60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

şimdiki öğle menüm

2 tahta kaşık kapuska
5-6 metal kaşık yoğurt
1 kornişon
250 ml su

merhaba kizlar artik evimdeyim.yolculukta yedigim boreklerin haddi hesabi yok. ama evde dikkat ediyorum ama yolculuktan sonra sabah tartildigimda yani dun sabah 62.5 tum yani turkiyede kilo vermem devam etti.fakat bu sabah 63.4 hangisi dogru bilemedim.fermasi bu gece seni ruyamda gordum.heralde sende olmak istedigim beni goruyorum ondanmidir nedir. :smiley-cool:

selam kızlar sabah kahvaltım 1 yumurta, peynir. 1 dilim tam buğday ekmeği ve maydonozdu. sonra spor yaptım. kahvaltıyı 7 de yaptım. saat 11 gibi şekersiz türk kahvesi içtim ardındanda madensuyu içtim. öğlen yemeğinde ton balığı ve 1 dilim ekmek yedim.
afiyet olsun canım nasılsın ?
akşam için pırasa yemeği yapacağım bugün
iyi seçim. yiyelim bol bol lifli kış sebzelerinden verelim kiloları:lepi:
merhaba kizlar artik evimdeyim.yolculukta yedigim boreklerin haddi hesabi yok. ama evde dikkat ediyorum ama yolculuktan sonra sabah tartildigimda yani dun sabah 62.5 tum yani turkiyede kilo vermem devam etti.fakat bu sabah 63.4 hangisi dogru bilemedim.fermasi bu gece seni ruyamda gordum.heralde sende olmak istedigim beni goruyorum ondanmidir nedir. :smiley-cool:

canım benim inşallah herşey dilediğince olur .

msn adresimi mi verdim dedim önce kendi kendime :9:

iyilik farmasi nasıl olsun son gaz devam işte. pırasa canım çekti yapayım dedi dün almıştım pazardan. şimdi koydum ateşe. aşkama limonda sıktımmıydı mis gibi olur

iyilik farmasi nasıl olsun son gaz devam işte. pırasa canım çekti yapayım dedi dün almıştım pazardan. şimdi koydum ateşe. aşkama limonda sıktımmıydı mis gibi olur

afiyet olsun canım kiloları da alsın götürsün :8::13:

ayyy bu gülümsemelerle kim oynuyo ki... karıştırmış hiç biri çıkmıyo...

kizlar sonunda gelebildim buraya, yolum dustu yani :17:

Cuma gunu son okul gunumdu (insallah) sinav sonuclarini bekliyorum artik
Hepsini aldiysam mezun oldum demektir :62:

Bugun dahil dikkatsizce yedim durdum ama kilomda degisiklik yok
Tek bi kez 61.0 gordum, sonra hep 61.3 ve 61.7 arasinda degisti.
Regl olacagim icin her yerim yine sisti su tutuyorum :19:
Olsamda kurtulsam

Aksama lahana yemegi yapmayi dusunuyorum, guzel tarifleriniz varsa beklerim :16:

Farmasi galiba 55 olmussun, tebrik ederim canim supersin :13:

Darisi basima :15:

canım valla hiç bilmiyorum rüyada gibiyim ben de şaştım kaldım azmime kaydirigubbakcemile3

ama 58 hedefi aştım çok ama çok mutluyum darısı sizlerin başına tatlım öncelerden dediğim gibi kilo vermesem de olur ama verirsem de hayır demem. 55- 54 de olabilir.sevdim ben bu işi kaydirigubbakcemile3:nazar:

55:16::16::16:
ne güzel bir kilodur Allahım!
liseden beri görmedim o kiloyu
hakkıyla aldım ama yalan yok!hep yedim yep yedim:67:

55:16::16::16:
ne güzel bir kilodur Allahım!
liseden beri görmedim o kiloyu
hakkıyla aldım ama yalan yok!hep yedim yep yedim:67:

haklısın arkadaşım valla bende bol bol yiyerek aldım bu kiloları geçen birisi bir toplulukta deyet yapanları eleştirerek yesekte aynı yemesekte kilo alıyoruz dedi ben hemen itiraz ettim tabi::: canım eğer bir rahatsızlığın yoksa yemeden kilo alınmaz afrikadakiler niye almıyo diye atladım kendileri yapamadığı gibi başkalarınada köstek oluyolar :22:

kızlar ben bugünkü yemek faslını sonlandırdım çünkü pazar kaçamağı yaptım tam öğlen yemeğini yemeye başlamıştım annemlerin bahçede komşularla çiğ köfte sefası yapma hazırlıklarını duydum veee yemeği bıraktım bende sizinle yiycem dedim:60: ahhh şu nefiis yokmu:17: bugün yediklerim 8.00 2 bardak ılık limonlu su 1 kaşık keten tohumu 8.30 1 rafadan yumurta domat salatalık soğan zeytin peynir 2 şekersiz çay 2 dilim çavdar ekmeği12.30 2 tane küçük hamsi 1 demet limonlu maydanoz(bahçeden taze) 15.307 tane yumurtalı çiğ köfte 3 tane marul yarım dilim köy ekmeği(yuvarlak köy ekmeği dilimi) 4 tane kornişon domat salatalık peynir zeytin 3 şekersiz çay:56::56: yani yedimde yedim artık bir hafta kaçamak yok3 3 saat sonrada sadece bitki çayı içicem inşallah!

Son düzenleme:
kizlar sonunda gelebildim buraya, yolum dustu yani :17:

Cuma gunu son okul gunumdu (insallah) sinav sonuclarini bekliyorum artik
Hepsini aldiysam mezun oldum demektir :62:

Bugun dahil dikkatsizce yedim durdum ama kilomda degisiklik yok
Tek bi kez 61.0 gordum, sonra hep 61.3 ve 61.7 arasinda degisti.
Regl olacagim icin her yerim yine sisti su tutuyorum :19:
Olsamda kurtulsam

Aksama lahana yemegi yapmayi dusunuyorum, guzel tarifleriniz varsa beklerim :16:

Farmasi galiba 55 olmussun, tebrik ederim canim supersin :13:

Darisi basima :15:

hoşgeldin arkadaşım inşallah vermişsindir sınavlarını hayırlısıyla mezun olursun:16:

Sagol canim guzel dileklerin icin :13:

Vermesemde almamisimdir insallah :17:
kız derslerini vermişsindir yani geçmişsindir demek istemiştim:9: ilahi seni biz dersleri geçtimmi verdik diyodukta türkçe işte nereye çekersen oraya gidiyor :70:

kız derslerini vermişsindir yani geçmişsindir demek istemiştim:9: ilahi seni biz dersleri geçtimmi verdik diyodukta türkçe işte nereye çekersen oraya gidiyor :70:

Haha anladim simdi :60: ya aslinda bende oyle oldugunu biliyorumda
kilodan bahsediyoruz sandim :60:

canim bende dersleri verdigimi dusunuyorum ama iste nolur nolmaz
bekliyorum oyle, hala bittigine inanamiyorum
haberler gelsin asil o zaman kutlayacagim :64:

Haha anladim simdi :60: ya aslinda bende oyle oldugunu biliyorumda
kilodan bahsediyoruz sandim :60:

canim bende dersleri verdigimi dusunuyorum ama iste nolur nolmaz
bekliyorum oyle, hala bittigine inanamiyorum
haberler gelsin asil o zaman kutlayacagim :64:
inşallah canım:65:

kızlar bnm en baştan motiwe olmam gerekio:(diyetteyim güya götürüom bşeler,kaçamak yapıorum habire bide diom ndn kilo weremiorum....sebebi belli:14:

Back
X