• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

evet canım gördüm bence çok değil. ama dediğin gibi elbette fazlalık olmadan spor yapacağımız günlerde gelecek bende iple çekiyorum canım. :16: elbette o zaman daha güzel olacak canım

Birazdan izlediğimiz tek tv dizisi başlayacak; Türkan.
Kızım da suyla ıslatmaya başladı heryeri ...
Hoşçakalın...

akşam yemeğimi yedim kızlar
1 dilim çavdar ekmeği
1 tahta kaşık nohut yemeği
salata
1 yk patlıcan salatası
1 yk patates salatası

uzaya gidermiyim bilmiyorum, 2 gündür çok ayakta kaldım, sırtım belim çok ağrıyo, belki bu akşam yapmam, yarında kadar dinleneyim çünkü yarın yine iş var :59:

akşam yemeğimi yedim kızlar
1 dilim çavdar ekmeği
1 tahta kaşık nohut yemeği
salata
1 yk patlıcan salatası
1 yk patates salatası

uzaya gidermiyim bilmiyorum, 2 gündür çok ayakta kaldım, sırtım belim çok ağrıyo, belki bu akşam yapmam, yarında kadar dinleneyim çünkü yarın yine iş var :59:

bugün tüm gün ayaktaydın spor yapmış gibi oldun bence dinlen hem yaronda işin varmış dinlen canım

Sağol hugocuk. Giyinikken o kadar farkedilmiyor dediğim gibi.Sana ölçülerimi de yazdım gördün mü ?

Kesinlikle sporla şekillenme farkediliyor. Hele düşünsene tüm fazlalıklarımızı verdikten sonra yapacağımız pilates daha da etkili olacak şekillenmekte.İple çekiyorum o günleri.

Farmasi, evet bebeğim bir kız :emir_bebek:

Öğle;
1 tabak kıymalı,mercimekli çorba (bayağı koyuydu; mercimek,kıyma,soğan,patates,havuç,sarımsak,zeytinyağı,pirinç)
1 bardak ayran
1 turp
10 badem
10 antep fıstığı
2 kaju

ara; 1/2 yerli muz

Akşam;
1 dilim ekmek
2 piliç incik (haşlanmış)
3 yk pilav
2-3 ağaççık buharda pişmiş brokoli
salata

Ara öğün olarak 1 portakal yerim. Belki 2. ara da yaparsam süt içerim.

afiyet olsun canım hepsi çok güzelmiş doğrusu:nazar::nazar:

kız bebişe hamileyken kalçan filan büyümüş müydü ?
biz karın sivri olunca erkek kalça geniş olunca kız olarak yorumlanır ama gerçekten de benim gözlemlediğim hamile bayanlarda çoğunda öyle idi erkek çocuğa hamile olanların karın bölgesinde top var gibi oluyor arkadan bakınca hamile olduğu bile anlaşılmıyor ama kız bebeğe hamile olanların arkası baya genişliyor sende de oldu mu ya da farkettin mi ?

ben yeni üye oldum arkadaslar bu elma sirkesiyle ilgili bişey sordum ama cwp layan olmadı yada ben bakmayı beceremedimm sabah aksammı yoksa tek aksam mı içiliyo yardım eden warmııı?58 kiloyum 8 ay önce doğum yaptım atamadım daha kiloları gerçi 70 küsür kiloydum hamileyken 58 de takıldım kaldım yardımmmm:(((((((((

farmasi dediğin doğru erkek bebeğim war arkadan hiç hamile gibi deildim ama karnım çok siwriydi bu gercek gözlemliyorumda hep aynı oluyoo

farmasi dediğin doğru erkek bebeğim war arkadan hiç hamile gibi deildim ama karnım çok siwriydi bu gercek gözlemliyorumda hep aynı oluyoo

evet canım önümüzde top var gibi oluyordu :9::9::9:

ben yeni üye oldum arkadaslar bu elma sirkesiyle ilgili bişey sordum ama cwp layan olmadı yada ben bakmayı beceremedimm sabah aksammı yoksa tek aksam mı içiliyo yardım eden warmııı?58 kiloyum 8 ay önce doğum yaptım atamadım daha kiloları gerçi 70 küsür kiloydum hamileyken 58 de takıldım kaldım yardımmmm:(((((((((

canım hoşgeldin elma sirkesini ben bir bardak suya 1 tatlı kaşığı sirke 1 çay kaşığı kadar sirke şeklinde günde en az 1 en fazla 2 içtiğimde olmuştu ama 1 aydan fazlaca bir süredir içmiyorum ama balı 1 tatlı kaşığı da koyabilirsin. aç ya da tok farketmiyordu benim için her şekilde faydasını gördüm :16:kolay gelsin umarım herşey gönlünce olur

hoşbuldum çok teşekkür edrim bakalım yarından itibaren deneyecem faydasını görmem lazım yaza yakınlarımın düğünü war incelmem lazım çok sğol:1:

hoşbuldum çok teşekkür edrim bakalım yarından itibaren deneyecem faydasını görmem lazım yaza yakınlarımın düğünü war incelmem lazım çok sğol:1:

sen de sağol canım kusura bakma geç yazıyorum ama öğrencilerimin notlarını giriyorum e okula onun için arada bu tarafa bakıyorum :1:

1 saat önce 1 kk kadar kedi dilli pasta
şimdi de 5 tane kestane yedim çayın yanında

yatmadan 1 tane de elma yiyiciğim :))

kızlar 1 saat kadar önce yarım portakal
1 elma yedim
ve su içmeye başladım
500 ml lik son suyumu da bitirince bugün 2.5 lt su içmiş olacağım inşallah

1 saat önce 1 kk kadar kedi dilli pasta
şimdi de 5 tane kestane yedim çayın yanında

yatmadan 1 tane de elma yiyiciğim :))

afiyet olsun canım

sen baya zayıfsındır aslında bmi yani beden kitle indeksin 19 .8 olduğuna göre tatlım senin bedenin manken gibidir
fotolarını koymayı düşünmüyor musun canım

afiyet olsun canım

sen baya zayıfsındır aslında bmi yani beden kitle indeksin 19 .8 olduğuna göre tatlım senin bedenin manken gibidir
fotolarını koymayı düşünmüyor musun canım

sağol canım, teşekkür ederim
yok manken gibi değilim ama teşekkür ederim :)))
bu hafta koyacaktım ama vaktim olmadı ama dün işte içine giremedğim iki pantalonumun içine rahatça girdim, kociş basenlerimin belli olduğunu söyledi ama benimkiler genetik, annem çok zayıf olmasına rağmen onda da var basen, bakalım ben pilatesle biraz inceltmeye çalışıcam
yarın akşam koyarım belki, kociş müsade ederse :)))

Back
X