• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım tatlını yemişsin bir kere önemli olan bundan sonrası bence ileriye bakarsak bir sonuç alırız canımcım geriye bakmak insanı her zaman her konuda geriletir ben öyle düşünüyorum en azından .geçmişten ders çıkarmak önemli ve de hatayı tekrar etmemek bitanem :16:

haklısın canım zaten ders oldu:42:

kızlar eşim bugün sabah sabah giderayak gene gülmekten çatlattı yukardakiler için iyice küçüldüler popiş içinse tutulmuyor bile demez mi kırdı geçirdi beni :9::9::9::9::9::52::52::52::52:

kalkınca 500 ml ılık su

kahvaltım

1 dilim tam buğday ekmeği
2 tk tahin-pekmez
1 ceviz
1 kuru kayısı
1 kk keçi peyniri
4 zeytin
250 ml şekersiz çay

sabah sabah iyi geldi bu yazıı:9::9::9::9::9::9::9:

gunaydın arkadaşlar:

dünkü menümü yazıyorum

kahvaltı:
yarım domates
yarım salatalık
azıcık maydonoz
2 kk peynır
4 zeytın
1 dilim kepek ekmek
1 bardak şekersiz çay

ara öğün:
1 bardak şekersiz çay
1 elma
1 mandalina

öğle yemeği:
domatess çorbası
fırında tavuk(azıcık)
salata
ekmek yok

ara öğün:
ekinezyalı çay(tadı kötüymüş bi daha içemem heralde)
125 gr light yogurt
1 elma
5'li zayıflama çayı

akşam:
canım çorba içmek istemedi
4-5 kaşık bamya yemeği
1 haşlanmış yumurta
2kk peynır
4 zeytın
salata

ara öğün:
1 kuru kayısı
4-5 kaşık yogurt
1 bardak taze sıkılmış portakal suyu(spor yaptıktan sonra içince çok güzel oluyo)

spor :40 dakıka dışarıda yuruyuş
40 dk nivea body ile dinamık sabahlar cd'nden hareketler

içtiğim su miktarı:2.5 litre

baklava faciasından sonra sanırım ıyı bir menu oldu:21:yalnız çorba yerine yediklerim çok mu oldu?yorumlarınızı bekliyorum

gunaydın arkadaşlar:

dünkü menümü yazıyorum

kahvaltı:
yarım domates
yarım salatalık
azıcık maydonoz
2 kk peynır
4 zeytın
1 dilim kepek ekmek
1 bardak şekersiz çay

ara öğün:
1 bardak şekersiz çay
1 elma
1 mandalina

öğle yemeği:
domatess çorbası
fırında tavuk(azıcık)
salata
ekmek yok

ara öğün:
125 gr light yogurt
1 elma
5'li zayıflama çayı

akşam:
4-5 kaşık bamya yemeği
1 haşlanmış yumurta
2kk peynır
4 zeytın
salata

ara öğün:
1 kuru kayısı
4-5 kaşık yogurt
1 bardak taze sıkılmış portakal suyu(spor yaptıktan sonra içince çok güzel oluyo)

baklava faciasından sonra sanırım ıyı bir menu oldu:21:yalnız çorba yerine yediklerim çok mu oldu?yorumlarınızı bekliyorum

afiyet olsun canımmmm,bence gayet güzel ,yalnız öğle biraz az gibi geldi bana hem yemek olarak azıcık tavuk yemişsin hme ekmek yok.doyduysan sorun yok amaakşama fazla yüklenebilirsin öğle az yiyince.genel olark güzel canım tebrikler,harikasın:65::65::65:

kızlar eşim bugün sabah sabah giderayak gene gülmekten çatlattı yukardakiler için iyice küçüldüler popiş içinse tutulmuyor bile demez mi kırdı geçirdi beni :9::9::9::9::9::52::52::52::52:

kalkınca 500 ml ılık su

kahvaltım

2 tk tahin-pekmez
1 ceviz
1 kuru kayısı
1 kk keçi peyniri
4 zeytin
250 ml şekersiz çay

:60::60::60::60::55::55:

Kahvaltın çok güzelmiş farmasim afiyetler olsun ve de hayırlı cumalar canım sağlıklı,mutlu,huzurlu bir gün diliyorummm ben de sana:16:

günaydın kızlar. bugün misafirlerim gelecek. sabah erkenden salonu sildim. milleti rahatsız etmemek için süpürge çalıştırmadım. :81:

Kolay gelsin hamarat hugocukcuğum inşallah güzel geçer misafirlerinle günün neler yaptın bakiiiim hazırlık var mı:6::1::nazar:

herkese KOCAMAAAAAAAAANNNN bir günaydınnnnnnn:54:
nasılsınız bakalım,ben de fena sayılmam işte,bugun işe gelirken beni en kilolu gösteren kazağımı giydimmmm,kendime kızıp kızıp az yiyeyim diye:47:şaka canımmmm,sabah sabah giyecek bişey bulamadım sanki,giydim çıktım işte:26:
dünkü menümü yazayım hemen

sabah
1 yumurta
1,5 kk beyaz peynir
2 dlm kepek ekmeği
maydanoz
nane

öğle
1 mandalina

öğle
5-6 çk bezelyeli tavuk sote
3 çk bulgur pilavı
1 kase şehriye çorba

ara
1 portakal
1 kase yoğurt

akşam
1 tabak barbunya salataı(1 çk zeytinyağı ile)
yarım kase tavuk çorba
1 kk kadar tavuk

ara
1 bardak süt
3 badem

akşam yemekten yarım saat saonra 45 dk ,ortalama 5.4 temposunda yürüyüş:66:

Kazak şaka da olsa mantıklı bence ama yakında bol geleceğinden en şişman gösteren de olsa severek giy bence yakında vedalaşırsınız inşallah:60:

Menü ve spor super canım tebrik ediyorum seni gerçekten kaptın sen bu işi maşallah sana gidecek tüm fazlalıklar:nazar::16::8::10::13:

gunaydın arkadaşlar:

dünkü menümü yazıyorum

kahvaltı:
yarım domates
yarım salatalık
azıcık maydonoz
2 kk peynır
4 zeytın
1 dilim kepek ekmek
1 bardak şekersiz çay

ara öğün:
1 bardak şekersiz çay
1 elma
1 mandalina

öğle yemeği:
domatess çorbası
fırında tavuk(azıcık)
salata
ekmek yok

ara öğün:
125 gr light yogurt
1 elma
5'li zayıflama çayı

akşam:
4-5 kaşık bamya yemeği
1 haşlanmış yumurta
2kk peynır
4 zeytın
salata

ara öğün:
1 kuru kayısı
4-5 kaşık yogurt

Bence gayet güzel tatlım afiyet olsun ama naçizane birkaç önerim, mesela öğlen biraz zayıf olmuş normal diyetisyen listelerinde mesela bi kepçe çorba,salata,sebze yemeği falan birarada oluyor ya da et yani sende de hepsi var ama tavuk azcık değil 3 köfte kadar et hakkımız var kullanabilrisin o hakkını gönül rahatlığıyla ama akşam hem yumurta hem 2kk peynirle protein hakkını telafi etmişsin bence normalde öğlen de et fazla olsaydı akşam hem yumurta hem de 2kk peynir sanki biraz çok gibiymiş ama öğlen tavuk az yemişsin o yüzden dengelenmiş bence, ayrıca süt içmemişsin ama her ara öğünde yoğurt var o da olur bence bazen bende süt içmeyip 2 bardak yoğurt yiyorumAfiyet olsun canım baklavalar uçuuup gidecek önemli olan telafi etmek:16:

Günaydınn Ballarımmm nasılsınız bakiiiim herkes iyidir inşallah sağlıklı,mutlu,huzurlu bir gün diliyorum:16: daha ince, daha hafif veee daha yağsız tabiiiii:nazar::8:

Ben de yediklerimi yazayım

kalkınca 1 tane küçük hurma 1 bardak ılık su

kahvaltı

2kk yağsız beyaz peynir

2 tane kırma yeşil zeytin

domates-salatalaık-yeşil biber

Şimdi de yeşil çay demledim;içine karanfil,çubuk tarçın,top karabiber attım limon sıkıp onu içicem inşallah

ayrıca bugün içtiğim su şimdilik 500ml bugün sporum var uzaya gitmeyi planlıyorum:10::8::1::13:

famır

canım salatayı (yagsız,limonlu,az tuzlu) 1 tabak yıyınce öğle yemegınden pek aç kalkmıyorum.gerçi salatanın etkisi 1-2 saat sonra gidiyo ve acıkmaya başlıyorum ama yınede idare ediyorum.
:59:

akşam yıne tatlı krizine girdm.eve gitmeden markete ugramam gerekiyodu :20:tatlılar,çikolatalar,bisküviler hepsine aklım gitti.ama yemin ederimki bugun buraya yazacagım şeylerde mahçup olmamak için tuttum kendimi:32:hatta akşam eve gittigimdede krizim devam edıyordu evde sarelle vardı.şişeyle baya bi bakıştıktan sonra kendime bi salata hazırlayıp yumuldum :60:iştahımı biraz da olsa kesti.akşam yemegınde çokmu yedim diye vicdan azabı çekmiştim ama sorun yok sanırım

günaydın kızlaaaaaaaaaarrrr
herkese hayrlı cumalar
kahvaltım:
2 dilim kepek ekmeği ve az yağlı peynirden yapılmış tost
1 kupa şekersiz çay
1 tutam maydonoz
2 çeri domates
1 salatalık
1 yeşil biber
pilatesi beklerken biraz geçmiş okuayayım.bakalım kimler neler yemiş neler içmiş:56::16:

günaydın kızlar hayırlı cumalar olsun inş.

kahvaltım:
250 ml su
1 kuru kayısı
3 dilim elma kurusu
yarım dilim çavdar ekmeği
yarım peynirli poğaça
2 dilim peynir
5 zeytin
yarım çarliston biber
1 domates
2 çatal erik reçeli
1 br şekersiz çay

500 ml suyumu içtim bu gün 2. 500 ml başladım
kızlar bugün tam 1 ay oldu spora ve rejime başyalayı bu sabah itibariyle 66,300 kiloyum yani 3,700 kilo vermiş durumdayım çok mutluyum inş. bu ayda bu kadar verebilirim :87:

kahvaltım:
250 ml su
1 kuru kayısı
3 dilim elma kurusu
yarım peynirli poğaça
2 dilim peynir
5 zeytin
yarım çarliston biber
1 domates
2 çatal erik reçeli
1 br şekersiz çay

kızlar bugün tam 1 ay oldu spora ve rejime başyalayı bu sabah itibariyle 66,300 kiloyum yani 3,700 kilo vermiş durumdayım çok mutluyum inş. bu ayda bu kadar verebilirim :87:

günaydım kızlar

tbrkederim arakadaşım seni çok güzel vermişsin maşşlah sana:nazar:

neruda
famir de aynı şeyı söylemiş.bugunden itibaren ögle yemeklerımede dikkat edicem.

bide sütten nefret ediyorum.kahvenın içinde falan içerim ama sade sütü görmeye bile dayanamıyorum.bu konuda kendimle mücadele edip sütle barışmaya çalıştım ama beceremedim.hatta dun marketten diyet süt aldım belki bu sefer içerim diye .tarçınlı sütü tavsiye ediyosunuz diye birara deniıycem:97:

tosti
tebrik ediyorum.darısı başımaaaaaaaaaaaaaaa:10:

nerua ve famır yorumlarınız içinde ayrıca teşekkür ederim.bende yorum yapmak isterdim sizin menulere ama benim için erken.biraz ögrenım bu dıyet işini.sonra belki bende yenı gelen arkadaslara tavsıyede bulunurum

famır

canım salatayı (yagsız,limonlu,az tuzlu) 1 tabak yıyınce öğle yemegınden pek aç kalkmıyorum.gerçi salatanın etkisi 1-2 saat sonra gidiyo ve acıkmaya başlıyorum ama yınede idare ediyorum.

akşam yıne tatlı krizine girdm.eve gitmeden markete ugramam gerekiyodu :20:tatlılar,çikolatalar,bisküviler hepsine aklım gitti.ama yemin ederimki bugun buraya yazacagım şeylerde mahçup olmamak için tuttum kendimi:32:hatta akşam eve gittigimdede krizim devam edıyordu evde sarelle vardı.şişeyle baya bi bakıştıktan sonra kendime bi salata hazırlayıp yumuldum :60:iştahımı biraz da olsa kesti.akşam yemegınde çokmu yedim diye vicdan azabı çekmiştim ama sorun yok sanırım

hayatım yemedikçe iştahında kalmayacak çikolatalara,tatlılara inan bana,şimdilerde imkansız gibi geliyor ama zayıfladığını ve dayanabildiğini gördükçe canında istemeyecek.benim eşimde şişe şişe nutella alır kızımada akşam sürdüm ekmeğine,kaşıkta sürünce azıcık bir leke kalır ya onun tadına baktım,o bile yeterli geliyor artık:61:sonuçta tadına bakıncada aynı tadı alıyorsun,bir şişeyi bitirnce de.ben ilk zamanar çikolata isteğim gelince 1 adet bonibonu yaklaşık 5 dkda yavaş yavaş emerdim,oda biraz insanı bastıryor,ama her zaman değil tabiki krize girdiğim vakitlerde yapardım

famır

:nazar::nazar::nazar::46::46::46::13::13::65::65::66::66:canımmaşallah sana çok azimli ve gidecek tüm fazlalıkalr o zaman önünde hangi tatlı geçse dönüp bakmıycaksın bile yemedikçe yemiyo valla insan dün erkek arkadaşım yanımda 4 tane şöbiyet yedi tadına bile bakmadım:65::66::nazar: inan yemedikçe ve de kilo verdikçe insan iyice uzaklaşıyo talılardan başarıcaz balım hepberaber:13::16::nazar:

günaydın kızlaaaaaaaaaarrrr
herkese hayrlı cumalar
kahvaltım:
2 dilim kepek ekmeği ve az yağlı peynirden yapılmış tost
1 kupa şekersiz çay
1 tutam maydonoz
2 çeri domates
1 salatalık
1 yeşil biber
pilatesi beklerken biraz geçmiş okuayayım.bakalım kimler neler yemiş neler içmiş:56::16:

Canımm günaydın hayırlı cumalar balım afiyet olsun çok güzel kahvaltı:16:

kahvaltım:
250 ml su
1 kuru kayısı
3 dilim elma kurusu
yarım peynirli poğaça
2 dilim peynir
5 zeytin
yarım çarliston biber
1 domates
2 çatal erik reçeli
1 br şekersiz çay

Tosticim afiyet olsun ve tebrik ediyorumm çok güzel vermişsin üstelik canının istediklerini de yiyiosun maşallah sana eminim önümüzdeki ay da gidecek böyle :16::nazar::13:

neruda
famir de aynı şeyı söylemiş.bugunden itibaren ögle yemeklerımede dikkat edicem.

bide sütten nefret ediyorum.kahvenın içinde falan içerim ama sade sütü görmeye bile dayanamıyorum.bu konuda kendimle mücadele edip sütle barışmaya çalıştım ama beceremedim.hatta dun marketten diyet süt aldım belki bu sefer içerim diye .tarçınlı sütü tavsiye ediyosunuz diye birara deniıycem:97:

Canım sevmiyosan zorlama yani bi dene tarçınlı ve Türk kahveli ama sevmiyosan zorlamanın anlamı yok denersin beğenmezsen sen de yoğurtla telafi edersin bak güzel yoğurt yiyiosun zaten günde 2 su bardağı az yağlı ya da yağsız yoğurt yiyebilirsin yoğurda da tarçın koyunca süper oluyo ayrıca tarçın kan şekerinidengelediğinden tatlı isteiğini de kesiyo ama günde 1tk toplam abartısı tansiyonu yükesltiyomuş

tosti
tebrik ediyorum.darısı başımaaaaaaaaaaaaaaa:10:

nerua ve famır yorumlarınız içinde ayrıca teşekkür ederim.bende yorum yapmak isterdim sizin menulere ama benim için erken.biraz ögrenım bu dıyet işini.sonra belki bende yenı gelen arkadaslara tavsıyede bulunurum

Canım benim sen bu hızla gidersen her şeyi kapıcaksın en kısa zamanda maşallah sana:nazar::16::13:

hayatım yemedikçe iştahında kalmayacak çikolatalara,tatlılara inan bana,şimdilerde imkansız gibi geliyor ama zayıfladığını ve dayanabildiğini gördükçe canında istemeyecek.benim eşimde şişe şişe nutella alır kızımada akşam sürdüm ekmeğine,kaşıkta sürünce azıcık bir leke kalır ya onun tadına baktım,o bile yeterli geliyor artık:61:sonuçta tadına bakıncada aynı tadı alıyorsun,bir şişeyi bitirnce de.ben ilk zamanar çikolata isteğim gelince 1 adet bonibonu yaklaşık 5 dkda yavaş yavaş emerdim,oda biraz insanı bastıryor,ama her zaman değil tabiki krize girdiğim vakitlerde yapardım

Ayynen kesinlikle insnın canı yemedikçe de istemiyo dün erkek arkadaşım4 tane şöbiyet yedi tadına bile bakmadım ama canım da istemedi zaten ben ancak sütlü tatlı olursa 1tk alıyorum okadar o da arada bu sabah uyandığımda acıkmıştım ve bi tatlı yeme isteği vardı 1 tane minik hurma yedim hurma daçok güzel bastırıyo hem de 1 tanesi 15-30kalori ve çook faydalı hurma da tavsiye ederim kızlar

herkese günaydınlaaaarrr

vee hayırlı cumalarrr

sabah kahvaltımı yazayım hemencik

önce aç karna bi bardak elma sirkeli su

sonra 3 yk lor, 2 çeri, 1 yeşil biber, 1 tk z.yağ, çörekotu ve k.biberle hazırladığım salata
1.5 dilim ekmek
2 çk bal
1 kupa yeşil çay
2 küçük salatalık yedim

şimdi de ara olarak 1 elma yiyicem

herkese günaydınlaaaarrr

vee hayırlı cumalarrr

sabah kahvaltımı yazayım hemencik

önce aç karna bi bardak elma sirkeli su

sonra 3 yk lor, 2 çeri, 1 yeşil biber, 1 tk z.yağ, çörekotu ve k.biberle hazırladığım salata
1.5 dilim ekmek
2 çk bal
1 kupa yeşil çay
2 küçük salatalık yedim

şimdi de ara olarak 1 elma yiyicem

Afiyet olsun tatlım çok güzel olmuş gökkuşağından bile güzel:16::nazar:

Ben deketen tohumu ısladımbiraz yumuşasınlar öğlen salatama koyucam 1yk,keten tohumu ıslanmadan yenince mide sindiremeyebiliyomuş ve olduğu gibi atıyomuşuz ama çok da faydalı omega 3 deposu ve kan şekerini dengeliyo ama ya öğütüp ya da ıslayıp yumuşatıp yemek lazımmış

bu arada 500 gr vermişim, 58,1 kiloyum şu anda

58 psikolojik sınırına dayandım, artık daha da zorlanırım ama devam edicem yani

pilatesi falan da daha rahat yapmaya başladım, hoş ebru kadar eğilemiyorum streching yaparken ama ben daha başındayım, o da olacak inşallah :)))))

günaydım kızlar

tbrkederim arakadaşım seni çok güzel vermişsin maşşlah sana:nazar:

Günaydın balımmm erkencisin uyudumu gece senin ufaklı:34: erken kalkabilmişsin bu sabah

Son düzenleme:
konyada bamyanın çorbasını yapıyorlar... ben de hiç sevmiyorum ama eşim bayılıyor...
evet cnm sendemi konyalısın yoksa?ben de yapıorum çok severiz eşimde bende biliosun ama çorbanın bamyasıyla yemeğin bamyası farklı.bide konya da düğünlerde yapılan çok yağlı ben evde yağssız yapıorum.

kalkınca 500 ml ılık su

kahvaltım

2 tk tahin-pekmez
1 ceviz
1 kuru kayısı
1 kk keçi peyniri
4 zeytin
250 ml şekersiz çay
afiyet olsun cnm

herkese KOCAMAAAAAAAAANNNN bir günaydınnnnnnn:54:
nasılsınız bakalım,ben de fena sayılmam işte,bugun işe gelirken beni en kilolu gösteren kazağımı giydimmmm,kendime kızıp kızıp az yiyeyim diye:47:şaka canımmmm,sabah sabah giyecek bişey bulamadım sanki,giydim çıktım işte:26:
dünkü menümü yazayım hemen

sabah
1 yumurta
1,5 kk beyaz peynir
2 dlm kepek ekmeği
maydanoz
nane

öğle
1 mandalina

öğle
5-6 çk bezelyeli tavuk sote
3 çk bulgur pilavı
1 kase şehriye çorba

ara
1 portakal
1 kase yoğurt

akşam
1 tabak barbunya salataı(1 çk zeytinyağı ile)
yarım kase tavuk çorba
1 kk kadar tavuk

ara
1 bardak süt
3 badem

akşam yemekten yarım saat saonra 45 dk ,ortalama 5.4 temposunda yürüyüş:66:
famircim süpersin gerçekten:nazar:yola devam :10:

günaydın kızlar.bebişi geri uyuttum ne yesem diye düşünüyordum sizin yediklerinizden ilham alayım dedim.hani diyet listem falanda yok.eger bir haftada hiç kilo veremzsem tutun atın beni yani..
cnm daha ilk haftan veremesende anormal bişi yok sıkma kendini okadar:34:

gunaydın arkadaşlar:

dünkü menümü yazıyorum

kahvaltı:
yarım domates
yarım salatalık
azıcık maydonoz
2 kk peynır
4 zeytın
1 dilim kepek ekmek
1 bardak şekersiz çay

ara öğün:
1 bardak şekersiz çay
1 elma
1 mandalina

öğle yemeği:
domatess çorbası
fırında tavuk(azıcık)
salata
ekmek yok

ara öğün:
125 gr light yogurt
1 elma
5'li zayıflama çayı

akşam:
4-5 kaşık bamya yemeği
1 haşlanmış yumurta
2kk peynır
4 zeytın
salata

ara öğün:
1 kuru kayısı
4-5 kaşık yogurt

çok güzel cnm afiyet olsun.birde portakal suyuy içmişsn ya spordan sonra onu eğer spordan önce içersen 20 dk.kadar yap yakımını hızlandırıomuş cnm bilgin olsun bende spora başlamadan 2 mandalina yada 1 portakal yemeye çalışıorum:34:

Günaydınn Ballarımmm nasılsınız bakiiiim herkes iyidir inşallah sağlıklı,mutlu,huzurlu bir gün diliyorum:16: daha ince, daha hafif veee daha yağsız tabiiiii:nazar::8:

Ben de yediklerimi yazayım

kalkınca 1 tane küçük hurma 1 bardak ılık su

kahvaltı

2kk yağsız beyaz peynir

2 tane kırma yeşil zeytin

domates-salatalaık-yeşil biber

Şimdi de yeşil çay demledim;içine karanfil,çubuk tarçın,top karabiber attım limon sıkıp onu içicem inşallah

ayrıca bugün içtiğim su şimdilik 500ml bugün sporum var uzaya gitmeyi planlıyorum:10::8::1::13:
ooohhh afiyet bal şeker olsun herşey hari-ka cnm:nazar:
famır

canım tatlı krizzin tutunca mutlaka tarçınlı bişiler ye.sütü sevmiorum demişsin ozman yoğurdun içine elma muz yada portakal mandalina doğra tarçın ser p üstüne.mükemmle derece de bastırıo tatlı ihtiyacını

kahvaltım:
250 ml su
1 kuru kayısı
3 dilim elma kurusu
yarım peynirli poğaça
2 dilim peynir
5 zeytin
yarım çarliston biber
1 domates
2 çatal erik reçeli
1 br şekersiz çay

afyet olsun cnm ve tebrkler maşallahh:nazar:

Afiyet olsun tatlım çok güzel olmuş gökkuşağından bile güzel:16::nazar:

Ben deketen tohumu ısladımbiraz yumuşasınlar öğlen salatama koyucam 1yk,keten tohumu ıslanmadan yenince mide sindiremeyebiliyomuş ve olduğu gibi atıyomuşuz ama çok da faydalı omega 3 deposu ve kan şekerini dengeliyo ama ya öğütüp ya da ıslayıp yumuşatıp yemek lazımmış

sağol bitanem

ee yine kardan adam olmuş demeyesin diye bütün çabam :9::9::9:

bugün ben de alayım bari unutmazsam şu keten tohumundan

eskiden sabahları 1 kaşık yerdim ama sevmezdim tabi

salatanın içinde daha rahat yerim sanırım

sıcak suyla mı ısladın peki?

bu arada 500 gr vermişim, 58,1 kiloyum şu anda

58 psikolojik sınırına dayandım, artık daha da zorlanırım ama devam edicem yani

pilatesi falan da daha rahat yapmaya başladım, hoş ebru kadar eğilemiyorum streching yaparken ama ben daha başındayım, o da olacak inşallah :)))))

:66::65::65::nazar::nazar: Tebrik ediyorum tatlım senin kilonda bence 500gr çok iyi sonuçta fazlan yok sen idealin bile altındasın yani veriyor olman çok güzel o yüzden bence sende psikolojik sınır falan yok rahatça vericeksin inşallah kalan 3.1 i :13::16:

Back
X