Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
görüşürüz kızlar çok öpüyoruz özelliklede kömürü![]()
selam arkadaslar,
bugün aksam yemegimi yaklasik 1 saat erken yedim.
6 yk ispanak kavurmasi
1 kk ispanakli-peynirli börek
1kk keci peyniri
1 kk kasar peynir
1 yk light yogurt(ispanagin üstüne)
peynirler fazla gibi ama bugün süt hic icmedim,yogurt olarakta 3 tk meyveli yogurt yemistim.Sanirim sorun olmaz ne dersiniz arkadaslarim?
arkadaşlar yemeğimi yedim
pilates videosu dolmadı bi türlü yaa
dün yarım kalmıştı bugün tamamını yapayım demiştim ama böyle giderse 2 mil leslie artı uzaya giderim 15-20 dk, yeter sanırım
hemen akşam yemeğimi yazayım
1.5 kepçe tarhana
6 yk kıymalı karnıbahar
salata
akşam da kahve içmeyi planladığım için yoğurt yemedim :)))))))))
Teşekkür ederiz ablası biz de sizi öpüyoruz
Canım evet peynirler biraz fazla olmuş ama yoğurt ve süt miktarlarınla dengelemişsin bence afiyet olsun
Afiyet olsun tatlımçok güzel menüyine,ben bugün spor yapamadım işlerim ancak bitti hazırlık v.s ama pazartesi ve dün yapmıştım yarın ve cuma ve cumartesi ve pazar da yapıcam inşallah
normalde haftada 3 gün yapıyorum ama bu hafta kaçamakalr olur diye 5-6 gün yapmayı planlıyorum ama nasılsa 1 gün ara vermek lazımdı abartmıyım bugün işlerimd e vardı ara vermiş oldum yarın ve pazartesiye kadar diğer günler antepte yaparım inşallah:13:
canımcım afiyet olsun da 3 dilim ekmek biraz fazla geldi bana birde öğlen yemeği yemedin mi:26:
komsuya gitttim tabak hazırlamıştı ama dokunmadım 2 br sekersiz çay içtim geldim şimdide
1 orta boy elma
2 küçük mandalina
500 ml su
bu suyuda içersem 2 lt içmiş olucam bugün yediklerim ve yaptıgım hareket beni baya motive etti cok mutlu hissediyorum kendimi![]()
leslie nedir ?
Canım pilavdan 2yk yiyebilrisn bence 1 dilim ekmek niyetine
yemekten de 5yk yiyebilrsin gene bakliyat sonuçta salata bol bol ye hatta yoğurt ya da ayran da süper bir akşam menüsü olur afiyet olsun![]()
slm arkadaşlar.tosti arkadaşımız sayesinde topiğinizi buldum.umarım banada iyi gelir.
doğum yapalı 5.bçk ay oldu emziriyorum dolayısıyla aç kalamam.çikolatadan ASLA vazgeçemem.ama 2gündür şekeri bıraktım.çayımda kahvemde kullanmıorum.çikolatayıda az yemeye gayret ediorum.bol su içiorum.sürekli hareket halindeyim.hiç oturmuorum desem yeri var.spor yapayım dedim ebru şallının plates cd sini aldım ama sırtım çok agrıdı yapamadım.iyileşince tekrar denicem:) şimdi eger sırtım ağrımazsa yarından itibaren ip atlamaya başlıcam.ip atlamak çok kalori harcıyormuş.denicez bakalım.bu arada biraz okudum başlarda ve sonlarda yazılan yorumları ama hepsini okuyamıcamçok var çünkü
![]()
denememi tavsiye edeceginiz herşeyi denemeye razıyım.çünkü ben bu halimle hiç mutlu deilim.
herkes aman emzirion bırak şimdi kiloyu dio,sonra bibakıom sen hiç böle kilo almazdın diolar.
boyum 1.64 57 ile hamile kaldım.hamilelikte sadece 7kilo aldım.64 ile doğum yaptım.ve şuanda 63ümkabusssss herkese bol şanss
Selamlar, bende cesaret bulursam aranıza katılacağım.15 gündür diyet yapıyorum ve sizi sürekli takip ediyorum ancak işlerim yoğunken çok yazmam da dışlanırım diye korkuyorum.
Güzel bir diyet listem var ona uyuyorum sadece sorun şu, acıkınca ne yapıyorsunuz?mesela şu an acıktım ve 6 öğünüm bitti. ne yiyebilirim??
teşekkürler şimdiden![]()
canım niye dışlanasın, hoşgeldin topiğimize :))))))
acıktın madem su iç veya yeşil çay iç
bu saatten sonra bişi yeme bence
gerçi ben meyve yedim ama ben bilerek yaptım bunu, kabızlık sorunu yaşıyorum, bu saatlerde yiyince faydası oluyo genelde, o yüzden yedim şimdi
sen bana bakma yani
Selamlar, bende cesaret bulursam aranıza katılacağım.15 gündür diyet yapıyorum ve sizi sürekli takip ediyorum ancak işlerim yoğunken çok yazmam da dışlanırım diye korkuyorum.
Güzel bir diyet listem var ona uyuyorum sadece sorun şu, acıkınca ne yapıyorsunuz?mesela şu an acıktım ve 6 öğünüm bitti. ne yiyebilirim??
canım 2 kuru kayısı yada 1 salatalık yada 1 domates olabilir bence kendini cokta sıkıntıya sokmaya gerek yok sonra insan birden saldırıveriyor![]()