• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sağol bitanem

ee yine kardan adam olmuş demeyesin diye bütün çabam :9::9::9:

bugün ben de alayım bari unutmazsam şu keten tohumundan

eskiden sabahları 1 kaşık yerdim ama sevmezdim tabi

salatanın içinde daha rahat yerim sanırım

sıcak suyla mı ısladın peki?

Teşekkür ederim canım:16: kardan adam yapmayalım evet lütfeennn:1::1::nazar::nazar:

Canım ılık suya ısladım öğlene kadar yumuş yumuş olurlar koyarım salataya 1yk arada gider zaten okadar şeyin arasında farketmem bile ben onu:60:

:66::65::65::nazar::nazar: Tebrik ediyorum tatlım senin kilonda bence 500gr çok iyi sonuçta fazlan yok sen idealin bile altındasın yani veriyor olman çok güzel o yüzden bence sende psikolojik sınır falan yok rahatça vericeksin inşallah kalan 3.1 i :13::16:

kız ağzından bal damlıyo walla :16::16::16:

inşallah canım, 2 haftadır durmuştu ama bu hafta biraz gittiğini hissetmiştim

sabah önce pijamalarla tartıldım yine 58,6 geldi
hemen çıkardım üstümü ve sonuç 58,1 geldi walla
o 1 de olmasaydı süper olacaktı ama neyse :9::9::9:

famir ve neruda

dedikleriniz dogru çünkü ben 1 ay önce yıne bir diyet macerası (20 gun surmuştu) yaşamıştım.tatlılardan uzak duruyodum hatta 3 kilo da vermiştim ama 10 günde geri almıştım.çünkü adet dönemim girmişti araya ve ben tatlılara yumulmuştum....
o gunlerde hiç tatlı aramaz olmuştum.gayet iyiydim.ama adetle beraber herşey bozulunca bu seferde tatlısız duramaz olmuştum...ve tabi yıne bir hüsran yaşamıştım...

belki inanmazsınız ama şimdiden adet olacagım gunleri düşündükçe geriliyorum çünkü daha geçen ay bu yuzden diyeti altust ettim.ama bu sefer siz varsınız size karşı mahçup olmamam lazım...bunu dusundugumde silkelenip kendime geliyorum

kız ağzından bal damlıyo walla :16::16::16:

inşallah canım, 2 haftadır durmuştu ama bu hafta biraz gittiğini hissetmiştim

sabah önce pijamalarla tartıldım yine 58,6 geldi
hemen çıkardım üstümü ve sonuç 58,1 geldi walla
o 1 de olmasaydı süper olacaktı ama neyse :9::9::9:

Öyle beim ağzım sabah hurma yedim ya tadı kaldı herhalde ağzımda yiyim bari her sabah:1::1:

olsun o da nazar boncuğu ama işte zaten gayet iyisin maşallah yavaş gitmesi normal ama gidiyo sonuçta:nazar::13:

kalanchoe

portakal suyunu önce içmemin iyi olcagını bilmiyodum.bişey daha ögrendim....

tarçınlı yogurda alışmam gerekecek....tabi sadece krizlerim gelince

famir ve neruda

dedikleriniz dogru çünkü ben 1 ay önce yıne bir diyet macerası (20 gun surmuştu) yaşamıştım.tatlılardan uzak duruyodum hatta 3 kilo da vermiştim ama 10 günde geri almıştım.çünkü adet dönemim girmişti araya ve ben tatlılara yumulmuştum....
o gunlerde hiç tatlı aramaz olmuştum.gayet iyiydim.ama adetle beraber herşey bozulunca bu seferde tatlısız duramaz olmuştum...ve tabi yıne bir hüsran yaşamıştım...

belki inanmazsınız ama şimdiden adet olacagım gunleri düşündükçe geriliyorum çünkü daha geçen ay bu yuzden diyeti altust ettim.ama bu sefer siz varsınız size karşı mahçup olmamam lazım...bunu dusundugumde silkelenip kendime geliyorum

Canım benim adet dönemlerimiz hepimiz hfif hasarla atlatıyoruz ama sen ağzına sürünce devamı geliyosa hiç sürme bence bir süre,yanio dönemde bikaç gün öncesinden muz,üerine tarçın cevzi koy ye,hurma ye,tarçını bol tüket bak atlatacaksın ayrıca evet burası da çok sorumluluk sahibi yapıyo insanı:nazar::nazar:inşallah atlatıcaz canım hepberaber bak ben 2 adet dönemi geçirdim 2sinde de muzzz özellikle çokk iyi geldi unutma ve bikaç gün öncesinden depoyu doldur muz ye meyve olarak tarçın bol tüket muza serp ye hurma ye,yaban mersini ye bunlar o siteyi alacak emin ol ve hedefine ulaştığındaki halini bol bol hayal et buradaki başarı öyküleri bölümündeki başarı öykülerini oku onlar da çok motive ediyor insanı:nazar::13:

famir ve neruda

canımcım şimdiden germe kendini bu şekilde
rahat ol azıcık
insan psikolojk olarak kendisine zararlı olan şeyi daha çok ister bazen
sen de kendini şimdiden bu şekilde gerip strese sokarsan regl olduğunda hiç dayanamazsın yine
rahat ol, o gün gelsin, biz burdayız, sana destek oluruz elimizden geldiğince
gerilip üzme kendini buş yere

Öyle beim ağzım sabah hurma yedim ya tadı kaldı herhalde ağzımda yiyim bari her sabah:1::1:

olsun o da nazar boncuğu ama işte zaten gayet iyisin maşallah yavaş gitmesi normal ama gidiyo sonuçta:nazar::13:

hmm, ye tabi o zaman
kız sen onu yemesende öylesin zaten, maşallah :nazar:
çok tatlı dilli çok uyumlusun :nazar:

bence de canım gitsin geri gelmesin değil mi zaten amacımız

bide artık karnımı içime çekerek gezmeye çalışıyorum

annem hep derdi, salma karnını, içine çek devamlı alışır zamanla buna diye dinlemezdim pek, aaah aah herşeyi biliyo zaten bu anneler :28:

dün pilates yaparken ebru da söyleyince tamam dedim, aklıma geldikçe yapayım ben de
bazen unutuyorum çünkü

neruda ve esw teşekkür ederim....

neruda tarçını o kriz dönemlerinde günde ne kadar kullanıyodun.mesela muzun üzerine ne kadar döküyodun.

neruda tarçını o kriz dönemlerinde günde ne kadar kullanıyodun.mesela muzun üzerine ne kadar döküyodun.

canım neruda çıkmış sanırım
ben 1 çay kaşığından daha az döküyorum, acı geliyo çünkü tarçının tadı

herkese günaydınlaaaarrr

vee hayırlı cumalarrr

sabah kahvaltımı yazayım hemencik

önce aç karna bi bardak elma sirkeli su

sonra 3 yk lor, 2 çeri, 1 yeşil biber, 1 tk z.yağ, çörekotu ve k.biberle hazırladığım salata
1.5 dilim ekmek
2 çk bal
1 kupa yeşil çay
2 küçük salatalık yedim

şimdi de ara olarak 1 elma yiyicem

afiyet olsun cnm ve de tebrik ediorum seni.:65:darısı başımızaa:16:yakalamam lazım seni geçtin beni:52::52::27:bakalım bende yarın tartılcam ama verdiğimi sanmıorum geçen haftaki kaçamkalrı depolamıştr benm vücut onları ertmkle uğraşıodur:1:die düşünüorum.ama umarım vermişimdir:26:

canımcım şimdiden germe kendini bu şekilde
rahat ol azıcık
insan psikolojk olarak kendisine zararlı olan şeyi daha çok ister bazen
sen de kendini şimdiden bu şekilde gerip strese sokarsan regl olduğunda hiç dayanamazsın yine
rahat ol, o gün gelsin, biz burdayız, sana destek oluruz elimizden geldiğince
gerilip üzme kendini buş yere

hmm, ye tabi o zaman
kız sen onu yemesende öylesin zaten, maşallah :nazar:
çok tatlı dilli çok uyumlusun :nazar:

bence de canım gitsin geri gelmesin değil mi zaten amacımız

bide artık karnımı içime çekerek gezmeye çalışıyorum

annem hep derdi, salma karnını, içine çek devamlı alışır zamanla buna diye dinlemezdim pek, aaah aah herşeyi biliyo zaten bu anneler :28:

dün pilates yaparken ebru da söyleyince tamam dedim, aklıma geldikçe yapayım ben de
bazen unutuyorum çünkü

Mersi balım sen de öylesin :16::13::nazar:

Yaa dimi her şeyi bilirler gerçekten maşallah Allah uzun ömürler versin ailelerimize,sevdiklerimize,sağlıklı,mutlu,huzurlu inşallah

Ben de aklıma geldikçe çekiyorum evet ama şimdilik tamamı gitmiyo tabii içeri:1:olacak inşallah dümdüz karın olacaaaak:10::13:

Canım ben günde toplam 1tk tüketmeye çalışıyorum mesela şuan ara öğün 2 kivi yiyiorum üzerine 1çk serptim sonra mesela süt içerim 1çk da ona koyarım yani günde toplam 1tk tüketiyorum sürekli tüketince zaten regl dönemi falan geçip gidiyo yani elmaya da çok yakışıyo dilimle bi elma 1 çk tarçın 2 ceviz kırıkla nefis bir tatlı sana:16:

afiyet olsun cnm ve de tebrik ediorum seni.:65:darısı başımızaa:16:yakalamam lazım seni geçtin beni:52::52::27:bakalım bende yarın tartılcam ama verdiğimi sanmıorum geçen haftaki kaçamkalrı depolamıştr benm vücut onları ertmkle uğraşıodur:1:die düşünüorum.ama umarım vermişimdir:26:

Kuşum öyle düşünme yani bu hafta vrmemişsen bile haftaya verirsin bak hatırlarsan ben 2 hafta önce bi pazar günü neler yemiştim pizzaaaa 57856470984657 tane antep fıstığı:60::60: sonraki hafta ekmeği bi dilim azlattım ve çerez yemedim 2 hafta böyle devam ettim o kaçamaktan sonraki ilk hafta yarım kilo bu hafta da 2k yakın gitti yani hemen sonraki hafta biraz az gitti ama çokşükür gitti yine geçen haftada çokşükür ve de maşallah ki 2 kg ye yakın gitti bakalım inşallah bu hafta da güzel veririm çerez 60 olana kadar yemiycem sadece beyaz leblebi yiyiorum çerez olarak, ekmek de ilk aydakine göre 1 dilim eksilttim her günden, günde 2 ya da 3 dilim yiyorum ve geçen pazar kaçamak yapmadım bu pazar da yapmıycam inşallah antebe gidince yaparım çünkü büyük ihtimalle:1: haftaya perşembe gidicem inşallah 4 günlüğüne o hafta sonu kaçamk yaparım artık 2 hafta yapmamış olucam yani nç nç nç hiç bana yakışmıyoooo:60::60::nazar:

sağol canım
teşekkür ederim
senin yediklerini de okudum ama yorumlamaya zamanım olmadı tatlım
sana da afiyet olsun
her zamanki kalanchoe kalvaltısı olmuş ve de çok güzel olmuş :))
canım belli olmaz bazen şaşırtamaca iyi geliyor insana, belki de vermişsindir ama azsa farketmemiş olabilirsin tabi
benimki yavaşladı ama inşallah sen de olmaz bu durum canım

Mersi balım sen de öylesin :16::13::nazar:

Yaa dimi her şeyi bilirler gerçekten maşallah Allah uzun ömürler versin ailelerimize,sevdiklerimize,sağlıklı,mutlu,huzurlu inşallah

Ben de aklıma geldikçe çekiyorum evet ama şimdilik tamamı gitmiyo tabii içeri:1:olacak inşallah dümdüz karın olacaaaak:10::13:

Canım ben günde toplam 1tk tüketmeye çalışıyorum mesela şuan ara öğün 2 kivi yiyiorum üzerine 1çk serptim sonra mesela süt içerim 1çk da ona koyarım yani günde toplam 1tk tüketiyorum sürekli tüketince zaten regl dönemi falan geçip gidiyo yani elmaya da çok yakışıyo dilimle bi elma 1 çk tarçın 2 ceviz kırıkla nefis bir tatlı sana:16:

sağol canımcım, teşekkür ederim :16::16:
amin canım inşallah :71:
ya benim üst karın içine çöküyo ama alt karın var malesef, biraz ayva göbüşü de andırıyo aslında :9::9:
pilatesle gidecem ama o da
karnım daha çok yanıyo artık hareketleri yaparken daha çok becerebildiğim için sanırım

bide hugo yağ yaktırmaz pilates diyodu ama dünkü videoda ebru yansın yağlar diyip duruyodu walla, anlamadım nasıl iş ama hizli yaptığı için olabilir
su gibi terledim çünkü ben
leslie bile o kadar terletmiyodu walla

slmkızlar kahvaltımı anca yaptım kzızm uyumadı gece kalkıncada hemen yiyemiyom geçolduma olsun alıştım artık :)
2bardak su
1yumurta
moydonoz
3bizküvü light
1tatlı kaşıgı bal
3zeytin
şekersiz çay
300 gram dagha vermişim buhafta 600gram oldu buna şükür gram gra veriyom 64,400 oldum farmisim duyulur çizelge için

canımmmmmm benimmmmmm:60::60:yemene gerke yok kız sen herzman böyleydin zaten:16:

slmkızlar kahvaltımı anca yaptım kzızm uyumadı gece kalkıncada hemen yiyemiyom geçolduma olsun alıştım artık :)
2bardak su
1yumurta
moydonoz
3bizküvü light
1tatlı kaşıgı bal
3zeytin
şekersiz çay
300 gram dagha vermişim buhafta 600gram oldu buna şükür gram gra veriyom 64,400 oldum farmisim duyulur çizelge için

tebrikleeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrr:65::65::65::65::64::64::64::64::32::32::32:

2bardak su
1yumurta
moydonoz
3bizküvü light
1tatlı kaşıgı bal
3zeytin
şekersiz çay

afiyet olsun canım
ve de tebrikler
olsun gram gram olsun napalım dimi?
ben de 500 gr verdim mesela bu hafta ama hiç yoktan iyidir yani

Kuşum öyle düşünme yani bu hafta vrmemişsen bile haftaya verirsin bak hatırlarsan ben 2 hafta önce bi pazar günü neler yemiştim pizzaaaa 57856470984657 tane antep fıstığı:60::60: sonraki hafta ekmeği bi dilim azlattım ve çerez yemedim 2 hafta böyle devam ettim o kaçamaktan sonraki ilk hafta yarım kilo bu hafta da 2k yakın gitti yani hemen sonraki hafta biraz az gitti ama çokşükür gitti yine geçen haftada çokşükür ve de maşallah ki 2 kg ye yakın gitti bakalım inşallah bu hafta da güzel veririm çerez 60 olana kadar yemiycem sadece beyaz leblebi yiyiorum çerez olarak, ekmek de ilk aydakine göre 1 dilim eksilttim her günden, günde 2 ya da 3 dilim yiyorum ve geçen pazar kaçamak yapmadım bu pazar da yapmıycam inşallah antebe gidince yaparım çünkü büyük ihtimalle:1: haftaya perşembe gidicem inşallah 4 günlüğüne o hafta sonu kaçamk yaparım artık 2 hafta yapmamış olucam yani nç nç nç hiç bana yakışmıyoooo:60::60::nazar:

maşşlah maşşlah bi hafta 2 kilo :nazar:

tebrikleeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrr:65::65::65::65::64::64::64::64::32::32::32:
çok sagol canım 2haftadır durmuştu bunada şükür :nazar:
afiyet olsun canım
ve de tebrikler
olsun gram gram olsun napalım dimi?
ben de 500 gr verdim mesela bu hafta ama hiç yoktan iyidir yani

çoksagolcanım evet 2haftadır durmuştu benimde bunada şükür sanada tbrkler

bu arada 500 gr vermişim, 58,1 kiloyum şu anda

58 psikolojik sınırına dayandım, artık daha da zorlanırım ama devam edicem yani

pilatesi falan da daha rahat yapmaya başladım, hoş ebru kadar eğilemiyorum streching yaparken ama ben daha başındayım, o da olacak inşallah :)))))

eswicğim senin sevinç çığlıkları atman lazım değilmi?????ben kilo aldığım zmanları bile gördüm yani tartıda:59:tebrikler,keyfini çıkar bence:65::65::65::65::64::64::64::64:

Back
X