• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar görmemişin bir fotoğrafı olmuş siteye eklemiş durmuş :9::9::9::9::9: ve karşınızda kuduruk FARMASİ :32::32::32::32::52::52::52::52::52::66::66::66:

$DSC01122.webp

$DSC01112.webp

$DSC01114.webp

$DSC01119.webp

$DSC01115.webp

$DSC01117.webp

$DSC01107.webp

$DSC01104.webp

$DSC01120.webp

$DSC01111.webp

$DSC01118.webp

$DSC01121.webp

kız maşşlah farmisi çok güzelsin anam sen zayıfladınmı 41kere maşşallh

aaaaaaa iyiki koymuşum görmeyen arkadaşlarım da varmış gene bana malum oldu içimdeki sesi dinlemenin faydası bu işte :9::9:
verdim çok şükür geçtiğimiz hafta 500 gr gitti.
bu sabah 53.9 kg oldum

hakkın tabiki koy canım bneim,harikasın maşşallah:nazar::nazar::nazar::nazar:nazar değer ama çok da koyma:9:

kız maşallah diyorsunuz ya birşeycikler olmaz içim rahat yani :9::9:
kız ben herzaman şöyle der ve dua ederim kim benim gıyabımda ne düşünüyorsa ve diliyorsa iyi ya da kötü Rabbim önce o kişiye versin misli misli diye nasıl ama :34::34: burda demek herkes benden daha zayıf olacak diye düşünüyorum o takdirde kimsenin kötülüğümü düşeneceğini düşünmüyorum yorumlardan aldığım elektirk o yönde yani .elemtere fiş kem gözlere şiş tü tütütütütütüttüttü :52::52::52:

aaaaaaa iyiki koymuşum görmeyen arkadaşlarım da varmış gene bana malum oldu içimdeki sesi dinlemenin faydası bu işte :9::9:
bu sabah 53.9 kg oldum

valla hayranınım herşeyden yiyip bide kiloveriyon ya maşşlah

bu sabah 53.9 kg oldum

farmasicim sen maşşlah çok da hızlı veriyorsun ynai ben 2 haftada okadar yemeye 400 gr verdim kafayı tozutmak üzereyim yani.vucutun her 5 kiloda bir direnme noktası varmış,o kiloda olduğunda uzun süre veremez sonra hızlıca verirmiş benimkide 68-69 arası sanırım.öyle avutuyorum kendimi ben de napim:43:

selam kizlar ben ancak yazdiklarinizi okuyorum..yazmaya nerdeyse firsat yok.hiziniza yetisemiyorum..:9: yine cikmam lazim görüsürüz sonra:16:

mesaim bitti şükür,öpüyorum ehpinizi yarın sabh görüşemk üzere öğleden sonra araöğün yapmadım hiç,hatalıyım biliyorum:59:herkese iyi akşamlaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrr:16::16::54:

farmasicim sen maşşlah çok da hızlı veriyorsun ynai ben 2 haftada okadar yemeye 400 gr verdim kafayı tozutmak üzereyim yani.vucutun her 5 kiloda bir direnme noktası varmış,o kiloda olduğunda uzun süre veremez sonra hızlıca verirmiş benimkide 68-69 arası sanırım.öyle avutuyorum kendimi ben de napim:43:

canım ben belki abartısız 1 ay 54.3 - 55 arasında kaldım ama kilo vermeye de çalışmadım. şimdi de aynı besleniyorum ama kilo vermeye başladım galiba alıştı o değerlere tekrar atağa geçti tabi bu arada tatlılarda da bir azalma oldu onun da etkisi olabilir kesin.hafta sonu tatillerimde sabah - öğleyi birleştirdim bunları da gözönünde bulundırmak gerekli diye düşünüyorum hayırlısı olsun artık bakalım :16:

iyi akşamlar bayanlar az önce iftarımı açtım

1 dilim pide
1 kase tarhane çorbası
8 yemek kaşığı sebzeli patlıcan yemeği
1 kase salata
2 br ayran
(pırasada yapmıştım ama yiyemedim )

canım ben belki abartısız 1 ay 54.3 - 55 arasında kaldım ama kilo vermeye de çalışmadım. şimdi de aynı besleniyorum ama kilo vermeye başladım galiba alıştı o değerlere tekrar atağa geçti tabi bu arada tatlılarda da bir azalma oldu onun da etkisi olabilir kesin.hafta sonu tatillerimde sabah - öğleyi birleştirdim bunları da gözönünde bulundırmak gerekli diye düşünüyorum hayırlısı olsun artık bakalım :16:

farmasicim maşllah vermişsin yıne
evet vucut bir süre hızlı veriyor sonra yavaşlıyor ama o arada pes etmemek lazım yıne verilmeye başlanıyor ben bunu cok yaşadım bu arada 200 gr daha gitmiş benden 67,600 cıktım bu gün

Selam kızlar bir bakayim dedim ne var ne yok oku oku bitmedi :1: :1: sohbetiniz bol neşeniz daim olsun :)
farmasi maaşallahın var valla :nazar: bmı de gittikçe azalıyor.:46: kızlar benim boyum 166 56 olmak istiyorum çizelgede görüldüğü gibi sizce nasıl olur :44: yorum alabilir miyim :77:

menülerimi yazmıştım ben ama balık yiyeceğim belli değildi. levrek yiyecem:56: yanında bol salata ve 2 dilim k.ekmeği.
ton balığı tüketmekten vazgeçtim yağlı geldi bana :77: taze tüketeyim en iyisi.
nerudacımdan görmüştüm bende lıght üçgen peynir yiyorum sevdim haftada 2 tane falan yemeyi düşünüyorum.

Son düzenleme:
Selam kızlar bir bakayim dedim ne var ne yok oku oku bitmedi :1: :1: sohbetiniz bol neşeniz daim olsun :)
farmasi maaşallahın var valla :nazar: bmı de gittikçe azalıyor.:46: kızlar benim boyum 166 56 olmak istiyorum çizelgede görüldüğü gibi sizce nasıl olur :44: yorum alabilir miyim :77:

menülerimi yazmıştım ben ama balık yiyeceğim belli değildi. levrek yiyecem:56: yanında bol salata ve 2 dilim k.ekmeği.
ton balığı tüketmekten vazgeçtim yağlı geldi bana :77: taze tüketeyim en iyisi.
nerudacımdan görmüştüm bende lıght üçgen peynir yiyorum sevdim haftada 2 tane falan yemeyi düşünüyorum.

çok çok teşekkür ederim bitanem darısı başına inşallah
nasıl olacak 166 ya 56 filinta gibi olursun daha ne olsun :16:

Back
X