60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

farmasi günaydin canim..senin kahvaltinda 2 tatlikasigi pekmez tahin karisimini 2 t. kasik pekmez 2 t.kasik tahin karisimi anlamindami yoksa...1 tatlikasigi pekmez ve 1 t.kasigi tahin anlamindami oluyo

Son düzenleme:
kafam bozuldu farmasi ama yapacak bişey yok gitmeliyim. insanlar kendi istekleri olsunda ne olursa olsun diyorlar herkez kendini düşünüyor karşısındakini düşünen yok hiç

seninle aynı fikirdeyim. insanlar bazen çok düşüncesiz ve bencil olabiliyor .Allah' tan sabır dile canım. sana şimdiden iyi bayramlar galiba uzunca bir süre görüşemeyiz hakkını helal et canım.:16:

farmasi günaydin canim..senin kahvaltinda 2 tatlikasigi pekmez tahin karisimini 2 t. kasik pekmez 2 t.kasik tahin karisimi anlamindami yoksa...1 tatlikasigi pekmez ve 1 t.kasigi tahin anlamindami oluyo

canım kahvaltını çok beğendim.
o karışım şöyle canım ben göz kararı bir bir çukur kasenin içerisne tahin ve pekmezi karıştırırım . zaten çocuklar eşim çok seviyorlar az yaparım taze taze yesinler diye 2 günde biter. ben onun içerisinden 2 tatlı kaşığı alıp ekmeğime sürüyorum canım.

canım kahvaltını çok beğendim.
o karışım şöyle canım ben göz kararı bir bir çukur kasenin içerisne tahin ve pekmezi karıştırırım . zaten çocuklar eşim çok seviyorlar az yaparım taze taze yesinler diye 2 günde biter. ben onun içerisinden 2 tatlı kaşığı alıp ekmeğime sürüyorum canım.
yorumun icin tesekkürler canim..benimkilerde cok seviyo tahin le pekmezi diyetim bitsin bende öyle yaparim...canim ben cikiyorum..aksama misafirler var...kendine iyi bak....

ben de bir yandan balkonda çamaşır seriyordum. arada foruma da göz atıp yorum yazıyorum

250 ml sütün içerisine milka triolade çikolatanın 1 adet üçgen parçasını koydum , içiyorum

kızlaar günaydınlaar =) bende kilo vermişim çok şükür 62.9 çıktım =) yarım kilo yarım kilo gidiyor ama olsun gidiyorya
kahvatı;
4zeytin
1 kk peynir
1ymk kaşığı patlican salatası
1 yumurta
1tatlı kaşığı reçel
1 dilim tatmtahıllı ekm

Son düzenleme:
kızlaar günaydınlaar =) bende kilo vermişim çok şükür 62.9 çıktım =) yarım kilo yarım kilo gidiyor ama olsun gidiyorya
kahvatı;
4zeytin
1 kk peynir
1ymk kaşığı patlican salatası
1 yumurta
1tatlı kaşığı reçel
1 dilim tatmtahıllı ekm

canım kahvaltın çok güzel olmuş
ayrıca kilo verdiğin için de tebrik ederim gitsin de gram gram olsun acelemiz yok:16:

canım kahvaltın çok güzel olmuş
ayrıca kilo verdiğin için de tebrik ederim gitsin de gram gram olsun acelemiz yok:16:

aynen öyle, az geliyor bazen ama şöyle telkin ediyorum kendimi, eğer diyette olmasaydım almıştım bile, belkide şu zamanlar 70e doğru ilerliyordum gram gramda olsa, şuanda gram gram 5lilere yaklaşıyorum ama çok şükür =)

aynen öyle, az geliyor bazen ama şöyle telkin ediyorum kendimi, eğer diyette olmasaydım almıştım bile, belkide şu zamanlar 70e doğru ilerliyordum gram gramda olsa, şuanda gram gram 5lilere yaklaşıyorum ama çok şükür =)

çok doğru tespit canımcım :16:

kızlar öğlen menüm

6 yemek kaşığı tavuklu nohutlu bulgur pilavı ( tavuk etlerini pilavın içerisine küçük parçalar halinde parçaladım)

2 dilim turp
3 dilim domates
3 yemek kaşığı yoğurt
3- 4 biber turşusu
2 kornişon
500 ml su

çerez yedim

2 fındık
2 badem
5 antep fıstığı
10 beyaz leblebi

1 adet elma yiyiyorum

kimsecikler yok bende yemeklere saldirmiyim diye geldim buraya .hem rglim yakin ondanmidir bilmem canim cok slkkln ben temizligi hallettim cok sukur.sirada baklava dolma felan var ve tam bayram gunu aksam yemege misafirim var.bakalim ne olcak
bu aksam yediklerim
2 biber dolmasi
1.5 dilim esmer ekmek
3 kasik yogurt
1avuc kadar ceviz 2kayisi
1 salatalik
su dakkadan sonra biselere saldirabilirim ama kenidmi tutmam lazim.
artik kilo verdigim iyice farkediliyo.arkadaslar bugun zayifladigimi karnimin gittigini soylediler ama orucluydum yemek yiyince benimki geri geliyo.ama oyle olsada zayifladigimin iyice farkedilmesi guzel.daha var insallah hepsinden kurtuliyimda uzun bi zaman sonra rahatlliyim

Son düzenleme:
kızlar 2 gündür pc başına oturamadım çok yoğun ve yorgunum bugün annanemin evini temizledim yarın bizim evi temizliycem ama sağlık olsun hepsi düzelir birkaç gündür ölüm haberleri alıyoruz ailecek Allah böyle güzel yorgunluklar versin napalım buarada 56 kiloyum kızlar:46::46:

kızlar 2 gündür pc başına oturamadım çok yoğun ve yorgunum bugün annanemin evini temizledim yarın bizim evi temizliycem ama sağlık olsun hepsi düzelir birkaç gündür ölüm haberleri alıyoruz ailecek Allah böyle güzel yorgunluklar versin napalım buarada 56 kiloyum kızlar:46::46:

tebrik ederim canım hayırlı bayramlar :16: ayrıca ölenlere Allah rahmet eylesin

akşam menüm

4 kaşık nohutlu bulgur pilavı
4-5 kaşık yoğurt
2 biber turşusu
1-2 kornişon
2 dilim domates
3-4 dilim salatalık
250 ml su
1 kk büyüklüğünde revani üzerine 1 çay kaşığı kaymak

Son düzenleme:
Bende aynı kilolardaki arkadaşlarımla halleşeyim diye buraya geldim ama herkes 50'lerde başlığa baktım yanlış yeremi girdim diye.:17:
Ben 69 70 arası bi yerledeyim arkadaşlar 2 yıldır adım adım buralara ulaştım.Hep vermem lazım diye diye....:69:Artık vermek zorundayımda ....Eşim sağolsun biraz daha al diye diye bende rahatlık yarattı.Ama geçen gün sen vermezsen mutsuz olacaksın bana kalsa bi 5 daha al ama ....dedi.Beni motive et verirsem ne alıcan dedim basit bişey söyledi bu beni motive etmez dedim.Şımardım jeep falan bişey de de motive olsun o ne öyle dedim.Tamam dedi nisan sonu 55 ol alıcam.Hadiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii bu da denir mi?:53:Dedi mide yapar adamım.Şimdi mecbur vereceğim bi taşla iki kuş feci motive oldum:46:.Araştırdım.Akapunktura başlamaya karar verdim.Yarın arayıp bayram sonrasına randevu alıcam verdikleri listeye tamamen uyucamnetten bi dr buldum tv de haberlere falan çıkmış ciddi bi tip.Ona giden birinide bulaydım iyi olacaktı ama ....yürüyüş yapıcam evde koşu bandım var.Ben öğretmenim.Çok yoğun çalışıyorum çok yorgun oluyorum.Ama cumalarım boş.4 gün çok yoğunum.Ama bu işi bir şekilde başarmalıyım sağlıkla inşallah.
Diyete başladığımda burda paylaşımda bulunmak istiyorum benide aranıza alırsınız dimi arkadaşlar:38:

Son düzenleme:
Back
X