hoşgeldin cnm öncelkle inş hedefine ulaşırsın.bende senn gibiydim çok yemek yiyen biri deilim severim herşeyi yerim şunun yanında bu bunun yanında bu olsun illa isterim ama abrtmama ma benmd tek derdim tatlıydı.ve de tuz deli gibi tuzlu yiyodum

ikisinide çok çok azalttım çikolata şerbetli tatlı benm sevmediğim tatlı yoktur hiç yememezlk yapmıorum 1-2 kaşık alıp bırakabikiorum artık skiden öle deildim ama.sende öle yapailmeyi dene yemeye başlamadan önce kendine söyle 2 kaşık ve son de.ve bi daha alma ben öle yapıorum cnm aralarda kuru incir kayısı yiyorum muz tarçınlı süt acaip güel zaten.kolay gelsn cnm :)
cnm üzme kendini başlarda olur böyle hatanın sende farkındasın öenmli olan bu bi daha böyle yapmazsın .en azından hepsni bi ara öğünde yemezsin :)
afiyet olsun cnm :)
hoşgeldn cnm ve çok çok geçmiş olsun.kaç şiddetinde olursa olsun kaç saniye sürerse sürsün deprem çok feci bişi.Allah vatanımızı bu gibi flaketlerden korusun.ben aslında konyallıyım orasıda deprem bölgesi deil bildiğinz gibi 24 yıl konyada yaşadım 2-3 kere çok en fazla 4.5 şiddetnde deprem oldu.ve ben deprem esnasında asansördeydim.tabi
deprem olunca herkes kendi derdine düşüp dışarı kaçtı ben 3 yaşında küçk yeğenmle yarım saat fln asansörde kaldım.elektrkler gitti.ozmandan beri bende acaip bi deprem korkusu oluşt.şimdi evlendim istanbula yerleştm.burasıda deprem bölgesi ve ikide birde haberlerde yok büyük deprem ne zman fln filan diye haberler çıktıkça daha da fena oluorum sürekli aklımda tuvaletteyken banyo yaparken asansördeyken sürekli deprem olacakmış gibi hissediorum.aklımdan geçrmediğim bi gün bile yok neredeyse.psikoloğa gtmeyi düşünorum faydasınında olacağını düşünmüorum ama bakalım.tekrar geçmiş olsun cnm.kolay gelsn.
afiyet olsun cnm keşke ekmekleri yemeseydin poğaça yemişsin yada onu bi sonraki öğün için ekmek olarak kullansaydın .neyse bi dahakine öyle yaparsın pes etmek yok unutma yola devam
cnm benm bende çok pişman oluorum öle fazla kaçırdığım zamn ama asla pes etmek yok bundan sonrak öğünlerde ve günlerde dengeliorum cnm .sende öle yap ve kendine dur de yapıcam de inan inançlı ol kararlı ol gerisi gelir.

ben inanıorum sen çok güzel gidiosun çünkü gerçekten menülerin çok güzl kaçamakları da azaltrsın olur biter.

tmm mı cnm?
hoşgeldn cnm inş.en kısa zamnda toparlarsın

geçmiş olsun
bende öle yapıorum cnm teflondada ama yağsız sevmiorum ben çok yavan gelio