• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

teşekkür ederim canım :16: kesinlikle katılıyorum :13::13: asılıcam bakalım :1: hep beraber :34:

İnşallah eswcim sağol :16: zaaflarını da öğreniyorsun :77: sanada afiyetler olsun :34:

kargo işi benimde dikkatimi çekmişti :1: priene umarım güzel bir rakamla karşılaşırsın :46: gramlarla veriyorsun sanırım hedeflediğin kiloya az kalmış :46: kolay gelsin:34:

Nerudacım nerudacım :16: teşekkür ederim desteğini görmek güzel :70: inşallah hep beraber :10: doğru söylüyorsun :77::71::54:

teşekkür ederim canım :34:

canım pek hissedemiyorum ben :44: istikrarlı gitmedim ara ara yaptım ona mı ki daha beklemeli miyim galiba zaten 3 haftadan sonra sonuç görülüyormuş.bende pilatesi yaza kadar düzenli olarak sürdürmeyi planlıyorum bakalım :61:

wowwww:53::1: :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: tam istediğim rakam 65 :1::69::61: bel incelmesi süpermiş :46::46: tebrik ederim canım pilatesi ne kadar zamandır yapıyorsun haftanın kaç günü bel incelmesi pilates sayesinde mi neler yapıyorsun bel için paylaşırsan sevinirim.benim bel sorunlu da :77: senin eski halindeki gibi 76 benim :77:: kıvrımın daha çok olmasını istiyorum:77:

saol cnm.ben bir aydır fln yapıorum cnm.zaten yaparken söylüo ebru bu hareket baseni bu hareket kalçayı bu beli çalıştırıo fln die.obliks hareketi var mesela o beli süperinceltio :53:zaten hergün başka bi bölge için yapıo genelde pazretsi karışık salı streching çarşamba sırt kollar perşembe karın kalça cuma top gibi hareketler yapıo.pilates incelme ve şekllnme için cnm.hafta içi 5 gün yapıorum. :8:hafta içi 3 günde leslie yapıorum onunda etkisi çok büyük:10:.onunla yağlar gidio pilatesle şekllenio:34: zaten fazla kilolar gttkçe kıvrımlarında artar cnm pilatesle de şekllnedirsin ama vaktnde varsa mutlaka leslie veya kardio veya yürüyş yap.priene benden daha öncedir beri yapıo pilates onunda görüşlerini alabrlsn cnm:34:

saol cnm inş darısı başına pilates gerçekten süper bişi keşke daha önceden hiç bırakmasaydım neyse ileriye bakalım.kilo vermekle yetmio iş tabi vücudu da şekllendrmek lazım pilatesle olucak inş.
sus kız duymasın kaynannacığın :1::1:belkide sana imrenir yapar:1:

inş.cnm ya basenlerim ve göbeğim fena görünüo belimde ince olunca sanırım.şekllenmesi gerek yoksa ben yazın nasıl bikni giyerim:69::43:

inş cnm isteyen herkesin Allah gönlüne göre versin hedeflerimize ulaşalım mutlu mutlu şekllenelim manken olalım ama kupkuru olmayalım şekillii güzel oalalım:34::16:
bir mink ara öğün bi kupa karanfilli karabiberli yeşilçay
yanında yarım ayva
1 kuru incir
yarım yk kuru üzüm

Aminn tatlım aminnn hepimiz de incecik sağlıklı fıstıklar olucaz yeter ki azmedelim,sabredelim sor sağlıklı beslenme ile tamamdır bu iş:16::13::nazar:

Kızlar 11.30 gibi ara yaptım

1 yeşil elma

yarım çay bardağı beyaz leblebi

Şimdi bulaşıkları yıkıycam sonra da lesli mi yapıcam 3mil inşallah:16::13::nazar:

ben geldim tekrar :34: diğer mesajım arada kaynamasın lütfen :1:
ara öğünde yeşil elma yiyeceğimi yazmıştım onun yerine bir fuji elma iki tane sade galeta yedim öğlen hafif yiyecem de..
öğlen iki gibi ise 2 köfte kadar ızgara et yeşillik falan iki dilim ekmeğin arasına koyucam dışarda olucam onu yerim yanına da ayran öyle geçecek bu öğün

ikinci ara öğünde 1 çay bardağı tuzsuz sarı leblebi ile iki tane minik kuru kayısı
birde bi şey sorayım sizce yarım simit ve ayran ikinci ara öğün için ideal mi bi şey mi.:44:

akşam ise
6 yk kaşığı sebze yemeği (ıspanak olabilir pirinçli sadesi yavan geldi bana en son yediğimde :77:)
1 kase yoğurt yerim yanında salata hiç ekmek yemesem mi acaba pirinç var.öğlen ve sabah toplam 4 dilim olacak.

gece ise bir küçük bardak light süt ile bir kivi düşünüyorum..

suyu 2,5 litre içmeye çalışıp bir maden suyu ve bir kahve içerim bugün.

hareket ise sabah ebrulide 25 dk pilates yaptım bir yarım saat daha yapıcam gün bitmeden
mekik egzersizlerimi de yapıcam.yürüyüş ise evden yürüyerek gidicem çarşıda da yürüyecem baya..geçen hafta hiç yapmadığımdan birden 1 saatle başlamak istemedim gerçi geçte kalktım ama :77: yürüyüşlerimi her sabah kahvaltıdan önce yapıp kahvaltımı yaptıktan bir süre sonrada ebruli de pilates yapıcam..bu düzeni otutturmaya çalışıcam...:34:

bugünkü raporumu sunmuş bulunmaktayım :1: herkese iyi günler kolay gelsin :16:

saol cnm.ben bir aydır fln yapıorum cnm.zaten yaparken söylüo ebru bu hareket baseni bu hareket kalçayı bu beli çalıştırıo fln die.obliks hareketi var mesela o beli süperinceltio :53:zaten hergün başka bi bölge için yapıo genelde pazretsi karışık salı streching çarşamba sırt kollar perşembe karın kalça cuma top gibi hareketler yapıo.pilates incelme ve şekllnme için cnm.hafta içi 5 gün yapıorum. :8:hafta içi 3 günde leslie yapıorum onunda etkisi çok büyük:10:.onunla yağlar gidio pilatesle şekllenio:34: zaten fazla kilolar gttkçe kıvrımlarında artar cnm pilatesle de şekllnedirsin ama vaktnde varsa mutlaka leslie veya kardio veya yürüyş yap.priene benden daha öncedir beri yapıo pilates onunda görüşlerini alabrlsn cnm:34:

teşekkür ederim canım :16: bir ayda o kadar incelme çok güzel bir sonuç :34: ne yalan söyleyeyim imrendim valla:1: maşallah maşallah diyorum :nazar: darısı başıma :1: obliks hareketine dikkat edeyim bi hatırlayamadım şimdi :) anladım canım iyi gitmişsin kala kala 2 kilocuğun kalmış onu da kısa zamanda verirsin umarım :16: hergün 1 saat tempolu yürüyordum ben ona devam artık.haftasonları dinleniyorsun o halde.:34:
priene ye de sorayım o zaman:34: onda ne gibi gelişmeler oldu :44:

Son düzenleme:
teşekkür ederim canım :16: bir ayda o kadar incelme çok güzel bir sonuç :34: ne yalan söyleyeyim imrendim valla:1: maşallah maşallah diyorum :nazar: darısı başıma :1: obliks hareketine dikkat edeyim bi hatırlayamadım şimdi :) anladım canım iyi gitmişsin kala kala 2 kilocuğun kalmış onu da kısa zamanda verirsin umarım :16: hergün 1 saat tempolu yürüyordum ben ona devam artık.haftasonları dinleniyorsun o halde.:34:

Ben 2009 temmuzunda doğum yaptım.
40 gün kadar sonra başladım pilatese. Aylarca yapmıştım.Yazın bıraktım.
5-6 kg verdim bu arada yediklerime biraz dikkat ederek.
Karnım toparlandı.
Ama hala vermem gereken kilolar ve göbeğim kocaman olduğu için bu yıl tekrar başladım. Sezon başından beri yapıyorum.
Göbeğim gün geçtikçe küçülüyor. Tüm vücudun şekillendiğini hissediyorsun.
Selülitleri yok ettiği kesin. Kardeşlerim bile farketmişti.
Ben şu anda sadece haftaiçi 30ar dakika pilates yapıyorum.
Tavsiye ederim.1 ay içinde farkedersin değişimi.

Unutmuşum diğer mesajımda yazmayı.
ikindi arası için 1/2 simit bence uygun.Diğer arkadaşlar ne derler acaba?

ara öğünde yeşil elma yiyeceğimi yazmıştım onun yerine bir fuji elma iki tane sade galeta yedim öğlen hafif yiyecem de..
öğlen iki gibi ise 2 köfte kadar ızgara et yeşillik falan iki dilim ekmeğin arasına koyucam dışarda olucam onu yerim yanına da ayran öyle geçecek bu öğün

ikinci ara öğünde 1 çay bardağı tuzsuz sarı leblebi ile iki tane minik kuru kayısı
birde bi şey sorayım sizce yarım simit ve ayran ikinci ara öğün için ideal mi bi şey mi.:44:

akşam ise
6 yk kaşığı sebze yemeği (ıspanak olabilir pirinçli sadesi yavan geldi bana en son yediğimde :77:)
1 kase yoğurt yerim yanında salata hiç ekmek yemesem mi acaba pirinç var.öğlen ve sabah toplam 4 dilim olacak.

hareket ise sabah ebrulide 25 dk pilates yaptım bir yarım saat daha yapıcam gün bitmeden
mekik egzersizlerimi de yapıcam.yürüyüş ise evden yürüyerek gidicem çarşıda da yürüyecem baya..geçen hafta hiç yapmadığımdan birden 1 saatle başlamak istemedim gerçi geçte kalktım ama :77: yürüyüşlerimi her sabah kahvaltıdan önce yapıp kahvaltımı yaptıktan bir süre sonrada ebruli de pilates yapıcam..bu düzeni otutturmaya çalışıcam...:34:

cnm çopk güzel herşey yalnız yarım simit ve ayranı sormuşsun bence fazla çünkü diyet lsitelerinde de haftada bir isteğe göre 1 simit ve ayran konuyo ama ben onu genelde çok aşırı kilolu olan insanların ara öğünlerinde gördüm.bizim ara öğünleri yapmaktaki ilk ve en önemli amacımız metabolizma hızımız yavaşlamasın.neruda nın dediği gibi maksat metabolzma bişiler geldi die çalışsın o yünzden ara öğünleri çok acıkmadysak eğer abartmamakda fayda var çok acıktysan çeyrek simit ve ayran olablr ben genelde süt meyve yeşilçay kuru yemiş leblebi ile araöğün yapıorum mesela.bide çorbada yeda yediğin yemekte yoğun pirinç şehriye bulgur varsa ekmek hakkımın birazını yada 1 dilimni düşüorum ben cnm arkadaşlarda öle yapıo:34:

cnm bütün incelme pilatesle olmamıştr bence kardioyla da yağlar er,dği için onun da çok etkisi var.birde yürüyçş veya kardio birer gün ara ile yani haftada 3-4 kez ortalama 45 dk yapıldığında daha faydalıymış.hem şimdi yürüosun ama ilerlede de hep hergün yürüyeblecekmisin?önemli bunlar cnm.hafta sonu eşim evde olunca genelde öğlen çıkıp akşamdan sonra gelioruz eve o yüzden vakit yok halimde olmuo zaten.obliks cnm yere yatıp ellerini ensene koyuosun bacakların masa pozisyonunda bacağının biri ileri bi karnına sonra biri ileri diğeri karnına dirseklerinde çapraz şeklde dirseklere yaklaştırosun.özelkkle göbek ve bel için bu harekt cnm.kolay gelsn

yemeğimi yedim geldim ,valla bri geliyorum sayfalar dolusu yazmışsınız,maşşlah sizeeeeeeeeeee,bizee:nazar::nazar::nazar:
topiğimiz hala çok güzel bence :nazar:
sabah kahvaltısından sonra

2 mandalina yedim

öğle yemeğinde
5-6 çk nohut
2 çk pirinç pilavı
1 dlm kepek ekmeği
3-4 dlm havuç,salatalık turşusu:66:

yemeğimi yedim geldim ,valla bri geliyorum sayfalar dolusu yazmışsınız,maşşlah sizeeeeeeeeeee,bizee:nazar::nazar::nazar:

2 mandalina yedim

öğle yemeğinde
5-6 çk nohut
2 çk pirinç pilavı
1 dlm kepek ekmeği
afiyetler ballar şekerler kaslar olsuın yağlar uçsunn:nazar::nazar::nazar:gitsin.çok güzel olmuş cnm.menün.
bende öğle yemeğimi biraz erken yicem bugün 14.30 da dr randevum var.ayaklarımda nasırlar var bide yzümde sivlceler oldu bi sürü:2::43:dr.a gticem inş.
öğle yemeğim dün fırında çupra yapmıştım yarısı kaldı
:56:5-6 yemk kaşığı kadar balık
yanında bol yeşiilkk
1 dilimde kepekli ekmek
çorbam yok hazrda yapacak vaktmde kalmadı kızen aradı tel.da oyalandım tam yapıodum çorba.neyse akşama inş. öpüorum sizi gelnce görüşrüz inş.:54:

akşam ise

Talım sabah öğle tamam akşam bence zaten ekmek yeme ki 1. aranda 2 galeta yemişsin o da var...2.arada da simit yemem bence kalanchoenin dediği gibi ara öğün metabolizma çalışsın diye yani mümkünse kuru meyve normal meyve falan ye 2yk yoğurt ye yanında ama karbonhdirat olmasın öğünlerde güzelalmışsın zaten karbonhidratı haa ayrıca 1 çay bardağı leblebi deçok bence ben yarımçay bardağı yiyiorum o da beyaz leblebi çünkübeyaz leblebi kabuklu hali nohutun mümkünse ondan tercih et ve yarım çay bardağı falan olsun balım yani bence:16:

afiyetler ballar şekerler kaslar olsuın yağlar uçsunn:nazar::nazar::nazar:gitsin.çok güzel olmuş cnm.menün.
bende öğle yemeğimi biraz erken yicem bugün 14.30 da dr randevum var.ayaklarımda nasırlar var bide yzümde sivlceler oldu bi sürü:2::43:dr.a gticem inş.
yanında bol yeşiilkk
1 dilimde kepekli ekmek
çorbam yok hazrda yapacak vaktmde kalmadı kızen aradı tel.da oyalandım tam yapıodum çorba.neyse akşama inş. öpüorum sizi gelnce görüşrüz inş.:54:

Afiyet olsun tatlım:16: doktor için de iyi şanslar diliyorum ya benim debi sivice sorunum var bu ara neden oluyo acaba çerez de pek yemiyorum ben ama yağ bukadar az alırken neden sivilce oluyo bilmiyorum bakalım ne diyecek doktor sana:26:

2 mandalina yedim

öğle yemeğinde
5-6 çk nohut
2 çk pirinç pilavı
1 dlm kepek ekmeği

Balııııım afiyet olsun bence de gayet güzel menü akşamekmek yemediğinden 1çk pilav +1 dilimekmek normal bence sabah da 1 dilim yemiştin yanlış hatırlamıyosam:26:bence gayet güzel afiyet olsun tatlım:16::nazar:

yanında bol yeşiilkk
1 dilimde kepekli ekmek

afiyet olsuuuuuuuuuuuuuuuuun,acil şifalar diliyorum canımcımmmm:16:

2 mandalina yedim

öğle yemeğinde
5-6 çk nohut
2 çk pirinç pilavı
1 dlm kepek ekmeği

Ne güzel mönü olmuş.Kaçamaksız hem de.

Ne zamandır tarhana çorbası yapmamıştım kendime.

2 tabak tarhana çorbası (yağsız)
1,5 dilim ekmek
zeytin ( tam 18 tane yemişim, yuh artık dediğinizi duyar gibiyim :) )
1 turp
1 sivri biber

Akşama kabak yemeği yapacağım
yoğurt ve 1 dilim ekmek yerim.

Balııııım afiyet olsun bence de gayet güzel menü akşamekmek yemediğinden 1çk pilav +1 dilimekmek normal bence sabah da 1 dilim yemiştin yanlış hatırlamıyosam:26:bence gayet güzel afiyet olsun tatlım:16::nazar:

sağol canımcım sabahları 2 dlm yiyorum sabah aç kalmak beni mahvediyor,gün içinde aç kurt gibi dolanıyorum:27:akşam yemiyorum canımcım,bugun yine spor yapıcam inş eve gidince yalnız kızım hiç rahat bırakmıyor:59:spor yaparken başımda bitiyor,ilgi istiyor tabi oda ne yapsın.ama okul açılana kadar devam etmem lazım spora,zaten çok yavaş veriyorum.sabredemeyip isyan edecem diye korkuyorum:84:

Ne güzel mönü olmuş.Kaçamaksız hem de.

Ne zamandır tarhana çorbası yapmamıştım kendime.

2 tabak tarhana çorbası (yağsız)
1,5 dilim ekmek
zeytin ( tam 18 tane yemişim, yuh artık dediğinizi duyar gibiyim :) )
1 turp
1 sivri biber

Akşama kabak yemeği yapacağım
yoğurt ve 1 dilim ekmek yerim.

:60::60::60::60:evet ben dedim maşallah 18 taneyi nasıl yedin yahu prıenecim gerçi sevince öyle oluyo demek afiyet olsun napalım telafi edersin bak akşamın epey hafif olacakmış akşama ben de kabak yemeği ve kereviz yemeği yaptım bikaç kaşık ondan bikaçkaşık ondan yerim artık yoğurtla haşlanmış tavuğum da var 1-2köfte kadar da ondan yerim tamamdır

sağol canımcım sabahları 2 dlm yiyorum sabah aç kalmak beni mahvediyor,gün içinde aç kurt gibi dolanıyorum:27:akşam yemiyorum canımcım,bugun yine spor yapıcam inş eve gidince yalnız kızım hiç rahat bırakmıyor:59:spor yaparken başımda bitiyor,ilgi istiyor tabi oda ne yapsın.ama okul açılana kadar devam etmem lazım spora,zaten çok yavaş veriyorum.sabredemeyip isyan edecem diye korkuyorum:84:

Afiyet olsun tatlım e normal bence sabah-öğleki karbonhidrat haa haaa benimd ekedim öyle gelip başımdabekliyo :):)bigün onu koyucam koşu bandına yürüsün bakalım :):):):)

Son düzenleme:
Öğle yemeğim

5yk bamya yemeği (şükür bitti:1:)

1 kase yoğurt

2 yk nohutlu bulgur pilavı

1 tane yeşil köy biberi

şimdiyedigim öglem yemegim şöyle
light yogurt
4kaşık nesfit
yarım portakal
tarçın hepisini akrıştırıdm yedim

Back