Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın kızlar
sabah uyanınca 250 ml su içtim
tartıldım 56.1 kg geldim . 100 gr daha gitmiş bu sabah :lepi:
canim ben izledim ve uyguladim 70 dak ter topugumdan akti remen ya cok rahatladim bide sanki vucudumdan birseyler akip gitti ben hafta 3gun yapicam benim veletle yaptik bagris cigri vallaaaaaa olmadi onu krese biraktigim gunler yapicammmm bide spor ayakkabisi sart ayaklarim acidiiiiii
indirmeden
izledim ve uyguladim ben isteyne link atabilrim
gurbet güzeli sağolsun bana link göndermiş ama orda sadece izleniyor indirme yok bende indiremedim sinir oldum sende zayıfla sitesinden indirdiğimde açılmadı cdsini takın diye bir not çıkıyor vazgeçtimÇok üzgünüm çoookben istiyorum int. indiremedim
listem değişti. sabah uyanınca 1 bardak su içtim. ardından bir dilim peynir, 1 dilim çavdar ekmeği ve maydonoz yedim diyetisyen verd, maydonozu
Kabızlık Çayı ????
nedir, hangi bitkilerden oluşuyor yada hazır mı aldın yazar mısın???:enbuyukkk:
günaydın kızlar..bugün sabah 63.5 geldim .ok mutluyum gerçi 20 gün olucak ama olsun 2kilo 200 gram vermişim bunada şükür..galiba metabolizmam biraz yavaş..sabahda bir meyve ve corn flakes yedim
inşallah istediğin kiloya ulaşırsın yeni bebeğin mi oldu, yoksa fotodaki şekerkızmı senin?
hugocuk akşam yeni açtığın grubu görmeden silmişsin.başka bir yere mi taşıdın yazdıkları