• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

:9::9::9:

:44::44: hmm olabilir tabi, neden olmasın
acaba annen böreğe aş erdi de sana hamileyken yiyemedi, sen böyle hamurişi ve börek tutkunu mu oldun?

benim kociş de hiç doymaz da sağolsun, ona hep derim kesin annen bişeye aş erdi ama yiyemedi, sen de böyle aç doğdun diye :60::60::60:

canım benim aklıma başka bişi gelmedi, azıcık ye bırak dicem onu yapmazsın, punduna getirip hepsini yersin sen o böreğin

napsak bilemedim walla

nerudanın dediği gibi onun popona göbeğine yapışacağını düşünsen acaba faydası olur mu yememen için, hı ?
offf evet bu örneği unutmuştum,hatırlattığın iyi oldu nerudanın örnekleri süper zaten,ya kızın anne sen niye bu inceceik ablalr gibi değilsin diye sorarsa diyor:60::60:valla çaresi yememk sanırım ,yiyince daha mutsuz olucam değilmi,mideme ooturuverecek koca kare dlm üzeri susamlı içi kıymalı yumuşak mis kokulu börekleeeeeeeeeeerrrrrrrrrr.............kendine gel ,kendine gelllllllllllllllllll.........pis börekler piss orama burama yapışacaksınzı dimi sizi gidiiiiiiiiiiiiiiiii:26:

offf sebebini bilmiyorum çocukluğuma inmem lazım anacığım hep böreklemi besledi yoksa az mı veriyorduda içimde bastıramadığım bir açlık duygusu oluştu bilemiyorum bilemiyorummmmmmm:43:evet bana bir el atın,kurtarın beni bu beladan valla kırk yıl kulunuz köleniz olurum:93:

:60::60::60::60::60: canım benim inerim ben seninçocukluğna eminim bu börek mevzusu dışında çok da eğlenirdik:60: valla canım bu işin sonu yok bana çook çikolata verdiler,bayramlarda midem bozulurdu çikolata yemekten yarısı tuvalette geçerdi bayramın ne oldu ben hala deli gibi çikolata severim bu bir zaaf...sigara gibi,alkol gibi,aşırı tatlı,hamur işi yeme zaafı var biz de ve yesek de bu istek bitmez geçmeeeeez o yüzdeen irademizle çözücez bu işi daha önce yedin mi yedin?? ne oldu daha da yedin di mi ? isteğin geçiyo muu geçmio yesen de yemek istiyosun yemesen de ha ama şu av ryesen daha çok yemek isteyeceksin o yüzden sen ne yap biliyo musun yeme! bunca zaman yedin bitti mi yeme isteğin hayır bundan 20 yıl sonranı gözün önüne getir börek yiye ve yeme!!! senle böyle tatlı v.s yemeden zayıflayamazsın diyenleri düşün iş yeridnekileri falan ve yeme! çook almak istediğin bir elbiseyi ya da pantolonu ya da yazın bikez bile olsa mayo-bikini giyeceğini düşün bacaklarındaki yağları selülitleri düşün!!! ahh ahh düşünecek o kadar çok şey var ki canım o böreğe gelinceye kaar neler beler daha bi sayfa sayarım ben sana bunları düşün ama böreği düşünme bi de bence onun içine ahçının saçı falan düşmüştür içindeki peynirleri karıştırıken tırnakları falan da kimbilir nasıldı var mı şöyle sakallı falan bi ahçıs evmediğin onubu böreği yaparken ahayl et:60::60::60: ve artık bu konuyu kapat yemediğin içins evinip kendinle övüneceğine sanki bi tabak börek yemiş gibi yastasın aaaaaaaaaa:47::47::47:

maşşalah tombuklara hamarat olacaklar canımmm,neruda gibi:16:günde 3 çeşit yemek yapacak onlarda

Ayyy çok teşekkür ederim famircim:):) kendimim diye söylemiyorum güzel yemek yaparım:):):):) bence benim gibi yapsınlar bak inan pişan olmazsınız:):):)

Son düzenleme:
valla iyi demişsin gü
ldürdü nerudacım beni kız çokcanın istediyse çiçatal alsaydın oakdarda degil hiç yemeyecenmi hayatın boyunca tatmak lazım herşeyden famircim

:60::60::60::60::60: canım benim inerim ben seninçocukluğna eminim bu börek mevzusu dışında çok da eğlenirdik:60: valla canım bu işin sonu yok bana çook çikolata verdiler,bayramlarda midem bozulurdu çikolata yemekten yarısı tuvalette geçerdi bayramın ne oldu ben hala deli gibi çikolata severim bu bir zaaf...sigara gibi,alkol gibi,aşırı tatlı,hamur işi yeme zaafı var biz de ve yesek de bu istek bitmez geçmeeeeez o yüzdeen irademizle çözücez bu işi daha önce yedin mi yedin?? ne oldu daha da yedin di mi ? isteğin geçiyo muu geçmio yesen de yemek istiyosun yemesen de ha ama şu av ryesen daha çok yemek isteyeceksin o yüzden sen ne yap biliyo musun yeme! bunca zaman yedin bitti mi yeme isteğin hayır bundan 20 yıl sonranı gözün önüne getir börek yiye ve yeme!!! senle böyle tatlı v.s yemeden zayıflayamazsın diyenleri düşün iş yeridnekileri falan ve yeme! çook almak istediğin bir elbiseyi ya da pantolonu ya da yazın bikez bile olsa mayo-bikini giyeceğini düşün bacaklarındaki yağları selülitleri düşün!!! ahh ahh düşünecek o kadar çok şey var ki canım o böreğe gelinceye kaar neler beler daha bi sayfa sayarım ben sana bunları düşün ama böreği düşünme bi de bence onun içine ahçının saçı falan düşmüştür içindeki peynirleri karıştırıken tırnakları falan da kimbilir nasıldı var mı şöyle sakallı falan bi ahçıs evmediğin onubu böreği yaparken ahayl et:60::60::60: ve artık bu konuyu kapat yemediğin içins evinip kendinle övüneceğine sanki bi tabak börek yemiş gibi yastasın aaaaaaaaaa:47::47::47:

Ayyy çok teşekkür ederim famircim:):) kendimim diye söylemiyorum güzel yemek yaparım:):):):) bence benim gibi yapsınlar bak inan pişan olmazsınız:):):)

bunu kopyalayıp neruda isimli dosyama kopyalıyorummmmmm:81:üzerinede börek başlığını atıyorum,her börek,çörek kriizmde okuyorummmm,senide kocamaaaaaaaaaaaaaannn öpüyorummmmmmm:54::54::54::54:

her börek çıktığınde böyle oluyorum zaten,açççç:59:tatlıya dayanıyorum elimin tersiyle itiyorum ama hamurişi çok fena çoookkkkkk,unutmalıyım,unutmalıyım,düşünmemliyim:36::36:
bencede cnm düşünme onu yemezsen ölmezsin börek börek die bir iki sayıklar durusun ama yersen orana burabna yapışır unutma.:34:

slm kızlar ben geldim
1saat uzay yaptım 7,8dakkamekik çektim
şimdi portakallıyogurt 1,5ceviz ve tarçınlı

herkese afiyet olsun

oooh maşallah cnm :nazar:süper afiyet olsun
eveetttt,yap hemencecik prieneciğim hem kızın uyanınca ona daha fazla zamn ayırmış olursun benim kızm 3,5 yaşında şimdilerde onunla beraber yerleştiriyorz,o kaşıkları çatalları ayrı ayrı koyarimika tabakları yerleştiri,seninkide büyüsün annesi beraber yaparsınız yardım eder sana:16:
ayy ne güzel benmde olsun bizde beraber yapalımmm inş... zamanı gelnce:34::26:

Eder :) Şimdiden etmek istiyor ama. Yoğurdu beraber mayalıyoruz.Hemen çekmeceden çırpıcıyı bulup getiriyor beraber çırpıyoruz sütle yoğurdu.
Akşam yemeğinden önce de bayağı bir yardımı oldu tabi. 1 dk bile sürmedi mutfağa gidip gelmem masaya çıkmış.Su dolu sürahiyi boşaltmış.Hüüüp diyor,bardağa su koyacak aklınca. Her yer su oldu.
Laptopumun üstüne oturuyor bir de masaya tırmanıp.
Ben gidip hemencik toplayım bari mutfağı. Sen uyurken yap deyince etkili oldu :)
ayyy çok şeker yaaa yerim ben onu..döküo bide hüüüp dio.valla nasıl sıkıştrasım geldi benim içinkocaman öpp kızını:34:

kızlar valla hekes te börek var bugün.bende kocişe yaptım şimdi fırından çıkardım oohh mis gibide oldu sölmesi ayıp:56:.peynirli taze soğanlı .ekmek yemeyip yarım dilim yemeyi düşünüorum.birde pud,ingli tatlı yaptım kocişe.ondan da 1 çatal alıcm artıkben nasıl olsa koruma dönemine girmek üzereyim.(nasılda kandırıorum kendmi:))
brazdan leslie yapıcam inş.3mil.:8::8::10::10:

bencede cnm düşünme onu yemezsen ölmezsin börek börek die bir iki sayıklar durusun ama yersen orana burabna yapışır unutma.:34:

ayyy çok şeker yaaa yerim ben onu..döküo bide hüüüp dio.valla nasıl sıkıştrasım geldi benim içinkocaman öpp kızını:34:

kızlar valla hekes te börek var bugün.bende kocişe yaptım şimdi fırından çıkardım oohh mis gibide oldu sölmesi ayıp:56:.peynirli taze soğanlı .ekmek yemeyip yarım dilim yemeyi düşünüorum.birde pud,ingli tatlı yaptım kocişe.ondan da 1 çatal alıcm artıkben nasıl olsa koruma dönemine girmek üzereyim.(nasılda kandırıorum kendmi:))

tşkler canım

elerine saglık valla insan yapınca işte yiyesi geliyo afiyetolsun şimdiden

ayyy nerudaaaa:18::18::18:ne güzel yazmışsınnnn:43::43::43:bendemi yemiyim şimdiiii:43::43::84::84:ama çok az yağlı.çok mis kokuo.çok güzel ben yaptım.valla tırnaklarımda temiz sabah duş aldım.ellerimde pamuk gibi.öle ssakalım filan da yok:18:ama yinede yemesemmiiiii:53::53:

maşşalah tombuklara hamarat olacaklar canımmm,neruda gibi:16:günde 3 çeşit yemek yapacak onlarda

Mümkündür.Ben ve teyzeleri çocukluğumuzdan beri yemek yaparız.Bize çekerse ne ala...

pierene yalniz degilsin canim ben de ikindi ögünümü oldukca abarttim sanirim ama benimde reglim devam ediyor istah ve tatli yeme istegi hala devam ediyor,bir bitseydi artik :(((

yediklerim:
3 tk. meyveli yogurt
1 kuru kayisi
2 sekersiz-muzlu-elmali-yulafli kurabiyemden
1 sütlü-sekersiz granül kahve(kahve bugün 2 oldu :((((
ve yesil cayimi yudumluyorum hala

Seninki çok gelmedi bana.

Benimkiler;
1 kuru kayısı
1 bardak süt
3 bisküvi
4 badem
2/3 kahve fincanı beyaz leblebi
1 kuru incir :)

offf evet bu örneği unutmuştum,hatırlattığın iyi oldu nerudanın örnekleri süper zaten,ya kızın anne sen niye bu inceceik ablalr gibi değilsin diye sorarsa diyor:60::60:valla çaresi yememk sanırım ,yiyince daha mutsuz olucam değilmi,mideme ooturuverecek koca kare dlm üzeri susamlı içi kıymalı yumuşak mis kokulu börekleeeeeeeeeeerrrrrrrrrr.............kendine gel ,kendine gelllllllllllllllllll.........pis börekler piss orama burama yapışacaksınzı dimi sizi gidiiiiiiiiiiiiiiiii:26:

:)
Çok yağlıdır onlar famircim ya. Hadi ev böreği olsa bir parça yersin yanında salatayla ayranla ama...
Göz görmese gönül katlanacak ama senin de önüne kadar gelince kötü oluyor.
Annem de bana gelirken hep simit falan getirir.Söylüyorum getirme diye ama dinlemiyor azcık yersin diyor.

bunu kopyalayıp neruda isimli dosyama kopyalıyorummmmmm:81:üzerinede börek başlığını atıyorum,her börek,çörek kriizmde okuyorummmm,senide kocamaaaaaaaaaaaaaannn öpüyorummmmmmm:54::54::54::54:

Eveeeeet işte bukadaaaaaaar öpcük de en lezzetli ve en kalorisiz şey daha neeee:nazar::nazar::16::16:

Ara öğünde

1 portakal

10 tane beyaz leblebi

1 tane keten tohumlu lıght bisküvi

yedim:56:

az önce de yeşil çay içtim yarım limon sıkıp:68:

Öperim uyanınca :) Büyük bir zevkle hem de.

Ben olsam yerdim vallahi. Kaçamak hakkını kullan, abartmazsan da sorun olmaz.
İnsan 1 günde en fazla kaç kilo alabilir ki. Bence insanın canı birşeyi çok istiyorsa hatta abartılı da istiyorsa yemeli.Sonra uzun zaman canı çekmiyor insanın.
Eşim de böyle der hep.Aylar önce koskoca 2 porsiyon pideyi yedikten sonra ne zamandır istemedi canı.
Ben de bir dolu aşureyi yemiştim 2 günde.
Hep kararında isteyip yemek en güzeli tabi de.

famircim hamurişi börek gibi şeylere dayanamıyosan çaresi var. esmer undan yap canım böreklerini hamur işlerini. kepek un veya tambuğdayunu veya çavdarunu. yağını çok koyma tamamdır.. margarin yerine sıvı yağ koy. mesela esmer undan hamur yapıp incecik aç içine ıspanak peynir falan koy gözleme yap. veya esmer undan herşey olur hem tok tutar hem iştah açmaz. hemde kendin yapıp yediğin için başka yerde görsen istemez canın. nasılsa istediğin zaman yapıp yiyeceksin ama bunu yapmazsan herzaman gözün kalır mutsuz olursun. böyle dene istersen tatlı yapacaksan pekmezli kuru meyveli yaparsın esmer unlu

Back
X