Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynen canım.. beni anlatmışsın. ben de diyet spor yapıyor açlıktan ölüyordum ancak gram verebiliyordum. keşke önce öğrenseymişim...
ve sonunda 69'umç 70'ten 69'a inmem sıkı diyet ve spora rağmen bir aydan fazla zamanımı aldı:) ama olsun sonunda burdayım yihuuu :)
famircim nasılsın bebişimkızın nasıl iyimi. benim işler bitmiyor bir türlü. birde aşure çıktı başıma ya
. hiç yemedğim bişeyi yapınca garip oluyor
canınız tatlı isteyince napıyorsunuz.ben emzirme döneminde tatlıya(çukulata )çok alıştım.en çok da o zorluyo..
sağol canım iyiyim sağol,kıızmda iyi çok şükürumarım sende iyisindir,eşinde iyileşmiştir inşallah!evet canım bende hafta sonu kek yaptım sadece misafire ikram edeceğim için bir ısırık aldım nasıl olmuş diye,onun dışınd ahiç yemedim.yalnız kekin yarısı hala duruyor son zmanlarda bu tür şeylermiz hep kalıyor,yani demekki önceden hep ben yiyormuşum bunları
![]()
üzülme canım ya bunu bilmeden diyete başlasaydın ne olacaktı kötü tarafından düşün tedavini olursun güzelce ondan sonra diyetini yaparsın gider kilolar üzülme önce sağlık canımcım![]()
troit sorunun tedavi edilnce canım daha rahat kilo veririsn çünlü troitte kilo vermeyi engelliyor bence sevinmelisin çünkü tedavisi var üstelik tedavi olunca rahat kilo verirsin canım. düşünsene bunu bilmeseydin diyet yapacaktın spor yapacaktın kilo veremeyip üzülecektin şimdi ise rahatsızlığın tedavi edilecek ve daha sonra kilo vermeye başlarsın zaten tedavi süresincede kilo verirsin troitler hormonlar normale döünüce rahatsızlıktan dolayı alınmış olan kilolarda veriliyor canım. hiç üzülme![]()
Merhaba Kızlar..
ben bi türlü aranıza katılamadım..
Bu gidişle de katılamayacağım..
Bugün diyetisyenle randevum vardı..
büyük bir hevesle gittim ve sonuç kocaman bir sıfır..
Tiroidim yüksek olduğundan diyet yapamazsın dedi...
şimdi dr. a gideceğim.. Önce tiroid tedavisi..
oooo çookk moralim bozuk ya...
canım ben tamamen bıraktım şekeri tatlıyı hiç yemiyorum 5 aydır çok rahat ettim meyveden başka ağzıma tatlı girmiyor
afiyet olsun canımmmmmmmmhaftasonunu okudum hasarsız ,güzel atlatmışsın tebrikler.bende hafta sonu 68 çıktımmmmmmmm,regldim ve 2 gündür lavaboya gitmemiştim.1 kilo kadar fazla farkedermi acaba 67 olmuşmuyumdur ki:44::44:
uyanammaışım nerudacım,15 dk içinde lavaboya gittim,giyimdim,saçımı makyağımı yaptım,çantama birkaç meyve attım,3 büskiviyi elime aldım,peyniride ağzıma ttım evden çıktım
servisle işe gelene kadar acıkmıştım bile bende 1 simiti arkadaşımla paylaştım yarısını yedim,son zmanlarda pek bir paylaşımcı oldum canımmmm
![]()
hugocuğun işler hiç bitmiyor. nerudacım nugyacım size kolay gelsin kızlar. kalanchoecim hoşgeldin bebişim çok özlettin canım. kilo almamana sevindim canım. benimde balkon var. çamaşır bugün yine. bu hafta yine aşure yapacağım eşim istedi. bi tencere aşureyi yedi tek başına ama o zaman dişlerim yapılıyodu çiğnemeden yuttum bişey anlamadım dedicuma günü kayınvalideler gelecekler. evim derli toplu olsun laf etmesinler. gerçi 4 tane mubişle çokta istediğim gibi olmuyor ama arkamdan laf edilince sinir oluyorum
![]()
kahvaltını cok begendim gayet kararında ve zengin
canımcım kahvaltıda sadece simit mi yedin :26:kilo vermene cok sevındim fakat herşeyden yemeni tefsiye ederim
menün gayet güzel canımcım ve bu işlerde 2 saat spora bedel zaten
![]()
sağol canım iyiyim sağol,kıızmda iyi çok şükürumarım sende iyisindir,eşinde iyileşmiştir inşallah!evet canım bende hafta sonu kek yaptım sadece misafire ikram edeceğim için bir ısırık aldım nasıl olmuş diye,onun dışınd ahiç yemedim.yalnız kekin yarısı hala duruyor son zmanlarda bu tür şeylermiz hep kalıyor,yani demekki önceden hep ben yiyormuşum bunları
![]()
tebrikler canım.meyve severmiydin peki.ben pek sevmem de zoraki yiyorum işte. eşim portakal filan sıkarsa içerim sadece yaz meyvelerini (karpuz kiraz şeftali erik)severim ama onu bile yemek pek aklıma gelmez.ancak biri önüme getirecekte o zaman.
Canım regl dönemi öncesi ve o dönemde kahvaltıda 1-2 tk pekmez yiyebilirsin ayrıca meyvelere tarçın serpip yersen 1tk falan o da kan şekerini dengeliyor ve inan çok etkili ben de tatlı,çikolata delisi bir insandım ama 1,5 aydır çikolata ağzıma sürmedim tatlı da toplasan 3-4tk sütlü tatlı yemişimdir öyle tadımlık yiyiorum yani,ayrıca lıght sütü tarçın ve türkkahvesiyle pişirip içersen o da hem tok tutuyor hem de tatlı ihtiyacını bastırıyor.
Canım regl dönemi öncesi ve o dönemde kahvaltıda 1-2 tk pekmez yiyebilirsin ayrıca meyvelere tarçın serpip yersen 1tk falan o da kan şekerini dengeliyor ve inan çok etkili ben de tatlı,çikolata delisi bir insandım ama 1,5 aydır çikolata ağzıma sürmedim tatlı da toplasan 3-4tk sütlü tatlı yemişimdir öyle tadımlık yiyiorum yani,ayrıca lıght sütü tarçın ve türkkahvesiyle pişirip içersen o da hem tok tutuyor hem de tatlı ihtiyacını bastırıyor.
slm kızlar bisat leslimi yaptımsonrada biraz evimi toparladım yeşil elmemı yiyorum ara yapayım dedim
afiyet olsun ve de tebrkler cnmMerhaba arkadaşlar,
kahvaltımı simitle yaptım
simitten önce bir bardak sirkeli su
bir bardak normal su içtim.
En son geçen pazartesi tartılmıştım
65600 gr dım bu sabah 65000 olduğumu gördüm, 600 gr daha gitmiş![]()
saol cnm hoşbulduk.inş.sende hasarsız dönersin.hissediosan vermişsindir ben hissttğimde hep vermiş oluorum çünküCanııım hoşgeldin çok özledim valla seniçok güzek haberlerle dönmüşsün tebrik ediyorum yiyiyp de almamak işte önceki sağlıklı beslenmelerin bize armağanı bu hafta da normal düzenin de devam eder tekrar vermeye devam edersin inşallah ben de ay sonu gibi antebe gidicem inşallah hasarsız dönerim orda koşu bandı falan da var yapmaya çalışıcam inşallah
benim de perşembe tartılma günüm bakalım verdim gibi hissediyorum inşallah doğru hissediyorumdur
:
saol cnm hoşbulduk geldim ve durmak yok yola devamhugocuğun işler hiç bitmiyor. nerudacım nugyacım size kolay gelsin kızlar. kalanchoecim hoşgeldin bebişim çok özlettin canım. kilo almamana sevindim canım. benimde balkon var. çamaşır bugün yine. bu hafta yine aşure yapacağım eşim istedi. bi tencere aşureyi yedi tek başına ama o zaman dişlerim yapılıyodu çiğnemeden yuttum bişey anlamadım dedicuma günü kayınvalideler gelecekler. evim derli toplu olsun laf etmesinler. gerçi 4 tane mubişle çokta istediğim gibi olmuyor ama arkamdan laf edilince sinir oluyorum
![]()
afiyet olsun cnm.sen hiç öle bilip bilmeden konuşanlara bakma duymazlıktan gelöğle menüm
salata
1 kase yoğurtlu,yarmalı çorba
2 çk kadar kıymalı patates yemeği(geçen hafta patates hakkımı fazlasıyla kullanmıştım onedenle pek patates yemek istemedim)
2 dlm kepek ekmeği
havuç dlm baklava vardı ama yemedim,almadım tabağı hatta iş yerinden arkadaş kendi tatlısının üstünden al biraz ben yemicem dedi,bende almayınca tatlı yemeyince kilo vereceğini sanma sakın diyo:84::84:kendileri homidi gırtlak yiyip klo almayanlar takımından oldukları için herkesi kendileri gibi sanıyorlar sanırım![]()
aynen cnm ya bende regl dönemlerinde paket paket çikolatalar yaş pastalar şerbetli tatlılar yerdim ama buraya başladığımdan beri cnm istemio eskisi gibi istedğinde de 1-2 kaşık alıp bırakabiliorum şükrler olsunnerudacım bende diyete başladığımdan beri 2. reglimi oldum ama eskiden regl olmadan birkaç gün önce ve olduğum günlerde acayip tatlı isteğim olurdu ancak sizlerle diyete başladıktan sonra regl dönemlerimde hiç tatlı krizi yaşamadımyani bence oda insanın kendisini şartlandırması.
afiyet olsun ve de tebrkler cnm
saol cnm hoşbulduk.inş.sende hasarsız dönersin.hissediosan vermişsindir ben hissttğimde hep vermiş oluorum çünkü
saol cnm hoşbulduk geldim ve durmak yok yola devam
afiyet olsun cnm.sen hiç öle bilip bilmeden konuşanlara bakma duymazlıktan gel.sen şöle incecik ol da önlernde bi salın ozman görsünler.
aynen cnm ya bende regl dönemlerinde paket paket çikolatalar yaş pastalar şerbetli tatlılar yerdim ama buraya başladığımdan beri cnm istemio eskisi gibi istedğinde de 1-2 kaşık alıp bırakabiliorum şükrler olsun
bu arada o kadar çok işim varki :26:benmde malum 1 haftadır eşim vardı evde.mutfağı halletsem bugün.yarın temzlk yaparım artık.hiç canım istemio valla ölü gibiyim bi yorgunluk var![]()
Sağolun kızlar... Moral verdiniz valla... O kadar moralim bozuldu ki sabahtan beri bi lokma yiyemedim..
Tedaviye başlayayım da inşallah aranıza kısa zamanda gelirim...
tatlı yememekteki amaç iştahı kesmek kan şekerini dengede tutmak seninde dediğin gibi canım. arkadaşına sor bakalım tatlı yemeyerek neden kilo verilemiyormuş. elbette tatlı yiyilerekte zayıflanır ama iştah sorunu yapıyorsa kesmek lazım diyoruz biz değilmi canım. sen boşver kulak asma hiç kendini dinle. tatlı yediğinde iştahın açılıyorsa yeniden yemek istiyorsan yeme tatlı ama böyle sorunlar yoksa elbette arada yiyebilirsin ölçülü olmak şartıylaöğle menüm
salata
1 kase yoğurtlu,yarmalı çorba
2 çk kadar kıymalı patates yemeği(geçen hafta patates hakkımı fazlasıyla kullanmıştım onedenle pek patates yemek istemedim)
2 dlm kepek ekmeği
havuç dlm baklava vardı ama yemedim,almadım tabağı hatta iş yerinden arkadaş kendi tatlısının üstünden al biraz ben yemicem dedi,bende almayınca tatlı yemeyince kilo vereceğini sanma sakın diyo:84::84:kendileri homidi gırtlak yiyip klo almayanlar takımından oldukları için herkesi kendileri gibi sanıyorlar sanırım![]()
üzülme canım en azından sorunun ne olduğunu öğrendin.bilmeseydin belki boşyere uğraşacaktın bide vücudunu dengesini bozacaktın.şimdi enazından yapman gerekeni biliyorsun canım.tedavi sürecünde fazlalıklar belkide kendiliğinden düzene girer sende boşa uğraşmamış olursun canım.![]()