60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sağol canım ama sen yazana kadar koca 1 kase çikolata yedim ara öğün olarak

dermişim... sen de beni vurumuşun...
şaka şaka 1 avuç leblebi ve 1 limonlu soda :içtim... :ecrin_bebek: şimdi de patlıcan yemeği yiyeceğim... cokacimcoook1 kaşık yağla pişirdim.. aslında yağsız pişirecektim ama soğanları yağsız kavuramadım...

evet başını okudum valla aynen oklavayı gösterecektimkaydirigubbakcemile3 şaka olduğuna çok sevindim menün çok güzel tatlım.
farmasi çok teşekürederim bilgilerin için tabiki bayrama kadr o kiloya inermiyim inmezmiyim bilemm ama ben yindede onu hedef tutayım istedim inşş herşey güsel olur artık yarın başlarım ne yediğimi yazmaya
estağfirullah ne demek yardımcı olabiliyorsam ne mutlu. inşallah beraber destek olalım hep birlikte.opuyorumnanaktan
a.s arkadaşım bizim pazar 4 saat sürdü iyimi yoruldum ve acıktım inşallah akşama fazla kaçırmamışımdır bi bakın bugün yediklerim 9.30 2 bardak limonlu ılık su 10.00 2 dilim çavdar ekmeği 3 köz yeşil biber domat salatalık zeytin peynir 2 şekersiz çay 12.30 1 fincan limonlu beşli çay 14.00 1 kase aşlı yoğurt çorbası 3 kaşık karnıyarık 18.401 tabak börülce salatası 1 yeşil biber peynir zeytin 2 dilim çavdar ekmeği 2 şekersiz çay cokacimcoook

harika olmuş pazar işi.
bugün yediklerine de diyecek söz bulamıyorum tek kelimeyle süpersin:nazar:a.s.:1hug:

kızlar iyi akşamlar...
eşime keten tohumu aldırdım hiç kullanan var mı aranızda...
omega 3 oranı balıktan sonra en fazla keten tohumunda varmış bir de zayıflatıyomuş...
ben de balık yemediğim için aldırdım ee yanında zayıflatırsa da süper olur...
ama nasıl kullanıcam onu bilemedim hiç...
aranızda bilgisi olan var mı...

evet başını okudum valla aynen oklavayı gösterecektimkaydirigubbakcemile3 şaka olduğuna çok sevindim menün çok güzel tatlım.

estağfirullah ne demek yardımcı olabiliyorsam ne mutlu. inşallah beraber destek olalım hep birlikte.opuyorumnanaktan

harika olmuş pazar işi.
bugün yediklerine de diyecek söz bulamıyorum tek kelimeyle süpersin:nazar:a.s.:1hug:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kandırdımmm... sağol canım... yemeğin yanında 1kaşık makarna 2 kaşık yoğurt yedim ... cokacimcoook
aslında daha yerim ama artık aç kalkıyorum sofradan... biraz zaman geçtikten sonra geçiyo açlık...

kızlar akşam menüm

yaklaşık 2 kaşık sebze yemeği ( kereviz patates bezelye havuç karışımı )
3 kk büyükülüğünde tavuk eti
6- 7 kaşık yoğurt
3-4 salata

kizlar bugün benim kocis gitmis bir kutu cevizli lokum almis..tam zamaniydi simdi lokumun..:oklava:
kücük bir parca yedim 50 gr kadar...internette bir dosyada hesaplayici buldum asagi yukari 200 kalorisi varmis okadarcik lokumun

Son düzenleme:
merhabalar şu an

300 ml suya hazırladığım elma sirkeli ballı karışımı içiyorum sonrasında da
200 ml su içip bugünü inşallah kapatacağım

özlemcim estağfirullah akıl vermek ne haddimize burada birbirimizle tecrübelerimizi paylaşıyoruz
elma sirkesi uygun bir diyetle kilo vermede yardımcıdır.

kızlar şimdilik hoşçakalın Allah' a emanet olun hayırlı geceler opuyorumnanaktan

hugocuk hiç uğramadı gerçekten bu gün... inşallah kötü bişey yoktur...

harika olmuş pazar işi.

sağol canım senin moral verici sözlerin varya onlar beni beşinci vitese alıyorkaydirigubbakcemile4 uçuyorum:roflol: akşam bizim akrabanın 7 okumasına gittim orda bir lokum yedim eve gelincede 1 bisküvi ve bir fincan şekersiz kış çayı içtim lokumun cezası olarak birazdan 50 mekik çekicem:mymeka:

slm canlarim ben geldimmmmm yeniden denemeler yaptim bebk olmadi tekrar zayiflamaya karar verdimmm bendeeee bu haftadan itibarn kürüm geldiiiiiii basliycam pazartesi gunuuuuu slm herkeseeee

slm canlarim ben geldimmmmm yeniden denemeler yaptim bebk olmadi tekrar zayiflamaya karar verdimmm bendeeee bu haftadan itibarn kürüm geldiiiiiii basliycam pazartesi gunuuuuu slm herkeseeee
hoşgeldin arkadaşım inşallah hem zayıflar hemde bebek sahibi olursunopuyorumnanaktan

bebek benimde olmadı kızlar bu ay arada bir takılırım buraya bundan sonra kendime göre iyi gidiyorum 1.8 kilom kaldı idealime

Back
X