• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selam arkadaslar,

bugün aksam yemegimi yaklasik 1 saat erken yedim.

6 yk ispanak kavurmasi
1 kk ispanakli-peynirli börek
1kk keci peyniri
1 kk kasar peynir
1 yk light yogurt(ispanagin üstüne)

peynirler fazla gibi ama bugün süt hic icmedim,yogurt olarakta 3 tk meyveli yogurt yemistim.Sanirim sorun olmaz ne dersiniz arkadaslarim?

arkadaşlar yemeğimi yedim
pilates videosu dolmadı bi türlü yaa
dün yarım kalmıştı bugün tamamını yapayım demiştim ama böyle giderse 2 mil leslie artı uzaya giderim 15-20 dk, yeter sanırım

hemen akşam yemeğimi yazayım
1.5 kepçe tarhana
6 yk kıymalı karnıbahar
salata
akşam da kahve içmeyi planladığım için yoğurt yemedim :)))))))))

görüşürüz kızlar çok öpüyoruz özelliklede kömürü :16:

:16::16::nazar:Teşekkür ederiz ablası biz de sizi öpüyoruz:16:

selam arkadaslar,

bugün aksam yemegimi yaklasik 1 saat erken yedim.

6 yk ispanak kavurmasi
1 kk ispanakli-peynirli börek
1kk keci peyniri
1 kk kasar peynir
1 yk light yogurt(ispanagin üstüne)

peynirler fazla gibi ama bugün süt hic icmedim,yogurt olarakta 3 tk meyveli yogurt yemistim.Sanirim sorun olmaz ne dersiniz arkadaslarim?

Canım evet peynirler biraz fazla olmuş ama yoğurt ve süt miktarlarınla dengelemişsin bence afiyet olsun:16:

arkadaşlar yemeğimi yedim
pilates videosu dolmadı bi türlü yaa
dün yarım kalmıştı bugün tamamını yapayım demiştim ama böyle giderse 2 mil leslie artı uzaya giderim 15-20 dk, yeter sanırım

hemen akşam yemeğimi yazayım
1.5 kepçe tarhana
6 yk kıymalı karnıbahar
salata
akşam da kahve içmeyi planladığım için yoğurt yemedim :)))))))))

Afiyet olsun tatlım:16: çok güzel menüyine,ben bugün spor yapamadım işlerim ancak bitti hazırlık v.s ama pazartesi ve dün yapmıştım yarın ve cuma ve cumartesi ve pazar da yapıcam inşallah:16::8::10:
normalde haftada 3 gün yapıyorum ama bu hafta kaçamakalr olur diye 5-6 gün yapmayı planlıyorum ama nasılsa 1 gün ara vermek lazımdı abartmıyım bugün işlerimd e vardı ara vermiş oldum yarın ve pazartesiye kadar diğer günler antepte yaparım inşallah:16::10::nazar::8::13:

:16::16::nazar:Teşekkür ederiz ablası biz de sizi öpüyoruz:16:

Canım evet peynirler biraz fazla olmuş ama yoğurt ve süt miktarlarınla dengelemişsin bence afiyet olsun:16:

Afiyet olsun tatlım:16: çok güzel menüyine,ben bugün spor yapamadım işlerim ancak bitti hazırlık v.s ama pazartesi ve dün yapmıştım yarın ve cuma ve cumartesi ve pazar da yapıcam inşallah:16::8::10:
normalde haftada 3 gün yapıyorum ama bu hafta kaçamakalr olur diye 5-6 gün yapmayı planlıyorum ama nasılsa 1 gün ara vermek lazımdı abartmıyım bugün işlerimd e vardı ara vermiş oldum yarın ve pazartesiye kadar diğer günler antepte yaparım inşallah:16::10::nazar::8::13:

sağol canım
walla ben de yapamadım daha
pilates videosu dolmadı daha :((
internet çok yavaş
leslie yapıcam sanırım
karın yapıcaktım ama kısmet değilmiş :))

bide yarın için kabak yemeği yaptım kendime :))

canım inşallah yaparsın sporunu ama annenin yanında biraz zor geldi bana :D :D

Son düzenleme:
komsuya gitttim tabak hazırlamıştı ama dokunmadım 2 br sekersiz çay içtim geldim şimdide

1 orta boy elma
2 küçük mandalina
500 ml su

bu suyuda içersem 2 lt içmiş olucam bugün yediklerim ve yaptıgım hareket beni baya motive etti cok mutlu hissediyorum kendimi:66::66:

canımcım afiyet olsun da 3 dilim ekmek biraz fazla geldi bana birde öğlen yemeği yemedin mi:26:

kahvaltıyı çok yanlış olmasını bildiğim halde bu aralar biraz geç yapıyorum tosti bu nedenle biraz fazla ekmek yemiş bulundum :5: doğru . . .
öğlen yemeğide geç kahvaltıdan ötürü rafa kalktı tabi . . .

bu topik sayesinde yaklaşık 1 yıl önce 8 kiloya kadar verdim hepsini tekrar almadım lakin kış rehaveti ile fazlalıklar tekrar yerleşti .
arkadaşlığınız dikkatimi çekti.
umarım bu girişimimde de başarılı olacağım sizlerle birlikte . . .

komsuya gitttim tabak hazırlamıştı ama dokunmadım 2 br sekersiz çay içtim geldim şimdide

1 orta boy elma
2 küçük mandalina
500 ml su

bu suyuda içersem 2 lt içmiş olucam bugün yediklerim ve yaptıgım hareket beni baya motive etti cok mutlu hissediyorum kendimi:66::66:

:69:

leslie nedir ?:17:

leslie yürüyüş canım etkili oluyor ben 2 kez yaptım hoşuma gitti kadınlar kulübünde var video eklemeyi bilmiyorum bilsem ekliycem bakardın ben google ye leslie yürüyüşü yazıyorum ordan acıyorum sende öyle yap istersen inş. burayla beraber daha motive olursun canım bana ii geldi bu topik sana iyi gelecegini düşünüyorum unutma herşey beyınde bitiyor:34:

herkese merhabalar

55 dk kadar uzaya gittim geldim

pilates açılmadı
leslie de zor geldi :)))

ben de uzaya gittim kalçamı sıka sıka :)))))

saat 9a doğru çatalla ezdiğim muzu tarçınlayıp üstüne de 2 yarım ceviz parçalayıp yedim

spordan önce de 5 yarım ceviz daha yedim

şimdi de 1 fincan sütlü kahve içiyorum :)))

maksat evdeki açık sütleri bitirmek gitmeden

slm arkadaşlar.tosti arkadaşımız sayesinde topiğinizi buldum.umarım banada iyi gelir.
doğum yapalı 5.bçk ay oldu emziriyorum dolayısıyla aç kalamam.çikolatadan ASLA vazgeçemem.ama 2gündür şekeri bıraktım.çayımda kahvemde kullanmıorum.çikolatayıda az yemeye gayret ediorum.bol su içiorum.sürekli hareket halindeyim.hiç oturmuorum desem yeri var.spor yapayım dedim ebru şallının plates cd sini aldım ama sırtım çok agrıdı yapamadım.iyileşince tekrar denicem:) şimdi eger sırtım ağrımazsa yarından itibaren ip atlamaya başlıcam.ip atlamak çok kalori harcıyormuş.denicez bakalım.bu arada biraz okudum başlarda ve sonlarda yazılan yorumları ama hepsini okuyamıcam:( çok var çünkü:(
denememi tavsiye edeceginiz herşeyi denemeye razıyım.çünkü ben bu halimle hiç mutlu deilim.
herkes aman emzirion bırak şimdi kiloyu dio,sonra bibakıom sen hiç böle kilo almazdın diolar.
boyum 1.64 57 ile hamile kaldım.hamilelikte sadece 7kilo aldım.64 ile doğum yaptım.ve şuanda 63üm:5: kabusssss herkese bol şanss

Canım pilavdan 2yk yiyebilrisn bence 1 dilim ekmek niyetine

yemekten de 5yk yiyebilrsin gene bakliyat sonuçta salata bol bol ye hatta yoğurt ya da ayran da süper bir akşam menüsü olur afiyet olsun:16::nazar:

Tam da öyle yaptım..
2yk pilav yedim
3 yk da fasulye yedim
salata yapmaya da üşendim...
yoğurt da yokmuş...
gene iyi bir öğün olamadı yani..
bide şuan itibariyle acayip acıktım...
çay içeyim bari...:68:

slm arkadaşlar.tosti arkadaşımız sayesinde topiğinizi buldum.umarım banada iyi gelir.
doğum yapalı 5.bçk ay oldu emziriyorum dolayısıyla aç kalamam.çikolatadan ASLA vazgeçemem.ama 2gündür şekeri bıraktım.çayımda kahvemde kullanmıorum.çikolatayıda az yemeye gayret ediorum.bol su içiorum.sürekli hareket halindeyim.hiç oturmuorum desem yeri var.spor yapayım dedim ebru şallının plates cd sini aldım ama sırtım çok agrıdı yapamadım.iyileşince tekrar denicem:) şimdi eger sırtım ağrımazsa yarından itibaren ip atlamaya başlıcam.ip atlamak çok kalori harcıyormuş.denicez bakalım.bu arada biraz okudum başlarda ve sonlarda yazılan yorumları ama hepsini okuyamıcam:( çok var çünkü:(
denememi tavsiye edeceginiz herşeyi denemeye razıyım.çünkü ben bu halimle hiç mutlu deilim.
herkes aman emzirion bırak şimdi kiloyu dio,sonra bibakıom sen hiç böle kilo almazdın diolar.
boyum 1.64 57 ile hamile kaldım.hamilelikte sadece 7kilo aldım.64 ile doğum yaptım.ve şuanda 63üm:5: kabusssss herkese bol şanss

hoşgeldin canım öncelikle şunu söylim öyle abartılacak gibi bir kilo değil 64 kılo ve bir bebegin var ben daha dogum yapmadım 66 kiloyum ben kendimi camdan aşagı atım o zaman:1:
örnek menüler var topikte hiç geriye gitmenede gerek yok çünkü herkes yediklerini günlük yazıyor ve menüler yorumlanıyor eksik olan fazla olan şeyler söyleniyor bu şekilde zaten nasıl beslenmek gerektiğini anlıyorsun kahvaltını mutlaka yap derim herşeyden ye ama ölçülü bir şekilde ye bol su iç zaten emziriyorsun su da en güzel süt yapıcı hem sütün artacak hem zatıflamana yardımcı olacak su daha ne olsun:64:en az 2 ly iç derim yogurdunu ve salatanı ye mutlaka öğün atlama canımcım beyaz ekmek yerine tam bugday yada çavdar ekmeğini tercih et sebze yemeği ye mutlaka günlük hamur işlerinden uzak durmaya çalış dayanamazsan miktarını güzel ayarlayıp ye abur cuburdan yani hazır yiyeceklerden uzak durmaya çalış fındık fıstık ceviz türü yemişleri yiyebilirsin vucut içinde gerekli bunlar canımcım tabi kararında ye aklıma gelenleri yazmaya çalıştım canım nacizane fikirlerim bunlar yapabiliyorsan günlük spor yap yada 1 saat kadar yürü :70:

Selamlar, bende cesaret bulursam aranıza katılacağım.15 gündür diyet yapıyorum ve sizi sürekli takip ediyorum ancak işlerim yoğunken çok yazmam da dışlanırım diye korkuyorum.
Güzel bir diyet listem var ona uyuyorum sadece sorun şu, acıkınca ne yapıyorsunuz?mesela şu an acıktım ve 6 öğünüm bitti. ne yiyebilirim??
teşekkürler şimdiden :56:

Son düzenleme:
Selamlar, bende cesaret bulursam aranıza katılacağım.15 gündür diyet yapıyorum ve sizi sürekli takip ediyorum ancak işlerim yoğunken çok yazmam da dışlanırım diye korkuyorum.
Güzel bir diyet listem var ona uyuyorum sadece sorun şu, acıkınca ne yapıyorsunuz?mesela şu an acıktım ve 6 öğünüm bitti. ne yiyebilirim??

canım niye dışlanasın, hoşgeldin topiğimize :))))))

acıktın madem su iç veya yeşil çay iç
bu saatten sonra bişi yeme bence

gerçi ben meyve yedim ama ben bilerek yaptım bunu, kabızlık sorunu yaşıyorum, bu saatlerde yiyince faydası oluyo genelde, o yüzden yedim şimdi
sen bana bakma yani

canım niye dışlanasın, hoşgeldin topiğimize :))))))

acıktın madem su iç veya yeşil çay iç
bu saatten sonra bişi yeme bence

gerçi ben meyve yedim ama ben bilerek yaptım bunu, kabızlık sorunu yaşıyorum, bu saatlerde yiyince faydası oluyo genelde, o yüzden yedim şimdi
sen bana bakma yani

Teşekkür ederim:)cesaret buldum bile. lahana çorbasıda mı olmaz:)))

canım 2 kuru kayısı yada 1 salatalık yada 1 domates olabilir bence kendini cokta sıkıntıya sokmaya gerek yok sonra insan birden saldırıveriyor :1:

Merhaba,
Uzun süre girmeyeni unutabiliyor insan ama burada herkes sorulara cevap vermeye çalışır.Dert etme o yüzden.
Ben bazen 7-8 ara öğün yapabiliyorum.
Biraz beyaz leblebi yiyebilirsin tok tutar ya da 2-3 yemek kaşığı yoğurt.
Ama yeyip hemen yatmamaya özen göster.En az 1,5 saat geçmeli.

Back
X