Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar merhaba bu haftam kötü geçti..yazamadım neler yaptığımı..mide ağrıları da çektim..hele bugün saçma sapan beslendim.konsantrasyon kaybı yaşadığımı düşünüyorum..
3 ay oldu başlayalı hiç böyle yapmamıştım moralimi de bozmamaya çalışıyorum..amaaa pes etmek yok tabi yeni bir beslenme programım var artık onunla yeni bir başlangıç yapıcam
sporu da çok aksattım arada pilates yaptım ama yürüyüş hiç yani...
kaldığım yerden devam edicem..halen 66.3 üm.kilo almama çok şaşırıyorum yediklerime bakılırsa almam lazımdı.
ayrılan arkadaşlar mı oldu oluyor.:44: hugocuk burdan ayrılmanı istemezdim sevmiştim seni mesajlarını okumak güzeldi..kendi kararın seni ordan takip ederiz artık
60 lara inince bende gelirim belki
canım afiyet olsun
merak etme 2-3 günde bişi olmaz
ben nerdeyse 2 haftadır düzenimi kaybettim ama almadım, hoş vermedim de orası ayrı ama
havuç ilginç kahvaltıda, ama afiyet olsun canım
Canım arada olur öyle önemli olan telafi etmek ben güveniyorum sana:13:
Ben bir geçmişi okuyayım neler oluyor :44: neler yaptınız
farmasicim 53.0 a mı düştün yanlış mı görüyorum![]()
![]()
![]()
canım kilo almamana senin adına çok sevindim.
pesetmediğine daha çok sevindim .başarılar diliyorum canım![]()
evet canım 53 kg oldum
darısı senin ve tüm dostların başına canımcım .resmen kuş gibi hafiflediğimi hissettim iyice kiloları atınca .
bugün okula şimdi üniversitede okuyan eski bir öğrencim geldi görüştük konuştuk bana aynen şunu dedi bir insan hiç mi değişmez hocam ya maşallah bizi okutuğunuz zamanki gibi duyorsunuz dedi tabi ben koptum ya
o moralle kesin 1 -2 kilo pirzola yedim ayaküstü.
ama geçtiğimiz salı gününden bu yana uzun zamandır görmediğim kişileri görüyorum çarşıda sokakta okulda ve kilolarımın gittiğine vurgu yapılıyor çok hoşuma gidiyor.
öğrenciler bile hocam ne giyseniz yakışıyor diyorlar çok mutlu oluyorum tabiki![]()
yedim valla bitane çokyoktu kız damlası bugün çok hareketettim ve azyedim hakkım olsundemi hiç oturmadım bügün 15tanede beyaz leblebi yedim
geliyorum canımhayelcim geliyormusun ben artık orda olucam canımcım. gelirsen beklerim.
tamam canım görüşürüz :13:canım ordayım artık. pazar günü gelirim
ay inşallahhilk yorum iyimiş
ne mutlu sana böyle güzel geri dönüşler alıyorsun
aynen bende onu yapıyorum çok uzun zaman görüşmediğim görüşmediğim insanlarla görüşüyorum yorumları duymak çok hoşuma gidiyor
daha da motive ediyor
onu önemsiyorum ben ne giyse yakışması durumu..inş. ulaşırız bizde peşinden
şunu da farkettim kilo verdikçe kendimi daha enerjik daha dinç daha mutlu hissediyorum çok yakında 23 yaşıma giricem yeni yaşıma böyle girmek çok çok güzel birşey benim için
![]()
kızlar anca fırsat bulabildim akşama kadar yediklerim
bir yumurta
domates
3 dilim ekmek
4 zeytin
bitki çayı
6 yk etlı bulgur pilavı
salata
4 yk makarna(eşimin zoruyla)
birazdanda şekersiz çayımı içeçegim
birde muz yedim
6 ögün yaptım bunlarla yazınca çok yemişim gibi geldi sizcede çokmu birde makarnayı tamamen kessemmi emzirdiğim için fazlada kasmak istemiyorum..
evet kesinlikle haklısın canım insanın giydiğinin yakışması mağazaya girdiğinde giydiği giysilerin üzerine şak diye oturması insanın kendisini mutlu hissetmesine neden oluyor .
tabi yaşın da çok genç ve üstelik gencecik yaşlarımızı ve de bekarken kilo problemiyle boğuşarak geçirmek oldukça kötü bir duygu olsa gerek.
hadi evli olsak evli olup çoluk çocuğumuz olsak gene bir parça diyoruz ki hamilelikten vs hediye bu kilolar vermeye çalışırım ama güzelim gençlik yıllarında da insan gönlüne giyinip yakıştığını görmek ister tabi .yeri gelir iltifat da almak ister sevdiklerinden dostlarından değil mi ama canımcım?![]()
çok doğru söylüyorsun öğretmenimkatılıyorum
kötü çok kötü hemde ama onları geride bırakmak kadar güzel birşey de yok..zaman zaman aklıma geliyor oturup üzülüyorum ama yapacak birşey yok geçmiş geçmişte kaldı diyebilmek lazım
ben çıkıyorum herkese iyi geceler.. yarın görüşmek üzere