• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

esw cim kahvaltın çok şık
o 1 kk mozaik pasta da bu beden kitle indeksine valla yakışır.
dün bi ara şaşkınlıkla birlikte sevindirik oldum ama tartının azizliğine uğramışım meğer:9::9:
buna şükür hiç olmazsa 53 lerdeyim değil mi ama bardağın dolu tarafından bakıyorum olaya .
topiğin mankeni canım benim :16:

sağol canım
bugün peyiniri biraz bol yedim ama o beyaz peyniri kabı yıkansın diye yedim walla :))))
bi sürü tatlı vardı dün ama 1 kk kafi geldi bana :)
yani 53 de çok güzel ki ilk hedefi 58 olan biri için
ayrıca iltifat için teşekkür ederim ama öyle mankenlik bi yanımda yok, basenler çıkmasa yandan yandan olabilinr ama malesef :(

Herkese günaydın,
Kahvaltım;
1,5 dilim çavdar ekmeği
1 kk tulum peyniri
2 çok çok ince dilim pastırma
3 zeytin
1 tk bal
1 sivri biber
domates
çay

Ara;
1 kivi
1,5 ceviz

afiyet olsun canım
maşallah mahvaltının üstüne ara bile yapmışsın
benim hafta sonu öğün saatlerim kayıyo malesef

herkese günaydınlarr

dün akşam misafirlikte sadece 1 kk mozaik pasta yedim, kalan ikramları kocişe sattım walla :)))

eve gelince de 1 elma yedim, yatmadan da elma sirkemi içtim tabi

sabah kahvaltımı yazayım hemencik
2 dilim ekmek
1 kk beyaz peynir
1 yk dün yaptığım lorlu salatadan
1 kaşarlı yumurtadan omlet
2 yeşil zeytin
3 çk bal
2 çk tahin pekmez ve 3 bardak çay
o zaten şekersiz

Çok güzel kahvaltı.Afiyet olsun.

Herkese günaydınnnnn tünaydııınnn öpücükleerr selamlarrrr

Tartışmalara hiiç girmiycem içeriklerini bile okumadım zaten okumuyorum uzun zamandır ama kendimle ilgili 50-59 topiğine gelen davet için bir açıklama yapmam lazım; giden arkadaşların da hepsi ayrı ayrı sevdiğim arkadaşlardı,burdaki arkadaşlarım da benim için çok değerli,önemli ve çok seviyorum.En önemlisi ben 60-69kg aralığında bir insanım burda başladım burda motive oldum ve burda da yoluma devam edip başarıya ulaşıcam inşallah arkadaşlarımla:16::13::nazar: elbette dostluklar çok önemli ama amaç belli ve amacıma uygun yer de, kilom dolayısıyla da, ilk motivasyon kaynağım olması dolayısıyla da burası.Allah herkesin gönlüne göre versin,herkes mutlu olduğu,huzurlu olduğu yerde olsun inşallah:16::13:Ben burda mutlu ve huzurluyum,KİŞİSEL bir sorun yaşamadım o yüzden de kendi adıma gitmek için bir sebebim yok:nazar::16::13: giden arkadaşlar da inşallah yollarına bundan sonra kendi topiklerinde devam eder eğer kişisel bir çatışmaları varsa da onu o kişiye özelden yazarlar...çünkü pekçoğumuz o tartışma yazılarını okumadığımızdan zan altında kalan varsa da ondan bi açıklama beklemiyoruz,açıklamayı tartıştıkları arkadaşa bizzat yapabilirler...bence bu tür şeyler özelden devam etmeli ... anlıyorum onlar da kendilerini açıklama gereği duyuyor ama şahsen ben okumadığımdan açıklamayla da ilgilenmiyorum ben menülerini yazan arakadaşların menülerini,ya da noral sohbetleri ya da yeni gelen arkadaşları soruları yararlı önerileri okuyorum bundan sonra da öyle yapıcam:16:

Bundan sonra bu konuyla ilgili bana bir söz söylense ya da öneri gelse dahi cevap vermeyeceğim herkese topiğinde sağlıklı,mutlu,huzurlu günler dilerim.:16::13::nazar:

kızlar sabah 57.1 gelmiştim
az önce komşunun tartısıyla tartıldım üstümdekilerle ve kahvaltı sonrası olduğu için sanırm onda 57.7, kendi tartımda 57.9 geldim, sanırım tartıda bi yanlışlık yok, ben kilo vermişim :64::64::62::62:

prienecim bu arada sağol canım

Kızlar kahvaltımı yazayım hemen sonra dışarı çıkıcaz

1kk yağsız beyaz peynir

1kk lıght üçgen peynir

1kk sucuklu yumurta

yarım simit

domates-salatalık-yeşil biber

1 bardak şekersiz çay

kaçamak sayılmaz sanırımekmek yerine yarım simit yedim ve yumurta da 2 halka sucuk ve yumrutadan oluşan 1kk idi, ayrıca 12de kahvaltı yaptığımdan bugün 2 öğün olur 3 de ara öğün olur değişik bir gün gidecek bu fazlalıklaaaaaar gideceeeeeeeeeeeeeeeeee:nazar::13::16::8:

HADİ KIZLAAAR TİTREYİN VE KENDİNİZE GELİN, BİZ NEDEN BURDAYIZ?? ÇÜNKÜÜ SAĞLIKLA ZAYIFLAMAK İSTİYORUZ:16:PEKİ ZAYIFLIYOR MUYUUUZ?? EVEEEEET:16::nazar: OZAMAN HERKES Bİ KENDİNE GELSİN BOŞVERİN TATSIZLIKLARI HERŞEY GEÇER AMA BURDAYIZ VE AMACIMIZI UNUTMAYALIMM SİZLERİ ÇOOK SEVİYORUMMMMM:16::13::13::13::13::nazar::nazar::nazar::46::46::46::65::65::65::71::71::16::16::10::10::8::8::nazar:

az önce komşunun tartısıyla tartıldım üstümdekilerle ve kahvaltı sonrası olduğu için sanırm onda 57.7, kendi tartımda 57.9 geldim, sanırım tartıda bi yanlışlık yok, ben kilo vermişim :64::64::62::62:

:65::65::65::65::66::66::66::64::64::nazar::nazar::nazar::10::10::13::13::16: HAH ŞÖYLEEE GÜZEL HABERLERRRR SEVİNÇLER HEYECANLARRR KUTLARI CANIM TEBRİK EDİYORUM İNŞALLAH HEPBERABER HEPSİNDEN KURTULUCAZ BU FAZLALIKLARINNNN GİDECEKLERRRR:13::10:

1kk yağsız beyaz peynir

1kk lıght üçgen peynir

1kk sucuklu yumurta

yarım simit

1 bardak şekersiz çay

kaçamak sayılmaz sanırımekmek yerine yarım simit yedim ve yumurta da 2 halka sucuk ve yumrutadan oluşan 1kk idi, ayrıca 12de kahvaltı yaptığımdan bugün 2 öğün olur 3 de ara öğün olur değişik bir gün gidecek bu fazlalıklaaaaaar gideceeeeeeeeeeeeeeeeee:nazar::13::16::8:

HADİ KIZLAAAR TİTREYİN VE KENDİNİZE GELİN, BİZ NEDEN BURDAYIZ?? ÇÜNKÜÜ SAĞLIKLA ZAYIFLAMAK İSTİYORUZ:16:PEKİ ZAYIFLIYOR MUYUUUZ?? EVEEEEET:16::nazar: OZAMAN HERKES Bİ KENDİNE GELSİN BOŞVERİN TATSIZLIKLARI HERŞEY GEÇER AMA BURDAYIZ VE AMACIMIZI UNUTMAYALIMM SİZLERİ ÇOOK SEVİYORUMMMMM:16::13::13::13::13::nazar::nazar::nazar::46::46::46::65::65::65::71::71::16::16::10::10::8::8::nazar:

:65::65::65::65::66::66::66::64::64::nazar::nazar::nazar::10::10::13::13::16: HAH ŞÖYLEEE GÜZEL HABERLERRRR SEVİNÇLER HEYECANLARRR KUTLARI CANIM TEBRİK EDİYORUM İNŞALLAH HEPBERABER HEPSİNDEN KURTULUCAZ BU FAZLALIKLARINNNN GİDECEKLERRRR:13::10:

afiyet olsun tatlımmm, menü süper walla simit çekti canım
yarın yiyeyim bari ben de :)))))))
teşekkür ederim canımmm, darısı başına inşallah :)))
walla ben de çok mutlu oldum ama bi yandan dün farmasinin tartısının yptığı gibi yanlışlık mı var acaba diye içime kurt düştü walla, bilemedim, iki tartıda da bi sorun yoktur ama dimi?

sabah kalkınca 3bardak su
yarım ceviz
az helva attım kahvaltı ya çokvardı vücüd çalışsın dedim
sonra fırında patetesyaptım yagsız 1tane yemişimdir birbütünyanı 1,5da olabilir
1kkpeynir yagsız
3zeytin
2dilim salatalık
3dilim domates
3dilim biber
1lokma helva
biinc edilimde salam
şekersiz çay
krepde yaptım amakızımla eşime ben yemedim :56:

Herkese günaydın,
Kahvaltım;
1,5 dilim çavdar ekmeği
1 kk tulum peyniri
3 zeytin
1 tk bal
1 sivri biber
domates
çay

Ara;
1 kivi
1,5 ceviz
evet kızlar 2 . teneffüs zili çaldı napayım can yangınıyla kendimi teneffüse atıyorum Allahım bitsin şu kabus ya :9:
prienecim kahvaltın süper ötesi
valla bugünkü kahvaltımdan böyle sağlık kokan kahvaltı örneklerini gördükçe utanıyorum:17:
sağol canım
bugün peyiniri biraz bol yedim ama o beyaz peyniri kabı yıkansın diye yedim walla :))))
bi sürü tatlı vardı dün ama 1 kk kafi geldi bana :)
yani 53 de çok güzel ki ilk hedefi 58 olan biri için
ayrıca iltifat için teşekkür ederim ama öyle mankenlik bi yanımda yok, basenler çıkmasa yandan yandan olabilinr ama malesef :(

esw cim güzel dileklerin için çok teşekkür ederim canım
ama seni yürekten kutluyorum Allah devamını getirsin canım :nazar::nazar::nazar::nazar::65::65::65::66::66::66::62::62::62:

1kk yağsız beyaz peynir

1kk lıght üçgen peynir

1kk sucuklu yumurta

yarım simit

1 bardak şekersiz çay

ne kaçamağı ya senin gibi düzenli beslenen ve de düzenli sporunu yapan biri için olsa olsa adı ÖDÜL olur bacımmmmmmmmmmmm:71::nazar::nazar:

Herkese günaydın,
Kahvaltım;
1,5 dilim çavdar ekmeği
1 kk tulum peyniri
3 zeytin
1 tk bal
1 sivri biber
domates
çay

Ara;
1 kivi
1,5 ceviz
afiyet olsun canım çok güzel

brovvvvvvooooooooooooooooooooo bravoooooooooo canım :65::65::65::65::65::65::65:

afiyet olsun tatlımmm, menü süper walla simit çekti canım
yarın yiyeyim bari ben de :)))))))
teşekkür ederim canımmm, darısı başına inşallah :)))
walla ben de çok mutlu oldum ama bi yandan dün farmasinin tartısının yptığı gibi yanlışlık mı var acaba diye içime kurt düştü walla, bilemedim, iki tartıda da bi sorun yoktur ama dimi?

Yok canım sanmıyorum sen zaten dün de eksik çıkmıştın bence verimşsin:65::nazar::16::13::10:

yarım ceviz
1kkpeynir yagsız
3zeytin
2dilim salatalık
3dilim domates
3dilim biber
1lokma helva
biinc edilimde salam
şekersiz çay

Afiyet olsun balım çok güzel olmuş kahvaltınn:16::nazar::13::10:

Kızlar ben dışarı çıkıyorum akşama gelirim artık herkese utlu,huzurlu ,sağlıklı pazarlar öpücükleeer

yarım ceviz
1kkpeynir yagsız
3zeytin
2dilim salatalık
3dilim domates
3dilim biber
1lokma helva
biinc edilimde salam
şekersiz çay

afiyet olsun canım hepsi çok güzel sana da yazıp çıkayım işkenceye :1::71:

Bende 55 kq sora bırden kılo almaya basladım doktora gıtdım, doktor trıoıd bezım az calısdıgı ıcın kılo yapıyormus az yememe ramen kılo vermıyorum banada yardımcı olsanız cok sevınırım sımdıkı kılom 68:(

Yok canım sanmıyorum sen zaten dün de eksik çıkmıştın bence verimşsin:65::nazar::16::13::10:

Kızlar ben dışarı çıkıyorum akşama gelirim artık herkese utlu,huzurlu ,sağlıklı pazarlar öpücükleeer

tşkler canım kolay gelsin

yarım ceviz
1kkpeynir yagsız
3zeytin
2dilim salatalık
3dilim domates
3dilim biber
1lokma helva
biinc edilimde salam
şekersiz çay

canım benim çok renkli bi kahvaltı olmuş, afiyetler olsun :))))

evet kızlar 2 . teneffüs zili çaldı napayım can yangınıyla kendimi teneffüse atıyorum Allahım bitsin şu kabus ya :9:
prienecim kahvaltın süper ötesi
valla bugünkü kahvaltımdan böyle sağlık kokan kahvaltı örneklerini gördükçe utanıyorum:17:

esw cim güzel dileklerin için çok teşekkür ederim canım
ama seni yürekten kutluyorum Allah devamını getirsin canım :nazar::nazar::nazar::nazar::65::65::65::66::66::66::62::62::62:

ne kaçamağı ya senin gibi düzenli beslenen ve de düzenli sporunu yapan biri için olsa olsa adı ÖDÜL olur bacımmmmmmmmmmmm:71::nazar::nazar:

sağol canım, teşekkür ederim
hepimiz için inşallah :))

afiyet olsun canım çok güzel

brovvvvvvooooooooooooooooooooo bravoooooooooo canım :65::65::65::65::65::65::65:

canım benim çooook sağol, darısı başına inşallahhh
senin kadar istikrarlı olsam walla daha ne isterim ben :))))))))

canımcım sen de inşallah gezdiğin yerlerde düşürür gelirsin kilolarını :9::9:
iyi gezmeler, öpüyorum seni muck muck :54: :54:

Bende 55 kq sora bırden kılo almaya basladım doktora gıtdım, doktor trıoıd bezım az calısdıgı ıcın kılo yapıyormus az yememe ramen kılo vermıyorum banada yardımcı olsanız cok sevınırım sımdıkı kılom 68:(

hoşgeldin canım senin hastalıktanmış üzülme ilaçvermedimigeçmesiiçin yoksa vermen çok zor oluur ilk önce haastalıgın geçmesi gerekmezmi

canım benim çok renkli bi kahvaltı olmuş, afiyetler olsun :))))

sağol canım, teşekkür ederim
hepimiz için inşallah :))

canım benim çooook sağol, darısı başına inşallahhh
senin kadar istikrarlı olsam walla daha ne isterim ben :))))))))

canımcım sen de inşallah gezdiğin yerlerde düşürür gelirsin kilolarını :9::9:
iyi gezmeler, öpüyorum seni muck muck :54: :54:

tşkler eswcim yorumların için aman olyomda gitmiyo çabuk iişte inşşlah hepimiz verecez canım

nerudacım bizim içinde gez byby

tşkler balım senin de öyle iyieglencler byyyyyy

Back
X