• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sağol canım, teşekkür ederim
yok manken gibi değilim ama teşekkür ederim :)))
bu hafta koyacaktım ama vaktim olmadı ama dün işte içine giremedğim iki pantalonumun içine rahatça girdim, kociş basenlerimin belli olduğunu söyledi ama benimkiler genetik, annem çok zayıf olmasına rağmen onda da var basen, bakalım ben pilatesle biraz inceltmeye çalışıcam
yarın akşam koyarım belki, kociş müsade ederse :)))

hayırlısı canım :16:

farmasicim sordum şimdi olmaz dedi :((

yüzüm görünmücek, 5 dk kalır kaldırırım dedim olmaz dedi, neymiş popom görüncekmiş, hey allahım ya

bu akşam gittiğim düğünde kaç kişi ne kadar zayıflamışsın dedi çok mutlu oldum çok galiba mutluktan 1 kg pirzola yemiş oldum:9::9::9: :9:

farmasicim sordum şimdi olmaz dedi :((

yüzüm görünmücek, 5 dk kalır kaldırırım dedim olmaz dedi, neymiş popom görüncekmiş, hey allahım ya

boşver o zaman canım üstüne gitme hiç :16:

boşver o zaman canım üstüne gitme hiç :16:

öyle canım ama şu anda giydiğim pantalonlar 38 beden ama işte kalıptan çok değişiyo
dün denediğim iki pantalondan biri 38 diğeri 40 beden ve ikisine de giremiyodum, normal bedenim de olmasına rağmen, dün ikisine de girdim ama

öyle canım ama şu anda giydiğim pantalonlar 38 beden ama işte kalıptan çok değişiyo
dün denediğim iki pantalondan biri 38 diğeri 40 beden ve ikisine de giremiyodum, normal bedenim de olmasına rağmen, dün ikisine de girdim ama

evet canım firmaların kalıpları baya değişiklik gösteriyor ama seni çok tebrik ediyorum :nazar::nazar::nazar::nazar::46::46::46::71:

selam herkese ben geldimmmm...
modemim bozuktu bu gn yapıldı...
kızlar tartı alıcam bana bi fikir verir misiniz...
benimki sinbonundu iyice kafayı yemiş hep değişik çıkıyo...
farmasi senin msn ben de vardı ama listem kalabalık olunca karıştırdım bulamadım seni...
müsaitsen bana yazar mısın senin tartı hakkında konuşalım...

afiyet olsun canım hepsi çok güzelmiş doğrusu:nazar::nazar:

kız bebişe hamileyken kalçan filan büyümüş müydü ?
biz karın sivri olunca erkek kalça geniş olunca kız olarak yorumlanır ama gerçekten de benim gözlemlediğim hamile bayanlarda çoğunda öyle idi erkek çocuğa hamile olanların karın bölgesinde top var gibi oluyor arkadan bakınca hamile olduğu bile anlaşılmıyor ama kız bebeğe hamile olanların arkası baya genişliyor sende de oldu mu ya da farkettin mi ?

Belim zaten belim ince olduğundan (popom 93 civarıydı) popom geniş dururdu. E haliyle hamileyken karın çevresi de doluyor ama kalça kısmında aşırı birşey farkedemedim.Benimki top gibi değildi, yaygındı.

slm kızlar
eşimle 7 gibi dışarı cıktık 1 saate yakın gezdik alışveriş yaptık

gelincede
1 fincan yeşil çay
2 kayısı
10 kuru üzüm
50 gr form çubuk krakerimi yedim

şimdide 1 elma yiyeceğim

slm kızlar
eşimle 7 gibi dışarı cıktık 1 saate yakın gezdik alışveriş yaptık

gelincede
1 fincan yeşil çay
2 kayısı
10 kuru üzüm
50 gr form çubuk krakerimi yedim

şimdide 1 elma yiyeceğim

afiyet olsun canımcım ne güzel nasılsa spor yapıyorsun yakmama gibi bir sorunun olmaz :16:

Belim zaten belim ince olduğundan (popom 93 civarıydı) popom geniş dururdu. E haliyle hamileyken karın çevresi de doluyor ama kalça kısmında aşırı birşey farkedemedim.Benimki top gibi değildi, yaygındı.

bizim burada da öyle derler kız çocuk dünyaya getireceklerde hamileliklerinde kalça ve karın hepsi bir büyüyor yayvanlaşıyor

Herkese iyi geceler :16:

Bugün hiç fırsatım olmadı zaten saat 7ye kadar dışarıdaydım sabahın 9undan beri ve bütün gün dolaştım spor yapış kadar oldum yani:8::1::nazar: ikeaya,başka alışveriş merkezine falan gittik gezdik ayrıca ordan oraya da dışarıda da epey yürüdüm ama bugün beniiim kaçamk günümdü :64::37:sabah gayet normal yedim herzamanki gibi ama saat 3ten sonra kaçamklar silsilesi yaptım:60: yazmıyım hiççç zaten yaz yaz bitmez işte kaçamak günü diyelim kısaca:60::60:

Ama hiç pişman değilim gayet de mutluyum çokşükür yarın sabahtan itibaren hayat normale dönecek inşallah 5 haftadır öyle oldu yine olacak inşallah canlarım :nazar::nazar:

Kaçamak günü olmasına rağmen ara öğünlerimi yeşil çayımı suyumu düzenli tükettim hatta suyu abrtmışımdır bile dışarıda habire 500ml 2-3 su içtim evde de çok içtim yani hareketli,kaçamaklı,sağlıklı,mutlu,huzurlu bir pazardı çokşükür ve herkese sağlıklı,mutlu,huzurlu,KAÇAMAKSIZ:1: yağarın daha da azaldığı bir hafta diliyorum şimdidennnn öpücükler hepinize:16::nazar:

kızlar şu fakirin vendo modelini almayı düşünüyorum ama 78 TL diyor... sizce alayım mı napayım karar veremedim...

Herkese iyi geceler :16:

Bugün hiç fırsatım olmadı zaten saat 7ye kadar dışarıdaydım sabahın 9undan beri ve bütün gün dolaştım spor yapış kadar oldum yani:8::1::nazar: ikeaya,başka alışveriş merkezine falan gittik gezdik ayrıca ordan oraya da dışarıda da epey yürüdüm ama bugün beniiim kaçamk günümdü :64::37:sabah gayet normal yedim herzamanki gibi ama saat 3ten sonra kaçamklar silsilesi yaptım:60: yazmıyım hiççç zaten yaz yaz bitmez işte kaçamak günü diyelim kısaca:60::60:

Ama hiç pişman değilim gayet de mutluyum çokşükür yarın sabahtan itibaren hayat normale dönecek inşallah 5 haftadır öyle oldu yine olacak inşallah canlarım :nazar::nazar:

Kaçamak günü olmasına rağmen ara öğünlerimi yeşil çayımı suyumu düzenli tükettim hatta suyu abrtmışımdır bile dışarıda habire 500ml 2-3 su içtim evde de çok içtim yani hareketli,kaçamaklı,sağlıklı,mutlu,huzurlu bir pazardı çokşükür ve herkese sağlıklı,mutlu,huzurlu,KAÇAMAKSIZ:1: yağarın daha da azaldığı bir hafta diliyorum şimdidennnn öpücükler hepinize:16::nazar:

Harikasın nerudacım çok iyi yapmışsın senin düzenin bu tebrik ediyorum.yeni hafta dileklerin için de kendi adıma çok ama çok teşekkür ederim .
öyle ki dileğin benim için şimdiden tuttu bile sabah tartıldım dünden bu yana 300 gr daha gitmiş :9::9::9:
yani 53.9 kg olmuşum. bu hafta tatlı konusunda yemiyeceğim fazla dedim yemedim o da tartıya yansıdı hemen :9::9:
neyse hayırlısı olsun.
ben de senin güzel dileklerine katılıyor herkese güzel bir haftaya sağlıklı huzurlu ve de mutlu bir başlangıç diliyorum. seni çok öpüyorum canımcım. çizelgemi de değiştireyim artık .

sabah 500 ml ılık su

kahvaltım

1 dilim tam buğday ekmeği
2 tatlı kaşığı tahin-pekmez
1 kk peynir
4 zeytin
1 domates
1 yeşil biber
1 kuru kayısı
1 kuru erik
2 ceviz
2 badem