• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

merhaba kızlar.bende 67 kiloyla aranıza yeni katılıyorum.doğum iznindeyim.üç ay sonra işe başlayacağım.hedefim 57 kilo olmak.birkaç gündür yediklerimin miktarını azaltmaya ve su tüketimimi arttırmaya çalışıyorum.çocuklardan spora vakit yok maalesef.umarım faydası olur.sizde bana yardımcı olursanız sevinirim.

birlikte telafi ederiz canım
buğün ikimizde leslie yapalım artı uzaya gidelim
sen leslie ne kadar yapıcan, ben de kendimi ona göre ayarlayayım
bide benim pilates yapmam lazım, sen daha başlamadın dimi pilatese?

Ben başlaadım tatlım platese 67 civarıyım şuan 60 falan olunca başlarım fazlam çok şuan herhalde 2 ay sonra falan başlayabilirim ben platese:61: şimdilik uzay-koşu bandı ve leslie... valla ben 2 mil leslie yapayım 30dk da uzaya gidetyim diyorum lastiklerim de vara rtık leslie 2. mili yapssaım var 2 mil leslie +30dk uzay ama arka arkaya yaparım ki işe yarasaın sen nasıl yapıcaksın??

yakınlarda alabileceğim bir yer yok malesef,kantinde de satılmıyormuş ayran vs.öffff valla bilmiyorum sanırım pırasa iğrenç de olsa 1 dlm ekmek ve çorba ile onu yerim artık!
neyse bakalım sağol eswciğim:16:

Tatlım bugünlük de böyle olsun napalım bol limon sık pırasana daha iyi oluyo tadı:1:

yemekhanemizde bugün yemek tarhana çorbası,dolma,ve yoğurt var.akşam evde zeytinyağlı ıspanak kavurdum ondan getirdim 7-8 kaşık dolma yerine onu yiyeceğim bir kepçe çorba ve yoğurt bir dilim kepek ekmeği yiyeceğim

yemekhanedeki yemekler gayet güzel ıspanağa gerek yokmuş ki ıspanağı akşamda yiyebilirmişsin

günaydin kizlar...bende kahvaltimi yaptim..2 ince dilöim bugdayli ekmek yarim mozarella light peynir,
2 zeytin..yesil cay sekersiz..

bende bugün misir ekmeyi yapmak istiyorum cok saglikliymis....nette tariflere baktim kafam karisti...kimi süt katiyo kimi peynir bilmem bir sürü seyler...ben sadesini yapmak istiyorum..yani orginalini....sanmiyorumki karedenizde köylerde teyzelerimiz ekmeye türlü türlü seyler katsin...yani orginal misir ekmeyi tarifini bilen varsa bi zahmet yazarmisiniz canlar..

günaydin kizlar...bende kahvaltimi yaptim..2 ince dilöim bugdayli ekmek yarim mozarella light peynir,
2 zeytin..yesil cay sekersiz..

bende bugün misir ekmeyi yapmak istiyorum cok saglikliymis....nette tariflere baktim kafam karisti...kimi süt katiyo kimi peynir bilmem bir sürü seyler...ben sadesini yapmak istiyorum..yani orginalini....sanmiyorumki karedenizde köylerde teyzelerimiz ekmeye türlü türlü seyler katsin...yani orginal misir ekmeyi tarifini bilen varsa bi zahmet yazarmisiniz canlar..

cnm ben karadizliyim hatta dün akşam yedik sadece su ve azıcık tuzla yuğurıcaksın cnm

merhaba kızlar.bende 67 kiloyla aranıza yeni katılıyorum.doğum iznindeyim.üç ay sonra işe başlayacağım.hedefim 57 kilo olmak.birkaç gündür yediklerimin miktarını azaltmaya ve su tüketimimi arttırmaya çalışıyorum.çocuklardan spora vakit yok maalesef.umarım faydası olur.sizde bana yardımcı olursanız sevinirim.

hoşgeldin canım.zaten sen şu anda normaldede 6 ay süresince yada 1 sene tam emin değilim kilo vereceksin vücut yerine oturmaya çalışacak canım birde emziriyosan eğer kilo verimi zaten olacak.az yiyerek beslenme zaten bu sütünüde azaltır.sıvıyı çoğalt tabi şekerli olanlardan uzak dur.internettede emziren anne diyeti diye var canım onuda uygulayabilirsin çok güzel bence o diyette bakmıştım bende merak edip bi ara.

sabahta yarım simit yemiştim :1: susamda çok kilo aldırıyo dimi kızlar

yarım simit tam kararında olmuş canım zaten normalde sabahta simiti yarım olarak veriyorlar diyetisyenler.susam konusunda yağlı olduğu için kilo aldırıyordur mutlaka ama zaten simitin üzerindeki susamdan bişey olacağını sanmıyorum.kaşık kaşık susamda yemediğimize göre sorun yok.ama hergün susamlı birşey yeniliyosa eğer kilo ardırır diye düşünüyorum

:61:
hoşgeldin canım.zaten sen şu anda normaldede 6 ay süresince yada 1 sene tam emin değilim kilo vereceksin vücut yerine oturmaya çalışacak canım birde emziriyosan eğer kilo verimi zaten olacak.az yiyerek beslenme zaten bu sütünüde azaltır.sıvıyı çoğalt tabi şekerli olanlardan uzak dur.internettede emziren anne diyeti diye var canım onuda uygulayabilirsin çok güzel bence o diyette bakmıştım bende merak edip bi ara.

hoşbulduk canım. ben doğum yapalı 11 ay oldu.artık emzirmiyorum.bu kilolar hamileyken yoktu.emzirirken aldım.süt olsun diye sürekli tatlı yiye yiye.:61:

hrkese ii günler
spora başlayacağım da başlamadan 1 elma yiyim dedim... bi de size bakayım dedim...
neruda resimdeki sen misin canım maşallah ne kadar güzelsin...resimden bile pozitif enerji saçıyosun canım...:nazar::nazar:

Kalanchoe ciğim senin yüzünden değilllll:16: merak etme ben dışarı çıktım ve düşündüğümden geç döndüm eve öyle olunca kaldı lesliem ama dışarıda da epey yürüdm:10: bugün leslie ve uzay yüryüşü ile telafi edicem inşallah:nazar::16:

kızlar boyumu ve yaşımı yazmayı unutmuşum.yaş 35 boy 1.60 kilo 67 .sizce kaç kilo olmalıyım.
:58:

evt cnm benim nette var tarifleri ben hiç yapmadım ama annem yaparken gördüm galiba ılık suyla yuğruluyo sen yinde netten iyice bi bak emin olalım :34:

ne yapıyosunuz kızlar...
mısır unu beyaz un gibi mi yoksa zararsız unlar gibi mi bilgisi olan var mı...
ben de mısır unu var da boşa gitmesin zararsızsa diye soruyorum...

ben de yazayım yediklerimi
gece çocuklar uyumayınca sabah geç kalktık sabah la ara birleşti tabi...
10:00 da kahvaltı
1 yumurta
2 kk peynir
1 dilim beyaz ekmek( kepek ekmeğim bitmiş)
1 domates
1 ceviz
2 küçük çay bardağı şekersiz çay...

arayı yeni yapıyorum 1 elma 5 altınbaşak kepekli bisküvi...

Back
X