• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Eski göbeğimi özledim vallahi.Minicik bir ayvaydı sadece :)
Olsun, dünya tatlısı yavrularımız var.Göbek te eskisi kadar olmasa da düzelecek. Çatlak ve kesik olmasa eskisinden de güzel olurdu ya :)

Benim hedef 55 ama 57 e istediğim gibi olursam kalırım .
benimde hafif catlaklar var..ama yaseminin verdigi tarifi deneyecegim belki onunda faydasi olur....oda olmazsa susam yaginide deneyecegim...birde lahana yagi yazmisti bi arkadasimz...onuda bi sorayim aktarlardan..

Merhabalar kızlar :34: menüleriniz çok güzel sizlere de afiyetler olsun :46:

farmasicim yüksek tansiyon problemim yok çok şükür ciddi bir sağlık problemim yok sağlıklı da besleniyorum artık.:66: maden suyunu hergün içmiyorum yalnız.

priene kahvaltılarım sıfır kaçamaksızdır ama diğer öğünlerde oluyor ara sıra :77:

ikide yedim öğle yemeğimi,

1 kepçe mercimek çorbası , 60 gram ızgara tavuk , çoban salata , bir bardak ayran , bir ince dilim kepek ekmeği.

ara öğünde 2 sade galeta bir meyvede yiyebilirim yanında ardından ise yeşil çay içerim.

akşama ; bir küçük tabak ıspanak yemeğim (pirinç koydurmadım) , yarım kase az yağlı yoğurdum ,farklı bir salata yaparım bu kez ve 4 yk kaşığı da bulgur pilavım var.

2 porsiyon meyve yerim.(dün çeşit çeşit meyveler aldım bayılıyorum meyveye:16:) kızlar günlük 3 porsiyon meyve iyi mi çok mu.

sabah bir saat tempolu yürüdüm.egzersizlerimi ve pilatesi de yapıcam.

yarın tartım günüm bakalım ne durumdayım görücem :44: moral bozmak yok tabi :77:

Merhabalar kızlar :34: menüleriniz çok güzel sizlere de afiyetler olsun :46:

farmasicim yüksek tansiyon problemim yok çok şükür ciddi bir sağlık problemim yok sağlıklı da besleniyorum artık.:66: maden suyunu hergün içmiyorum yalnız.

priene kahvaltılarım sıfır kaçamaksızdır ama diğer öğünlerde oluyor ara sıra :77:

ikide yedim öğle yemeğimi,

1 kepçe mercimek çorbası , 60 gram ızgara tavuk , çoban salata , bir bardak ayran , bir ince dilim kepek ekmeği.

ara öğünde 2 sade galeta bir meyvede yiyebilirim yanında ardından ise yeşil çay içerim.

akşama ; bir küçük tabak ıspanak yemeğim (pirinç koydurmadım) , yarım kase az yağlı yoğurdum ,farklı bir salata yaparım bu kez ve 4 yk kaşığı da bulgur pilavım var.

2 porsiyon meyve yerim.(dün çeşit çeşit meyveler aldım bayılıyorum meyveye:16:) kızlar günlük 3 porsiyon meyve iyi mi çok mu.

sabah bir saat tempolu yürüdüm.egzersizlerimi ve pilatesi de yapıcam.

yarın tartım günüm bakalım ne durumdayım görücem :44: moral bozmak yok tabi :77:

Afiyet olsun, güzel menüler...

Ben geç kahvaltı ettim, öğle yemeğimi henüz yemedim ama acıktım.
Neler yiyebilirim bir gidip bakayım.
Hoşçakalın...

merhaba kızlar anneme gittim gezdim geldim yemek yedirmek istedi kabul etmedim geç kahvaltı öğlen birarada yaptım diye.

ama orada

200 ml çilekli süt
1 paket mavi yeşil light limonlu kepek bisküvi yedim

prienecim sen ne kadar şikayet etsende ben çok anormal bişey göremedim. senin yağ hücrelerin karın kısmında toplanıyor anlaşıla. çünkü sırtında kollarında yağ göremedim ben. göğüslerde iyi. yani kaburgalardan yukarısı yağsız. göbek dersek hepsinin yağ olduğunu düşünmüyorum çünkü doğum yaptın. o yüzden pilatesle şekillenir. kilo berdikçe göbeğinde gider. çünkü kilo verdikçe sağlıklı şekilde fazlalıkların olduğu yerler canım daha hızlı gider. valla ben sana şöyle diyeyim. spor yapan vücut kiloluda olsa yapılmayan bir vücuda göre her zaman daha güzeldir bence. o yüzden belkide senin vücudun bana hoş geliyor. elbette herkes spor yapamaz imkanı olmaz şartlar uymaz falan ama en azından zayıfta olunsa egzersizle şekillenen vücut daha hoş oluyor. belkide bu yüzden beyendim. omuzların güzel kollarında sarkma yok göğüsler iyi spor yapan vücudu seviyorum :69:

şimdi
1 elma
5 badem
2 kuru kayısı
2 ceviz
1/ 2 Türk kahvesi fincanı beyaz leblebi
500 ml su
saat 16 ya kadar bitiririm galiba :9:

Son düzenleme:
canımcım elma sirkeli ballı suyu 1 aydır ya da daha fazla içmiyorum dersem hiç yalan olmaz , içsem galiba buharlaşırdım dermişim :9:
anladım canım ben arada aksatıyorum ama elma sirkeli suyu genelde içiyorum
şimdi
1 elma
5 badem
2 kuru kayısı
2 ceviz
1/ 2 Türk kahvesi fincanı beyaz leblebi
500 ml su
saat 16 ya kadar bitiririm galiba :9:

afiyet olsun canım bu beyaz leblebiyi ben de duymuştum ender saraç söylemişti galiba tuzsuz leblebi diyette çok iyiymiş nedenini de söylemişti ama hatırlamıyorum

canım sen spor yapıyorsun o yüzden geçte yesen sonuçta bir düzenin var o yüzden çokta sorun olmaz canım. şimdi pilatese başladın. ilk başlarda karın bel kasları gelişeceği için bel ölçüsü kalınlaşabilir canım. zamanla ordaki kaslar gelişecek ve uzayacak o yüzden pilatesle zamanla verimini almaya başlarsın canım. bence ölçülerinde güzel canım. zaten çok kilon yoktu senin. yağınında çok olduğunu sanmam o yüzden canım 3 aya süper olursun aksilik çıkmazsa canım.

teşekkür ederim canım yorumların için
zamanla daha iyiolur sanıırm ölçülerim ben pilatesi daha iyi yapmaya başladıkça :)
dün pantalon denerken kocişe 1-2 kilo sonra hiçbişi kalmıcak dedim de kızdı bana, daha kilo verme ama sıkılaş diye
böyle beslendikçe zaten kilolar gidiyo yani
bundan sonra sölemicem walla kilo verdiğimi ya da az sölicem, kızmasın bana :)

günaydın canım kahvaltı menün gayet güzel bence afiyet olsun
kilo konusunda ben de geç veriyorum maalesef canım ama sağlıklı olsunda yazdığın gibi geri gelmesin :16:

teşekkür ederim canım
ben artık senin kahvaltılarına yorum yapmıyorum, her zaman çok iyi çünkü
afiyet olsun :)))
senin de zamanla gider canım
ben çabuk kilo alırım ama düzenli beslenip spor da yapınca rahat kilo veriyorum
inşallah sen de bi an önce başlarsın kilocuklarını vermeye, daha da geri gelmezler tabi sonra

kızlar az önce öğle yemeği olarak 2 yk pilav ve yoğurt yedim, ekmeksiz
salata yapmak zor geldi, ne yiyeceğimi bilemedim, onu yedim ben de

birazdan da pilates yapıcam
çok yoruldum ama yaa
evi süpürdüm, salon battıydı dün misafir olunca
sonra dolma yaptım yarın için
çamaşır serdim, kuruyanları yerleştirdim falan derken ayakta durmaktan sırtım ve belim ağrıdı, dün de çok ayakta durmuştum zaten mutfakta
inşallah pilatesi düzgün yapabilirim bugün

kızlar az önce 1 yk daha yoğurtlu pilav yedim, acıkmışım yaa :))))

Son düzenleme:
eswcim seneler içinde düzenli spor yaparsan ara versen bile kilo almıyorsun canım merak etme. alsanda 1 ay dikkat edip spor yaparsan geri verirsin hemen

teşekkür ederim canım yorumların için
zamanla daha iyiolur sanıırm ölçülerim ben pilatesi daha iyi yapmaya başladıkça :)
dün pantalon denerken kocişe 1-2 kilo sonra hiçbişi kalmıcak dedim de kızdı bana, daha kilo verme ama sıkılaş diye
böyle beslendikçe zaten kilolar gidiyo yani
bundan sonra sölemicem walla kilo verdiğimi ya da az sölicem, kızmasın bana :)

teşekkür ederim canım
ben artık senin kahvaltılarına yorum yapmıyorum, her zaman çok iyi çünkü
afiyet olsun :)))
senin de zamanla gider canım
ben çabuk kilo alırım ama düzenli beslenip spor da yapınca rahat kilo veriyorum
inşallah sen de bi an önce başlarsın kilocuklarını vermeye, daha da geri gelmezler tabi sonra

kızlar az önce öğle yemeği olarak 2 yk pilav ve yoğurt yedim, ekmeksiz
salata yapmak zor geldi, ne yiyeceğimi bilemedim, onu yedim ben de

birazdan da pilates yapıcam
çok yoruldum ama yaa
evi süpürdüm, salon battıydı dün misafir olunca
sonra dolma yaptım yarın için
çamaşır serdim, kuruyanları yerleştirdim falan derken ayakta durmaktan sırtım ve belim ağrıdı, dün de çok ayakta durmuştum zaten mutfakta
inşallah pilatesi düzgün yapabilirim bugün

kızlar az önce 1 yk daha yoğurtlu pilav yedim, acıkmışım yaa :))))

canım öğlen menün gayet güzel bence ben de diyetler de böyle pratik çözümler arıyorum dün akşam bugünkü öğle yemeğim için sarma sardım uğraştım bir okadar da acıktım ama meyve yedim süt içtim sonra da hemen uyudum ki bir şey yemeyeyim diye :9:

eswcim seneler içinde düzenli spor yaparsan ara versen bile kilo almıyorsun canım merak etme. alsanda 1 ay dikkat edip spor yaparsan geri verirsin hemen

doğru söylüyosun canım
ben bunu 2 sene önce tecrübe etmiştim, sadece 1 ay düzenli spor yapmama rağmen 6 ay boyunca kilo almamıştım herşeyi yememe rağmen, tabi sonra bünye dayanamadı dpor olmayınca yediklerimi depolamaya başladı, kilo aldım ben de
ben hareketsiz kalınca ve yediklerimi abartınca kilo alıyorum malesef ama şimdi yediğim gibi yesem sürekli sanrım kilo falan almazdım, artık bundan sonra bu şekilde besleneceğim için sanırım bida kilo problemi yaşamam diye umuyorum

Back
X