Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
diyet listesi vermedi canim..sadece tavsiyelerde bulundu ..bilindik seyler iste.....ama bana araögünler iyi gelmiyo birakacagim bu sefer..yine eski yöntemimle ben diyetimi yapayim...azar azar yiyim araögünleri keseyim
mavlicim senin yediklerinde inan ki hiçbir aşırılık yok sadece bisküvileri yemeseydin ya da 1 tane yeseydin.çay içmişsin meyve yemişsin ben günde toplamda 20 tane çerez yiyiyorum badem antep fıstığı fındık leblebi fıstık vs gibi. çok da yararını görüyorum e vitamini takviyesi ve güçten düşmemek direnç kazanmak için bunları yemek de şart.neyse gene çenem fazla düştü:1hug:canım sen görürsün bu gidişle ben bugece 3 petibör bisküvi 2 kuru kayısı 1 fincan kış çayı5 fındık 1 elma ve 1 mandalin yedim:kedi: yok yaa bu akşam atıştırmalarına bir çare bulmam lazımCADIARZU
selam kizlar ....sonunda bugün regl oldum bugün tam 37.gün olmuyordum bayadir,dogumdan sonra tam düzene oturmadi 10 ay olmasina ragmen dogum yapali, son 2 aydir oluyorum.ve sanki göbegimin sisligi gidiyor gibi...tartidada fark ediyor sanki,bugün 2 .günüm diyetmi güzelce ele alali,insallah hedefe kadar birakmam artik ve 2 günde 1100 kg verdim.ama ac kalmadim tabi 3 saat formülünü yapmaya calisdim,cok su ictim yine,ek olarak isirgan otu cayi ictim .
günaydın kızlar. sabah kahvaltıda 5 kaşık mısır gevreğinin içine 1 armut doğradım ve 1 su bardağı sütle yedim
hugocuk gurbet güzeli bir kürden bahsediyordu paylaştı mı hiç özelden ya da buradan?
ben burada göremedim de acaba gözden mi kaçırdım diye sordum.
dez kürü dedi canım
şimdi netten baktım herbalife tarzı birşey değil mi?
evet sanırım besin desteği ama bunu yerken başka bişey yemiyosun bikaç gün.kür yapıyormş gurbetgüzeli
2 bardak yeşil çay içtim.11 fındık ve 3 kuru kayısı yiyorum şimdi
harikasın ceren kahvaltın da güzel ara öğünün de :lepi:a.s.