60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ya aslında bende foto koymak istiyorum ama eşim olmaz dedi. zaten bilgisayara yüklmeyide bilmiyorum o yapıyo. ısrar etsem arıza çıkarır bende üstelemedim. hayır demez kolay kolay ama hayır dedimide üstelenmez. çok demokrat bi aileyiz biz eşim ne derse o oluyo ya.

zorlama hugocuk boşver canım iyiyken kötü olmayın biz nasıl olsa burda senin yazdıklarından zayıfladığını biliyoruz görmesekte olur sen biliyosunya zayıfladığını o yeter canım gerisini boşver

bugün kocişe tereyağlı peynirli makarna yapacağım yanına tavuk kanat kızartacağım. yarın kayınvalideye gideceğiz o yüzden yemek yapmıcam kolay geçiştircem. zaten seviyor tavuk kanat kızartmayı. bende akşama ıspanak yemeğimi yerim.

kanatı tavada yağdamı yapıcaksın eşine canım

bizim 4 tane muhabbet kuşumuz var. 2 kız 2 erkek. çok hareketliler tüm gün oynarlar oyuncaklarla. neyse biz kuşumuzun tekini daha çok seviyoduk eşimle. erkek olanın tekine daha çok ilgi gösteriyoduk çünkü tombiş ve çok tatlı. diğer erkek arıza çıkarıyodu evde tüm gün bağırıyo sonra diğer erkeği dövüyodu. bi gün baktım yatırmış yere karnını tekmeliyo. ya diyoduk neden böyle yapıyo hep sinirli. heralde yapısı böyle dedik ama sonra anladık kıskançlık olduğunu. onuda sevmeye ilgilenmeye başladık düzeldi. çok kıskançlar. birini biraz fazla sevince hemen diğerleri bağırmaya başlıyor. tek tek hepsinle konuşup ilgileniyoruz

mrb kızlar ben sabah 08:00'de yaptım kahvaltıyı.kepekli sandviç ekmeği vardı onun yarısı kadar yedim ekmeği peynir zeytin domates ve tek şekerli çay içtim.ve şimdide elma yiyorum

günaydın arkadaşlar kendimi bir an öğretmen gibi hissettim yavs:20: benim en çok kilo alma sebebim çikolata :30: bunun için bir çözüm bulsak mesela bir fikri olan varmı :94:

kizlar ben sabahsadece kür ictim öglende icicem aksam misafirlige gitcez orayya birazcik yerim birseyler ymege davet etti kadin yappma dedik dinletemedim bakalim kahvemi iciyom sindi
kizlar meyveyi cok tuketmeyin genelde hepsinde seker var dengeli tuketin asiriya kacmadan

bizim 4 tane muhabbet kuşumuz var. 2 kız 2 erkek. çok hareketliler tüm gün oynarlar oyuncaklarla. neyse biz kuşumuzun tekini daha çok seviyoduk eşimle. erkek olanın tekine daha çok ilgi gösteriyoduk çünkü tombiş ve çok tatlı. diğer erkek arıza çıkarıyodu evde tüm gün bağırıyo sonra diğer erkeği dövüyodu. bi gün baktım yatırmış yere karnını tekmeliyo. ya diyoduk neden böyle yapıyo hep sinirli. heralde yapısı böyle dedik ama sonra anladık kıskançlık olduğunu. onuda sevmeye ilgilenmeye başladık düzeldi. çok kıskançlar. birini biraz fazla sevince hemen diğerleri bağırmaya başlıyor. tek tek hepsinle konuşup ilgileniyoruz
ay cok severim o kuslari..benimde vardi 2 tane..1 kiz bir erkek..ama kiz olani erkeyi cok dövüyordu..demekki kiskancliktanmis..bizde erkek olani daha cok seviyorduk cok masum ve sirin durusu vardi..yine almak istiyo esim ama ben istemiyorum...cocuklu ev olunca zor oluyo...ama istemiyo deyilim ..belki alirim yinede

kizlar ben sabahsadece kür ictim öglende icicem aksam misafirlige gitcez orayya birazcik yerim birseyler ymege davet etti kadin yappma dedik dinletemedim bakalim kahvemi iciyom sindi
kizlar meyveyi cok tuketmeyin genelde hepsinde seker var dengeli tuketin asiriya kacmadan
bende dün aksam tv 8 de dinledim...sanirim haluk saracti ismi beslenme uzmaniydi o anlatiyordu.....fazla meyvede yag yapiyormus..bünyeye fazla seker yüklendiginde yaga dönüstürüyormus depoluyormus sonra bedenimiz

hugocuk artik bende her seyi ölcüyle yapiyorum buna kendimi alistirmam lazim..öyle gelisi güzel malzemeleri karistiriyorum ne yedigimi ne kadar yedigimi anlamiyorum...o yüzden sabah kahvaltimi hazirlarken ölcüyle hazirladim.........müslimi 1 bardak süt 2 kasip yulaf 1 kasik keten tohumu 1 dilim kuru armut dogradim birazda tarcin kattim cok lezzetli oldu...artik müslimi kendim hazirlayacagim ..hazir olandan daha lezzetli oluyo ayrica icine ne oldugunu biliyorum

Son düzenleme:
bu günden itibaren karar verdim artik tartiya ay sonunda cikacagim..ayda 1 kere tartilacagim...bugün son kez tartildim yine ne is se 65 olmusum gerci dün aksam 4 mil lesli ile spor yaptim..belki faydasi oldu..

kizlar bende pazar günü düsünüyorum insallah oruc tutmayi..birde spor yaparsak zorlanirmiyiz..yoksa spor yapmayi birakalimmi 10 boyunca..

ay cok severim o kuslari..benimde vardi 2 tane..1 kiz bir erkek..ama kiz olani erkeyi cok dövüyordu..demekki kiskancliktanmis..bizde erkek olani daha cok seviyorduk cok masum ve sirin durusu vardi..yine almak istiyo esim ama ben istemiyorum...cocuklu ev olunca zor oluyo...ama istemiyo deyilim ..belki alirim yinede

canım bende 4 tane var çok sevimliler. bütün gün haylazlık işleri güçleri. hep oyuncaklarla oynarlar cama çıkıp dışarıyı seyrederler. teki az tombiş bütün gün yatar camın önüne gelene geçene bakar. evet zor oluyo biraz sabah erken kalkıp oturma odasını temizliyorum hergün ama o kadar tatlılarki zahmete deyiyor. artık çok alıştık birde. 1 yılı geçti. az beni görmeseler küsüyorlar bana. yada az ilgilenmesem kızarlar. mesela ben üzgün olduğum zamanlarda yanıma gelip ağızlarıyla yiyecek bırakıyorlardı üzerime. ben mutsuzsam onlarda hemen susar bana bakarlar. eşimle sohpet edip muhabbet ettiğimizde çok mutlu oluyorlar bıcır bıcırlar maşallah çok şekerler. gece yatak odasına alıyorum kafesleriyle gündüz hep salıklar kafese alışık değiller durmazlar. gece bize bakarlar uyuyp uyanıp. sabah az fazla yatsam kızarlar bağırırlar kalk artık salonu hazırla bizi çıkar diye. çok şekerler

canım bende 4 tane var çok sevimliler. bütün gün haylazlık işleri güçleri. hep oyuncaklarla oynarlar cama çıkıp dışarıyı seyrederler. teki az tombiş bütün gün yatar camın önüne gelene geçene bakar. evet zor oluyo biraz sabah erken kalkıp oturma odasını temizliyorum hergün ama o kadar tatlılarki zahmete deyiyor. artık çok alıştık birde. 1 yılı geçti. az beni görmeseler küsüyorlar bana. yada az ilgilenmesem kızarlar. mesela ben üzgün olduğum zamanlarda yanıma gelip ağızlarıyla yiyecek bırakıyorlardı üzerime. ben mutsuzsam onlarda hemen susar bana bakarlar. eşimle sohpet edip muhabbet ettiğimizde çok mutlu oluyorlar bıcır bıcırlar maşallah çok şekerler. gece yatak odasına alıyorum kafesleriyle gündüz hep salıklar kafese alışık değiller durmazlar. gece bize bakarlar uyuyp uyanıp. sabah az fazla yatsam kızarlar bağırırlar kalk artık salonu hazırla bizi çıkar diye. çok şekerler

maşallah 4 tane demek ne kadar güzel yaa sen de iyice alışmışsın canım arkadaş gibi onlara:16:

gercekten cok zeki ve cok sekerlermis...beni heveslendirdin alsammiki yine:9: zaten esim cok istiyo..

merhaba hayırlı cumalar kızlar bugünkü şu ana kadar yediklerim , içtiklerim

sabah kalkınca 250 ml su

kahvaltım
1 dilim kepek ekmek
2 tatlı kaşığı pekmez -tahin karışımı
4 zeytin
yarım kk peynir
2 ceviz
1 büyük fincan çok açık çok az şekerli çay ( 250 ml)

okulda

bir bardak çay ( 100 ml)

1 kuru kayısı
1 erik
yarım paket maviyeşil light çubuk kraker
200 ml süt
6 fındık

şimdi öğlen yemeğim

3 kaşık makarna içerisine 1 yumurta kırdım
2 dilim domates
1 kornişon
300 ml su
5- 6 parça kabak tatlısı( toplamda 2 -3 kk büyüklüğünde)
2- 3 ceviz

merhaba hayırlı cumalar kızlar bugünkü şu ana kadar yediklerim , içtiklerim

sabah kalkınca 250 ml su

kahvaltım
1 dilim kepek ekmek
2 tatlı kaşığı pekmez -tahin karışımı
4 zeytin
yarım kk peynir
2 ceviz
1 büyük fincan çok açık çok az şekerli çay ( 250 ml)

okulda

bir bardak çay ( 100 ml)

1 kuru kayısı
1 erik
yarım paket maviyeşil light çubuk kraker
200 ml süt
6 fındık

şimdi öğlen yemeğim

3 kaşık makarna içerisine 1 yumurta kırdım
2 dilim domates
1 kornişon
300 ml su
5- 6 parça kabak tatlısı( toplamda 2 -3 kk büyüklüğünde)
2- 3 ceviz

farmasi hezamanki gibi yine menü güzel canım

Back
X