60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

dizimin arkasında bir kasılma var.
fazla zorlamıyor ama kafama takıldı.
Leslie yaparken canımı sıkıyor nu durum.doktora gösterecem:(

bir de kızlar o lastik bant yerine ne kullanıyorsunuz lasli'nin elindeki....

kilom sabit 100 gr da gitmiyor artıkın:(

dünde diyetisyende beklerken canımı sıktılar. benim grupta obez denecek kadınlar var. neyse işte ben erken gittim ilk sırayı aldım. sonra geldiler yanıma. işte sen neden geliyosun hastamısın falan diye sordular. bende yok dedi zayıflamak için. 83 kiloydum zayıfladım dedim. siz ne zamandır geliyosunuz beni 2 ayda normal kilolu yaptı dedim. hay demez olaydım ne bileyim o kadar kompleksli olacaklarını. bana döndüler senin kilo yok ve hala geliyosun bence sen psikologa git belkide kendini kilolu görüyosun dediler. işte bizde zayıflarsak yüzümüz bu kadarmı kalacak ay hiç zayıflamayalım o zaman yazık aç olduğu her halinden belli gören sadaka verecek dediler. ulen sesimi yükseltsem yükseltemem maşallah dombik dombikler. üzerime çıksalar altta tost gibi dümdüz yaparlar seste çıkaramadım baktım kaldım saf saf

hugocum seni apacik kiskanmislar..kiskananlar catlasin ohhh yandannnkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile3

kızlar aslında bende şu leslie başlasammı diyorum ama kardiyo sporumu yaptığı emin değilim. kardiyo ise yapacağım ama değilse gerek yok boşuna yorulmayayım diyorum. zayıfladıktan sonra yaparım belki bende değişiklik olur. zaten kiloları vereyim yine ağırlık çalışmaya sırt ve göğüs için başlayacağım. sırt içinde pilates yaparım

şimdi öğle yemeğimi yiyeceğim. tavuk göğsünü soteledim yağsız baharatlı köride ekledim yanına 1 dilim çavdar ekmeğiyle yiyeceğim. bugün kellogs mısır gevreği aldım haftada 2 gün kahvaltılarda 5 kaşık içine 1 elma yada armut doğrayıp 1 su bardağı yarm yağlı sütle yiyecekmişim. yarın onu yerim. diğer günler peynir ekmek maydonoz kahvaltıda. birde yine haftada 3 gün yumurta. birde daha sonra bana çorba verecekmiş ama nasıl bir çorba bilmiyorum merak ediyorum inşallah tadı güzel olur

günaydin kizlar..bende bi tarafdan bebisimle ugrasiyorum bir tarafdan yazdiklarinizi okumaya calisiyorum.....benimde bu sabahki kahvaltim...2 fincan kahve..proteinli icecek 250 ml...1 dilim siyah ekmek kk kadar peynir yarim kücük domates....sizce cokmu..

günaydin kizlar..bende bi tarafdan bebisimle ugrasiyorum bir tarafdan yazdiklarinizi okumaya calisiyorum.....benimde bu sabahki kahvaltim...2 fincan kahve..proteinli icecek 250 ml...1 dilim siyah ekmek kk kadar peynir yarim kücük domates....sizce cokmu..

değil canım ama şu proteinli içecek ne. ne işe yarıyo neden içiyosun

gerçekten bu aralar topik çok hareketsiz. acaba diyet mi boşlandı yoksa başka topikleremi gidildi

bu hafta regl den dolayı tartılmayacağım önümüzdeki hafta inş. bitince tartılacam ama kıyafetlerimden zayıfladığımı anlıyorum inş. tartıyada önümüzdeki hafta yansır

ben brdayım kızlar devam edıyorum 20 gün oldu işte 2.200 kilo verdim devam yani akşama barbunya pişiriorum yanına bulgur pilavı

birazdan ara öğün olcak. 2 bardak yeşilçay, 1 şişe maden suyu, 2 mandalina (2 tane mandalina 1 porsiyonmuş). 10 badem 10 antep fıstığı yiyeceğim artık sıra ile yer içerim

Back
X