Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
3 saat kuralını uyguluyorum. biraz tansiyonum düşüyo ama idare ediyoruz. neyse akşama pazı yemeği yaptım yağsız içine 1 yumurta kırdım. onu yerim. yanına brokoli salatası, 4 kaşık bulgur ve 1 dilim ekmek
bende öğleden sonra giremedim siteye neyse düzelmiş bugün 7:40 2 bardak limonlu ılık su1 kaşık keten tohumlu yoğurt 9.00 3 dilim çavdar ekmeği 3 şekersiz çay domat biber peynir zeytin 11.00 1 fincan limonlu beşli çay 12:00 1küçük kornişon 14.00 2 tahta kaşık kepekli makarna 6 yemek kaşığı yoğurt 4 tane inegöl köfte 3 küçük kornişon 17.00 1 tane elma 18.30 3 yemek kaşığı kepekli domatesli makarna 1 kaşık yoğurt 2litrede su içtim ............makarna çokmu olmuş kepekli diye yedim amabilmiyorumkismileselam kızlar ancak girebildim sitede sorun vardı. kızlar pekmezli muhallebi yapılıp ölçüyü kaçırmadıktan sonra yenebiliyormuş. şeker kullanmadan pekmezle tatlandırılıyor. aynı şekilde pekmezle muhallebili etimek tatlısı yapılıyormuş. diyet bitsin yaparım bende