hanımlar merhaba kaç gündür giremiyorum inanın stresten ve depresyondan aklıma bile gelmedi hiç.bir haftadır hiç iyi değilim anladığım kadarıyla depresyondaymışım.o kadar kötüyümki iş yerinde bile kendimde değilim kaç günlerdir neler çekiyorum bi allah birde ben biliyorum.sorunları halletmeye çalışıyorum inşallah halledilecek ama zaman lazım psikologdan randevu aldım cumartesi günü gidicem inşallah faydası olur.bu arada yememe içmeme dikkat ediyorum zaten aklıma gelmiyor ama zorluyorum bazen çünkü yemezsem tansiyon düşüklüğü oluyor bende.pek sık olmasada arada yazarım yine size sorunları da halledeyim artık hergün yazarım benim için dua edin ne olur herşey yoluna girsin biliyorum belki merak ediyorsunuzdur problemi ama ayrıntıya girmek istemiyorum burda belki psikolojimden kaynaklanıyor.düzelirsem anlatırım belki sadece ailevi bi problem diyeyim size şimdilik hoşçakalın sağlıklı iyi zayıflamalar hepinize.
geçmiş olsun canım ne yaşadığını bilmediğim için bişey demem yanlış olur ama şunu önerebilirim bol bol dua et faydasını görürsün