• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

famir tatlım fındık fıstık badem ağacına dönüşeceksin o zaman bize gel de ben de seni yiyeyim :9::9::9::56::56:

daha doymazsan gel beni ye pozisyonuna gelmişim yani di mi,:9:offffffffffffffff ben niye böyleyim ya hiç elim durmuyor,neyse tamam onu da azaltıcam,bu hafta az yiyim bari,ama sınav zamanım bu hafta azıyın bana,diğer hafta dengelerim olmamı hacı ya:26:

daha doymazsan gel beni ye pozisyonuna gelmişim yani di mi,:9:offffffffffffffff ben niye böyleyim ya hiç elim durmuyor,neyse tamam onu da azaltıcam,bu hafta az yiyim bari,ama sınav zamanım bu hafta azıyın bana,diğer hafta dengelerim olmamı hacı ya:26:

olur hacı olur da bi şartla, bol su içicen, anlaştık mı?

ay o kadar k.yemiş muhabbeti yapınca canım çekti veee
1 fındık, 3 kuru üzüm ve 1/4 ceviz yedim ben de
:)))))))))))

ayrıca 1 bardaklık suyum kaldı şişede, onu da içtim mi bugün itibariyle sadece işyerinde 2 lt su içmiş olucam

Yoook sınırsız değil şey var ya orda dıpsos diye bi pizza var:26::26:onun yarısnı yedim sanırım 8kk falan :60::60:onun dilimleri kk gibi 8 kk yedim galiba işte fıstık da ne zamandıııır evdeydi 3 ay önce antepten getirmiştim taptaze duruyodu normalde hiç sevmem ama dün nedense bi canım istedi ben de otomatiğe bağladım zaten çerez öyle bişey ya seri oalbiliyo insan ben de çok seriyimdir antep fıstığında ve çekirdekte öyle bir spor oldu:60: ama dengeliycem tabii spor zaten var tam gaz devam hatta bu hafta belki hergün 1st yaparım ve çerez de yemem 2 hafta tamamdır çok eksikliğini hissetmiyorum zaten ben yani güçten düşmiyim yemek lazım diye yiyiorum e pazar 2 haftalık yedim artık 2 hafta yemiyiveririm napalım:16: bak yedim neoldu boyum mu zuadı yooooooooo:60: yemem yani

:60::60::60::60:afiyet olsun canımmmmmmmmmmmmmmm:16:sen dengeleyebiliyorsun bu ndenle hiç sorun yok bence,dengeleyemeyenler 2 haftada 400 gr vernler düşünsün di mi ama:58:

tşkler canım yapmaya çalışıyom işte sizlerin sayesinde
sende öylesin kendine haksızlık etme

hiiiç çalışıyorum falan deme
gayed de yapıyosun walla, süpersin

ayrıca teşekkür ederim canım

eve gidince dolma pişiricem, o da 1 saatte pişiyo zaten, ben de o pişene kadar pilates yapıcam, aç karna daha rahat olur karnımı içeri çekmesi

canım darılmıyorsun değil mi ?

ben yağ oranımı bilmiyorum ama tartıya göre 19,8 civarında falan tabi ne kadar doğruysa
ama şu var bu sabah tuvalete çıkamamama rağmen 58.4 geldim fakat yağ oranını 20.2 gösterdi
oysa cuma günü 58.6 geldiğimde yağ oranım 19.8 çıkmıştı
ben pek sallamıyorum tartımın bu değerlerini normalde ama bu fark da dikkatimi çekmedi değil

neyse ben 20 yediğim halde kilo veriyorum, ben öyle yemeye devam edeyim, k.yemiş keyfim var bi, o da yerinde kalsın dimi ama ?

Ya tabii sen devam et bence zaten veriyosun ve fazlan az düzenini bomza benim fazlam çok ondan da biraz daha az yemeye çalışıyorum (dün hariç:):))

öglen kahvaltıdan 2saat sonra yeşil elme yemiştim
şimdi 1saat uzaya gittim
yarımmuzu dogradım 2kaşık yagsız yogurt 2badem 2fındık dogradımazda tarçın yiyorum

Canım sana maşallah diyorum başka bişey demiyorum:nazar::16: hem menüler hem spor supersin ben de şimdi 1st gidicem uzaya bak erken gitsem orda karşılaşırdık belki:60:

hey allahım ya
fıstık boy uzatsa keşke dimi :60::60:

ben ne zamandır girmiyorum pizza huta, girdiğimde de ben salata büfesinden salata alırdı:60:m, kociş götürürdü pizzaları ama ne zamandır uğramadık

amaaan ye kız, bi kereden bişi olmaz, sen zaten dengelersin onu da 1 saat çok değilmi, sıkılır kız insan o kadar zaman uzayda :60:

Yok uzatmıyo uzatsa antepte herkse 2 metre olurdu boşa uğraşmayalım enine uzatıyo ama bak o kesin:60::60:

Valla tatlım cumartesi gittim 1 sata sıkılmadım tv karşısında sıkılmıyorum bugün de şimdi gidicem inşallah ve sıkılmamam lazım fıstıklar ve pizzadan sıkılmadım bundan sıkılma hakkım yok ama baktım sıkıldım koşu bandına geçiş yaparı ne de olsa ev mini spor salonu:60:

okuldan eve geldiğimden beri ve hala devam ediyor

250 ml elma sirkeli su
1/2 Türk kahvesi fincanı beyaz leblebi
3 fındık
3 badem
12 antep fıstığı
500 ml su

:60::60::60::60:afiyet olsun canımmmmmmmmmmmmmmm:16:sen dengeleyebiliyorsun bu ndenle hiç sorun yok bence,dengeleyemeyenler 2 haftada 400 gr vernler düşünsün di mi ama:58:

Tatlım haksızlık etme kendine bünyeyle alakalı ayrıca ben de 2 haftada 1kg falan veriyorum yani çokd a abrtı vermiyorum ama iyi yavaş gitsin tam gitsin napalım gitsin de:16::16:

olur hacı olur da bi şartla, bol su içicen, anlaştık mı?

ay o kadar k.yemiş muhabbeti yapınca canım çekti veee
1 fındık, 3 kuru üzüm ve 1/4 ceviz yedim ben de
:)))))))))))

ayrıca 1 bardaklık suyum kaldı şişede, onu da içtim mi bugün itibariyle sadece işyerinde 2 lt su içmiş olucam

içiyorum artık eswciğim bugün iş yerinde 1,5 litreyi bitirdim bile,ne kadar wc işi canımı sıksada içiyorum ne yapayım.belkide ondan yavaş kilo veriyorumdur.

Ya tabii sen devam et bence zaten veriyosun ve fazlan az düzenini bomza benim fazlam çok ondan da biraz daha az yemeye çalışıyorum (dün hariç:):))

Canım sana maşallah diyorum başka bişey demiyorum:nazar::16: hem menüler hem spor supersin ben de şimdi 1st gidicem uzaya bak erken gitsem orda karşılaşırdık belki:60:

Yok uzatmıyo uzatsa antepte herkse 2 metre olurdu boşa uğraşmayalım enine uzatıyo ama bak o kesin:60::60:

Valla tatlım cumartesi gittim 1 sata sıkılmadım tv karşısında sıkılmıyorum bugün de şimdi gidicem inşallah ve sıkılmamam lazım fıstıklar ve pizzadan sıkılmadım bundan sıkılma hakkım yok ama baktım sıkıldım koşu bandına geçiş yaparı ne de olsa ev mini spor salonu:60:

he he dimi haklısın
enine uzatması doğru ama
ay çok güzel ama tadı yaa, gerçi bi yerden sonra insan yağdan bayılıyo ama tabi bu benim için geçerli

ya benim kociş kaldırdı tv karşısından onu, neymiş absürd duruyomuş salonun ortasında
araya koydu, gerçi tvyi döndününce görüyorum yine ama olsun

kızlar ben çıkıyorum, akşama görüşürüz
öpüyorum sizleri

famiiir üzme sen de kendini, arada olur böyle şeyler, gerisi gelmediği sürece sorun yok tatlım

Beni soran olursa uzaydayım:60::60:

Kapıya da yazı mı assam acaba UZAYA GİTTİM GELİCEM diye:60::60: hadi görüşürüz hacılarrrr:60::10:

farmasicim resimlerine baktım ,çok hoş olmuşsun,senin vucut yapın benimkine benziyor ,üst bacaklar daha kalınca,bel ise kalçaya oranla daha kalın.yani kalçamız olmadığı için dümdüz sanki bel kıvrımı yok gibi duruyor bende 54 kilo olduğum zmanlarda yaklaışık olarak senin gibiydim,benim tek far göğüsler tabi,90 bedenim maşşalh:nazar:off sinir oluyorum ama zayıflayınca küçülüyor biraz

ya bana ne oldu böyle ya kesin nazar değdi şanıma yakışmayan şeyler yapıyorum ya okulda dolabımda ülker dankek ıslak kek var kaç zamandır orda ben elimi sürmüyorum.
ülker dido çikolata var çantamda ben elimi sürmüyorum Allah Allah ya bana ne oldu böyle yemek istemiyorum zorla kendime kaçamak yaptırayım diyorum valla kendimi kandıramıyorum arkadaşlar ya:60::60::60::60::60::60:

:nazar:ne güzel işte ben asla elimin altında bulunduramıyorum bu tür şeyleri,affetmem yerim valla,hemen sağımda solumda kim varsa ikram ediyorum korkudan:9:

farmasicim resimlerine baktım ,çok hoş olmuşsun,senin vucut yapın benimkine benziyor ,üst bacaklar daha kalınca,bel ise kalçaya oranla daha kalın.yani kalçamız olmadığı için dümdüz sanki bel kıvrımı yok gibi duruyor bende 54 kilo olduğum zmanlarda yaklaışık olarak senin gibiydim,benim tek far göğüsler tabi,90 bedenim maşşalh:nazar:off sinir oluyorum ama zayıflayınca küçülüyor biraz

çok teşekkür ederim canım evet haklısın böyle bir vücut tipi olunca da kilo alınca her yerden alınıyor verince de her yerden orantılı gidiyor seviyorum vücut tipimi üstü dar basen bölgesi çok geniş bir arkadaşımız vardı okulda basene bak dersin bu bayan kesin 100 kilo
üstüne bak 65-70 arası çok değişik bir yapısı vardı Allah yaratıyor artık diyecek birşey yok

hiiiç çalışıyorum falan deme
gayed de yapıyosun walla, süpersin

ayrıca teşekkür ederim canım

eve gidince dolma pişiricem, o da 1 saatte pişiyo zaten, ben de o pişene kadar pilates yapıcam, aç karna daha rahat olur karnımı içeri çekmesi

tşkler canım iltifatların için dün yapamadım içim gitti bugünde öyleydim adet olmuşum çok agrımvardı ilaç içince hafifiledi hemyemegiyaptım hem yapam dedim kzımda uyumuştu şimdi uynadı cadı

neruda canım tşkler sende öylesin hem üzülme ne olacak yaptıysan kaçamak bende yapıyorum hafta sonları ertessi hafif geçer yeter ben hep öyle yaparım üzülme

:nazar:ne güzel işte ben asla elimin altında bulunduramıyorum bu tür şeyleri,affetmem yerim valla,hemen sağımda solumda kim varsa ikram ediyorum korkudan:9:

güzel tatlım da ben iyicine otunu mu çıkarıyorum acaba diye valla sorgulamaya başladım kendi kendime :1:

Back
X