60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

İsmek İstanbul'da pilates kursu açmış.
Bayağı popüler oldu bu spor..
sıkıcı geliyor banada ama hiç yapmadım kendimi vererek aslında.denemek lazım:31:

canımcım hoşbuldum

önerim şu sabahları açken ve de gece yatarken en az 1 bardak su

kahvaltıda çorba içersen 2 kepçe 1 dilim ekmekle
kahvaltılık çeşitle yaparsan da

1 kk ya da yarım kk peynir
3- 4 zeytin
domates salatalık yeşil biber ( sabah sabah yiyemem dersen yeme ama yiyebilirsen süper kilo vermene yardımcı olur ben faydasını gördüm)

reçel bal ya da pekmez vs gibi yiyeceklerden 1- 2 tatlı kaşığı
ekmek ( kepekli ,tam buğday dönüşümlü yiyorum ben 1 dilim yiyorum en fazla 2 dilim yiyebilirsin)

kuru kayısı kuru erik bunlardan kahvaltıda 1 ya da 2
ceviz fındık badem hangisini istersen kahvaltıda ama 2 tane
bunun gibi canım
çay ben normal çayı çok açık ve çok az şekeli 250 ml içiyorum
bitki çayı içebilirsen iç

canım ben günde en az 1 bardak en fazla 2 bardak 1 çay kaşığı bal ile 1 tatlı kaşığı elma sirkeli su içiyorum.

ara öğünlerde

1 -5 fındık
5 antep fıstığı
5 normal fıstık
5 kabak çekirdeği
5 leblebi

bunları bu şekilde hep beraber ya da toplamda 15 - 20 adet istediklerinden ya da

yarım ya da 1 kahve fincanı leblebi yiyebilisin

1 elma yanına

2. ara öğün önerisi 1elma 1 kuru kayısı 1 kuru erik
3. öneri 1 elma 3 maviyeşil light limonlu kepekli bisküvi
4. öneri 1 muz 5 adet fındık ya da badem ya da leblebi

vs gibi

öğlen ve akşam için

örnek menü 1

1 kepçe çorba 2- 3 köfte 2 kaşık makarna ya da pilav pirinç ya da bulgur
5- 6 kaşık yoğurt 6-7 kaşık salata

örnek menü 2

2 kaşık sebze yemeği 2 kaşık makarna ya da pilav ya da erişte vs
yoğurt salata su

gibi tatlım

gün boyu mutlaka 2- 3 lt su

tatlı yemek istersen kuru kayısı elma yeter ama irademe hakim olabilirim dersen
yarım kk tahin helva
1 profiterol
3 kaşık puding
1 ya da 2 çatal baklava en fazla 1 baklava
2 kaşık sütlaç
işte bunlar gibi tatlım

kolaylıklar diliyorum yardımlaşacağız inşallah

canım benim çok teşekkür ederimm, benim için bu kadar kapsamlı açıkladığın için. bu şekilde bir beslenme şekli tam benlik, ama ben bu kadar yersem zayıflayamam gibi geliyor. Ama biliyorumki kilo vermek sabır işi. Aceleci davrandığım zamanlarda geri alımımda çok çabuk oluyor. Aç kalarak veremediğimi de gördüm , verdiğin listeye benzer bir şekilde beslenmeye özen göstereceğim.

bir iki sorum var canım;

leblebi, fıstık badem bunların tuzlu olması sorun olur mu ?

birde protein az gibi geldi bana, benim basenler geniş biraz, diyetisyenim süt ve yoğurt alımımı arttırmamı söylemişti bu yüzden bana.

inşallah canım artık 5lileri görmekistiyorum :(:5:

Son düzenleme:
canım benim çok teşekkür ederimm, benim için bu kadar kapsamlı açıkladığın için. bu şekilde bir beslenme şekli tam benlik, ama ben bu kadar yersem zayıflayamam gibi geliyor. Ama biliyorumki kilo vermek sabır işi. Aceleci davrandığım zamanlarda geri alımımda çok çabuk oluyor. Aç kalarak veremediğimi de gördüm , verdiğin listeye benzer bir şekilde beslenmeye özen göstereceğim.

bir iki sorum var canım;

birde protein az gibi geldi bana, benim basenler geniş biraz, diyetisyenim süt ve yoğurt alımımı arttırmamı söylemişti bu yüzden bana.

canım diyetisyen demişsin. diyetisyenden aldığın listeyi yapsana. harfi harfine uyunca çok kilo veriliyor üstelik dengeli olduğundan yağ verliyor. öbür türlü kafana göre yaparsan eğer kas kaybın olabilir

merhaba kızlar
uzun zamandan sonra ancak gelebildim aranıza
biliyorsunuz tüp bebek tedavisi görüyorum
geçen çarşamba smyrna'ya gittim iğnelere ilaçlara başladım
pazartesi(dün) kontrole gittim
yarın yine kontrole gideceğim derken burada kalan biriken işlerimi toparlıyorum
günler nasıl geçiyor anlamıyorum
kendimi çok bırakmış değilim ama ilaçlardan mıdır nedir iştahım bir açıldıki sormayın
yine dikkat etmeye çalışıyorum
en son tartıya pazar sabahı çıktım hala 61 di
ama şimdi çıkmaya korkuyorum sanki 61 in üzerinde 62 ye doğru gidiyor gibi hissediyorum.
bu haftam hep koşturmaca geçecek
bir günüm yollarda hastanede bir günüm işte
bir de şu zoraki mesai olayımız var, burda olduğum müddetçe hep 21:00-22:00 de çıkıyorum

transferim yapıldıktan sonra bebişim tutunabilirse ki inşallah tutunur akşamları
kalmayacağım

sabah uyanınca 2 bardak ılık su + 2 adet kuru kayısı

7:00 de bir kase sütlü + tam tahıllı meyvalı nesfit

9:30 da çayın yanında canım tatlı istedi 3 adet tatlı bisküvi

öğlen(12:30);
1 kase çorba
3 kaşık erişte
1 porsiyon sebzeli köfte
1/2 meyva suyu
3 adet lahana sarması (evden getirmiştim)

15:00
2 adet baklava (hazır yufkadan nasıl oluyor diye denemek için yapmıştım, işyerine arkadaşlara da getirdim)

16:00 1 adet mandalina

17:00 3 adet lahana sarması,1 adet küçücük biber dolması

18:00 marullu, kaşarlı, sucuklu, domatesli,ketçeplı tost
1 bardak erikli tarçınlı çay

fazlaya kaçtığını biliyorum ve şuan patlayacak gibiyim. :26::17:

canım diyetisyen demişsin. diyetisyenden aldığın listeyi yapsana. harfi harfine uyunca çok kilo veriliyor üstelik dengeli olduğundan yağ verliyor. öbür türlü kafana göre yaparsan eğer kas kaybın olabilir

hugocuum bir iki kere tekrarladım ama çok yavaş veriyorum, çoğu hafta da veremiyorum. Birde iki yıl önce gitmiştim değerlerim değişmişte olabilir, bilinçsiz bir şey yapmak istemiyorum. Yine gitmeyi düşünüyorum iş yerime yakın bir doktorla görüştüm sanırım ona gideceğim.

Son düzenleme:
SELAM KIZLAR....bugünkü sabah kahvaltim...8 de
1 dilim sürme peynirli siyah ekmek
su

4 saat sonra 1 elma 10 findik

saat 2 de yine siyah ekmek sürme peynirli

aksam yemeyi 1 kasik besamel sozlu ve rende peynirli musakka..1 dilim ésmer ekmek..1 kasik pilav 1 kasik türlü.........nasil kizlar aksam yemeyimi biraz agir oldu galiba..cünkü musakka yagli oluyo biraz..ama yagsiz yerinden aldim..:)

hugocuum bir iki kere tekrarladım ama çok yavaş veriyorum, çoğu hafta da veremiyorum. Birde iki yıl önce gitmiştim değerlerim değişmişte olabilir, bilinçsiz bir şey yapmak istemiyorum. Yine gitmeyi düşünüyorum iş yerime yakın bir doktorla görüştüm sanırım ona gideceğim.

bak ben 1 ayda 11 kilo verdim. sonra yavaşladı ama yağ kaybım olmuş ve kas oranım artmış. bende eskiden bilinçsiz diyet yaptım çok kiloda verdim iki katı aldım geri. meğer sadece kas gitmiş. bence diyetisyene gitmelisin. nerde fazlalık çoksa orası eriyor ve de çok sağlıklı oluyor.

SELAM KIZLAR....bugünkü sabah kahvaltim...8 de
1 dilim sürme peynirli siyah ekmek
su

4 saat sonra 1 elma 10 findik

saat 2 de yine siyah ekmek sürme peynirli

aksam yemeyi 1 kasik besamel sozlu ve rende peynirli musakka..1 dilim ésmer ekmek..1 kasik pilav 1 kasik türlü.........nasil kizlar aksam yemeyimi biraz agir oldu galiba..cünkü musakka yagli oluyo biraz..ama yagsiz yerinden aldim..:)

canım gün içerisinde biraz dengesiz beslenmiş gibisin, az yemişsin akşama normal yemişsin ama gün içerisinde biraz daha düzenli ve sağlıklı bir liste oluşturman senin için daha yararlı olacaktır.

canım gün içerisinde biraz dengesiz beslenmiş gibisin, az yemişsin akşama normal yemişsin ama gün içerisinde biraz daha düzenli ve sağlıklı bir liste oluşturman senin için daha yararlı olacaktır.

birde canım bende mesela insülin direnci vardı o yüzden zor oluyodu diyetlerim. iştahım açıktı hep. mesela hamur işi yiyeceksem mesela diyordum 1 tane yiyeceğim ama arkası geliyordu tatlı içinde böyleydi. önce biz diyetisyenle bu durumu düzelttik o yüzden şimdi çok rahatım gayet güzel gidiyor diyet. 2 ay bitti bu 3. ayım.

birde canım bende mesela insülin direnci vardı o yüzden zor oluyodu diyetlerim. iştahım açıktı hep. mesela hamur işi yiyeceksem mesela diyordum 1 tane yiyeceğim ama arkası geliyordu tatlı içinde böyleydi. önce biz diyetisyenle bu durumu düzelttik o yüzden şimdi çok rahatım gayet güzel gidiyor diyet. 2 ay bitti bu 3. ayım.

ne güzel canım, ne kadar verdin iyi geldi mi ? istanbulda mısın hugocum memnunsan bende o doktora gidebilirim

haklisin canim..bir türlü denge tutturamadim..birde marul türü bir sebze var..bilmiyorum türkiyede satiliyormu..acimsi bir tadi var..ama cok saglikliymis..özelikle diyet zamaninda...
chicoree..http://www.rezeptanleitung.de/chicoree_02.jpg

Son düzenleme:

bir iki sorum var canım;

estağfirullah canım bu sadece bakış açısı geliştirmek için verilmiş yaptığım beslenme tarzından örnekler sen kendine göre uyarlarsın tatlım

tuzsuz olması daha iyi olur canım

ne güzel canım, ne kadar verdin iyi geldi mi ? istanbulda mısın hugocum memnunsan bende o doktora gidebilirim

canım 83 kiloyla başldım şimdi 70 oldu. yağım 25 kg. yağım normal değerde. en az 22 diyor doktor. yağım az olduğu için en az 62 olabileceğimi söyledi diyetisyen. ben çanakkaledeyim. burda araştırma ve uygulama hastanesine gittim ücretsizdi. şimdi 6 haftada bir kontrole çağırıyor ve listemi yeniliyor. gün aşırı spor verdi ama ben zaten 3 yıldır düzenli spor yapıyodum bu yüzden yağım azdı

canım 83 kiloyla başldım şimdi 70 oldu. yağım 25 kg. yağım normal değerde. en az 22 diyor doktor. yağım az olduğu için en az 62 olabileceğimi söyledi diyetisyen. ben çanakkaledeyim. burda araştırma ve uygulama hastanesine gittim ücretsizdi. şimdi 6 haftada bir kontrole çağırıyor ve listemi yeniliyor. gün aşırı spor verdi ama ben zaten 3 yıldır düzenli spor yapıyodum bu yüzden yağım azdı

çok güzel maşallah, darısı başıma olsun. Ama gerçekten diyetisyen şart, gereksiz yere aç kalmanın manası yok, bu konuda en deneyimlilerden biriyimdir heralde, çok aç kaldım ama veremedim yani. Diyetisyen ise ne aç bırakıyor, ne takatsiz ve çokta güzel veriliyor.

burda görmedim o tarz bişey canım ama göbek salataya benziyor gibi
evet göbek salataya benziyo ama bu sebzenin yemeyide oluyo..istenirse ortadan kesildikten sonra sadece limon tuz ve biraz zeytinyaglan aperatif olarak yeniliyo..fazla büyük deyil bi avuc kadar büyüklügü..ama dedigim gibi cok acimsi tadi herkez yiyemiyor

Back
X