• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlarcım akşam menümü yazayım size(henüz yemedim)
1 kepçe bulgurlu yoğurtlu sebze çorbası
3-4 kaşık z.yağlı kereviz
2-3 kaşık papates oturtmasının kıymasından
yarım dilim börek yada yarım dilim ekmek
bol salata( havuç mor lahana marul dereotu taze nane maydonoz yağsız ekşilii)
yoğurt

şimdi leslie yapıcam duş muş sonra kociş gelir inş. öpüorum sizi sağlıklı kalın hoş kalın.yarın görüşmek üzere Allah a emanet olun:54:

yoğurt

şimdi leslie yapıcam duş muş sonra kociş gelir inş. öpüorum sizi sağlıklı kalın hoş kalın.yarın görüşmek üzere Allah a emanet olun:54:

afiyet olsun canım çok güzel
kolay gelsin sporun

famircim hamurişi börek gibi şeylere dayanamıyosan çaresi var. esmer undan yap canım böreklerini hamur işlerini. kepek un veya tambuğdayunu veya çavdarunu. yağını çok koyma tamamdır.. margarin yerine sıvı yağ koy. mesela esmer undan hamur yapıp incecik aç içine ıspanak peynir falan koy gözleme yap. veya esmer undan herşey olur hem tok tutar hem iştah açmaz. hemde kendin yapıp yediğin için başka yerde görsen istemez canın. nasılsa istediğin zaman yapıp yiyeceksin ama bunu yapmazsan herzaman gözün kalır mutsuz olursun. böyle dene istersen tatlı yapacaksan pekmezli kuru meyveli yaparsın esmer unlu

ayy hugocuğum gelmiş hoşgeldin diyeyim sanada öle dieyim.bende diorum ne zmandır kepekli unlu bi krep yapayım içine peynir maydonoz fln sararım kahvaltıda yrerim.zaten evde beyaz un yok benm çorbalarada kepekli un koyuorum.çokda güzel oluo.öpütm cnm seni çıkıorum ben :54:

ayy hugocuğum gelmiş hoşgeldin diyeyim sanada öle dieyim.bende diorum ne zmandır kepekli unlu bi krep yapayım içine peynir maydonoz fln sararım kahvaltıda yrerim.zaten evde beyaz un yok benm çorbalarada kepekli un koyuorum.çokda güzel oluo.öpütm cnm seni çıkıorum ben :54:

olur tabiki arada sevdiğimiz şeyler bu şekilde yapılıp yenir yani. şimdi bakayım dedim o zaman gördüm famir üzülüyodu sanki dayanamadım yazdım bende

kepekli undan dürümde çok güzel oluyo deneyin. krep yapın kepek undan içine yağsız köfte domates biber soğan veya tavuk sote veya ne istiyorsanız çok güzel oluyo

ay hugocuk hoşgeldin canım
karnımı acıktırdınız walla :))

dürüm kulağa çok hoş geliyo

denemek lazım walla :)))

h.g hugocuk nasıl gidiyo diyet gittinmi doktora yakında zayıflama varmı

ayın 20 sinde gideceğim. 2 haftadır toparlanamadım. halsizlik anca geçti. yedimde yedim. tatlı şekerli yoktu. 1 gram bile almamışım 2 hafta diyet ve spor olmamasına rağmen. dün başladım tekrar listeme canım

iyi akşamlar kızlar

akşam:
2 dilim ıspanaklı sodalı börek(çok yoruldum kendime özel yemek yapamadım fakat cok az yağ koydum)
1 yk kadar lor peynir
1 dilim köy peyniri
3 zeytin
yarım domates
yarım salatalık
bir tutam maydanoz
1 br şekersiz çay

sabah 2 saat kadar yürüdüm 2 de de dr gittim genel bir tahlil yaptırdım kan ölçümü ,tansiyon,şeker,kolesterol v.s.
cok şükür hepsi cok ii cıktı vücuttaki yağ oranınada bakıyorlar benim değerim 68 çıktı normal aralıklarda 50-200 arasıydı iyi dedi dr ben spor yapıyorum rejım yapıyorum dedi neden yapıyorsun dedi bana:1::1:sağlık için ve biraz daha zayıflamak için dedim güldü sadece:1:çok şeker bir doktordu:61:
bu gün rahat 3 saat yürüdüm herhalde çok ii geldi gerçekten :16: ve en düşük kiloyu gördüm bugün 66,200 100 gr daha gitmiş:1:

iyi akşamlar kızlar
akşam menümü yazayım.. gene çok komik..
kuru fasulye
mercimekli bulgur pilavı

biraz da salata yerim...
kaçar kaşık yesem acaba...:26:

çok hoş oluyo. herşeyi evde yapıp yiyebilme fikri biyere gittiğimizde ve herşeyi yiyebilme düşüncesi insanı rahatlatıyo. hiçbişeyde gözün kalmıyo. zaten herşeyi yapıp yersin. dışardaysanda olduki yağlı bişey geldi o zmanda etrafına çaktırmadan fazla yağını peçeteyle alacaksın. ama ben kendi dürümümü kendim yaparım böyle severim kepek unlu az yağlı içine istediğimi koyarak yaparım dışarda sadece ızgara yerim. veya pizza yiyeceksem ayranla ve salatayla yerim iştahım açılmaz böylece ertesi güün rahat devam ederim diyetime

sabah
zeytinyağlı baharatlı 2 küçük salatalık
1 yumurta
3 dilim kepek ekmeği
şekersiz çay

akşam
1 tabak pırasa ve 1 kase yoğurt​

ayyy nerudaaaa:18::18::18:ne güzel yazmışsınnnn:43::43::43:bendemi yemiyim şimdiiii:43::43::84::84:ama çok az yağlı.çok mis kokuo.çok güzel ben yaptım.valla tırnaklarımda temiz sabah duş aldım.ellerimde pamuk gibi.öle ssakalım filan da yok:18:ama yinede yemesemmiiiii:53::53:

Canım benim olur mu sen artık neredeyse koruma programına başlıycaksın ve kendin yağını v.s ayarlmışsındı ayrıda devamını da getirmiyosun biliyosun famirin öyle bir sıkıntısı var ve de dışarıdaki börek diye yazdım olur mu kararındaolduktan sonra evde kendi yaptığın olduktan sonra afiyetle ye pamuk ellerine sağlık:16::nazar:

Örnek bir ara öğün işte.

canımm teşekkür ederim:nazar::13::16:

yoğurt

Afiyet olsun tatlım bence o yarım dilimbörek olmalı:34:

çok hoş oluyo. herşeyi evde yapıp yiyebilme fikri biyere gittiğimizde ve herşeyi yiyebilme düşüncesi insanı rahatlatıyo. hiçbişeyde gözün kalmıyo. zaten herşeyi yapıp yersin. dışardaysanda olduki yağlı bişey geldi o zmanda etrafına çaktırmadan fazla yağını peçeteyle alacaksın. ama ben kendi dürümümü kendim yaparım böyle severim kepek unlu az yağlı içine istediğimi koyarak yaparım dışarda sadece ızgara yerim. veya pizza yiyeceksem ayranla ve salatayla yerim iştahım açılmaz böylece ertesi güün rahat devam ederim diyetime

Hugocuk hoşgeldin canım:16: bence de ben de mesela 60 ı görünce inşallah arada ödül olarak yapıcam kendime ve zaten uzun zamanıdr pekmez ve esmer undan kurabiye yapardım yine öyle yaparım ayrıca kepekli lavaş avr beim fırında onun yarısıyla aynen dediğin gibi dürüm yapıyorum geçen pazare yedim mesela ya da evde de kepekli krep süper olur annem de hep kepekli unlar yapar bu tür şeyler de bence çok güzel alternatifler ve herzaman içinçok sağlıklı:16:

Canım tavsiye ederim ben denedim kepekli unla ince krep yapıp lorlu domatesli falan yedim ve kepekli lavaş var benim fıerında onund ayarısından dürüm yaptım ızgara tavuklu gayet güzel sağlıklı ve lezzetli oluyo:56:

net gitti veda edemedim. nerudacım çok sağol bebişim. ya famirde böyle sorun varya. şimdi yememem lazım diye düşünüp stres yapıyo mutsuz oluyo üzülüyo. aslında arada yapsa yese dediğimiz gibi böylece gördüğünde yiyemiyorum diye düşünüp üzülmez istediği zaman yapıp yiyebilir hem iştahıda açılmayacağına göre çok yiyemez aslında arada yiyebilir aslında çünkü tatlı yemeden duruyo ama hamurişini çok seviyo bence arada yerse mutlu olur sıkılmaz. bu sefer yemezse kendini tutamayıp birgün saldırabilir çok kaçırabilir bence böye yapsın arada ödül versin değilmi. esmer un iştahınıda açmaz rahat eder ertesi gün iştah sorunu olmaz

net gitti veda edemedim. nerudacım çok sağol bebişim. ya famirde böyle sorun varya. şimdi yememem lazım diye düşünüp stres yapıyo mutsuz oluyo üzülüyo. aslında arada yapsa yese dediğimiz gibi böylece gördüğünde yiyemiyorum diye düşünüp üzülmez istediği zaman yapıp yiyebilir hem iştahıda açılmayacağına göre çok yiyemez aslında arada yiyebilir aslında çünkü tatlı yemeden duruyo ama hamurişini çok seviyo bence arada yerse mutlu olur sıkılmaz. bu sefer yemezse kendini tutamayıp birgün saldırabilir çok kaçırabilir bence böye yapsın arada ödül versin değilmi. esmer un iştahınıda açmaz rahat eder ertesi gün iştah sorunu olmaz

Bence de canım kepekli unla pekçok lezzetlişey yapıp arada ödül verebiliri kendine sora hepisne saldırmaktansa böyle dengeleyebiir:16::nazar:

ayın 20 sinde gideceğim. 2 haftadır toparlanamadım. halsizlik anca geçti. yedimde yedim. tatlı şekerli yoktu. 1 gram bile almamışım 2 hafta diyet ve spor olmamasına rağmen. dün başladım tekrar listeme canım

anladım canım geçmişolsun buda geçerde verrisin inşşlah kilocukalşrını

iyi akşamlar kızlar
akşam menümü yazayım.. gene çok komik..
kuru fasulye
mercimekli bulgur pilavı

biraz da salata yerim...
kaçar kaşık yesem acaba...:26:

Canım pilavdan 2yk yiyebilrisn bence 1 dilim ekmek niyetine

yemekten de 5yk yiyebilrsin gene bakliyat sonuçta salata bol bol ye hatta yoğurt ya da ayran da süper bir akşam menüsü olur afiyet olsun:16::nazar:

Son düzenleme:
Back
X