60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canımcım sen gündüzleri yemek yapamıyor musun ben anlamadım ben gece yemek yapma işini ? bir yerde bir şey mi kaçırdım?bilmiyorumkismileCADIARZU

canım bizim ev sobalı... çocukları odada bırakıp çıkamıyorum.... kızım yeni dönmeye başladı bilemez sobaya geliverir..mutfakta çok soğuk yanımda götüremiyorum... zaten çok da mızmız sürekli kucağımda kız... o yüzden gündüz fırsatım olmuyor... ben de bundan sonra geceden yapıp yatacağım...
bu gün gece uyumayınca kız demin uyudu biraz ben de onunla yattım... ama her zaman böyle olmuyor..mirmirmirmir

sabah 1 yumurta 2 kk peynir 1 dilim ekmek 5 zeytin yedim...
az önce 3 kaşık pilav 4 kaşık kabak yemeği 2 kaşık yoğurt yedim...
2 bardak ta su içtim...

canım bende senin yolundan gittim ve kilo verdim Allah senden razı olsun yoksa ben diyet lafını duyunca korkuyodum çünkü benimde kansızlığa bağlı tansiyon düşüklüğüm var normalde bile başımın sallandığını hissediyordum ama bu topicte senin uyguladığın yöntemi görünce hıh dedim bu tam benlik herşeyden yiyebilirim veeeee sabah tartıldım 57 kiloyum :lepi::teytey::teytey: çok şükür 58de takıldım düşmiycek sanmıştım yarın değişmezse tickerı öyle yeniliycem geçen diyetisyen listesi uygulayan bir arkadaşımla karşılaştık aynı zamanda başlamıştık ikimizde 5 kilo vermişiz o heryere yemeğini taşıyor ben ne bulursam yiyorumsositososito arkadaş benim yememe bakıp sen islami yemek yemeyi uyguluyosun dedi doymadan kalkıyosun düşündümde haklı :enbuyukkk::nazar:

ayyy ne güzel canım tebrik ederim çoook sevindim :nazar: kutlarım ve 38 günde 6 kilo da çok iyi:lepi:

merhaba kızlar öğlen menüm

2 kaşık yumurtalı patates
1 tabak salata (saydım tam 15 kaşık marul domates salatalık mor lahana ve havuçla yaptım)
2 kaşık yoğurt

canım bizim ev sobalı... çocukları odada bırakıp çıkamıyorum.... kızım yeni dönmeye başladı bilemez sobaya geliverir..mutfakta çok soğuk yanımda götüremiyorum... zaten çok da mızmız sürekli kucağımda kız... o yüzden gündüz fırsatım olmuyor... ben de bundan sonra geceden yapıp yatacağım...
bu gün gece uyumayınca kız demin uyudu biraz ben de onunla yattım... ama her zaman böyle olmuyor..mirmirmirmir

canım Rabbim sabırların en büyüğünü versin okurken o kadar çok duygulandım ki ağlamamak için zor tuttum kendimi. Rabbim senin imtihanını bu şekilde yaratmış.imtihanı geçemn dileğimle....opuyorumnanaktan

canım Rabbim sabırların en büyüğünü versin okurken o kadar çok duygulandım ki ağlamamak için zor tuttum kendimi. Rabbim senin imtihanını bu şekilde yaratmış.imtihanı geçemn dileğimle....opuyorumnanaktan

yok kız niye ağlıyon.. benim bi şikayetim yok... rabbim hiç aramadan yokluğunu bilmeden iki kuzu nasip etti bana... benim ne haddime şikayet etmek... inşallah kızım da iyileşirse benden mutlu kim olur ki...şimdilik biraz zorluyolar ama ikisi bi arada büyüyecek inşallah...gamyoncuiremsu

kızlar ara öğnde ne yiyosunuz... ben hiç acıkmadım ama yemem lazım... ne yesem ki...

slm kızlar benide kabul edersnz katılmak istiyorm aranıza tek başına diyet olmuyo birlikte ve inanarak yaparsk birşeyler olabilir

ben 2009 mart ayında dogum yaptım 59la hamile kaldım 72 ile doğuma gittim
şuan 63 kiloyum istediğim kilo 58 57 inş başarrm bayrama kadr vermek istiyorum

slm kızlar benide kabul edersnz katılmak istiyorm aranıza tek başına diyet olmuyo birlikte ve inanarak yaparsk birşeyler olabilir

ben 2009 mart ayında dogum yaptım 59la hamile kaldım 72 ile doğuma gittim
şuan 63 kiloyum istediğim kilo 58 57 inş başarrm bayrama kadr vermek istiyorum
merhaba hoşgeldin aramıza burada çok güzel bir ekibimiz var inan burada olmanın çok yararını göreceksin inşallah.yediklerimizi içtiklerimizi yaptıklarımızı yapıyoruz birbirimizi eleştiriyoruz yapıcı bir uslüpla herşey çok şükür çok çok yolunda gidiyor bir de gerçekçi olmak gerekirse bayrama 57 58 olmasan kıyamet kopmaz değil mi ? çünkü 1 ay var desek 6 kilodan bahsediyorsun önemli olan sağlıklı ve kalıcı kilço vermek mi yoksa sağlığımızı kaybetme pahasına da olsa ölümüne kilo vermek mi tatlım herkesin bünyesi farklıdır kimi ayda 10 kilo verir kimi ayda 1 kilo veremez onun için stres yok panik yok bol mutluluk ve huzurla gidecek inşallah bu kilolar tatlım umarım herşey gönlünce olur opuyorumnanaktan
bende sabah itibariyle 66 .5 kiloyum diyet +yürüyüş+su içiyorum ılık su.

merhaba hoşgeldin bir de yediklerini içtiklerini ve yaptıklarını yazarsan ayrıntılı çok güzel olur tatlımopuyorumnanaktan

Son düzenleme:
1 adet elma yiyebilirsin üzerine 1 bardak su

sağol canım ama sen yazana kadar koca 1 kase çikolata yedim ara öğün olarak

dermişim... sen de beni vurumuşun...
şaka şaka 1 avuç leblebi ve 1 limonlu soda :içtim... :ecrin_bebek: şimdi de patlıcan yemeği yiyeceğim... cokacimcoook1 kaşık yağla pişirdim.. aslında yağsız pişirecektim ama soğanları yağsız kavuramadım...

farmasi çok teşekürederim bilgilerin için tabiki bayrama kadr o kiloya inermiyim inmezmiyim bilemm ama ben yindede onu hedef tutayım istedim inşş herşey güsel olur artık yarın başlarım ne yediğimi yazmaya

canım kolay gelsin ne güzel işte spor olur bahaneyle teyzeme selam söyle opuyorumnanaktan

a.s arkadaşım bizim pazar 4 saat sürdü iyimi yoruldum ve acıktım inşallah akşama fazla kaçırmamışımdır bi bakın bugün yediklerim 9.30 2 bardak limonlu ılık su 10.00 2 dilim çavdar ekmeği 3 köz yeşil biber domat salatalık zeytin peynir 2 şekersiz çay 12.30 1 fincan limonlu beşli çay 14.00 1 kase aşlı yoğurt çorbası 3 kaşık karnıyarık 18.401 tabak börülce salatası 1 yeşil biber peynir zeytin 2 dilim çavdar ekmeği 2 şekersiz çay cokacimcoook

Back
X