• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydınnnnnnn kızlar :16: afiyetle yiyin kahvaltılarınızı :16:
az önce tartıldım kilo vermişimmmmmmm:64::66::64::66::64::66::nazar::nazar::nazar:
68.0 idim geçen pazartesi 66.7 ye düşmüşüm şimdi...:16: ay nasıl sevindim :1::1::1:

sabah kahvaltım 7 yk nesfit tam tahıllı yarım bardak süt ile.

:65::66::66::16::nazar::13::10: canım benim çokk sevindim tebrik ediyorum darısı kalan fazlalıklarının ve bizim de fazlalıklarımızın başına inşallah:16::13::nazar::66:

günaydın herkese kahvaltı yaptım her zamanki kahvaltı yazmaya üşendim doğrusu :9:

Haklısın canım o bende de oluyo bazen:60: ama anladık merak etme ve de afiyet olsunnn:16:

olsun canım diyette ödüller de şart haftada bir gün metabolizmayı şaşırtmak için değişiklik yapmak gerkiyormuş
hem bir günlük kaçamaktan bir şey çıkmaz kaldı ki hareketli olduğundan eritmişsindir istisnalar kaideyi bozmaz yola devam canım :10: :16:

Evet hep ayaktaydım sabah9 akşam 7 arası ve yürüdüm çokk hem de evet ben haftada ya da 2 haftada 1 pazarları yapıyorum böyle yani yiyiorum canımın istediklerini istediğim kadar (zaten midem küçülkdü kapasite belli:1: ) ama diğer günlerde sporuma yediklerime tam gaz devam çokşükür inşallah böyle böyle gidecek tüm fazlalıklar da:16::13::nazar::65:

neruda nasılsın canım...
Ttalı gece yazdım çıktım görmemişim kusura bakma çokşükür çok iyiym tatlım sen nasılsın:):)öpücüklerrr:16:

Harikasın nerudacım çok iyi yapmışsın senin düzenin bu tebrik ediyorum.yeni hafta dileklerin için de kendi adıma çok ama çok teşekkür ederim .
öyle ki dileğin benim için şimdiden tuttu bile sabah tartıldım dünden bu yana 300 gr daha gitmiş :9::9::9:
yani 53.9 kg olmuşum. bu hafta tatlı konusunda yemiyeceğim fazla dedim yemedim o da tartıya yansıdı hemen :9::9:
neyse hayırlısı olsun.
ben de senin güzel dileklerine katılıyor herkese güzel bir haftaya sağlıklı huzurlu ve de mutlu bir başlangıç diliyorum. seni çok öpüyorum canımcım. çizelgemi de değiştireyim artık .

Sağol farmasiciğim inşallah tutturduk bir düzen hayırlısıyla tüm fazlalıklar da gidecek inşallah seni de tebrik ediyorum canım:nazar:

herkese günaydınlar

bu sabah 1 kase nesfitle kahvaltı yaptım, zaten alarm çalmamış, geç uyandım :(

benim yine boğazım ağrıyo yaa, iki haftadır kurtulamadım şundan, bi iyi bi kötü

dün akşam yatmadan bi tane c vitamini pastili aldım bide 2 çay kaşığı balla 1 çay kaşığı zencefili karışırdım yedim ama faıydası olmadı, bide bunlar yüzünden tuvalete çıkamadım, elmamı da yemiştim halbuki yatmadan önce ama neyse :(

eslacım sana da geçmiş olsun canım

arzuhalcim seni de tebrik ediyorum, süpersin

famircim kızının daha iyi olmasına çok sevindim canım

nerudacım h.sonu ben de kaçamaklar yaptım ama kararında kaldı hep :)

maibeyazcım bende sinbo var, yağ kas ölçüyo ama ben güvenmiyorum ona, sadece kilo değerlerine bakıyorum canım

hugocum biraz daha iyi olmana sevindim tatlım

farmasi ve yasemincim sizlere de afiyet olsunn

geçmişi okuyup herkese bişiler yazmaya çalıştım ama inşallah eksik yoktur :)))

Geçmiş olsun tatlım ya inşallah atlatırsın artık biranönce adaçayı içmeye devam et bence o çok iyi geliyor...buarada ben de işte bi pazar yaptım ama çok kararında değil normal yedim yani ama tek öğün sadece akşam yedim sabah normal kahvaltı yaptım ve 2 öğün yiyebildim zaten dün geç yaptım kahvaltıyı 3 ara 2 ana öğün yaptım ve akşam yemeğim (saat 6 da yedim) ve akşam yemeği sonrası aramda kaçamkalr yaptım ama mutluyum tam gaz yola devam:nazar:

:65::66::66::16::nazar::13::10: canım benim çokk sevindim tebrik ediyorum darısı kalan fazlalıklarının ve bizim de fazlalıklarımızın başına inşallah:16::13::nazar::66:

Haklısın canım o bende de oluyo bazen:60: ama anladık merak etme ve de afiyet olsunnn:16:

Evet hep ayaktaydım sabah9 akşam 7 arası ve yürüdüm çokk hem de evet ben haftada ya da 2 haftada 1 pazarları yapıyorum böyle yani yiyiorum canımın istediklerini istediğim kadar (zaten midem küçülkdü kapasite belli:1: ) ama diğer günlerde sporuma yediklerime tam gaz devam çokşükür inşallah böyle böyle gidecek tüm fazlalıklar da:16::13::nazar::65:

Ttalı gece yazdım çıktım görmemişim kusura bakma çokşükür çok iyiym tatlım sen nasılsın:):)öpücüklerrr:16:

Sağol farmasiciğim inşallah tutturduk bir düzen hayırlısıyla tüm fazlalıklar da gidecek inşallah seni de tebrik ediyorum canım:nazar:

Geçmiş olsun tatlım ya inşallah atlatırsın artık biranönce adaçayı içmeye devam et bence o çok iyi geliyor...buarada ben de işte bi pazar yaptım ama çok kararında değil normal yedim yani ama tek öğün sadece akşam yedim sabah normal kahvaltı yaptım ve 2 öğün yiyebildim zaten dün geç yaptım kahvaltıyı 3 ara 2 ana öğün yaptım ve akşam yemeğim (saat 6 da yedim) ve akşam yemeği sonrası aramda kaçamkalr yaptım ama mutluyum tam gaz yola devam:nazar:

sağol canım ya
her türlü bitki çayını içiyorum hatta işte zencefil bal karıştırıp yiyorum ama faydası olmuyo
antibiotik içiyorum, düzeliyorum sonra ilacı bırakıyorum, hooop yine şişiyolar, normalde böyle olmazdı ama bu kez niye böyle oldu anlamadım
hatta akşam kocişe acaba c vitaminini mi eksik alıyorum acaba dedim, o da alakası yok dedi ama geçmiyo işte, uff
h.sonları benim de çok düzenli olmuyo ya, geç kalkıyorum, kahvaltıyı hazırlayıp oturuncaya kadar vakit geçiyo tabi
benim kaçamaklar da kedi dilli pasta, yoğurtlu patates salatası ve börek şeklinde oldu ama rahatım yani, iştahımı falan açmadı, iyi de değişiklik oldu bana
bide bu sabah tuvalete çıkamamama ve 1 bardak su içmeme rağmen cumaya göre 200 gr eksik geldim tartıda, bunlarda olmasaymış düz 58 gelecektim sanırım :))

bu akşam leslie yapayım diodum ama terleyip daha kötü olursam diye korkuyorum
ben en iyisi bu akşam uzaya gideyim bide pilates yaparım tamamdır, sen ne dersin canımcım?

Günaydın kızlar, nasılsınız.

Sabah tartıldım, regl olduğum için bitmesini bekledim normalde perşembe tartılıyordum ama pazartesiye kaldı.

en son 66,3 tüm şimdi 65,6 olmuşum yani yaklaşık bir ayda 69,2 kg dan 65,6 kg a düşmüşüm toplamda 3,6 kilo vermişim, son haftalarda çok dikkat etmedim bunu da belirteyim.

sağol canım ya
her türlü bitki çayını içiyorum hatta işte zencefil bal karıştırıp yiyorum ama faydası olmuyo
antibiotik içiyorum, düzeliyorum sonra ilacı bırakıyorum, hooop yine şişiyolar, normalde böyle olmazdı ama bu kez niye böyle oldu anlamadım
hatta akşam kocişe acaba c vitaminini mi eksik alıyorum acaba dedim, o da alakası yok dedi ama geçmiyo işte, uff
h.sonları benim de çok düzenli olmuyo ya, geç kalkıyorum, kahvaltıyı hazırlayıp oturuncaya kadar vakit geçiyo tabi
benim kaçamaklar da kedi dilli pasta, yoğurtlu patates salatası ve börek şeklinde oldu ama rahatım yani, iştahımı falan açmadı, iyi de değişiklik oldu bana
bide bu sabah tuvalete çıkamamama ve 1 bardak su içmeme rağmen cumaya göre 200 gr eksik geldim tartıda, bunlarda olmasaymış düz 58 gelecektim sanırım :))

bu akşam leslie yapayım diodum ama terleyip daha kötü olursam diye korkuyorum
ben en iyisi bu akşam uzaya gideyim bide pilates yaparım tamamdır, sen ne dersin canımcım?

Ttalım valla bence de boğazın kötüyse leslie çok terletiyor leslie yapma bugünlük bence de uzaya git ve plates yap ama onlardan sonra da hemen duşunu al üzerini değiş terli terli kalma sakın :16: bak bir sütü bol karabiberli olarak ısıt ılık ılık iç o da boğzarlara çok iyi geliyo

Günaydın herkese.
Ne güzel haberler, çoğumuz kilo vermişiz yine :)
Ben de bugün inşallah 60.9 u görürüm diye çıktım tartıya ve 60 .9 çıktım :) Artık tahmin edebiliyorum kaç gram eksik çıkabileceğimi.
Sabah geç kalktım :( Bu yüzden nesfit ve sütle yaptım kahvaltımı.
Pilates yapmadım, belki annem gelecek bugün o geldiğinde yaparım.

günaydın canlarım. 2 haftalık hastalık yaşadım. evde yattım durdum kıpırdayamadım hiç. ne kilo aldım ne de verdim. doktorumun listesine de pek uyamadım cünkü ne bulduysam onu yedim. ilk işbaşı günümde hemen sizlere kostum kızlarrr:)

Çok geçmiş olsun.

herkese günaydınlar

bu sabah 1 kase nesfitle kahvaltı yaptım, zaten alarm çalmamış, geç uyandım :(

benim yine boğazım ağrıyo yaa, iki haftadır kurtulamadım şundan, bi iyi bi kötü

dün akşam yatmadan bi tane c vitamini pastili aldım bide 2 çay kaşığı balla 1 çay kaşığı zencefili karışırdım yedim ama faıydası olmadı, bide bunlar yüzünden tuvalete çıkamadım, elmamı da yemiştim halbuki yatmadan önce ama neyse :(

eslacım sana da geçmiş olsun canım

famircim kızının daha iyi olmasına çok sevindim canım

nerudacım h.sonu ben de kaçamaklar yaptım ama kararında kaldı hep :)

maibeyazcım bende sinbo var, yağ kas ölçüyo ama ben güvenmiyorum ona, sadece kilo değerlerine bakıyorum canım

hugocum biraz daha iyi olmana sevindim tatlım

farmasi ve yasemincim sizlere de afiyet olsunn

geçmişi okuyup herkese bişiler yazmaya çalıştım ama inşallah eksik yoktur :)))

Geçmiş olsun, bir türlü geçmedi boğazın.Faranjit falan mı?

hügocuğum günaydın canımcımmmmm:16:iyiyim çok şükür kızımda biraz biraz düzelmeye başladı çok şükür,enazından ateşi yükselmedi 2 gündür:nazar:bu bile bana yetiyor artık.umarım sende iyileşmişsindir canım,Allah sağlığımızı bozmasın inşallah,o olmayınca insanın tadı tuzu kalmıyor .Bu gün sınavım var bayanlar sınav bitişi tüm menümü yazacağım,şu an biraz çalışmam lazım.öpüyorum hepinizi bana dua edin emi

Geçmiş olsun kızına. İnsan mahvoluyor üzüntüden,uykusuzluktan yavrular hasta olunca, keşke hiç hasta olmasalar.
Başarılar sınavında.Ne sınavı bu?

Ttalım valla bence de boğazın kötüyse leslie çok terletiyor leslie yapma bugünlük bence de uzaya git ve plates yap ama onlardan sonra da hemen duşunu al üzerini değiş terli terli kalma sakın :16: bak bir sütü bol karabiberli olarak ısıt ılık ılık iç o da boğzarlara çok iyi geliyo

tamam canım, akşam yapayım ;)

evet canım bende yüzde 20 istiyorum zaten yüzde 20 ile 28 arası kadınlarda normal diyor uzmanlar. yağ oranı hem sağlık hemde estetik açıdan önemli elbette. benim diyetisyen yüzde 22 ideal diyor benim için ama işte ben kardiyo yürüyüşleriyle zaman içinde yüzde yirmiye düşürürüm nasılsa. canım benim hep yağdan gitti. şöylede ölçüm olmadan anlaşılıyor. yüzümde çökme olmadı göbek eridi benim. kastan gidince daha ziyade zayıf olan ince olan yerlerden gidiyor varsa göbekte yağ falan onlar kalıyor canım. ama sağlıklı aç kalmadan bir beslenme ile yani şok diyet falan olmadan sağlıklı bir diyet ve haftada 4 gün kardiyo ile yağlar eriyor

anladım canım senin yaş kaç bu arada.bende şöyle bir şey duymuştum bir diyetisyenden.yağ oranını idealin birazcık altında tutmak gerekiyormuş ileriki yaşlar için.bende 20 ye indirmeye çalışıcam.karında biriken yağlar daha tehlikeli imiş zaten.organlara yakın olduğu için.aa ölçüm yapılmadan anlaşılıyor muymuşş benimde senin gibi oldu yağdan gitti o halde :66: hem yağdan gitsin mümkünse :))

sağol nerudacımmm :16: inşallahhhhh:66:

teşekkür ederim canım :16: iyi geldi bu güzel haber :1:

anladım canım senin yaş kaç bu arada.bende şöyle bir şey duymuştum bir diyetisyenden.yağ oranını idealin birazcık altında tutmak gerekiyormuş ileriki yaşlar için.bende 20 ye indirmeye çalışıcam.karında biriken yağlar daha tehlikeli imiş zaten.organlara yakın olduğu için.aa ölçüm yapılmadan anlaşılıyor muymuşş benimde senin gibi oldu yağdan gitti o halde :66: hem yağdan gitsin mümkünse :))

canım 28 yaşındayım. sporu bırakmayı düşünmüyorum. 3 yıldır düzenli yapıyorum artık hayatımın parçası oldu benim. bende yüzde 20 istiyorum zamanla o da olur kardiyo ile canım. sende güzel vermişsin gerisini burda hep beraber veririz canım acele yok

Yürüyüşümü yaptım geldim kızlar.
şimdi 2 tane galeta yedim yeşil çayımı içmekteyim.:)
aslında bu ara öğünümde kuruyemiş vardı..bir avuç (beyaz leblebi,fındık,ceviz)ama ben sağlıklı beslenmeye başladığımdan beri yemedim kuruyemişlerden listemi hazırlayan arkadaşım koymadı.yağ yüzdem yüksekti çünkü.ama ben çok canımın istediğini söyleyince 2 haftada bir yiyebilirmişim o gün fazla hareketli olmak şartıyla.şimdi bana yiyebileceğimi söyledi ya :1::1: bi psikolojik olarak rahatladım :1: canım istemedi şimdi de,yemesemde bi şey kaybetmem hatta daha iyi dedim galeta yedim.bilmiyorum haftaya canım isterse yerim belki :61:

geçen farmasi şöyle bir cümle kurmuştu o aklıma geldi :16:
''ben istemedikçe bana hiç kimse onları yediremez ,istedikten sonra da kimse engel olamaz o kadar basit yani..'' :46:

bakın değerlere tüketiliyorsa da dikkatli tüketmek gerekiyor demek:44:
http://www.kadinlarkulubu.com/saglikli-beslenme/273903-kuruyemis-cerezlerin-kalori-degerleri.html

öğlene 4 yk mercimek yemeğim (annem erişteli yapar ama ben katmıcam) , 1 kase az yağlı yoğurdum,salata (ne yapacağıma karar vermedim daha) bir ince dilim kepek ekmeği.

ara öğünde yine 2 galeta ve bir bardak ayran var.

akşama ise balık siparişi verdim canım bugün çarşıya çıkmak istemedi evde keyif yapıcam:1: gelirse orta boy balık , çoban salata , 2 ince dilim ekmek yerim.
gelmezse sebze yemeği yerim.ekmeği de bir dilime düşürürüm.

balık her hafta 2 gün yiyemediğim oluyor arada,bende ya tavuk ya da sebze yemeği yiyorum.

gece ara öğünde de bir orta boy kivi ve bir fuji elmam var.

bugün bir tane eti sticks yemek istiyorum.ödülüm olsun :61: 54 kalori idi.bugün hareketimi arttırırım.

nerudacım çok haklısın aynı düşüncedeyiz bebişim. çok taktir ediyorum seni spor konusnda burda spor yapan arkadaşları seni çok örnek alıp taktir ediyorum beyeniyorum. :16:

nugyacım işne yarayacak videoları özelden attım canım 2 hafta sonra bu videoları uygulayarak alacağın sonuçları şimdiden duyar gibiyim vallahi :65:

canım 28 yaşındayım. sporu bırakmayı düşünmüyorum. 3 yıldır düzenli yapıyorum artık hayatımın parçası oldu benim. bende yüzde 20 istiyorum zamanla o da olur kardiyo ile canım. sende güzel vermişsin gerisini burda hep beraber veririz canım acele yok

ne güzel istikrarlı gitmişsin.:46:bende yeni başladım sayılır biliyorsun :34: haklısın canım zamanla sabırla çabalarımızla neye istersek ulaşırız :16: topic in en küçüğü benim sanırım :77:

şöyle bir yazı gördüm , paylaşayım istedim.:34:

Yağ yakıcı besinler ve Tavsiyeler..

Beslenirken , yağ yakmak ve beslenirken yağlanmamak adına size ufak bir besinler ve tavsiyeler listesi hazırladım.

C vitaminli besinler tercih edin. Örneğin limon , portakal gibi .. Bu tip c vitaminini bünyesinde yüksek barındıran besinler sizin yağ yakımınızı hızlandıracaktır.
Çeşitli bitkisel çaylar , örneğin ; Sinameki,yeşil çay,balık otu,biberiye vb. Bitkisel çayları düzenli kullanarak , yağ yakımını hızlandırabilirsiniz.Bu tip bitkisel çayların , su atıcı ve yağ yakıcı özellikleri vardır.
Süt , ayran vb. Gibi sıvı gıdaların yağsız olanlarını tercih ediniz. Ayrıca günlük yarım litre sütün günlük kalsiyum ihtiyacınızı karşılayacağınıda unutmayınız.
Kırmızı etlerden vaz geçebilirsiniz. Onun yerine beyaz etleri tercih etmelisiniz.Kırmızı etler beyaz etlere göre çok daha fazla yağlıdır.
İştah probleminiz varsa, yemeden duramıyorum diyorsanız , size tarçını tavsiye ediyorum. İştahınızı büyük ölçüde tıkayacaktır.
Zencefil , içeriğinde bulunan gingerol sayesinde , metabolizmanızın çalşma hızını arttıracaktır.Aynı zamanda da sindiriminizide hızlandıracaktır.
Vücut ısınızı arttıracak besinler tercih edin! Örneğin; Kırmızı biber.Kırmızı biber vücut ısınızı arttırarak yağ yakımınızı hızlandırır.
Enginar seviyorsanız eğer , bol bol yiyebilirsiniz . Enginarın su atıcı özelliği olup , tuzun vücudumuzdaki olumsuz etkilerinden bizi korur.
Baklagiller lif ve demir kaynağıdır. Ayrıca iyide bir protein çeşitidir.Lifli gıdalar yağ yakımını hızlandırırken , sizin dengeli beslenmenizde de büyük rol oynar. Baklagilleri listenizde bulundurmanızı tavsiye ediyorum. Örneğin; BULGUR
Yemeklerde kullanacağımız yağlarada dikkat etmeliyiz.Bitkisel yağları tercih etmeli ve oranını iyi ayarlamalıyız. Yapacağınız diete göre ve kilonuza göre bunu ölçülendirmeliyiz. Zeytin yağı işte tam size göre bir yağ çeşitidir.Düzenli zeytin yağı kullanımıyla hem yağ yakar hem de, kolestrol düzeyimizi düşürürüz.
Zengin protein ve aminoasit kaynağı olan YUMURTA ! Yumuırtadan vazgeçmeyin. Yumurta adele gelişiminde en iyi yardımcınız olduğu gibi.Ayrıca B 12 vitamini bakımından da oldukça zengin bir kaynaktır.B 12 vitaminin yağ yakımında etkisi olduğu bilimsel olarak kanıtlanmış bir gerçektir.
Bol bol su için ! Su metabolizmamızı düzenler.Gün içerisinde minimum 2 lt su içmeliyiz.Su vücudumuzda enerji oluşumu sağlar ve zayıflamaya yardımcı olur.Aç karna içilen su vücuttan toksik maddelerin atılmasına yardım eder; karaciğer, böbrek ve bağırsaklarda toksin birikimini önler ve yağ yakımına yardımcı olur.
Karbonhidrat seçimi ; Diyet yaparken kilo vermek ve yağ kaybını görebilmek için glisemik yükü az olan doğru karbonhidratlar seçilmelidir. Bu besinler vitamin, mineral ve posa açısından zengindir ve daha doyurucu olabilir. Düşük glisemik indeksli karbonhidratlarla kandaki insülin düzeyinizi düşük tutarak yemekten sonra vücutta yağ depolanmasını önleyebilirsiniz.
Abur cubur 'dan uzak durun ! Cips,bisküvi , kola , gazoz vb. Sağlıksız besinlerden uzak durun.Bu besinler vücudunuzun yağ oranını arttırır.Sağlıksız beslenmenize sebep verir.

Daha aktarabileceğim , birçok tavsiye mevcut. Fakat günlük yaşamda dietteyseniz veya en azından temiz beslenmeye çalışıyorsanız , eminim bu bilgiler size bir nebzede olsa fayda sağlayacaktır.

Teşekkürler.

Kişisel Antrenör ve Diyetisten IRON MAN

kısa bir sorum var,diyet yaparken turşu yiyebiliyormuyuzzzzzzzzzzz,hemen çıkıcam,cevap plssssssssssss

Günaydınnnnnnn kızlar :16: afiyetle yiyin kahvaltılarınızı :16:
az önce tartıldım kilo vermişimmmmmmm:64::66::64::66::64::66::nazar::nazar::nazar:
68.0 idim geçen pazartesi 66.7 ye düşmüşüm şimdi...:16: ay nasıl sevindim :1::1::1:

sabah kahvaltım 7 yk nesfit tam tahıllı yarım bardak süt ile.
tebrik ederim canım seni
nugyacım işne yarayacak videoları özelden attım canım 2 hafta sonra bu videoları uygulayarak alacağın sonuçları şimdiden duyar gibiyim vallahi :65:

baktım canım evden açıcam çok sağolasın balım inşallah canım mutlaka bi sonuç alıcam:66:

tünaydın kızlar
valla adeet olmuşum halsizlikde var anca kzızıma evebakıp sıra geldi kahvaltıya
herkese afiyet olsun dün sporyapamadım halsizdim hastalandgım için bügün biraz agrım var bakalım yapabilirsem yapacam
2bardak su
1yumurta
yagsız peynir
maydonoz
1lokma helva
3zeytin
şekersiz çay

kilo veren arakadaşalrı tbrk ediyorum maşşlah ne güzel herkez veriyo ben bugün tarrtıldım ama 200 gram fazla çıktı oda hastalandıgımdan galina o yüzden hastalık bitince bakacaz artık

Back
X