• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

famircim nasılsın bebişim :16: kızın nasıl iyimi. benim işler bitmiyor bir türlü. birde aşure çıktı başıma ya :16:. hiç yemedğim bişeyi yapınca garip oluyor

aynen canım.. beni anlatmışsın. ben de diyet spor yapıyor açlıktan ölüyordum ancak gram verebiliyordum. keşke önce öğrenseymişim...

ve sonunda 69'umç 70'ten 69'a inmem sıkı diyet ve spora rağmen bir aydan fazla zamanımı aldı:) ama olsun sonunda burdayım yihuuu :)

iyi omuş gitmen canım normale dönünce bak nasıl verirsin canım

famircim nasılsın bebişim :16: kızın nasıl iyimi. benim işler bitmiyor bir türlü. birde aşure çıktı başıma ya :16:. hiç yemedğim bişeyi yapınca garip oluyor

sağol canım iyiyim sağol,kıızmda iyi çok şükür:nazar::nazar::nazar:umarım sende iyisindir,eşinde iyileşmiştir inşallah!evet canım bende hafta sonu kek yaptım sadece misafire ikram edeceğim için bir ısırık aldım nasıl olmuş diye,onun dışınd ahiç yemedim.yalnız kekin yarısı hala duruyor son zmanlarda bu tür şeylermiz hep kalıyor,yani demekki önceden hep ben yiyormuşum bunları:59:

canınız tatlı isteyince napıyorsunuz.ben emzirme döneminde tatlıya(çukulata )çok alıştım.en çok da o zorluyo..

canım ben tamamen bıraktım şekeri tatlıyı hiç yemiyorum 5 aydır çok rahat ettim meyveden başka ağzıma tatlı girmiyor

sağol canım iyiyim sağol,kıızmda iyi çok şükür:nazar::nazar::nazar:umarım sende iyisindir,eşinde iyileşmiştir inşallah!evet canım bende hafta sonu kek yaptım sadece misafire ikram edeceğim için bir ısırık aldım nasıl olmuş diye,onun dışınd ahiç yemedim.yalnız kekin yarısı hala duruyor son zmanlarda bu tür şeylermiz hep kalıyor,yani demekki önceden hep ben yiyormuşum bunları:59:

:1: :16: :60:

bizdede yapılıyor demekki eskiden ben yiyormuşumdu :60:

üzülme canım ya bunu bilmeden diyete başlasaydın ne olacaktı kötü tarafından düşün tedavini olursun güzelce ondan sonra diyetini yaparsın gider kilolar üzülme önce sağlık canımcım :34:

troit sorunun tedavi edilnce canım daha rahat kilo veririsn çünlü troitte kilo vermeyi engelliyor bence sevinmelisin çünkü tedavisi var üstelik tedavi olunca rahat kilo verirsin canım. düşünsene bunu bilmeseydin diyet yapacaktın spor yapacaktın kilo veremeyip üzülecektin şimdi ise rahatsızlığın tedavi edilecek ve daha sonra kilo vermeye başlarsın zaten tedavi süresincede kilo verirsin troitler hormonlar normale döünüce rahatsızlıktan dolayı alınmış olan kilolarda veriliyor canım. hiç üzülme :16:

Sağolun kızlar... Moral verdiniz valla... O kadar moralim bozuldu ki sabahtan beri bi lokma yiyemedim..
Tedaviye başlayayım da inşallah aranıza kısa zamanda gelirim...

Merhaba Kızlar..
ben bi türlü aranıza katılamadım.. :(
Bu gidişle de katılamayacağım..
Bugün diyetisyenle randevum vardı..
büyük bir hevesle gittim ve sonuç kocaman bir sıfır..
Tiroidim yüksek olduğundan diyet yapamazsın dedi...
şimdi dr. a gideceğim.. Önce tiroid tedavisi..
oooo çookk moralim bozuk ya...

üzülme canım en azından sorunun ne olduğunu öğrendin.bilmeseydin belki boşyere uğraşacaktın bide vücudunu dengesini bozacaktın.şimdi enazından yapman gerekeni biliyorsun canım.tedavi sürecünde fazlalıklar belkide kendiliğinden düzene girer sende boşa uğraşmamış olursun canım.:71:

canım ben tamamen bıraktım şekeri tatlıyı hiç yemiyorum 5 aydır çok rahat ettim meyveden başka ağzıma tatlı girmiyor

tebrikler canım.meyve severmiydin peki.ben pek sevmem de zoraki yiyorum işte. eşim portakal filan sıkarsa içerim sadece yaz meyvelerini (karpuz kiraz şeftali erik)severim ama onu bile yemek pek aklıma gelmez.ancak biri önüme getirecekte o zaman.

afiyet olsun canımmmmmmmm:65:haftasonunu okudum hasarsız ,güzel atlatmışsın tebrikler.bende hafta sonu 68 çıktımmmmmmmm,regldim ve 2 gündür lavaboya gitmemiştim.1 kilo kadar fazla farkedermi acaba 67 olmuşmuyumdur ki:44::44:

Bence farkeder yani benim 1-1,5kg farkediyo ayrıca tokken de 1kg farkediyo bence olmuşsundur 67
Buarada sağol canım evet bu hafta hasarsız geçti çokşükür darısı bu haftanın başına:16::nazar: verdim gibi hissediyorum inşallah perşembe görücem güzel sonuçları sizinle de paylaşıcam inşallah:16::13::nazar:

:60::60:uyanammaışım nerudacım,15 dk içinde lavaboya gittim,giyimdim,saçımı makyağımı yaptım,çantama birkaç meyve attım,3 büskiviyi elime aldım,peyniride ağzıma ttım evden çıktım:37:servisle işe gelene kadar acıkmıştım bile bende 1 simiti arkadaşımla paylaştım yarısını yedim,son zmanlarda pek bir paylaşımcı oldum canımmmm:60::60:

Evet evet okudum arada olur öyle bu defalık affettim:60::60: öyle bende nasıl paylaşıyoru nasıll anlatamam kendimden veriyorum resmen:60::60:

hugocuğun işler hiç bitmiyor. nerudacım nugyacım size kolay gelsin kızlar. kalanchoecim hoşgeldin bebişim çok özlettin canım. kilo almamana sevindim canım. benimde balkon var. çamaşır bugün yine. bu hafta yine aşure yapacağım eşim istedi. bi tencere aşureyi yedi tek başına ama o zaman dişlerim yapılıyodu çiğnemeden yuttum bişey anlamadım dedi :1: cuma günü kayınvalideler gelecekler. evim derli toplu olsun laf etmesinler. gerçi 4 tane mubişle çokta istediğim gibi olmuyor ama arkamdan laf edilince sinir oluyorum :47:

Sana da kolay gelsin hugocukcuğum benim çamaşır,bulaşık bitti şimdi ara öğün yaptım 1 elma 3tk yoğurt yedim yerleri süpürücem silicem şimdi,toz alırım öğle yemeğine kadar bunları halettmem lazım kömürün kumunu değişmem lazım,yeekten sonra da bi dışarı çıkarım,market,manav,kargo işlerim var gelirim yemek yaparım çamaşır sererim oo akşam olur zaten:6:
kahvaltını cok begendim gayet kararında ve zengin :nazar:

canımcım kahvaltıda sadece simit mi yedin :26:kilo vermene cok sevındim fakat herşeyden yemeni tefsiye ederim :20:

:nazar::nazar:menün gayet güzel canımcım ve bu işlerde 2 saat spora bedel zaten :nazar:

Sağol canım benim evet bugün böyle hem ev işleri hem dışarıdaki işler dolanıcam biraz bugün böyle olsun zaten dün rahat 5-6km yürümüşümdür:nazar: hala bacaklarım ağrıyo valla

:60::60::60: ne tesadüf valla ne yapsam kalıyo yemekler deee tatlı v.s dee:27::52:

tebrikler canım.meyve severmiydin peki.ben pek sevmem de zoraki yiyorum işte. eşim portakal filan sıkarsa içerim sadece yaz meyvelerini (karpuz kiraz şeftali erik)severim ama onu bile yemek pek aklıma gelmez.ancak biri önüme getirecekte o zaman.

Canım regl dönemi öncesi ve o dönemde kahvaltıda 1-2 tk pekmez yiyebilirsin ayrıca meyvelere tarçın serpip yersen 1tk falan o da kan şekerini dengeliyor ve inan çok etkili ben de tatlı,çikolata delisi bir insandım ama 1,5 aydır çikolata ağzıma sürmedim tatlı da toplasan 3-4tk sütlü tatlı yemişimdir öyle tadımlık yiyiorum yani,ayrıca lıght sütü tarçın ve türkkahvesiyle pişirip içersen o da hem tok tutuyor hem de tatlı ihtiyacını bastırıyor.

Canım regl dönemi öncesi ve o dönemde kahvaltıda 1-2 tk pekmez yiyebilirsin ayrıca meyvelere tarçın serpip yersen 1tk falan o da kan şekerini dengeliyor ve inan çok etkili ben de tatlı,çikolata delisi bir insandım ama 1,5 aydır çikolata ağzıma sürmedim tatlı da toplasan 3-4tk sütlü tatlı yemişimdir öyle tadımlık yiyiorum yani,ayrıca lıght sütü tarçın ve türkkahvesiyle pişirip içersen o da hem tok tutuyor hem de tatlı ihtiyacını bastırıyor.

tahin pekmez ve tarçınlı kahveli süt iyi fikir canım teşekkür ederim.peki tarçının bir ölçüsü varmı yoksa sütlü kahvenin üzerine mi(sahlepte olduğu gibi) serpiyorsunuz

öğle menüm

salata
1 kase yoğurtlu,yarmalı çorba
2 çk kadar kıymalı patates yemeği(geçen hafta patates hakkımı fazlasıyla kullanmıştım onedenle pek patates yemek istemedim)
2 dlm kepek ekmeği

havuç dlm baklava vardı ama yemedim,almadım tabağı hatta iş yerinden arkadaş kendi tatlısının üstünden al biraz ben yemicem dedi,bende almayınca tatlı yemeyince kilo vereceğini sanma sakın diyo:84::84:kendileri homidi gırtlak yiyip klo almayanlar takımından oldukları için herkesi kendileri gibi sanıyorlar sanırım:47:

nerudacım bende diyete başladığımdan beri 2. reglimi oldum ama eskiden regl olmadan birkaç gün önce ve olduğum günlerde acayip tatlı isteğim olurdu ancak sizlerle diyete başladıktan sonra regl dönemlerimde hiç tatlı krizi yaşamadım:nazar::nazar:yani bence oda insanın kendisini şartlandırması.

Merhaba arkadaşlar,
kahvaltımı simitle yaptım
simitten önce bir bardak sirkeli su
bir bardak normal su içtim.
En son geçen pazartesi tartılmıştım
65600 gr dım bu sabah 65000 olduğumu gördüm, 600 gr daha gitmiş :21:
afiyet olsun ve de tebrkler cnm

Canııım hoşgeldin çok özledim valla seni:16: çok güzek haberlerle dönmüşsün tebrik ediyorum yiyiyp de almamak işte önceki sağlıklı beslenmelerin bize armağanı bu hafta da normal düzenin de devam eder tekrar vermeye devam edersin inşallah ben de ay sonu gibi antebe gidicem inşallah hasarsız dönerim orda koşu bandı falan da var yapmaya çalışıcam inşallah:16: benim de perşembe tartılma günüm bakalım verdim gibi hissediyorum inşallah doğru hissediyorumdur:16::nazar::
saol cnm hoşbulduk.inş.sende hasarsız dönersin.hissediosan vermişsindir ben hissttğimde hep vermiş oluorum çünkü:1:

hugocuğun işler hiç bitmiyor. nerudacım nugyacım size kolay gelsin kızlar. kalanchoecim hoşgeldin bebişim çok özlettin canım. kilo almamana sevindim canım. benimde balkon var. çamaşır bugün yine. bu hafta yine aşure yapacağım eşim istedi. bi tencere aşureyi yedi tek başına ama o zaman dişlerim yapılıyodu çiğnemeden yuttum bişey anlamadım dedi :1: cuma günü kayınvalideler gelecekler. evim derli toplu olsun laf etmesinler. gerçi 4 tane mubişle çokta istediğim gibi olmuyor ama arkamdan laf edilince sinir oluyorum :47:
saol cnm hoşbulduk geldim ve durmak yok yola devam:34:

öğle menüm

salata
2 çk kadar kıymalı patates yemeği(geçen hafta patates hakkımı fazlasıyla kullanmıştım onedenle pek patates yemek istemedim)
2 dlm kepek ekmeği

havuç dlm baklava vardı ama yemedim,almadım tabağı hatta iş yerinden arkadaş kendi tatlısının üstünden al biraz ben yemicem dedi,bende almayınca tatlı yemeyince kilo vereceğini sanma sakın diyo:84::84:kendileri homidi gırtlak yiyip klo almayanlar takımından oldukları için herkesi kendileri gibi sanıyorlar sanırım:47:
afiyet olsun cnm.sen hiç öle bilip bilmeden konuşanlara bakma duymazlıktan gel:10:.sen şöle incecik ol da önlernde bi salın ozman görsünler. :21:

nerudacım bende diyete başladığımdan beri 2. reglimi oldum ama eskiden regl olmadan birkaç gün önce ve olduğum günlerde acayip tatlı isteğim olurdu ancak sizlerle diyete başladıktan sonra regl dönemlerimde hiç tatlı krizi yaşamadım:nazar::nazar:yani bence oda insanın kendisini şartlandırması.
aynen cnm ya bende regl dönemlerinde paket paket çikolatalar yaş pastalar şerbetli tatlılar yerdim ama buraya başladığımdan beri cnm istemio eskisi gibi istedğinde de 1-2 kaşık alıp bırakabiliorum şükrler olsun:nazar:
bu arada o kadar çok işim varki :26:benmde malum 1 haftadır eşim vardı evde.mutfağı halletsem bugün.yarın temzlk yaparım artık.hiç canım istemio valla ölü gibiyim bi yorgunluk var:14:

afiyet olsun ve de tebrkler cnm

saol cnm hoşbulduk.inş.sende hasarsız dönersin.hissediosan vermişsindir ben hissttğimde hep vermiş oluorum çünkü:1:

saol cnm hoşbulduk geldim ve durmak yok yola devam:34:

afiyet olsun cnm.sen hiç öle bilip bilmeden konuşanlara bakma duymazlıktan gel:10:.sen şöle incecik ol da önlernde bi salın ozman görsünler. :21:

aynen cnm ya bende regl dönemlerinde paket paket çikolatalar yaş pastalar şerbetli tatlılar yerdim ama buraya başladığımdan beri cnm istemio eskisi gibi istedğinde de 1-2 kaşık alıp bırakabiliorum şükrler olsun:nazar:
bu arada o kadar çok işim varki :26:benmde malum 1 haftadır eşim vardı evde.mutfağı halletsem bugün.yarın temzlk yaparım artık.hiç canım istemio valla ölü gibiyim bi yorgunluk var:14:

sağol canımmmmm,kulak asmıyorum zaten,yani eskidende bu tür söylemler olduğunda dikkate alıyordum çünkü gerçekten ne yapsam kilo veremiyordum ama şu anda kilo vermeye başladıysam demmkki tatlı yemeyince kilo verebiliyormuşum,hem tatlı yiyince oluşan iştah kabarması da azalmşı oluyor,yani amaç sadece tatlıyı azaltlmak değil,diğer fazla yediklerimede önlem almak:40:kolay gelsin öyleyse sana,benimde yarın son sınavım var,kafamı toplayıp birkaç birşey okusam iyi olacak

Sağolun kızlar... Moral verdiniz valla... O kadar moralim bozuldu ki sabahtan beri bi lokma yiyemedim..
Tedaviye başlayayım da inşallah aranıza kısa zamanda gelirim...

canım çok tatlı yerdim. şerbetli tatlılar değilde işte pasta çikolatalı gofretler. sonra cola çok içerdim. bunları yiyince pek meyve yemek aklıma gelmiyordu. tamamen kesince şekeri tatlıyı meyveyi sevdim diyebilirim canım. çünkü yediğim tek tatlı meyve. açıkçası bidaha tatlı yemeği düşünmüyorum. şekerde kullanmıyorum zaten. böyle iyiyim bidaha kendimi tatlıya şekere alıştırmam

öğle menüm

salata
2 dlm kepek ekmeği

tatlı yememekteki amaç iştahı kesmek kan şekerini dengede tutmak seninde dediğin gibi canım. arkadaşına sor bakalım tatlı yemeyerek neden kilo verilemiyormuş. elbette tatlı yiyilerekte zayıflanır ama iştah sorunu yapıyorsa kesmek lazım diyoruz biz değilmi canım. sen boşver kulak asma hiç kendini dinle. tatlı yediğinde iştahın açılıyorsa yeniden yemek istiyorsan yeme tatlı ama böyle sorunlar yoksa elbette arada yiyebilirsin ölçülü olmak şartıyla

üzülme canım en azından sorunun ne olduğunu öğrendin.bilmeseydin belki boşyere uğraşacaktın bide vücudunu dengesini bozacaktın.şimdi enazından yapman gerekeni biliyorsun canım.tedavi sürecünde fazlalıklar belkide kendiliğinden düzene girer sende boşa uğraşmamış olursun canım.:71:

Evet tabi öteki türlü uğraşıp da veremeseydim iyice çıldırırdım herhalde..
Kendi kendine gitmez bu kilolar ama doğru rejim ve biraz da hareketle sonuca ulaşabilirm diye düşünüyorum..
Tabi tiroid sorunundan kurtulduktan sonra...
Hamilelikten kalan fazlalıklar bendeki bu arada..
hatta hala hamile gibiyim desem yeridir..

Back
X