• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hoşgeldin canım:71:6-7 ay içinde istediğin kiloya ulaşabilirsin canım merak etme.herkezin değişik beslenme tarzı var canım burda herkez yediklerini yazıyor yaptığı spor vasa onu yazıyor bizde yorum yapıyoruz az yada çok yemişsin diye ama bizim esas yönümüz az ve sık yiyerek besleniyoruz canım diyetisyene giden arkadaşlarımızda var bende gidiyorum ama belki bırakabilirim daha belli değil:1: çünkü zaten diyetisyenin verdiği şeyleri yapıyorum normaldede.sen buraya takıl takip et sürekli gerisi kolay canım

saol cnm benim ya e şimdi öğlen yemeğinde çorba rosto bulgur pilavı salata var ne yicem ben :26:

inşallah ya benim tek zaafım tatlı :26:
hoşgeldn cnm .sende bendensin:)gerçekten inanıosan ve vermek istiossan bu topiği asla bırakma herfün yediğni içtiğini sporunu vs.yaz yavaşa yavaş öğrenirsn.6-7 ay için rahatlıkla verisn fazlalğını spor yapıp sıkılaşırsın bile bak ben " ay oldu başlayalı 4 ay gtti sıkılaşmayada başladım bile.ama unutma en önemli kural ne yiyip içtysen yazıcaksın burdan yorumlarla düzelticeksin yanlışlarını.kolay glsn:34:

kalanchoecim sağol canım tarif için
akşam ben de yapayım tekrar pilates, bakalım bu kez daha iyi olur belki

saol cnm benim ya e şimdi öğlen yemeğinde çorba rosto bulgur pilavı salata var ne yicem ben :26:

canım hepsinden yiyebilirsin
1kepçe çorba
3-4 yk bulgur pilavı
el ortası kadar rosto ve salata
1 dilim de ekmek yemende sakınca olmaz, dimi kızlar, yanlış yönlendirmeyeyim arkadaşımızı

kalanchoe yorumların için teşekkür ediyorum canımmmm,bugün evet esw ve senin dediğin gibi aypıcam iştahıma sahip çıkıp çıkmayacağıma güvenemiyorum henüz,bu nedenle pırasa 1 flm ekmek ve çorba içicem.

her akşma normalde 1 bardak süt içiyorum ama bu akşamki yemeğimi 9da yemek zorunda kaldım eve ancak ozman gelebildim çünkü,süt içecek vakit kalmadı bu nedenle.uyarılaraın için teşekkürler:16::16:

1kepçe çorba
3-4 yk bulgur pilavı
1 dilim de ekmek yemende sakınca olmaz, dimi kızlar, yanlış yönlendirmeyeyim arkadaşımızı

o zaman ekmekle birlikte 3 dlm ekemk etmezmi,günde kaç dlm yemeyi planlıyorsun canım,ona göre akşam ekmeğini azltman gerekecek sanırım,bence pilav yeterli olur ekmek ihtiyacını karşılar.ben pilav varsa ekmek yememye dikkat ediyorum,tabi aç kalacak gibi hissedersen 1 dlm ye çok bir zararı olaz sanırım,tecrübeli arkadaşlarım daha iyi bilirler tabi ben henüz yeni başladım dengeleme işine yanlıklık yapmayayım:61:

1kepçe çorba
3-4 yk bulgur pilavı

ekmek yemesede olur çünkü pilav var zaten birini seçmesi daha doğru bence

bir kepçe çorba
rostoyu yiyebilirsin
salata yağsız yada zeytinyağlı
ve bir dilim kepek ekmeği yada normal ekmek
bulgur pilavı (2 yemek kaşığı bir dilim ekmek yerine geçiyor) canım
2 yemek kaşığı yiyebilirsin yada ekmeği 2 dilime çıkartabilirsin

o zaman ekmekle birlikte 3 dlm ekemk etmezmi,günde kaç dlm yemeyi planlıyorsun canım,ona göre akşam ekmeğini azltman gerekecek sanırım,bence pilav yeterli olur ekmek ihtiyacını karşılar.ben pilav varsa ekmek yememye dikkat ediyorum,tabi aç kalacak gibi hissedersen 1 dlm ye çok bir zararı olaz sanırım,tecrübeli arkadaşlarım daha iyi bilirler tabi ben henüz yeni başladım dengeleme işine yanlıklık yapmayayım:61:

o zaman tok kalmak için ekmek yemek daha mantıklı geldi bana sanki akşamlarıda 7,30 gibi evde oluyorum hiç ekmek yememem lazım galiba dimi kızlar :44:

doğru söylüyosunuz kızlar da ben ekmek hakkımı gün içinde kullanmaya çalışıyorum
akşamları daha az yemeye çalışıyorum ekmeği
arkadaşımız sabah 1 dilim yediyse 2 dilim yeterli olur ama daha yeni başlayacağı için daha sonra acıkma durumu da olabilir, o zaman da başka şeyler yiyebilir, o yüzden kendini ekmekle tutması daha iyi olur düşünmüştüm ben

o zaman tok kalmak için ekmek yemek daha mantıklı geldi bana sanki akşamlarıda 7,30 gibi evde oluyorum hiç ekmek yememem lazım galiba dimi kızlar :44:

sen kendini bizden daha iyi tanıyorsun bu nedenle ne yediğinde kendini daha tok hissedeceksen onu ye,bulgur faydalı ve çok açlık hissi oluşturmuyor ama ekmeksiz duarmam dersen ekmek ye pilav yeme.kendine yeni başlamışta olsan kuarllar koy bence ve devamlı uygulamaya çalış,çünkü bir yandanda beslenmemizi şekillendiriyoruz burda,kilo verdiğimzide diyeti bıraktığımız an geri almaya başlamayalım diye.

hayır canım yanlış olur o zaman mutlaka hergün ekmekte yenilecek.ama sabah öğlen akşam menüne göre ekmek yerine geçecek olan yiyeceklerle değiştirme yapabilirsin.benim günlük 7 dilim ekmek hakkım var ama ben bir günde 7 dilim yemiyorum genelde sabah öğlen akşam 1 dilim diğer dilimleri bir kepçe çorba ve pilavla karşılıyorum.
1 kepçe çorba=bir dilim ekmeğe
2 yk pilav yada makarna=bir dilim ekmeğe
eşdeğer canım

kızlar ben yemeğe gidiyorum ama kahvaltı türü mü yesem yoksa yemek mi yesem bilemedim, napim sizce
acıktım ama işin tuhafı ikisini da istemiyorum
bi fikir verin bana ama çabuk lütfen, gideyim bi an önce :)))

kızlar diyet sırasında yüzünüzde çökme olmasını istemiyorsanız protine dikkat edin şayet yüzde çökme olursa bunun geri dönüşümü yokmuş bilmeyenelere duyrulur :42:

yemekhanemizde bugün yemek tarhana çorbası,dolma,ve yoğurt var.akşam evde zeytinyağlı ıspanak kavurdum ondan getirdim 7-8 kaşık dolma yerine onu yiyeceğim bir kepçe çorba ve yoğurt bir dilim kepek ekmeği yiyeceğim

kızlar ben yemeğe gidiyorum ama kahvaltı türü mü yesem yoksa yemek mi yesem bilemedim, napim sizce
acıktım ama işin tuhafı ikisini da istemiyorum
bi fikir verin bana ama çabuk lütfen, gideyim bi an önce :)))

yemek ye canım kahvaltı olursa akşama kadar acıkabilirsin

Back
X