırıyosunuz yoksa hazır kırılmış mı alıyosunuz...

ben KDZ EREĞLİ liyım her yaz gittiğimde orada taze taze dalından koparıp yiyorum,gelirkende koca bir poşet veriyor bizimkiler iç kabuklu
bazılarını bir kenara koyduk hiç bakmadık kurtlanmışlar attım:kedi:
2 ay önce benim memleketli bir öğrenci getirdi,arada bir eşime kırdırıyorum
en son yine DÜN bizim oralı yine burda öğrenci "fındık, ceviz, kestane getirmiş"
aa şimdi aklıma geldi eşim akşama kesin kestane yapalım derhihoyyyt

Son düzenleme:
bana fındık vermedi diyetisyen 2 aydır hiç yemedim. fındık her şekilde çok faydalıdır performansı arttırır :kedi:

peki bademi nasıl yiyosun canım...
şimdi sabah bi yazı okudum glisemik indeksle ilgili... fabikaya giren her yiyecekten uzak durun diyor...
bunları soyup dışını tuzluyolarya onun bile zararı olurmuş..
ama nette okuduğum her şeye de inanasım gelmiyo...

ben KDZ EREĞLİ liyım her yaz gittiğimde orada taze taze dalından koparıp yiyorum,gelirkende koca bir poşet veriyor bizimkiler iç kabuklu
en son yine bizim oralı yibe burda öğrenci "fındık, ceviz, kestane getirmiş"

sağol canım..
geçen sene ben de 1 kasa elmayı çöpe attım çürümüş te...
hala aklıma geldikçe içim gidiyor..

peki bademi nasıl yiyosun canım...
şimdi sabah bi yazı okudum glisemik indeksle ilgili... fabikaya giren her yiyecekten uzak durun diyor...
bunları soyup dışını tuzluyolarya onun bile zararı olurmuş..
ama nette okuduğum her şeye de inanasım gelmiyo...

cnm ben diyetisyene gittiğim zaman sormuştum kavrulmuş badem yiyebilirmiyim diye bana ye yeterki olur demişti.8 badem ve yanına bir meyve ye demişti.fındığıda hazır markette kabuksuz alıyorum.fındığı yememi önermişti diyetisyen ama onuda yine bir meyveyle ye dem,işti.diyette en önemli kuruyemiş fındık bildiğim kadarıyla

en son yine DÜN bizim oralı yine burda öğrenci "fındık, ceviz, kestane getirmiş"

sana bir tavsiyede bulunayım ben kestaneyi çiziyorum bıçakla sonrada suda haşlıyorum iyice haşlanıyor açılınca anlıyorsun ki iyi pişmiş.soğuduktan sonra açıp yiyorsun süper bir lezzet ben hep haşlarım.ay canım çekti..

sağol canım..
geçen sene ben de 1 kasa elmayı çöpe attım çürümüş te...
hala aklıma geldikçe içim gidiyor..

bende 2 kilo edirne peynirini çöpe attım bende üzülmüştüm.dolapta çabuk bozulacağını düşünmemiştim.bir baktım küflenmiş.içim giderek attımçöpe...günah yani mafoldumben

Bende 170 boy.71 kilo :bbo: Ama tabiki vericem bu kiloları suçlu olan ben değilimmmm. Polikistik overim var önce onu çözmem lazım. Yeri gelmişken bu konuda ne biliyosanız yazın nolurrrr.. Aslında kiloların nerden kaynaklandığınıda bulmakta fayda var. Mesela bendeki bu mesele benim iştahımı açıyor.

Bende 170 boy.71 kilo :bbo: Ama tabiki vericem bu kiloları suçlu olan ben değilimmmm. Polikistik overim var önce onu çözmem lazım. Yeri gelmişken bu konuda ne biliyosanız yazın nolurrrr.. Aslında kiloların nerden kaynaklandığınıda bulmakta fayda var. Mesela bendeki bu mesele benim iştahımı açıyor.

soğan suyunu denedin mi canım...

sana bir tavsiyede bulunayım ben kestaneyi çiziyorum bıçakla sonrada suda haşlıyorum iyice haşlanıyor açılınca anlıyorsun ki iyi pişmiş.soğuduktan sonra açıp yiyorsun süper bir lezzet ben hep haşlarım.ay canım çekti..

evet böyle de çok güzel oluyor
ben teflon tavada oçakta (tabi soba olmadığı için ) yada fırında yapıyorum oda çok güzel oluyor.
deneyin bayılacaksınız
:bbo:

soğan suyu iyi bir alternatif benim kisttim vardı 2-3 ay önce soğan suyu içtiğimde daha koyu koyu geliyordu
ama yine de ilk adres bir DOKTOR
çok geçmiş olsun:1hug:

Oof of cok isim var cok simdi anca girebildim.. Okuyorum okuyorum, ama bi turlu yazamiyorum.. Dun de aynen boyle oldu :çok üzgünüm:

Ne guzel arkadasliklar kuruluyor burda beni de unutmayin olurmu :kedi:

Sinavlarim yaklastigi icin evdeyim fakat yazamiyorum, surekli proje arkadaslarimla irtibat halindeyim.

Dun oglen yemegi olarak disardan yarim yufka arasi kizarmis tavuk yedim :kedi:

Hic dayanamam esim getirdi bana.

Beni acayip tok tuttu aksam sirf yemek icin yedim, cok yagli gelmisti midemi bulandirdi.. :bbo:

Sabaha kadar uyuyamadim bu sefer bogazim sismis, usutmusum biraz :sinifsinif:

Yediklerim, kahvalti adina: 1 kucuk kase yagsiz sutle tahilli flakes, 2-3 kucuk domates ve biraz salatalik. Simdi 1 litre yesil cay demledim onu iciyorum simdi.

Saat 17.00 gibi ara olarak yesil elma ve saat 19.30 gibi aksam yemegimi yerim.

Daha gecte olabilir cunki yine sabahlayabilirim :sinifsinif:

nevaqrki canım karga yaparım inş yolum düşerse uğrarım mutlaka bende bekelrim bu tarafa gelirsen

fındıkpare: 1 paket oda sıcaklığında margarin, 1 su bardağı pudra şekeri, 4 yemek kaşığı irmik, 2 tane oda sıcaklığında yumurta, 4 su bardağı un bir paket vanilya 1 paket kabartma tozu 1 su bardağı kadar dövülmüş fındık
şerbeti: 3 su bardağı toz şeker, 4 su bardağı su ve limon suyu.
önce şerbeti yap ılısın kenarda. oda sıcaklığındaki margarini yumurta ile iyice yoğur sonra içine pudra şekerini ekle ardından unu irmiği fındığı hamur kabartma tozunu ve vanilyayı bir kapta kuru olarak karıştır ve bu karışıma ekle iyice yoğur. sonra şekerpare şeklini ver üzerilerine birer fındık koy. yaklaşık 1 tepsi çıkıyor. ardından 150 derecede pişir ve fırndan çıkınca 3 dakika bekletip ılık şerbeti dök. altı üstü güzelce şerbeti çeksin diye altı çekince ters çevirebilirsin. birde fırın kabı çok sıkışık olmasın canım çünkü dağılıyor şerbetini dökünce çok lezzetli oluyor

Back
X