süpersinnnnnnn![]()
inşallah sözümü tutarım ve mahçup olmam:78:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
süpersinnnnnnn![]()
canım,kaleme tıklıyorum değişikliği kaydet diyorum uygun format değil diyo.
cnm benm inanoıoruım ben sana çünkü sen kendine inanmışsın azimlisin kararlısın.yaptğın spora ve emeğe yazık kısmına çok katılıorum bi yerde okumuştum 1 dilim yaşpasta yediğinizde 9 km boyunca yürümek lazımmış yakmak için.bunu duyduktan sonra silkelendim kendime geldim.dedim ben meğer napıomuışum öle tatlılar yerdimk,i ben özellkle çikolatalar hergün mutlaka tatlısız günüm geçmezdi ama inan cnm kilo verkçe motive oluo motive oldukça tatlıdan uzak duruosun cnm sende yaşıycaksın bunu.inanması şu an zor gelebilir ama görüceksn cnm.kolay gelsn.
ilahiiiiiiii famiiiiiiiiiiirrrrr nasıl güldüm nasıl anlatamam Allah ta seni güldürsün.Al ozman tartıya banyoya taşı cnm.Allah muhafaza mutfakta öle seksi seksi camdan fln biri görürde
![]()
Kızlar ben usg çektirdim geldim..
Anladığım kadarıyla da birkaç ay ilaçla düzelecekmiş..
Sonra da gitsin kilolar...
ama ben dikkatli yemeğe devam edeceğim..
sizinle beraber...
![]()
geçmiş olsun cnm.inş.kilolarını en kısa sürede sağlıklı bi şeklde verrsinKızlar ben usg çektirdim geldim..
Anladığım kadarıyla da birkaç ay ilaçla düzelecekmiş..
Sonra da gitsin kilolar...
ama ben dikkatli yemeğe devam edeceğim..
sizinle beraber...
![]()
ya cnm meğer bilmediğimz ne çok şey varmış dimi.işte biz bunun için burdayız öğrenioruz uygulauoruz be başarıoruz.inş.sende hedefine ulaşırsın sağlıklı bi şekldeaynen canım yaaaa....evlenmeden önce her Allahın gunu kardeşimle markete ugrar çikolata yada profiterol alırdık tabı yanına da çeşit çeşit içecek.sonrada yemek yemiyoruz ama niye kilo veremıyoruz diye sorardık kendimize ...bu abur cuburlarla kilo almasam bile 1 gram bile veremezdimne körmüşüz.....
bana inandıgını söylemen de çok mutlu etti beni...motıve oldum mahçup olmıycam sözlerimi tutcam![]()
afiyet olsun cnm herşey kararındaselam arkadaslar,insallah gününüz güzel geciyordur,hepimiz kilo vermisizdir bugün de.
40 dk sporumu yapip dusumu aldiktan sonra,sabah ara ve ögle menülerimi yazmak üzere buradayim :))
sabah ac karnina 1tk zeytinyagi,700ml su
kahvalti:
1 kk normal yagli beyaz peynir
1/2 haslanmis yumurta (kizimin kahvaltisindan artmisti)
1,5 tam tahilli ekmek
1 cay kasigi tahin-pekmez
salatalik,biber,havuc sögüs(artanini yine ise götürdüm arada atistirarak bitirdim)
ara:
1 ufak elma
simdiye kadar 2 koca kupa yesil cay,1,7 lt su ictim.
ögle:Aksamkinin aynisi
5 yk. zeytinyagli kereviz
2 adet hindi köftesi
2 corba kasigi firinda makarna
2-3 dilim pancar tursusu
(yogurdu ara ögün olarak yiyecegim onun icin öglen yemedim)
iste böyle...
simdi sizin gönderilerinize göz atacagim
yoksa yanlış adresi mi kopyalıyorum bilemedim.
teşekkür ederim canım iki saattir uğraşıyordum çok mu beceriksizim ne .sağol![]()
cnm benm inanoıoruım ben sana çünkü sen kendine inanmışsın azimlisin kararlısın.yaptğın spora ve emeğe yazık kısmına çok katılıorum bi yerde okumuştum 1 dilim yaşpasta yediğinizde 9 km boyunca yürümek lazımmış yakmak için.bunu duyduktan sonra silkelendim kendime geldim.dedim ben meğer napıomuışum öle tatlılar yerdimk,i ben özellkle çikolatalar hergün mutlaka tatlısız günüm geçmezdi ama inan cnm kilo verkçe motive oluo motive oldukça tatlıdan uzak duruosun cnm sende yaşıycaksın bunu.inanması şu an zor gelebilir ama görüceksn cnm.kolay gelsn.
ilahiiiiiiii famiiiiiiiiiiirrrrr nasıl güldüm nasıl anlatamam Allah ta seni güldürsün.Al ozman tartıya banyoya taşı cnm.Allah muhafaza mutfakta öle seksi seksi camdan fln biri görürde
![]()
arkadaşlaar bide şunu sorcam...
hanı "alıntı ile cevapla" deyıp 2-3 kişiyi ardarda cevaplıyosunuzya (hanı bi alıntı bi kendi cevabınızı yazıyorsunuzya) ben onu beceremedim....
selam arkadaslar,insallah gününüz güzel geciyordur,hepimiz kilo vermisizdir bugün de.
40 dk sporumu yapip dusumu aldiktan sonra,sabah ara ve ögle menülerimi yazmak üzere buradayim :))
sabah ac karnina 1tk zeytinyagi,700ml su
kahvalti:
1 kk normal yagli beyaz peynir
1/2 haslanmis yumurta (kizimin kahvaltisindan artmisti)
1,5 tam tahilli ekmek
1 cay kasigi tahin-pekmez
salatalik,biber,havuc sögüs(artanini yine ise götürdüm arada atistirarak bitirdim)
ara:
1 ufak elma
simdiye kadar 2 koca kupa yesil cay,1,7 lt su ictim.
ögle:Aksamkinin aynisi
5 yk. zeytinyagli kereviz
2 adet hindi köftesi
2 corba kasigi firinda makarna
2-3 dilim pancar tursusu
(yogurdu ara ögün olarak yiyecegim onun icin öglen yemedim)
iste böyle...
simdi sizin gönderilerinize göz atacagim
canım dediğin gibi aynı kilolarda sayılırız ama sen arkana bajtıgında verdiğin kilolarla gaza geliyosundur bense daha yolun başındayım hemde en başında![]()
tartım mutfakta amaçok seksi olmazmıyım
![]()
arkadaşlaar bide şunu sorcam...
hanı "alıntı ile cevapla" deyıp 2-3 kişiyi ardarda cevaplıyosunuzya (hanı bi alıntı bi kendi cevabınızı yazıyorsunuzya) ben onu beceremedim....
gülün diye söylemiştim zatennnnn
ben hala kıyafetle tartılayım öyle başladım çünkü,hem fazla çıkayım ki zayıflamma gerketiğine hepten inanayım,değişik bir mantık oldu
![]()
alıntı ile cevapla kısmı var her msjın altında ona tıkla ,birden fazla kişiye cevap yazmak istiyorsan onun yanındaki kare kısmına tıkla birkaç tane seç sontra yien alıntı ile ceaplaya tıkla hepsi gelir,anlayabildimi bilmoyrum ama