• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

slmm bayanlarrrr
sizi bir özledim bir özledim sormayın.:16::16:nete giremediğim zamnlar sizi düşünüp duruyorum neler yapıyorlar caba diye:9:
hafta sonu neler yaptım nelerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:61:hep evdeydim desem yeridir heralde bi de misafirliğe gittim okadar.çok azıcık kaçamağım oldu onları ayrıyeten yazıcam.şimdilik şu ana kadar yediklerimiz yazayım

sabah
1 üçgen peynir
1 dlm kepek ekmeği

ara
3 mandalina

öğle
2 dlm kepek ekmeği
5-6 kaşık kuru fasülye
1 çk pirinç pilavı
2 kornişon turşu

:66:

merhaba kızlar keyifler nasıl ? umarım iyidir .
ben eğlenceli bir günün ardından 1.5 günlük tatilime girdim.:1:

Son düzenleme:
slmm bayanlarrrr
sizi bir özledim bir özledim sormayın.:16::16:nete giremediğim zamnlar sizi düşünüp duruyorum neler yapıyorlar caba diye:9:
hafta sonu neler yaptım nelerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:61:hep evdeydim desem yeridir heralde bi de misafirliğe gittim okadar.çok azıcık kaçamağım oldu onları ayrıyeten yazıcam.şimdilik şu ana kadar yediklerimiz yazayım

sabah
1 üçgen peynir
1 dlm kepek ekmeği

ara
3 mandalina

öğle
2 dlm kepek ekmeği
5-6 kaşık kuru fasülye
1 çk pirinç pilavı
2 kornişon turşu

afiyet olsun canım kahvaltın baya az geldi dikkat et bakalım soğuk kış günü sıkı kahvaltı edelim ki vücudumuzun direnci düşmesin değil mi bitanem ?:16:

afiyet olsun canım kahvaltın baya az geldi dikkat et bakalım soğuk kış günü sıkı kahvaltı edelim ki vücudumuzun direnci düşmesin değil mi bitanem ?:16:

evet haklısın,acele ile çıkınca ancak bu kadar oluyor ama dikkat edicem ,sağol canımmmmm:16:

slmm bayanlarrrr

sabah
1 üçgen peynir
1 dlm kepek ekmeği

ara
3 mandalina

öğle
2 dlm kepek ekmeği
5-6 kaşık kuru fasülye
1 çk pirinç pilavı
2 kornişon turşu

bizde seni özledik bebişim :16: :9:

slmm bayanlarrrr

sabah
1 üçgen peynir
1 dlm kepek ekmeği

ara
3 mandalina

öğle
2 dlm kepek ekmeği
5-6 kaşık kuru fasülye
1 çk pirinç pilavı
2 kornişon turşu

famir canım üçgen peynir yağlı değilmi light ları var bildiğim kadarıyla onlardan yersen iyi olur bence

pazar günkü menüm
yorumlarınızı merak ediyorum bayanlarrrrr

sabah
1kk beyaz peynir
1 üçgen peynir
1zeytin
2 dlm kepek ekmeği

ara
1kase yoğurt
3 kaşık kelogs
10fındık ,5 badem,2 kayısı,10 üzüm

öğle
2 çk ton balığı
salata

ara
1 elma,6 fındık,4 badem

akşam
5 köfte
2 dlm kepek ekmeği
yarım kase yoğurt

ara
10 çubuk karker,10 badem kraker

kaçamaklar:aralarda 4 bonibon,3 kuş lokumu:26:ders çalışıyorum ya habire ayaklarım mutfağa gidiyor:59:

cumartesi menüm

sabah
1 kk beyaz peynir
2 dlm çavdar ekmeği
2 zeytin
1 yumurta

ara
1 bardak süt
1 bardak ayran
10 çubuk kraker

öğle
1 kase mercimekli sebze çorbası
1 dlm çavdar ekmeği
salata

akşam
1 çk pilav
1 kase yoğurt
1 çk güveç

ara
10 badem,10 fındık
1 çorba kaşığı kadar pudingli büskivi tatlısı:26:

famircim hoşgeldin canım
kahvaltın az geldi bana da, salatalık domates gibi şeyler eklersen hem daha iyi olur hem de daha doyurucu

ayrıca k.yemişin sayısı fazla ama şu sen ders çalıştığın için yakıyosundur onları

kaçamak diyince ben de bişi sanmıştım, afiyet olsun canım :)

ben de 1 yeşil elma ile aramı yaptım şimdi

ay bayılıyorum elmaya

eskiden okuldan gelince annem çıkarmadıysa özellikle kışın, dolaptan çıkarır, ev o zaman sobalıydı ce üstünde çaydanlık semaver falan olurdu sıcak su için, onların üstüne koyardım bi an önce ılısın da yiyeyim diye :)
annem pazardan sana elma taşımaktan yoruluyorum derdi hep :)

normalde hiç gocunmam oturur 3-4 tane yerim walla tek seferde ama artık böyle dana gibi yemiyorum tabi, kibar kibar yiyorum :60::60:

famir canım üçgen peynir yağlı değilmi light ları var bildiğim kadarıyla onlardan yersen iyi olur bence

lightı da o kadar lezzetli mi ki acaba:9:evde vardı kolayıma gitti hemen alıp yiyiverdm,normalde pek almayız bu peynirden,5-6 adet kaldı zaten!her zamn yemiyorum yani,yine de sağol canım:16:

bu arada 3 gündür sabahları aç karnına 1 çk elma sirkesini 1 su bardağı suyla karıştırp içiyorum,metabolizmayı çalıştıryormuş sanırım.bilgisi olan varmı.cumartesi tartıldım 68.4 geldim.2 haftada 400 gr vermişim,ne çok dimi:59:napim hiç yoktan iyidir,ben çok yavaş veriyorum ya.sizce yediklrim abartılı mı:44:

sağol canım, çok teşekkür ederim
yedim de fazla geldi ama karnım davul gibi oldu :(

canım maşallah, 3 ayda 15 kilo süpersin
kaç kilo olmak istiyosun peki sen?
şu anda kaç kilosun bide?

aifyet olsun tatlım, ton balığı yeşil soğan ve roka salatasıyla daha hafif geliyo bana, yoksa ağır geliyo tadı marul salatasıyla falan
ne güzel balık almışsın, ben yapmıyorum balık, hiç yapmadım, evden de çıkartamam onun kokusunu, dışarda yiyoruz balık yemek istediğimizde bide ben ton balığı yiyorum işte :)

Hımm biz de bi yerimiz var arada dışarıda yiyioruz oraya gidip ama evde de çok yaparım benbiraz kokuyo evet ama napalım açıp her yeri havalndırıyorum:1: ben zaten roka-taze soğan bayılırım ama kıvırcık da koydum bugün dereotu ne bulduysam yeşil koydum yani:60:

sağol ablası çok dikkat ederler beslenmerine daldarı sonra yumurta yazın çilek kiraz üzüm karpuz sonra kışın brokoli pancar havuç ohooo mevsimindeki büyün sebze meyveleri götürürler ablası. pazarda alışveriş yaparken onlarıda düşünüyoruz mecburen. soğuk havalardada ıhlamur çaylarını içerler sağlıklı beslenirler

Maşallah canım ne güzel yaa ıhlamur bile içiyolar demek:16::nazar: haftasonu tv de gördüm istanbul-feshanede muhabbet kuşu yarışması varmış aklıma geldin dedim keşke hugocuk da katılsaydı:16:

yok canım çok güzel düşünmüşsün dediğin gibi et ve ekmek hakkında salatanın içinde doğru diyosun canım çok beğendim ben.bu hafta sonu son benimde izne çıkıyorum evdeyken bende yapayım bunu.aslında kaçakmaklarında olmuşya olmasaymış eğer bir kepçe çorbada içebilirdin.tabi bugün dengelemek için böyle yapmışsın güzel canım

Valla nugyacım kessinlikle tavsiye ederim ben zaten salataya genelde ne bulsam koyarım bu da yeni keşfim yanında bulgur pilavı yesem böyle güzel olmuyo ben de bugün 4yk bulgur pilavından,1 küçük kutu lıght ton balığı,yarımd emete roka,yarım göbek marıl,bol maydonoz,dere otu 3-4 dal taze soğan doğradım limon 1yk z yağı ve tuz koydum nefiss oldu ve de çok doyurucu oluyo sonuçta ekmek hakkım tamam et de tamam yeşillik desen boll miktarda taam hem sağlıklı hem doyurucu oluyo geçen hafta haşlanmış karnıbaharım vardı onu da doğradım içine nefisss oldu yap bence de ne güel iznin var dmeke gene bol bol görücez seni burda diycem ama kızın vardı sanırım ona da vakit ayırırsın işlerinde olur ama bizi ihmal etme e mi:16::nazar::13:

famircim hoşgeldin canım
kahvaltın az geldi bana da, salatalık domates gibi şeyler eklersen hem daha iyi olur hem de daha doyurucu

ayrıca k.yemişin sayısı fazla ama şu sen ders çalıştığın için yakıyosundur onları

kaçamak diyince ben de bişi sanmıştım, afiyet olsun canım :)

ben de 1 yeşil elma ile aramı yaptım şimdi

ay bayılıyorum elmaya

eskiden okuldan gelince annem çıkarmadıysa özellikle kışın, dolaptan çıkarır, ev o zaman sobalıydı ce üstünde çaydanlık semaver falan olurdu sıcak su için, onların üstüne koyardım bi an önce ılısın da yiyeyim diye :)
annem pazardan sana elma taşımaktan yoruluyorum derdi hep :)

normalde hiç gocunmam oturur 3-4 tane yerim walla tek seferde ama artık böyle dana gibi yemiyorum tabi, kibar kibar yiyorum :60::60:

hafta içi kahvaltım az luyor farkındayım ama mecburen işte,bi çözüm yolu bulucam inş.banada kuruyemişi çok kaçırıyorum gibi geliyor ama şu atıştırma huyumu bırakamıyorum ne yapayım cipslere,çikolatalara elim gitmesin diye hemen fındık,fıstık yiyorum ama o da zarar tabi,günde toplam ne kadar yememiz lazımdı.

lightı da o kadar lezzetli mi ki acaba:9:evde vardı kolayıma gitti hemen alıp yiyiverdm,normalde pek almayız bu peynirden,5-6 adet kaldı zaten!her zamn yemiyorum yani,yine de sağol canım:16:

bu arada 3 gündür sabahları aç karnına 1 çk elma sirkesini 1 su bardağı suyla karıştırp içiyorum,metabolizmayı çalıştıryormuş sanırım.bilgisi olan varmı.cumartesi tartıldım 68.4 geldim.2 haftada 400 gr vermişim,ne çok dimi:59:napim hiç yoktan iyidir,ben çok yavaş veriyorum ya.sizce yediklrim abartılı mı:44:

Afiyet olsun canım olsun hiç yoktan iyidir almıyosun ya daha ne yavaş gitsin ama gitsin önemli olan o lıghtını yiyiorum ben her sabah ve emin ol o da aynı derecede güzel:16: elma sirkeli suyu ben de geceleri içiyorum akşam yemeğinden sonra bence faydalı devam et derim

pazar günkü menüm

sabah
1kk beyaz peynir
1 üçgen peynir
1zeytin
2 dlm kepek ekmeği

ara
1kase yoğurt
3 kaşık kelogs

öğle
2 çk ton balığı
salata

ara
1 elma,6 fındık,4 badem

akşam
5 köfte
2 dlm kepek ekmeği
yarım kase yoğurt

ara

kaçamaklar:aralarda 4 bonibon,3 kuş lokumu:26:ders çalışıyorum ya habire ayaklarım mutfağa gidiyor:59:
famircim cumartesi günü kahvaltında peynir çok olmuş.iki günlük sabah aralarında çok geldi bana zaten bi bardak ayran yada bi bardak süt içebilirdin arada.cumartesi akşam yemeğinde çok az canım
cumartesi menüm

sabah
1 kk beyaz peynir
2 dlm çavdar ekmeği
2 zeytin
1 yumurta

ara
1 bardak süt
1 bardak ayran
10 çubuk kraker

öğle
1 dlm çavdar ekmeği
salata

akşam
1 çk pilav
1 kase yoğurt
1 çk güveç

ara
10 badem,10 fındık

ben o peyniri hiç yiyemiyorum, lisede falan kızlar alırdı simitin yanında ama ben yiyemezdim, tereyağ yiyomuşum gibi geliyo bana
bide benim yağla hiç aram yoktur, tereyağı falan elime değdirmemeye çalışıyorum, bi tuhaf oluyorum çünkü
metabolizman duraklayabilir canım ama yediklerini değiştirerek hızlandırabilirsin belki

yediklerin bence abartılı değil bana k.yemişler fazla geldi sadece

bu h.sonu ben de yaptım kaçamak, kedi dilli pasta falan yedim
bugün öğleyin de 1 yk muhallebi yedim misal ama arada iyi oluyo böyle şeyler, gerisini getirmedikten sonra

pazar günkü menüm

sabah
1kk beyaz peynir
1 üçgen peynir
1zeytin
2 dlm kepek ekmeği

ara
1kase yoğurt
3 kaşık kelogs

öğle
2 çk ton balığı
salata

ara
1 elma,6 fındık,4 badem

akşam
5 köfte
2 dlm kepek ekmeği
yarım kase yoğurt

ara

cumartesi menüm

sabah
1 kk beyaz peynir
2 dlm çavdar ekmeği
2 zeytin
1 yumurta

ara
1 bardak süt
1 bardak ayran
10 çubuk kraker

öğle
1 dlm çavdar ekmeği
salata

akşam
1 çk pilav
1 kase yoğurt
1 çk güveç

ara
10 badem,10 fındık

Ttalım evet kuruyemiş biraz çok olmuş:1: yani günde 15-20 taneden çok yememek lazım sanırım ben de pazar günü antep fıstığı yedim biraz!!!!!:60: bu hafta kuruyemiş yemeği düşünmüyorum hafta sonu hakkımı ziyadesiyle kullandım o beni epey idare eder 2 hafta bile yemesem yeri var yani:1:

famircim bende bilmiyordumda lıghtının olduğunu neruda da yiyor galiba o peynirden okuyordum çünkü yazıyordu buraya hugocuk sende yiyosun galiba dimi krem peynirin light dan

hafta içi kahvaltım az luyor farkındayım ama mecburen işte,bi çözüm yolu bulucam inş.banada kuruyemişi çok kaçırıyorum gibi geliyor ama şu atıştırma huyumu bırakamıyorum ne yapayım cipslere,çikolatalara elim gitmesin diye hemen fındık,fıstık yiyorum ama o da zarar tabi,günde toplam ne kadar yememiz lazımdı.

anladım canım
nesfit falan da yiyebilirsin arada kahvaltı olarak, o da beni tok tutuyo misal
atıştırmak istediğinden yeşil çay içebilirsin ya da su
biliyosun k.yemişde çok fazla yağ var ve bu yüzden fazlası zarar
ben günde 20 tane yiyorum toplamda

Ttalım evet kuruyemiş biraz çok olmuş:1: yani günde 15-20 taneden çok yememek lazım sanırım ben de pazar günü antep fıstığı yedim biraz!!!!!:60: bu hafta kuruyemiş yemeği düşünmüyorum hafta sonu hakkımı ziyadesiyle kullandım o beni epey idare eder 2 hafta bile yemesem yeri var yani:1:

kız sen naptın h.sonu
tek tek yazmadın ama anladığım kadarıyla kaçamağın gözüne gözüne vurmuşsun

:52::52::52:

Hımm biz de bi yerimiz var arada dışarıda yiyioruz oraya gidip ama evde de çok yaparım benbiraz kokuyo evet ama napalım açıp her yeri havalndırıyorum:1: ben zaten roka-taze soğan bayılırım ama kıvırcık da koydum bugün dereotu ne bulduysam yeşil koydum yani:60:

Maşallah canım ne güzel yaa ıhlamur bile içiyolar demek:16::nazar: haftasonu tv de gördüm istanbul-feshanede muhabbet kuşu yarışması varmış aklıma geldin dedim keşke hugocuk da katılsaydı:16:

Valla nugyacım kessinlikle tavsiye ederim ben zaten salataya genelde ne bulsam koyarım bu da yeni keşfim yanında bulgur pilavı yesem böyle güzel olmuyo ben de bugün 4yk bulgur pilavından,1 küçük kutu lıght ton balığı,yarımd emete roka,yarım göbek marıl,bol maydonoz,dere otu 3-4 dal taze soğan doğradım limon 1yk z yağı ve tuz koydum nefiss oldu ve de çok doyurucu oluyo sonuçta ekmek hakkım tamam et de tamam yeşillik desen boll miktarda taam hem sağlıklı hem doyurucu oluyo geçen hafta haşlanmış karnıbaharım vardı onu da doğradım içine nefisss oldu yap bence de ne güel iznin var dmeke gene bol bol görücez seni burda diycem ama kızın vardı sanırım ona da vakit ayırırsın işlerinde olur ama bizi ihmal etme e mi:16::nazar::13:

evet canım kızım var anaokuluna gidiyor onun için sabah 6 da kalkıyorum hergün sabah erkenden girebilirim izindeyken belki burdaki sıklıkta olmaz heralde ama yine girerim arada.

Back
X