• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

aynı şey abnada oldu yarım kilo fazla çıktım ve haftas onu yedim de yedim,şimdi acayip bir pişmalık var sakın ha bozayım deme,moral bozukluğun ikiye katlanıyor,herkesin bünyesi aynı olmuyor,burada 3-4 günde bir eksildiklerini yazanlar olduğundan kendimziide onlarla kıyaslıyoruz sanırım.benimde sindirim problemim var,dünden 2 gündür bende çıkamamadım wc ye,sanırım ondan

aslında diyetisyenim bu sorunla çok sık karşılaştığım içim sağlık bakanlığı onaylı bitkisel bi ilaç önerdi. Gecen hafta ihtiyaç duymadığımdan almamıştım. istersen özelden ismini atabilirim. haftasonları aynı saatte kalksam hıc duzenım bozulmayacak ama oda mumkun olmuyor.

merhaba kızlar bugün oğluşumu okula bıraktım arkadaşlarla da sohbet muhabbet derken okulda

300ml şekersiz çay içtim
oradan eve geçtim küçük oğluşumu aldım annemle birlikte pazara çıktık.
sonra öğle yemeği vakti geldi
büyük oğlanı okuldan getirmeye gitmeden

1 adet hurma yedim

annemde yediğim öğle menüm

2 kepçe nohutlu tarhana çorbası ( yarım kase geldi )
3 küçük köfte ( hepsinin büyüklüğü avuç içim kadar )
5 yemek kaşığı makarna
yarım kk dan çok az hindi eti
maydanoz , haşhaş otu, marul
2 dilim turp
3-4 yemek kaşığı yoğurt

büyük oğlumu tekrar okula bıraktık minikle eve geldik

şimdi evde 3 kk büyüklüğünde kabak tatlısı
2 ceviz
250 ml su içitm hala da su içiyorum

bugün meyve getirmedim iş yerine!bu nedenle yoğurt yerim diye düşündüm,yaklaşık olarak 1,5 yemek kaşığı kadar oluyor zaten yenında nerudacım,bir abkayım öyleyse o zman onun yerine 1 dlm ekmek mi yesem,pilav yemek istemiyorum.iştahımı çok açıyor,belki pürede aynı etkiyi yapar dediğin gibi bilemiyorum tabi

bu arada kilo vermene çooookk sevindim tebrik ederim :46::46::46::46::65::65::65::66::66::46::46::46:,benimde ayın 7sinde 1 ay olacak,ama ben 3 haftadır dengeleme işini yeni yeni öğrendim tabi,diyet listesi defterime bakıyorumda ilk 10 gün çok bilinçsiz yapmışım diyeti.şu an daha iyi.darısı başımıız:nazar:

famircim pirinç ve patateste nişasta olduğu için ikisinin etkisi aynı sayılır.yemezsen senin için iyi olur tatlım karar senin tatlım yinede

merhaba kızlar bugün oğluşumu okula bıraktım arkadaşlarla da sohbet muhabbet derken okulda

300ml şekersiz çay içtim
oradan eve geçtim küçük oğluşumu aldım annemle birlikte pazara çıktık.
sonra öğle yemeği vakti geldi
büyük oğlanı okuldan getirmeye gitmeden

1 adet hurma yedim

annemde yediğim öğle menüm

2 kepçe nohutlu tarhana çorbası ( yarım kase geldi )
3 küçük köfte ( hepsinin büyüklüğü avuç içim kadar )
5 yemek kaşığı makarna
yarım kk dan çok az hindi eti
maydanoz , haşhaş otu, marul
2 dilim turp
3-4 yemek kaşığı yoğurt

büyük oğlumu tekrar okula bıraktık minikle eve geldik

şimdi evde 3 kk büyüklüğünde kabak tatlısı
2 ceviz
250 ml su içitm hala da su içiyorum

afiyet olsun canım güzelmiş

selamlar herkese;
bugun moralim bozuldu kızlar. cuma gunu tartılmıstım 66,4 kiloydum, cok mutlu oldum ve aksam yenı yıl yemegınde bıle yeterı kadar sadece hafıf yıyeceklerı yedım. cumartesi ve pazar gec uyandım ama yıne lıstedekı kadar yedım. bugun dıyetısyene gıdecegım ıcın tartıldım 1,5 kılo almısım. bu nasıl olur yahu:(:(:( ve cumartesıden berı kabızlık problemım var ınsallah ondandır ve kılo almamısımdır. butun moralim yerlerde:(:(:(:84::84::84::84:

mavisahil morali bozacak birşey yok canım.herşey dört dörtlük gidecek değil elbette alıp vereceğiz ama moralini bozmaya değmez canım sabredicez ve sonunda kazanan biz olucaz canım vücudumuz inat ediyosa bizde edicez direnicez ve kazanıcaz canım pes etmek yok.benim şu anda bugün reglim bitti sayılır bende kilo almış görünüyorum tartıda ama 3-4 gün sonra tartılıcam net bir cavap alabilmek için.kabızlık sorunu içinde sabahları aç karna ılık su iç canım faydasını görürsün.

öğle yemeğim
1 kepçe mercimek çorbası
yarım tavuk pane
salata
bir bardak ayran
1,5 dilim kepek ekmek
biraz öncede sıcak su aldım ılık olarak limonlu içtim

yemeğimi yedim

1 kase yoğurt
1 dlm köfte rosto
1 dlm kpek kmeği
2 ağaç karnıbahar(zetinyağlı haşlama)
1 çatal püre

ekmek yemekte karar kıldım,pre pek bir lezzetliydi ama nerudanın öneisinden sonra tadına bakıp bıraktım:46:

boyum 1.65 kilom 68 30 yaşındayım.evlenmeden önce 49 kiloydum.ne güzeldi o günler.bir ara sirkeli ballı su içtim.1 aya yakın midemi mahvetti.sabah aç karına 1 bardak.akşam yatmadan önce 1 bardak içtim.

sağol farmasicim nasılsın.menüme yorumalrın için sağol,hafta sonu bayağı bir tozuttum,yazdıklarımı okudunmu bilmiyorum.1hafat boyunca hiç tartılmamıştım hafta sonu tartıldım,yarım kilo daha fala çıktım bende o moral bozukluğu ile bayağı bişey yedim,tabi daha çok moralim bozuld offff bu kısırdönüden kurtulamaıyorum ben,o kadar kilo veren arkadaşların tecrübeleine ihtiyacım var hem de çokkkkkkkkk:59:
rica ederim ne demek canım .
ve de moral bozmak kesinlikle yok canım en iyi şey bu süreçte bizler için yüksek moral.sabır ve azim:16:
:68::68:yeşil çayımı içiyorum,yanında 1 kuru kayısı ile:68::68:
afiyet olsun canım çok güzel
günaydın kızlar hemen kahvaltımı yazayım size
1.5 dilim tahıllı ekmek
1 kupa şekersiz çay
2 zeytn
1 çeri domates
marul dere otu
2 yk yoğurt
taze soğan havuç yeşil biber yumurta ve 1 kk dan az peynrle az yağla yapılmış omlet
1 kuru kayısı

pilates vakti gelio gerçi bugün streching yapıcaz pek sevmiorum ama ben eklerim karın popo kalça fln da.
kahvaltı harika canımcım spor da öyle :16:
kızlar hepinize merhabalar
ben döndüm
sabah 1 kase nesfitle kahvaltı yaptım
kendimi toparlamaya çalışıyorum
yeme düzenim de kalmadı zaten şu bi kaç gündür hep börek ve tatlıyla beslendim
yemek de vardı ama zaman olmadı pek
diğerleri çayla daha pratik olduğu için bide sürekli ayakta olduğumdan atışırması kolay geldi
ama kilo almadım, aynıyım
artık yavaş yavaş eski düzenime dönerim sanırım
bu arada gitmeden hastaydım, dün akşam yine nüksetti, bademciklerim şişmiş yine
sanırım yorgunluktan vücut halsiz kaldı, tam da iyileşmemiştim zaten, yine tekrarladı :(
hoşgeldin canım ve de çok çok geçmiş olsun .
kilo almamış olman büyük başarı emin ol.:13::16:
bu arada bende pilatesimi bitrdim kalça popo göbek hareketleri ve streching yaptım birazda.benmde bugün işlerim var şimdi alışverişe gidicem markete geldkten sonrada ev süpr sil toz al,banyoyu temzlycem vs.arada uğrarım sizi yalnız bırakmam.:16:
bu arada kaçamak yapanlar üzülmeyin sanmayınki tek siz yapıosunuz bzde arada yapıoruz:17: mesela ben dün akşam çayla beraber 3 çatal kadar yaş pasta yedim hemde bol çikolata ve kremalı.böylece eşimn yılbaşı için aldığı yaşpastayı da şükür bitrdik:34: napalım yani yedysem nolmuş :21:tmm bu hafta tatlı yemem olur biter ben zaten haftada bi gün yiyorum genelde hafta sonu oluo.:34: bu hafta sonu olan tatlı ödülümü peşinen yemiş oldum :1:hepinize kolay gelsn
afiyet olsun canım aynen öyle yediysen ne olmuş önemli olan arkasını getirmemek ve de dengelemek yediklerinle ve sporunla ve düzeni ve de morali hiç bozmamak:13::16:
nerudacığım sağol önerileirn için ,ama ben ödülü henüz ahketmedim sanırım belki toplamda 5 kilo verirsem hakederim:59:

şuana akadar yediklerim

sabah
1 dlm kepek ekmeği
1 kk beyaz peynir
1 zeytin

ara
4 kuru kayısı

öğle menüsünde

püreli rosto
pirinç pilavı
karnıbahar ve yoğurt var

rostoyu ve karnıbaharı yiyip,yoğurduda ara öğünde ymeyi düşünüyorum,pilav almıcam(iştahımı açıyo çünkü,püre yeterli olur kanımca)
çok güzel bir menü ve de öğlen yemeği planın harika tatlım :13::16:
selamlar herkese;
bugun moralim bozuldu kızlar. cuma gunu tartılmıstım 66,4 kiloydum, cok mutlu oldum ve aksam yenı yıl yemegınde bıle yeterı kadar sadece hafıf yıyeceklerı yedım. cumartesi ve pazar gec uyandım ama yıne lıstedekı kadar yedım. bugun dıyetısyene gıdecegım ıcın tartıldım 1,5 kılo almısım. bu nasıl olur yahu:(:(:( ve cumartesıden berı kabızlık problemım var ınsallah ondandır ve kılo almamısımdır. butun moralim yerlerde:(:(:(:84::84::84::84:
canını hiç sıkma pesetmek asla yok :16:
Kızlar size laf yetiştirmekten neler yapmtım yazamadım:1:

kalkınca 1tk tere tohumu 1çk bal 250 ml su

9.30: kahvaltı: 1,5 dilim çavdar ekmeği

1kk (2 adet lıght üçgen peynir)

2 adet yeşil zeytin

domates-salatalık-yeşil biber

kahvaltı sonrası bitki çayı karşımı

12.30 1. ara: 1 elma 1 kupa tarçınlı-Türkkahveli lıght süt

14.30-15 gibi öğle yemeğimi yerim sanırım şöyle olacak bütük ihtimalle

öğle:3yk prinçli ıspanak yemeği 4-5yk nohutlu kabak yemeği 1 kase yoğurt (prinç ve nohut var ekmek yemem sanırım doyurucu oluyo çünkü ya da belki sabahtan kalam yarım dilimiyerim doyma durumuma bağlı

Gelelim güzel haberlere tıckerımda da görüldüğü üzreeeee 1.7kg daha vermişim 2 haftada:52::64::66::8::13::65: inşallah böyle güzel güzelemin adımlarla ilerlemeye devam eder fazlalıklarımın gidişi:32::nazar::nazar: 72.3 le başlamıştım tam 1 ay oldu ve tam 5kg gittiiiiiii:nazar::nazar: buarada reglimin son günü belki fazal da çıkmışımdır dimi:26: regl bittikten nekadar sonra tartılmak lazım acaba?? yarın sabah tekrar bi tartılıcam bakalım inşallah daha da fazla gitmiştir buarada priene nerelerde hiç sesi çıkmıyor inşallah bir sroun yoktur:26::16:
liste harika
ama verdiğin haber daha bi harika canım wawwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww yupppppppppppppppppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
yaşasınnnnnnnnnnnnnnnnnnn:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::52::52::52::52::46::46::46::46::64::64::64::66::66::66::65::65::65::65::65::65::62::62::62::62::70::70::70::70:
afiyet olsun canım güzelmiş

çok teşekkür ederim canımcım :13::16:

öğle yemeğim
1 kepçe mercimek çorbası
yarım tavuk pane
salata
bir bardak ayran
1,5 dilim kepek ekmek
tek kelimeyle harika bir menü olmuş:16:
yemeğimi yedim

1 kase yoğurt
1 dlm köfte rosto
1 dlm kpek kmeği
1 çatal püre

ekmek yemekte karar kıldım,pre pek bir lezzetliydi ama nerudanın öneisinden sonra tadına bakıp bıraktım:46:

aynı şey senin için de geçerli tatlım harikasın çok hoş afiyet olsun :16:

öğle yemeğim
1 kepçe mercimek çorbası
yarım tavuk pane
salata
bir bardak ayran
1,5 dilim kepek ekmek

afiyet olsun canım harika gidiyorsunuz kıskanıyorum haaaaaaa:60:bu arada farmasinin menüleine hayranım,herşeyin tadına bakarak nasıl da kendine dur demeyi biliyor,tebrik ediyorum yürekten:65::nazar::nazar:

yemeğimi yedim

1 kase yoğurt
1 dlm köfte rosto
1 dlm kpek kmeği
1 çatal püre

karnıbaharı 3-4 dalda yiyebilirdin diğerleri güzel olmuş canım

aslında diyetisyenim bu sorunla çok sık karşılaştığım içim sağlık bakanlığı onaylı bitkisel bi ilaç önerdi. Gecen hafta ihtiyaç duymadığımdan almamıştım. istersen özelden ismini atabilirim. haftasonları aynı saatte kalksam hıc duzenım bozulmayacak ama oda mumkun olmuyor.

sağol canım bu tür şeylere bünyemi alıştırmak istemiyorum,ömür boyu onu kullanacak değiliz ya,bir şekilde doğal yollarla ekstra birşey içmeden bünyemi dize getirmek istiyorum,sağol yinede:61:

karnıbaharı 3-4 dalda yiyebilirdin diğerleri güzel olmuş canım

yemekelrimiz standart ve kişi sayısına göre verildiğinde fazla isteme şasnsımzı yok:59:benimde canım biraz daha yemek istemişti ama malesef yiyemedim.karnıbahara pek severimde:56:

afiyet olsun canım harika gidiyorsunuz kıskanıyorum haaaaaaa:60:bu arada farmasinin menüleine hayranım,herşeyin tadına bakarak nasıl da kendine dur demeyi biliyor,tebrik ediyorum yürekten:65::nazar::nazar:

sağolasın canım.az ve sık yiyerek götürüyorum işi.ama şeker ve tatlı yok 2 ay olacak bırakalı gayette çok rahatım.geçen ay regli dönemimde canım tatlı çekmemişti hiç şimdi reglim bitmek üzere bugün bu sefer tatlı isteği oldu.muz ve kuru kayısıyla giderdim onuda:66:

boyum 1.65 kilom 68 30 yaşındayım.evlenmeden önce 49 kiloydum.ne güzeldi o günler.bir ara sirkeli ballı su içtim.1 aya yakın midemi mahvetti.sabah aç karına 1 bardak.akşam yatmadan önce 1 bardak içtim.

goldenmoon hoşgeldin canım :71:burda verirsin canım kilolarını merak etme sen

sağolasın canım.az ve sık yiyerek götürüyorum işi.ama şeker ve tatlı yok 2 ay olacak bırakalı gayette çok rahatım.geçen ay regli dönemimde canım tatlı çekmemişti hiç şimdi reglim bitmek üzere bugün bu sefer tatlı isteği oldu.muz ve kuru kayısıyla giderdim onuda:66:

tebrik ediyorum canım sizleri:65:

Back
X