Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım 60 kiloda bakalım yağ kas durumun ne olacak o zaman karar verirsin canımSelam kızlar bir bakayim dedim ne var ne yok oku oku bitmedi![]()
sohbetiniz bol neşeniz daim olsun :)
farmasi maaşallahın var vallabmı de gittikçe azalıyor.
kızlar benim boyum 166 56 olmak istiyorum çizelgede görüldüğü gibi sizce nasıl olur :44: yorum alabilir miyim
menülerimi yazmıştım ben ama balık yiyeceğim belli değildi. levrek yiyecemyanında bol salata ve 2 dilim k.ekmeği.
ton balığı tüketmekten vazgeçtim yağlı geldi banataze tüketeyim en iyisi.
nerudacımdan görmüştüm bende lıght üçgen peynir yiyorum sevdim haftada 2 tane falan yemeyi düşünüyorum.
oh maşşşlah plateslerde yapılıyo ne güzel maşşlah kilonda az kalmış ne güzel valla
sağol canım
ah bide video donmasa
o dolana kadar arada buraya bakıyorum ben de
az kaldı evet ama belki 55e inmem, kociş kızıyo walla, sıkılaş yeter kilo verme daha fazla diyo ama ben vermek istiyorum, o kiloda rahat edicem ben, bundan eminim, daha önce de o kilodaydım ve çok rahattım
şimdi bide sıkılaşına o kiloda incecik olucam :))))))
xx.h nasılsın canım nasıl oldun![]()
sağol canım
ah bide video donmasa
o dolana kadar arada buraya bakıyorum ben de
az kaldı evet ama belki 55e inmem, kociş kızıyo walla, sıkılaş yeter kilo verme daha fazla diyo ama ben vermek istiyorum, o kiloda rahat edicem ben, bundan eminim, daha önce de o kilodaydım ve çok rahattım
şimdi bide sıkılaşına o kiloda incecik olucam :))))))
inşallah canım sağol
çok zayıfta olmak istemem deona sormuştum
inş.filinta fıstık olucam.
![]()
ya kızlar hep siz soruyorsunuz azıcık da ben sorayım bakalım ben acaba kaç kiloya kadar düşeyim ki?50 mi 49 mu![]()
Kızlaaar ben geldimmm:):) uzaya gittim 1 saat çok mutlu huzurlu ve sağlıklı hissediyorumşimdi gidip duşumu alıcam ve daha da iyi hissedicem inşallah valla bazen sporu yapmadan önce sabah canım istemiyo sonra hadi diyorum kalk yap yaparken de bırakasım gelmiyo nasıl ter attım nasıl toksinler gitti nasıl hafiflediğimi hissettim anlatamam
çok iyiym çok çokşükür hadi ben duşa gideyim gelirim yine öpücükleeeer
tatlım bence sana 58-60 da gayet iyi durur ama ver bakalım bi 60ı gör nasıl hisseeceksin 2-3 kilo dert değil 60 olunca kalanı da gider zaten sporla sağlıklı beslenmeyle ama 60ı da görünce bence epey memnun olucaksın kendinden yani mesela ben de 1.60 ım ama 50 olmayı hiç düşünmedim yani asıl hedefim 55 aa önce 60ı görmek istiyorum hayırlısıyla, sonra da inşallah 55 ama yani 50 ye de yok demem yani senin 56 gibi aslında benim de 52-53 oalsım var:13: inşallah beraber vericez canım fazlalıkları istediğimiz hedeflediğimiz kilolara ulaşıcaz hayırlısıyla sağlıkla inşallah
![]()
tşkler canım iyiyim ilaç içtim geçti şükür ay çok kötüydüm valla sen nasılsın ne yaptın bugün
bende bugün spor yapmadım canım daha boğazları geçmedi. seste kötü. o yüzden yarın zaten kontrol var bugünde terlemeyeyim dedim terlersem üsteleyebilir diye yapmadım spor. ilaçları almaya devam ediyorum canım
pilates çok sıkılaştırıyor belki o kiloya inmene gerek kalmaz canım![]()
ah işte bu kocalar az kilo alsan kilolu derler verincede çokverme derler hepsi aynı bunların işte plates ben hiç yapmadım bana çok zor gelmişti yapabiliyosan negüzel
Kızlaaar ben geldimmm:):) uzaya gittim 1 saat çok mutlu huzurlu ve sağlıklı hissediyorumşimdi gidip duşumu alıcam ve daha da iyi hissedicem inşallah valla bazen sporu yapmadan önce sabah canım istemiyo sonra hadi diyorum kalk yap yaparken de bırakasım gelmiyo nasıl ter attım nasıl toksinler gitti nasıl hafiflediğimi hissettim anlatamam
çok iyiym çok çokşükür hadi ben duşa gideyim gelirim yine öpücükleeeer
tatlım bence sana 58-60 da gayet iyi durur ama ver bakalım bi 60ı gör nasıl hisseeceksin 2-3 kilo dert değil 60 olunca kalanı da gider zaten sporla sağlıklı beslenmeyle ama 60ı da görünce bence epey memnun olucaksın kendinden yani mesela ben de 1.60 ım ama 50 olmayı hiç düşünmedim yani asıl hedefim 55 aa önce 60ı görmek istiyorum hayırlısıyla, sonra da inşallah 55 ama yani 50 ye de yok demem yani senin 56 gibi aslında benim de 52-53 oalsım var:13: inşallah beraber vericez canım fazlalıkları istediğimiz hedeflediğimiz kilolara ulaşıcaz hayırlısıyla sağlıkla inşallah
![]()
haklısın canım olabilir ama ben daha tam anlamıyla beceremiyorum, yarım bırakıyorum bazen ama kenidmi o kadar zorlamanın da bi anlamı yok tabi
evet canım yaa
benimki bana 64 kiloyken şişlo diyodu walla, koca popolu falan diyodu
kendisine bakmıyodu ama yarım dünya göbüşüne :)))
zuzaylı hoşgeldin
walla ben bugün gidemicem, pilates için zor aldım pcyi kocişten, hastayım diye yapmamı istemedi, bide uzaya gidicem desem çok kızar walla
foruma gireceksen al ama pilates için vermem diye tutturdu, surat astı ama öpünce dayanamadı, yüzü güldü tabi hemen![]()
geçmiş olsun canım evet yapma bende kzımı uyuttum hem yemekgi aygaza koydum biyandanda uzaya gittim 1 saaat içim rahatladı
canım iyisinsen daha nerene verecen yag oranında iyi daha azı zarralı olmazmı boyun kaçkisenin
esw başlarda zorlar çok zamanla alışıyorsun zaten gerçekten zor pilates ebru kendide diyor zaten yavaş yavaş acele yok bi süre sonra daha fazla daha rahat yapacaksın canım