• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Dogru soyluyorsun aslında ama,sımdı ılac ıcıyorum levetırıon dıye bır ılac subatda kan verıvem bakalım ne cıkıcak,benım en cok korkdugum sey bılıyormusun ne sımdı ben hamıle kalsam en az kılo alsam bıle hamılelıkde 80 kıloyla bıtırerım;( ay dusunmek bıle ıstemıyorum

Dogru soyluyorsun aslında ama,sımdı ılac ıcıyorum levetırıon dıye bır ılac subatda kan verıvem bakalım ne cıkıcak,benım en cok korkdugum sey bılıyormusun ne sımdı ben hamıle kalsam en az kılo alsam bıle hamılelıkde 80 kıloyla bıtırerım;( ay dusunmek bıle ıstemıyorum

canım troidde hamile kalmada zorlaşıyo galiba ilaçkullanırken tahlikelizaten haimle kalma iyileşmdeden geçmiş olsun

selam arkadaslar sabahtan beri cizelgeyi degistirmak icin ugrastik(esimle),nihayet oldu :)))
ben bu sabah ac karnina tekrar tartildim cünkü asil bugün 1 hafta old,neyse...200 gr daha az geldim yani 62,4 :)))))))))))))))))))

kalkar kalkmaz 700 ml su,1 tk zeytinyagi
kahvaltimi biraz gec yaptim 10.30 gibi

1,5 esmer ekmek
2 yk patatesli yumurta(patates elbette kizartilmisti :(((
2 kk karisik peynirler(keci-beyaz,kasar)
1 cay k.bal
sögüs sebzeler
patatesli yumurta cok mu oldu?ama bugün pazar affiniza siginiyorum arkadaslarim

simdi 1 kahve(sütlü-sekersiz)
1 kuru kayisi
1 kepekli petibör bisküvi

bu arada regl olmusum,yorgun ve keyifsiz hissediyorum kendimi.Spor yapmicam sanirim.

simdi gecmise bir göz atayim,herkese mutlu,keyifli,saglikli pazar diliyorum...

sağol canım
bugün peyiniri biraz bol yedim ama o beyaz peyniri kabı yıkansın diye yedim walla :))))
bi sürü tatlı vardı dün ama 1 kk kafi geldi bana :)
yani 53 de çok güzel ki ilk hedefi 58 olan biri için
ayrıca iltifat için teşekkür ederim ama öyle mankenlik bi yanımda yok, basenler çıkmasa yandan yandan olabilinr ama malesef :(

esw ben de bu sabah peyniri biraz bol yedim( 2 kk ).Peki nasil dengeleyecegiz.Sütü yogurdu mu az yiyecegiz yada eti mi?Yardimci olursan sevinirim.Yada diger arkadaslar da elbette yardimci olurlarsa cok iyi olur

kızlar sabah 57.1 gelmiştim
az önce komşunun tartısıyla tartıldım üstümdekilerle ve kahvaltı sonrası olduğu için sanırm onda 57.7, kendi tartımda 57.9 geldim, sanırım tartıda bi yanlışlık yok, ben kilo vermişim :64::64::62::62:

prienecim bu arada sağol canım

kutlarimmmmmmmmmmmmm:65::65::65::65::65:

esw ben de bu sabah peyniri biraz bol yedim( 2 kk ).Peki nasil dengeleyecegiz.Sütü yogurdu mu az yiyecegiz yada eti mi?Yardimci olursan sevinirim.Yada diger arkadaslar da elbette yardimci olurlarsa cok iyi olur

kutlarimmmmmmmmmmmmm:65::65::65::65::65:

canımcım yoğurt hakkından azaltabilirsin içine sinmeyecekse
ben ilk defa üç peyniri bi arada yedim, gerçi lor salatasında lorun miktarı çok azdı ama
bugün pazar ya bi kereden bişi olmaz da diyebilirsin, şahsen ben bugün için öyle dicem :9::9:

teşekkür ederi canım
sen de gram gram da olsa vermeye başlamışsın, ben de seni kutlarım, inşallah devamı daha güzel gelir :)))

bu arada ara olarak 20 kadar leblebi ve 1 mandalina yedim

şimdi de öğle yemeği olarak 1 kase pul biberli yoğurdun içine koyduğum 3 yk bulgur pilavı yiyorum

ayrıca içine giremediğim kıyafetlerimi çıkardım
hele bi takımım vardı, 2 kez falan giyebilmiştim, pantalonu 36 ceketi 34 beden, çok rahat oldu üstüme ama tabi kociş her zamanki gibi sevgili popişimn çıktığını söyledi ama ben de pantalon 36 beden, o kadar da büyük olamaz sonuçta dedim ama neyse pilatesle eritecez artık çıkan yerleri de inşallah :))

arkadaşlar burada girip girip siteye devrimc66 nın ya da hugocukun gitmelerini sanki onları mazlum da beni mezalimmiş gibi görmenize ya da göstermenize gerek yok ya burada herkes iradesinde özgür isteyen gider isteyen kalır .
lakin atladığımız bir konu daha varki ben bu konuda son kez yazıyorum artık sessiz kalmak istemiyorum madem gidenler ellerinden gelen çocuksu tüm numaralarını çektiler bende edebimi saygımı ya da sessizliğimi koruyayım demiştim ama deddiğim gibi son kez bu konuyla ilgili yazıyorum ve de burada samimiyetinize güvenerek devrimc66 nın bana özelden yazdığı mesajı yayınladım.tatlı konusundaki fikirlerini madem ortaya paylaşsaydın çekindiğin kimdi onu bana mesaj olarak attığı gün forumda hugocuk da vardı ondan mı çekindi bilemem. ben burada her zaman şeffaf olunması taraftarı olduğumu her zaman yazdım gene de yazıyorum sonuçta işin ucunda ölüm yok olsa ne olur.eleştiriye açık olmasak burada zaten işiimiz olmaz hadi gizledik sakladık kimi ne için niye kandırıyoruz öyle değil mi ?ya bunlar vallahi çocukça şeyler . genel bir forum amatörce şurada beslenme spor vs konularında birbirimizle paylaşımlarda bulunuyoruz ve de gayet güzel gidiyor amatör bile olsak sonuçlara baktığımızda geçen süre içerisinde bence harika sonuçlar aldık ve de inşallah almaya devam edeceğiz.
bazen toplumlarda kutuplaşmalar olur hani çocuklar oyun oynarken durup duruken mızıkçılık çıkarır ikilik ortamı çıkarırlar ya birisini günah keçisi yapmak isterler ya bu iş ona döndü.
son zamanlarda her ne yazdıysam sürekli laf çarpıttırılarak şahsıma iğneleyip durarak belki de topikten gitmem sağlanmaya çalışıldı ama tek diyeceğim şu herzamn dediğim gibi Allah biri de ben isem herkesin her konuda gönlüne niyetine göre misli misli versin .

sizleri bu mesajımla rahatsız ettiysem de çok çok özür diliyorum hepinizden ama taktığımdan değil ama sürekli birileri hakkınızda atıp tutarken bir süre sonra sessizliğizi bozmak istersiniz ya benimkisi işte öyle bir durum oldu ama içim çok ama çok rahatladı.
böyle lüzumsuz çocuksu hiç sevmediğim şeyleri yaşamak da varmış bunları yazmakla tekrar tekrar özür dilerim bunları buraya yazdığım için. sadece samimiyetinize binaen bilmenizi istedim ama çok rahatladım.

haklisin..allah misli misli herkesin gönlüne göre versin.evet bitter cikolata hala yiyorum..sekerimi bi sekilde dengelemek zorundayim..ayrica ne yiyip ictigimi özelden sana yazdiysam sana samimiyetimden yazmistim..iyi niyetli biri oldugunu düsünmüstüm..ama malesef öyle deyilmis gercekler....ayrica millete hemen gelir gelmez..msn adresini vermenide ben anlam verememistim..burda bildigim kadariyla msn adresi paylasmak yasak..sonucta beni tanimiyordun dimi..ama ben aylar sonra sana samimiyetimden özelden birseyler paylastim..sonra zaten formada yazdim..hugocukta biliyo herkez biliyo..burda sonucta kimse kimsenin eline vurmuyo..yok onu yiyemessin bunu yiyemessin diye..yani cekinecek bir durum yok..öyle deyilmi..

canım bende şu anda levetron kullanoyorum.hamileyken ilk 3 ayda hormon degerleri fırlıyor her ay ölçtürdüm.ilk bebeğimde 20 kg aldım 15 geri verdim.ikincide 30 kilo aldım 20 geri verdim.anlayacagın çok kilo alınıyor.dikkat etmen lazım yani ve çok zor veriliyor.

ohhhhhh be dünya varmış kızlar bakım bitti , not verme işlemleri bitti ,dönem bitti artık inşallah kilolara da gitti deriz hep birlikte :9::9::9:
ben şimdi geriye dönük mesajlara bakıp yorumlayayım hemencecik :34:

selam arkadaslar sabahtan beri cizelgeyi degistirmak icin ugrastik(esimle),nihayet oldu :)))
ben bu sabah ac karnina tekrar tartildim cünkü asil bugün 1 hafta old,neyse...200 gr daha az geldim yani 62,4 :)))))))))))))))))))

kalkar kalkmaz 700 ml su,1 tk zeytinyagi
kahvaltimi biraz gec yaptim 10.30 gibi

1,5 esmer ekmek
2 yk patatesli yumurta(patates elbette kizartilmisti :(((
2 kk karisik peynirler(keci-beyaz,kasar)
1 cay k.bal
sögüs sebzeler
patatesli yumurta cok mu oldu?ama bugün pazar affiniza siginiyorum arkadaslarim

simdi 1 kahve(sütlü-sekersiz)
1 kuru kayisi
1 kepekli petibör bisküvi

bu arada regl olmusum,yorgun ve keyifsiz hissediyorum kendimi.Spor yapmicam sanirim.

simdi gecmise bir göz atayim,herkese mutlu,keyifli,saglikli pazar diliyorum...
merhaba canım tebrik ederim kilo vermişsin
afiyet olsun ne güzel kahvaltın
ben bugün kahvaltı da yapmadım doğru düzgün
öğlen menüsü de felaketti
yazayım gene de
3 bulgurlu köfte
2 kk ıslak kek

farkındayım bu ıslak kek beni ıslayacak :9:

canımcım yoğurt hakkından azaltabilirsin içine sinmeyecekse
ben ilk defa üç peyniri bi arada yedim, gerçi lor salatasında lorun miktarı çok azdı ama
bugün pazar ya bi kereden bişi olmaz da diyebilirsin, şahsen ben bugün için öyle dicem :9::9:

teşekkür ederi canım
sen de gram gram da olsa vermeye başlamışsın, ben de seni kutlarım, inşallah devamı daha güzel gelir :)))

bu arada ara olarak 20 kadar leblebi ve 1 mandalina yedim

şimdi de öğle yemeği olarak 1 kase pul biberli yoğurdun içine koyduğum 3 yk bulgur pilavı yiyorum

ayrıca içine giremediğim kıyafetlerimi çıkardım
hele bi takımım vardı, 2 kez falan giyebilmiştim, pantalonu 36 ceketi 34 beden, çok rahat oldu üstüme ama tabi kociş her zamanki gibi sevgili popişimn çıktığını söyledi ama ben de pantalon 36 beden, o kadar da büyük olamaz sonuçta dedim ama neyse pilatesle eritecez artık çıkan yerleri de inşallah :))

ben sana mankensin diyorum hayır diyorsun al işte sana hadi bana inanmıyorsun takımlarda mı yalan söylüyor al iş al al al al mankensin sen bacım nazarlardan korusun Rabbim.:nazar::nazar::nazar:
aaaaaaaaaaaaaaaaa enişteye şiimdi kızdım daha ne olsun bu hatun buharlaşıp uçsun mu yahu
enişte enişte bulmuşsun çıtır hatunu bunaklık etme :9::9::9:

Son düzenleme:
Herkese merhaba bugün bende yediklerime dikkat etmeye başladım ve yarından itibaren de spor yapacağım. Daha önce hep başlarım demiştim ama o gün hiç gelmemişti. Dün bir tanıdığı gördüm 2 çocuk annesi ama hala zayıf ben ise tek çocuktan sonra 62 kg da kaldım veremedim.
Sizin yazdıklarınızı okuyuncaya kadar da az yiyen biri olduğumu düşünürdüm ama değilmişim. Hırslı bir insan değilim ama bu benim başarım olacak nisan da kızım 3 yaşını bitirecek ve partiye gelenler bana ' aaa sana ne olmuş' diyecek. :65:
Herkese başarılar.

Son düzenleme:
Herkese merhaba bugün bende yediklerime dikkat etmeye başladım ve yarından itibaren de spor yapacağım. Daha önce hep başlarım demiştim ama o gün hiç gelmemişti. Dün bir tanıdığı gördüm 2 çocuk annesi ama hala zayıf ben ise tek çocuktan sonra 62 kg da kaldım veremedim.
Sizin yazdıklarınızı okuyuncaya kadar da az yiyen biri olduğumu düşünürdüm ama değilmişim. Hırslı bir insan değilim ama bu benim başarım olacak nisan da kızım 3 yaşını bitirecek ve partiye gelenler bana ' aaa sana ne olmuş' diyecek. :65:
Herkese başarılar.

hoşgeldin canım ve herşeyden önce almış olduğun karardan dolayı seni tebrik ederim istemek başarmanın yarısıdır derler o misal sen bence işin en öncelikli ve de önemli kısmını halletmişsin Rabbim azim ve de sabır versin kolaylıklar dilerim canım.inşallah kilo verişini de tebrik etmek bizlere nasip olur sevgiyle kal :16:

Merhaba
bu ikili polemiklerden dolayi o kadar cok ozel mesaj aldim ki cevap vermemeye basladim.

3 kisi ceza aldi !

Herkesin ortak fikri ikili polemiklerinizi bu basliga tasimamaniz ! Insanlar bunlari okumak istemiyor, tatsizliklari gormek istemiyor problemleri varsa ozelde cozsunler gune bu kotu karsilikli catismalar ile baslamak istemiyoruz lutfen mudahale edin diye mesaj geliyor.

Bundan sonra umarim konu disi yazmazsiniz.

Bu mesajim ile konu disina ciktigim icin konu yazarlarindan ozur dilerim

Kızlaaaaaaaaaaar ben geldim napıyosunuuuzzz:16::nazar::13: hımm bunun böyle olacağı belliydi sonunda cezalar verilmiş ama hayırlısı sonuçta yönetim de buna mecbur kaldı galiba...inşallah en kısa zamanda tüm arkadaşlarımızla sağlıklı,mutlu,huzurlu günlerimize döneriz:16::16:

Ben bugün saat 13.30-18.30 arası dışardaydım o avm senin bu avm benim dolaştık toplamda 30dk ancak oturmuşumdur kalanında hep hareket ettim ayaktaydım

Akşam yemeğimi 6 da yedim dışarıda olduğumdan

yarım lavaş ekmeğe 3 köfte kadar ızagara tavuk ve yanında ayan içtim

hoşgeldin canım ve herşeyden önce almış olduğun karardan dolayı seni tebrik ederim istemek başarmanın yarısıdır derler o misal sen bence işin en öncelikli ve de önemli kısmını halletmişsin Rabbim azim ve de sabır versin kolaylıklar dilerim canım.inşallah kilo verişini de tebrik etmek bizlere nasip olur sevgiyle kal :16:

hoşbulduk inşallah tebrikte alırım tabi :)

iyi aksamlar herkese,gerci kimsecikler yok su anda :-)

bugün 2 ara yaptim ve aksam yemegi yedim.Gec kahvaltidan ve pazar olmasindan dolayi böyle oldu.
2 arada disaridaydim
1 cevizli kuru kayisi,1 lokma simit ve 1 tane de yanima aldigim su sekersiz henüz meshur olmayan kurabiyemden.
aksam:
5 yk sebze yemegi
2 köfte kadar hindi eti
1 orta boy haslanmis patates
3 kasik yogurt
salata
spor yapmadim ama evde yatmadimda 2,5 saat disarida dolastik ailecek ve disarisi korkunc ayazdi.
toplamda 2,2 su ictim.2 koca kupada yesil cay.2.sini hala yudumlamaktayim:-)
ögleden sonraya bir göz atayim,neler yemis icmissiniz,bir sonraki gün icin cok faydasi oluyor bana.

kendimce bir ara gayet istikrarlıydım kilo verme konusunda ama her zamanki gibi yenik düştüm bu savaşta...akşam akşam yine abur cubur bol bol yedikten sonra içime büyük bir pişmanlık çöktü ki anlatamam...bir şekilde bu yaz idealimdeki bene kavuşmam lazım ama sağıkla ve kalıcı olarak...ooof nereden başlasam bilmem ki:(

Back
X