Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet canım ikimizinkilerde oluyor. maddi anlamdada parası az değil yani. sadece eşiminkiler 2 bin lira. benimkiler daha fazla tutar araba krediside var heralde yaza kadar kemerleri sıkacağız bizde artık napalım
canım önce sağlık olsunda para pul ödenir gider.sağlık olduktan sonra olur gider.allahtan ay yani sene değil ne kaldıki şurda yaza fazla bişey yok sayılır.belki okumayı öğreniyordur annesi bırak okusun![]()
evet canım bizde öyle düşündük zaten sokağa gitmiyor paramız. eşimi motor almaktan son anda vazgeçirdim şükür almayacak 1 yıl şimdilik en azından dişler ödensin sonra alsın.
şimdi ben ekrana bakıyorumya o da geliyor yaramaz ekrana bakıyor kafasını sağa sola çeviriyor okuyormuş gibi. ekrandaki renkli şeyler falan inceliyor işte. erkek olanın tekide glmeyi öğrenmiş. sorma ya ahahaha diyor. kopil diyor. geçen eşim kızmış bişeye söyleniyordu işte böyle olurmu falan diye eşim susunca bizimki aynen ahahaha dedi valla biz koptuk gülerken eşşek sıpası bizi taklit ediyor
alışmış artık size.değilse şımarırmı size hiç öyle![]()
evet canım bakımları emek istiyor ama olsun allah güç versin ben bekıyorum onlara şimdi haşlanmış brokoli yiyorlar çok severler. evelsi gün yumurta günleeriydi pişmiş katı yumurta yerler. bu akşam eğer ıhlamur demlersek ondanda içerler teyzesi. çok severler ıhlamur içmeyi. anneleri gibi şekersiz içerler ıhlamuruarada karıştırıp banyo suyu diye ılık ıhlamur suyuylada banyo yaparlar ama olsun
![]()
brokoli yazınca sen canım bende çok severim cumartesi günü pazardan baya bi çokça aldım hafta içi akşamları eve varınca salata yapmakla vakit kaybetmiyeyim erkenden yiyeyim geç kalmayayım diye aldım.akşamdan haşlıyorum ertesi günü bazen bişey dökmem bazende sarmısaklı limonlu bazen de zeytinyağı döker yerim.anneleri ve teyzesi gibi şekersiz içerler demek istedin galiba![]()
kızlar merhabalar
burda görünmeme rağmen yazamadım size
öğle yemeğimi yedim, hemen yazayım
öğle yemeğimi yazayım hemen size
1,5 kepçe tarhana ( kepçem küçük ama )
1 yk patates salatası
yeşillik salatası
3 tane mercimek köfte
yemekten sonra 5 yarım ceviz ve 1 yk sakızlı muhallebi
yarım saat önce de 1 bardak greyfurt suyu içtim
uf çok karıştırmışım ya
neyse toparlarım ben bunları
karnım da şişti zaten bu kadar yiyip karıştırınca
Kızlaaaar ben geldiiiim bankaya gittim markete manava gittim eksiklerimi aldı akşama ızgara palamut yapıcam yanında bol salata...
Öğlen de ton balıklı kocaman bir salata yiyorum geçenki gibi içine 2-3 yk da bulgur pilavı koyarım taze soğanlı rokalı kocamançok doyurucu oluyo tavsiye ederim
Herkese afiyet olsun buarada yemekler yenmiş ben de yemeğimi yedikten sonra biraz ev işlerim var sonra da sporum var uzaya giderim sanırım bugün 1st kadar
Hugocukcuğum ben senin o bıcırıklarını yerim neler de yapıyolar öylemaşallah çok güzel bakıyosun onlar da böyle hareketli, muzip ve de sağlıklı olmuşlar anlaşılan![]()
afiyet olsun bebişim yeki kendine gel toplarlan atlat hastalığı
kızlar doğum sonrası 85 kiloydum 3 ayda 15 kg verdim sıkı diyet yapamıyorum bebeğim emiyor ama dikkat ediyorum sizinle iyi motive olurum inş.kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum...
Kızlaaaar ben geldiiiim bankaya gittim markete manava gittim eksiklerimi aldı akşama ızgara palamut yapıcam yanında bol salata...
Öğlen de ton balıklı kocaman bir salata yiyorum geçenki gibi içine 2-3 yk da bulgur pilavı koyarım taze soğanlı rokalı kocamançok doyurucu oluyo tavsiye ederim
Herkese afiyet olsun buarada yemekler yenmiş ben de yemeğimi yedikten sonra biraz ev işlerim var sonra da sporum var uzaya giderim sanırım bugün 1st kadar
Hugocukcuğum ben senin o bıcırıklarını yerim neler de yapıyolar öylemaşallah çok güzel bakıyosun onlar da böyle hareketli, muzip ve de sağlıklı olmuşlar anlaşılan![]()
kızlar doğum sonrası 85 kiloydum 3 ayda 15 kg verdim sıkı diyet yapamıyorum bebeğim emiyor ama dikkat ediyorum sizinle iyi motive olurum inş.kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum...
sağol ablası çok dikkat ederler beslenmerine daldarı sonra yumurta yazın çilek kiraz üzüm karpuz sonra kışın brokoli pancar havuç ohooo mevsimindeki büyün sebze meyveleri götürürler ablası. pazarda alışveriş yaparken onlarıda düşünüyoruz mecburen. soğuk havalardada ıhlamur çaylarını içerler sağlıklı beslenirlerKızlaaaar ben geldiiiim bankaya gittim markete manava gittim eksiklerimi aldı akşama ızgara palamut yapıcam yanında bol salata...
hoşgeldin neruda peki salatanın yanında birşeyler yiyormusun yoksa sadece salatamı yiyosun.
Şöyle ki içine 3-4yl bulgur pilavı koyuyorum ekmek yerine 2 dilim ekmek yerine onu koyuyuorum bolyeşillik ve 1 kutu ton balığı 1yk da z. yağ yanında bugün bişey yemedim çünkü dün biraz kaçamakalr vardı dengelensin diye ama ara öğünde yopurdumu yerim bir meyveyle akşam da sütümüiçerim bugünlük karbonhidrat-kalsiyum tamam olur et de iki öğünde balık olucak ve sebze de yine 2 öğünde var eee nekaldııı?? ha meyve de tamam yani bugün böyle salata ama öyle minik bir yemek tabağı falan değilkocamann ve işte 4yk pila- 1 kutu ton balığı ve salata yeiş olucam ama hepsi karışık
az mı sence canım?? dün de biraz kaçamak vardı dnegelensin dedim:26: