Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
afiyet olsun canım nasılsın ?selam kızlar sabah kahvaltım 1 yumurta, peynir. 1 dilim tam buğday ekmeği ve maydonozdu. sonra spor yaptım. kahvaltıyı 7 de yaptım. saat 11 gibi şekersiz türk kahvesi içtim ardındanda madensuyu içtim. öğlen yemeğinde ton balığı ve 1 dilim ekmek yedim.
iyi seçim. yiyelim bol bol lifli kış sebzelerinden verelim kiloları:lepi:akşam için pırasa yemeği yapacağım bugün
merhaba kizlar artik evimdeyim.yolculukta yedigim boreklerin haddi hesabi yok. ama evde dikkat ediyorum ama yolculuktan sonra sabah tartildigimda yani dun sabah 62.5 tum yani turkiyede kilo vermem devam etti.fakat bu sabah 63.4 hangisi dogru bilemedim.fermasi bu gece seni ruyamda gordum.heralde sende olmak istedigim beni goruyorum ondanmidir nedir. :smiley-cool:
canım benim inşallah herşey dilediğince olur .
msn adresimi mi verdim dedim önce kendi kendime![]()
iyilik farmasi nasıl olsun son gaz devam işte. pırasa canım çekti yapayım dedi dün almıştım pazardan. şimdi koydum ateşe. aşkama limonda sıktımmıydı mis gibi olur
maibeyaz başladınmı elma diyetine
sabah kalkıp başlıyorum öğlen acıkınca bırakıyorum...
canım valla hiç bilmiyorum rüyada gibiyim ben de şaştım kaldım azmime kaydirigubbakcemile3
ama 58 hedefi aştım çok ama çok mutluyum darısı sizlerin başına tatlım öncelerden dediğim gibi kilo vermesem de olur ama verirsem de hayır demem. 55- 54 de olabilir.sevdim ben bu işi kaydirigubbakcemile3![]()
55
ne güzel bir kilodur Allahım!
liseden beri görmedim o kiloyu
hakkıyla aldım ama yalan yok!hep yedim yep yedim![]()
hoşgeldin arkadaşım inşallah vermişsindir sınavlarını hayırlısıyla mezun olursunkizlar sonunda gelebildim buraya, yolum dustu yani![]()
Cuma gunu son okul gunumdu (insallah) sinav sonuclarini bekliyorum artik
Hepsini aldiysam mezun oldum demektir![]()
Bugun dahil dikkatsizce yedim durdum ama kilomda degisiklik yok
Tek bi kez 61.0 gordum, sonra hep 61.3 ve 61.7 arasinda degisti.
Regl olacagim icin her yerim yine sisti su tutuyorum![]()
Olsamda kurtulsam
Aksama lahana yemegi yapmayi dusunuyorum, guzel tarifleriniz varsa beklerim![]()
Farmasi galiba 55 olmussun, tebrik ederim canim supersin :13:
Darisi basima![]()
hoşgeldin arkadaşım inşallah vermişsindir sınavlarını hayırlısıyla mezun olursun![]()
kız derslerini vermişsindir yani geçmişsindir demek istemiştimSagol canim guzel dileklerin icin :13:
Vermesemde almamisimdir insallah![]()
kız derslerini vermişsindir yani geçmişsindir demek istemiştimilahi seni biz dersleri geçtimmi verdik diyodukta türkçe işte nereye çekersen oraya gidiyor
![]()
inşallah canımHaha anladim simdiya aslinda bende oyle oldugunu biliyorumda
kilodan bahsediyoruz sandim![]()
canim bende dersleri verdigimi dusunuyorum ama iste nolur nolmaz
bekliyorum oyle, hala bittigine inanamiyorum
haberler gelsin asil o zaman kutlayacagim![]()