Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Birazdan izlediğimiz tek tv dizisi başlayacak; Türkan.
Kızım da suyla ıslatmaya başladı heryeri ...
Hoşçakalın...
akşam yemeğimi yedim kızlar
1 dilim çavdar ekmeği
1 tahta kaşık nohut yemeği
salata
1 yk patlıcan salatası
1 yk patates salatası
uzaya gidermiyim bilmiyorum, 2 gündür çok ayakta kaldım, sırtım belim çok ağrıyo, belki bu akşam yapmam, yarında kadar dinleneyim çünkü yarın yine iş var![]()
bugün tüm gün ayaktaydın spor yapmış gibi oldun bence dinlen hem yaronda işin varmış dinlen canım
nugyacım nasılsın bebişim![]()
Sağol hugocuk. Giyinikken o kadar farkedilmiyor dediğim gibi.Sana ölçülerimi de yazdım gördün mü ?
Kesinlikle sporla şekillenme farkediliyor. Hele düşünsene tüm fazlalıklarımızı verdikten sonra yapacağımız pilates daha da etkili olacak şekillenmekte.İple çekiyorum o günleri.
Farmasi, evet bebeğim bir kız
Öğle;
1 tabak kıymalı,mercimekli çorba (bayağı koyuydu; mercimek,kıyma,soğan,patates,havuç,sarımsak,zeytinyağı,pirinç)
1 bardak ayran
1 turp
10 badem
10 antep fıstığı
2 kaju
ara; 1/2 yerli muz
Akşam;
1 dilim ekmek
2 piliç incik (haşlanmış)
3 yk pilav
2-3 ağaççık buharda pişmiş brokoli
salata
Ara öğün olarak 1 portakal yerim. Belki 2. ara da yaparsam süt içerim.
farmasi dediğin doğru erkek bebeğim war arkadan hiç hamile gibi deildim ama karnım çok siwriydi bu gercek gözlemliyorumda hep aynı oluyoo
ben yeni üye oldum arkadaslar bu elma sirkesiyle ilgili bişey sordum ama cwp layan olmadı yada ben bakmayı beceremedimm sabah aksammı yoksa tek aksam mı içiliyo yardım eden warmııı?58 kiloyum 8 ay önce doğum yaptım atamadım daha kiloları gerçi 70 küsür kiloydum hamileyken 58 de takıldım kaldım yardımmmm((((((((
hoşbuldum çok teşekkür edrim bakalım yarından itibaren deneyecem faydasını görmem lazım yaza yakınlarımın düğünü war incelmem lazım çok sğol![]()
1 saat önce 1 kk kadar kedi dilli pasta
şimdi de 5 tane kestane yedim çayın yanında
yatmadan 1 tane de elma yiyiciğim :))
afiyet olsun canım
sen baya zayıfsındır aslında bmi yani beden kitle indeksin 19 .8 olduğuna göre tatlım senin bedenin manken gibidir
fotolarını koymayı düşünmüyor musun canım