• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Herkesesağlıklı,mutlu,huzurlu bir hafta diliyorum kızlaar ve de daha ince daha sağlıklı tabii kiii:16::nazar::13::8:

kahvaltım

kalkınca 1 bardak su

2 dilim tam buğday ekmeği

1 kk lıght üçgen peynir

domates-salatalık-yeşil biber-maydonoz

2 bardak toplam 1çk ballı ıhlamur

şimdi de yeşil çayımı yudumluyorum

dün çok yürüdüm hala bacaklarım ağrıyo bugün o yüzden bugün spor yok ama evi temizlemem lazım bulaşıklar var, çamaşır var,yerleri süpürücem silicem bugün temizlik günü ki yine hareket olucak bahaneyle:nazar::nazar: ayrıca bi dışarı çıkarım markete falan giderim,manava giderim kargo işlerim var yine epey hareket olur,hava çok soğuk burda ve yağmurlu sıkı sıkı giyinip çıkmam lazım ayrıca ıhlamur içiyorum ki beni kourusun soğuklardan bol da c vitamini aldım mı tamamdır mandalina greyfurt suyu falan yiyim,içiyim bugün

afiyet olsun canımmmmmmmm:65:haftasonunu okudum hasarsız ,güzel atlatmışsın tebrikler.bende hafta sonu 68 çıktımmmmmmmm,regldim ve 2 gündür lavaboya gitmemiştim.1 kilo kadar fazla farkedermi acaba 67 olmuşmuyumdur ki:44::44:

günaydın hanımlar bugün evdeyim izne ayrıldım ev temizliğine başladım tam başlamadan yazayım dedim bende.300 gr vermişim .68.400 dü 68.100 olmuşum.yeni gelen arkadaşlarda olmuş onlarada hoşgeldiniz diyorum sabah kahvaltımı nesfitle yaptım saat 7de.bir bardak ılık süt ve bir tane küçük elma doğradım 7 yk nesfit tam tahıllı kattım çok azda toz tarçın kattım yedim çok güzel oldu.kellogs bulamamış eşim nesfit almış neyse bi arada onu denerim bulunca.10:15 tede bir tane portakal yedim 1 lt geçik su içtim şu anda 15-20 dk sonrada öğle yemeğimi hazırlarım.3 köfte büyüklüğünde göğüs etini kuşbaşı doğradım taze soğan domatesle yağsız baharatlı pişiricem salata yapıcam bir dilim kepek ekmek bir kepçeçorba ve bir bardak ayranla öğle yemeğimi yapmış olucam.geçmişi akşam okurum artık yada temizlik ne zaman biterse şimdilik hoşçakalın.

tebrikler canımmmmmmm:65::65::65::65::65:bende pazar günü regl olmama rağmen ve 2gün wcye çıkammama rağmen 68 kilo çıktım,1 grm bile versem havalara uçuyorum tabi ben:9:aferin bana:65:

afiyet olsun canım,güzel menü:65:

afiyet olsun canımmmmmmmmmmm

afiyet olsun ne kadar renkli bir menü,neruda çok beğenirdi eminim:9:benim kardan adamıma laf ederdi bugun onu bile göremedim,yarım simitle kahvaltımı olur:59:

Evet yaseminin kahvaltısına bayılıyorum gökküşağı:16: senin kardan adam iyice çöp adam olmuş bugün :60::60:

Evet yaseminin kahvaltısına bayılıyorum gökküşağı:16: senin kardan adam iyice çöp adam olmuş bugün :60::60:

:60::60:uyanammaışım nerudacım,15 dk içinde lavaboya gittim,giyimdim,saçımı makyağımı yaptım,çantama birkaç meyve attım,3 büskiviyi elime aldım,peyniride ağzıma ttım evden çıktım:37:servisle işe gelene kadar acıkmıştım bile bende 1 simiti arkadaşımla paylaştım yarısını yedim,son zmanlarda pek bir paylaşımcı oldum canımmmm:60::60:

hugocuğun işler hiç bitmiyor. nerudacım nugyacım size kolay gelsin kızlar. kalanchoecim hoşgeldin bebişim çok özlettin canım. kilo almamana sevindim canım. benimde balkon var. çamaşır bugün yine. bu hafta yine aşure yapacağım eşim istedi. bi tencere aşureyi yedi tek başına ama o zaman dişlerim yapılıyodu çiğnemeden yuttum bişey anlamadım dedi :1: cuma günü kayınvalideler gelecekler. evim derli toplu olsun laf etmesinler. gerçi 4 tane mubişle çokta istediğim gibi olmuyor ama arkamdan laf edilince sinir oluyorum :47:

selamun aleykum kızlar

kahvaltım:
250 ml su(önce)
yarım dilim çavdar(pek yiyesim yoktu )
4 ince dilim peynir
6 zeytin
2 catal erik reçeli
1 kuru kayısı
1 br şekersiz çay
250 ml su(sonunda)

çarşıdan geldim şimdi 45 dk kadar yürüdüm ve bu sabaha itibariyle 66,400 olmuşum 300 gr daha vermişim coook mutluyum 1 de sporum var yıne 2 saat bakalım 21 aralıkta başlamıştım 21 ocaga kadar 66 olmayı istiyorum yani haftada 1 kılo vermiş olacagım bundan sonra yavaşlar herhalde kılo vermem bakalım hayırlısı 6 kilo kadar kaldı hedefime cok şükür rabbim hepimize saglık sıhhat versin bir şekilde veriliyor kilolar:21::nazar:

selamun aleykum kızlar

kahvaltım:
250 ml su(önce)
yarım dilim çavdar(pek yiyesim yoktu )
4 ince dilim peynir
6 zeytin
2 catal erik reçeli
1 kuru kayısı
1 br şekersiz çay
250 ml su(sonunda)

çarşıdan geldim şimdi 45 dk kadar yürüdüm ve bu sabaha itibariyle 66,400 olmuşum 300 gr daha vermişim coook mutluyum 1 de sporum var yıne 2 saat bakalım 21 aralıkta başlamıştım 21 ocaga kadar 66 olmayı istiyorum yani haftada 1 kılo vermiş olacagım bundan sonra yavaşlar herhalde kılo vermem bakalım hayırlısı 6 kilo kadar kaldı hedefime cok şükür rabbim hepimize saglık sıhhat versin bir şekilde veriliyor kilolar:21::nazar:

afiyet olsun,güzel menü:65:kilo vermene çok sevindim,tebrikler canımmmmmmmm:46::46::46::46::32::32::21::21:

saol kızlar teşekkürler
kahvaltım
1 bardak şekersiz açık çay
1 dilimden biraz fazla ekmek
1 kk peynir
2 zeytin
1 kuru kayısı
2 kaşık yoğurt
dere otu
maydonoz
1 tk acı sos
domates,salatalık,yeşil biber

pilates başlıo kızlar ben kaçtım
kahvaltını cok begendim gayet kararında ve zengin :nazar:
Merhaba arkadaşlar,
kahvaltımı simitle yaptım
simitten önce bir bardak sirkeli su
bir bardak normal su içtim.
En son geçen pazartesi tartılmıştım
65600 gr dım bu sabah 65000 olduğumu gördüm, 600 gr daha gitmiş :21:
canımcım kahvaltıda sadece simit mi yedin :26:kilo vermene cok sevındim fakat herşeyden yemeni tefsiye ederim :20:
Herkesesağlıklı,mutlu,huzurlu bir hafta diliyorum kızlaar ve de daha ince daha sağlıklı tabii kiii:16::nazar::13::8:

kahvaltım

kalkınca 1 bardak su

2 dilim tam buğday ekmeği

1 kk lıght üçgen peynir

domates-salatalık-yeşil biber-maydonoz

2 bardak toplam 1çk ballı ıhlamur

şimdi de yeşil çayımı yudumluyorum

dün çok yürüdüm hala bacaklarım ağrıyo bugün o yüzden bugün spor yok ama evi temizlemem lazım bulaşıklar var, çamaşır var,yerleri süpürücem silicem bugün temizlik günü ki yine hareket olucak bahaneyle:nazar::nazar: ayrıca bi dışarı çıkarım markete falan giderim,manava giderim kargo işlerim var yine epey hareket olur,hava çok soğuk burda ve yağmurlu sıkı sıkı giyinip çıkmam lazım ayrıca ıhlamur içiyorum ki beni kourusun soğuklardan bol da c vitamini aldım mı tamamdır mandalina greyfurt suyu falan yiyim,içiyim bugün

:nazar::nazar:menün gayet güzel canımcım ve bu işlerde 2 saat spora bedel zaten :nazar:

Merhaba Kızlar..
ben bi türlü aranıza katılamadım.. :(
Bu gidişle de katılamayacağım..
Bugün diyetisyenle randevum vardı..
büyük bir hevesle gittim ve sonuç kocaman bir sıfır..
Tiroidim yüksek olduğundan diyet yapamazsın dedi...
şimdi dr. a gideceğim.. Önce tiroid tedavisi..
oooo çookk moralim bozuk ya...

Merhaba Kızlar..

üzülme canım ya bunu bilmeden diyete başlasaydın ne olacaktı kötü tarafından düşün tedavini olursun güzelce ondan sonra diyetini yaparsın gider kilolar üzülme önce sağlık canımcım :34:

canım ben listeni begendim abartılı bişey yok fakat yediklerini yakıyormusun aldıgından daha fazla enerji sarfediyor musun önemli olan bu 25 dk yürüyüş demişsin eger sürekli bu kadar hareket ediyorsan az bence cünkü zaten 25 dakikada anca vücut ısınıyor tam yag yakmaya başlayacagı zaman sen bırakıyorsun en az 1 saat yürü evde mekik çek arkadaşlar leslie yapıyorlar adımlarla spor onu yap hareketi arttır yani :70:

teşekkür ederim cnım.benim biri ikiz olmak üzere üç tane oğlum var.gerçi büyük oğlum kreşte yani gündüz evde değil ama ikizler tüm zamanımı alıyo.bide ev işi eklenince kendime zaman ayırmaya pek vakit olmuyo.yani çokda hareketsiz değilim aslında ama düzenli spor yapamıyorum.ne zaman ne kadar fırsat bulabilirsem ancak o zaman yapabiliyorum maalesef.bebekler 11 aylık.onlar doğduğundan beridir yemeklerimide vakit bulunca yedim hep.öyle bi düzeni yoktu.sonra burayı tesadüfen gördüm.ondan sonra yavaş yavaş sizlerin listesini takip etmeye başladım.çok hevesliydim ama 100 gr bile verememiş olmak hevesimi kırmaya yetti.nisan ayında işe başlayacağım ve kıyafetlerimin hiç biri olmuyo.iyice tonton oldum .:69: :78: bu arada bu leslie nedir.nerden bulabilirim canım.

teşekkür ederim cnım.benim biri ikiz olmak üzere üç tane oğlum var.gerçi büyük oğlum kreşte yani gündüz evde değil ama ikizler tüm zamanımı alıyo.bide ev işi eklenince kendime zaman ayırmaya pek vakit olmuyo.yani çokda hareketsiz değilim aslında ama düzenli spor yapamıyorum.ne zaman ne kadar fırsat bulabilirsem ancak o zaman yapabiliyorum maalesef.bebekler 11 aylık.onlar doğduğundan beridir yemeklerimide vakit bulunca yedim hep.öyle bi düzeni yoktu.sonra burayı tesadüfen gördüm.ondan sonra yavaş yavaş sizlerin listesini takip etmeye başladım.çok hevesliydim ama 100 gr bile verememiş olmak hevesimi kırmaya yetti.nisan ayında işe başlayacağım ve kıyafetlerimin hiç biri olmuyo.iyice tonton oldum .:69: :78: bu arada bu leslie nedir.nerden bulabilirim canım.

anlıyorum canım evet bebekle zor olsa gerek sen yeni dogum yapmışsın dogum kiloları öyle hemen gitmez derler ama ne kadar dogru bilemıyorum leslie kadınlar kulübünde var aramaya yazarsan cıkacaktır adımlarla yapılan bir spor bende 1 kez yaptım güzel yoruyor insanı canım :71:

anlıyorum canım evet bebekle zor olsa gerek sen yeni dogum yapmışsın dogum kiloları öyle hemen gitmez derler ama ne kadar dogru bilemıyorum leslie kadınlar kulübünde var aramaya yazarsan cıkacaktır adımlarla yapılan bir spor bende 1 kez yaptım güzel yoruyor insanı canım :71:

sağol canım.hemen bakıyorum.umarım düzenli olarak yapabilirim.:48:

Merhaba Kızlar..

troit sorunun tedavi edilnce canım daha rahat kilo veririsn çünlü troitte kilo vermeyi engelliyor bence sevinmelisin çünkü tedavisi var üstelik tedavi olunca rahat kilo verirsin canım. düşünsene bunu bilmeseydin diyet yapacaktın spor yapacaktın kilo veremeyip üzülecektin şimdi ise rahatsızlığın tedavi edilecek ve daha sonra kilo vermeye başlarsın zaten tedavi süresincede kilo verirsin troitler hormonlar normale döünüce rahatsızlıktan dolayı alınmış olan kilolarda veriliyor canım. hiç üzülme :16:

canınız tatlı isteyince napıyorsunuz.ben emzirme döneminde tatlıya(çukulata )çok alıştım.en çok da o zorluyo..

troit sorunun tedavi edilnce canım daha rahat kilo veririsn çünlü troitte kilo vermeyi engelliyor bence sevinmelisin çünkü tedavisi var üstelik tedavi olunca rahat kilo verirsin canım. düşünsene bunu bilmeseydin diyet yapacaktın spor yapacaktın kilo veremeyip üzülecektin şimdi ise rahatsızlığın tedavi edilecek ve daha sonra kilo vermeye başlarsın zaten tedavi süresincede kilo verirsin troitler hormonlar normale döünüce rahatsızlıktan dolayı alınmış olan kilolarda veriliyor canım. hiç üzülme :16:

aynen canım.. beni anlatmışsın. ben de diyet spor yapıyor açlıktan ölüyordum ancak gram verebiliyordum. keşke önce öğrenseymişim...

ve sonunda 69'umç 70'ten 69'a inmem sıkı diyet ve spora rağmen bir aydan fazla zamanımı aldı:) ama olsun sonunda burdayım yihuuu :)

Back
X