• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

iyi akşamlar herkese
saat 16 da 1 elma 1 portakal yedim
saat 18 de 10 tane hamsi buğulama, salata , 1 kase çorba içtim
yapmayı planladıklarım
saat 20 de 1 meyve yerim
saat 21 de 1 bardak süt içerim
saat 22 de elma sirkeli su içerim

:26:
canım uzay yürüyüşü diye bi spor aleti var onla spor yapıyor arkadaşlar evde. canım bende çinko hapı kullanıyorum senin gibi ayrıca demir solisyonuda içiyorum

anladım canım çinko hapı çok faydalı canım bu kutu bitince tekrar kullanmak için soracağım doktora takviye vitamin olarak da b vitamini kompleksi olan benexol denilen hapı kullanıyorum canım b1 b6 ve b12 içeriyor çok faydalı 50 tablet var 1 kutuda demir ilacını ihmal etme canım kendini toparlamana yardım eder

:26:

anladım canım çinko hapı çok faydalı canım bu kutu bitince tekrar kullanmak için soracağım doktora takviye vitamin olarak da b vitamini kompleksi olan benexol denilen hapı kullanıyorum canım b1 b6 ve b12 içeriyor çok faydalı 50 tablet var 1 kutuda demir ilacını ihmal etme canım kendini toparlamana yardım eder

sağol canım. benim b 12 normal çıktı. ama diğer hapları solisyonu düzenli kullanıyorum

ben de öperim onları şimdi çok şekerlerdir
ay ne güzel şurdan sordum bir ara dedin ya salonu temizleyip kuşları salacağım ne kadar güzel onlara geniş yaşama alanı sağlıyorsun

evet canım heegün salıyorum çok mutlular. sonra oyuncakları var topları boncukları arabaları salıncakları var. odanın bir kısmı onlara ait orda tahtadan oyun parkları var orda çok oynarlar ya camdalar zaten ya ordalar salıncakları var çeşit çeşit boncuklar toplar falan dolu oyuncak herşeyleri var. her sabah erkenden ilk işim odur salonu toplamak silmek temizlemek ve kuşlarımı salmaktır en iyi şekilde hem mutlu hemde sağlıklı olmalarını istiyorum. bakalım onlara tahtadan bir ev yapma planım var. marangoza gidip şöyle kendi çizdiğim kulube tarzı bir ev yaptıracağım üzerinde tünekleri olur tüneklere oyuncak falan asarım ve rengarenk boyarım canımcım

brovo tbrkler nerudacım ben uzayda okadar çok terlemiyom leslide terliyom daha çok yada uzay sogukodada ondan çok terlemiyom

Evet canım ben de lesliede ya da koşu bandında çok daha fazla terliyorum ama uzayda da yine de ter oluyo tabii taytım falan ıslanıyo yüzüm çok terler zaten benim yüzümden akıyo yani acaba ben hızlı mı yapıyorum bugün üşenmedim saydım 1 satte tam 2800 tane oldu:60: yani gitgel 1 gitgel 2 diye saydım her bacak da öne arkaya 1 kez gidip gelecek o 1 gibi:1:

haklısın canım olabilir ama ben daha tam anlamıyla beceremiyorum, yarım bırakıyorum bazen ama kenidmi o kadar zorlamanın da bi anlamı yok tabi

evet canım yaa
benimki bana 64 kiloyken şişlo diyodu walla, koca popolu falan diyodu
kendisine bakmıyodu ama yarım dünya göbüşüne :)))

zuzaylı hoşgeldin
walla ben bugün gidemicem, pilates için zor aldım pcyi kocişten, hastayım diye yapmamı istemedi, bide uzaya gidicem desem çok kızar walla
foruma gireceksen al ama pilates için vermem diye tutturdu, surat astı ama öpünce dayanamadı, yüzü güldü tabi hemen :69::69:

Hoşbulduk cicimmm:66: ben bu satırları yazarken sen belki de yemeğini yedin masanı topluyosun ama hep aklımdasın:60::60::60::37: öyle bir mektup cümlesi tırmalıyım dedim:32:

İşte gittim gel uzay-istanbul 1 saat gidiş geliş:60:bi de işim gücüm yok saydım 2800 tane yapılıyo benim hızımda:8: e öpücükler sihirlidir gönül ,kapı açar,insanın yüzünü güldürür...Allah daim etsin canımıniçi:69::69:

ben bu hafta spor yapamadım kızlar :43: kendimi suçlu hissediyorum :47:

HIMM hisset hisset hatta kalk bütün haftanınkini yarın yap:16: deli yaa ne suçlu hissetmesi hastaydın dinledin hem senin vücudun spora alışık 1 hafta bırakınca o devam etmiştir aynı metabolizma hızını korumaya ve çarşambadan sonra da başlar güzel güzel yaparsın yine canım benim:16::nazar::8:

iyi akşamlar herkese
saat 16 da 1 elma 1 portakal yedim
saat 18 de 10 tane hamsi buğulama, salata , 1 kase çorba içtim
yapmayı planladıklarım
saat 20 de 1 meyve yerim
saat 21 de 1 bardak süt içerim
saat 22 de elma sirkeli su içerim

:nazar::nazar::16::13::46::46::65:

hugocuk sen mükemmel bi anne olacaksın eminim...

çok sağol canım sen mükemmel bir annesin az uykuyla her işe yetişiyorsun bebeciklerinle ilgileniyorsun :nazar: allah nazardan korusun canım. benim kuşlarım evlatlarım gibi hasta dahi olsam sabah 6 da kalkarım zar zor olsada temizler havalandırırım çünkü o temizlik malzemelerinin kokuları zarar verebiliyor o yüzden çok zorlandığımda oluyor hastalandığımda ama yapıyorum canım. yeterki mutlu sağlıklı olsunlar ben yaparım herşeyi

Back
X