60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

şimdi yeşilçay içiyorum kıslar. birazda dinleniyorum sabah beri ancak oturdum. faturaları yatır gel halı silk temizlik yap çamaşır duş derken yoruldum. şimdi biraz dinlenirim ardından tatlımı yaparım ama alışık olduğumdan çabuk yaparım hemen. daha akşama tülleri atacağım makinaya. şimdi koltuk örtülerim makinada.

tmm cnmkendini iyi hissettiğinde başla tabiki. ben bazen aman pazartesi başlayayım diyorum bakıyorum abartmışım yemeği pazartesine kadar başlamadan birde kilo almış oluyordum ondan dedim cnm.tabi senin önceki verdiğin kiloyu ve rahatsızlığınıda bilmiyordum.vermiş olduğun 10 kiloyu ne kadar sürede vermiştin cnm:

martın başında başladım canım ağustosun başında da 69.400 düm spor destekli tabi koşu bandım var ona binerek yaptım.

şimdi ara öğün. bunca iş arasında atlamıyorum öğün allahtan. 1 elma 10 badem 10 antep fıstığı. inşallah diyetisyen bu sefer şu badem antep fıstığını kaldırmaz valla. keyif oluyo bana.

hepinizinde bildiği gibi bende insülin direnci vardı. bu yüzden ne zaman meyve yesem acıkırdım içim kıyılırdı. diyetin ilk zamanlarında ara öğünlerde meyve yiyince çok acıkırdım sanki içim kıyılıyodu ama geçti şükür şimdi elma yiyorum çok tok tutuyor

evet canim..bende gecmisi okuyordum...boyum 163...hedefim 60 kilo olmak eyer basarabilirsem 57-58 lere inmeyi düsünüyorum....ama tikerim calismiyo nedense..ayarlamak istedim az önce olmuyo..

hoşgeldin canım. aramızda olduğun sürece istediğin kiloya inersin. biz hergün yediklerimizi yazıyoruz buraya. sende yaz eksiklerini fazlaları yanlışları söyleriz sana. bizim en önemli özelliğimiz bizde umutsuzluk yok. hep beraber başaracağız

insallah hugocum..aslinda lahana corba diyetini yapmayi düsünüyordum ama cok zor oluyo. o yüzden vazgectim..evde pisen yemeklerden normalinden daha az yiyorum daha kolay oluyo öyle...bugün mesela kahvaltida canim birsey yemek istemiyor.kahve ictim egzersiz yaptim.ara ögün olarak 1 havuc...öyle yemeyinden önce sirkeli su ictim sonra 3 kasik bulgur pilav ve yanisira 2 pirzola.....sabah tartildim 67 kilo olmusum:lepi:

Son düzenleme:
iyi gidiyorum kızlar.
Leslie yapıyorum up together up togetheropuyorumnanaktan

bakıyorum da sizin menüler çok düzenli.hatta bazen okurken canım çekiyo malum açlık vurmaya başlıyo zaman zaman.
benim yediklerim kafama göre.işte bazı şeylere dikkat ediyorum.
karbonhidrat ile proteini karıştırmamak bol su içmek gibi..
kalın incelikle:))

merhaba kızlar bugün şu ana kadar yediklerimi , içtiklerimi yazayım.

sabah kalkınca 1 bardak su

sabah kahvaltım

1dilim kepek ekmek
2 kepçe tarhana çorbası

okulda

1 bardak açık çay az şekerli

200 ml muzlu süt ve 1 simit
1 adet elma

öğle yemeğim

yarım tavuk dürüm
1 bardak ayran

1 bardak az şekerli açık çay
yarım fincan çok açık az şekerli çay

eve geldim şimdi evde
1 adet ceviz
1 zeytin büyüklüğünde fındıklı çikolata
1 bardak elma sirkeli ballı su ( yaklaşık 300 ml )

sabah tartıldığım da 56.5 kg idim.
eve geldiğimde de 57 kg idim . bütün günün ardından bende şu an görünen 500 gr. nasıl sizce kızlar ?

Son düzenleme:
kimsecikle kalmamış topikte ben halen işyerindeyim ve bugun mesai kalacam saat 10 gibi çıkarım allah kolaylık versin bana

ben öğlene yarım paket tuzlu kraker ve 1 elma yedim
ikindi vakti de 1 elma 1 mandalina ve 2 ceviz ,5 fındık yedim
akşam yemeğimi az önce yedim
dünden kalan haşlanmış zeytinyağlı yeşil mercimek( küçük bir tabak)
1 küçük tabak 1 yumurtalı menemen
1 küçük tabak 1 yumurtalı ıspanak kavurması
1 küçük kase yoğurt
1 dilim kepek ekmek
2 saat sonra da bir meyve yemeyi düşünüyorum

Back
X